kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.140
- Πόντοι
- 6.256
Τελικα μαθαμε γιατι απετυχε το δευτερο λοκνταουν?
Τελικα μαθαμε γιατι απετυχε το δευτερο λοκνταουν?
Eσύ είσαι παντελώς άσχετος... αλλά έπρεπε να το περιμένω! Αμόρφωτο ζωάδι!Το I phone 5 ειναι καλυτερο απο τη μπαχατελε σου ρε γυφτουλα
Το 11 Pro έχει ο γιος μου ρε φτωχομπινέ!!!Γυφτουλα μεινε με το android σου παει εγω εχω το 7 btw
By the way, πάρε και το comparison Νote 5 με το iPhone 7 που έχεις εσύ!Στον υπνο σου και εσυ τα βλεπεις σαν τον καργαμουνη εχεις και τζιπαρα ;
Να σε ρωτησω... θα είναι υποχρεωτικό ή όχι?Μονο που πανε να σου τη φερουν με αυτον τον απαραδεκτο και πουστικο τροπο να κανεις το εμβολιο,καταλαβαινεις για τι τσογλαναραδες μιλαμε...και δεν το λεω προσωπικα για τον κουλη πστευω οτι αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα οποιος και να ηταν στη θεση του τα ιδια θα εκανε γιατι ολοι πλεον ειναι πουλημενα τομαρια,απατεωνες και υπαλληλοι.Και αντε οκ στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου για ολες τις συνωμοσιολογιες που ακουγα τα θεωρουσα παπαρολογιες..Τωρα μου εφυγε καθε ειδους αμφιβολια για το τι τομαρια μιλαμε,και τι συμφεροντα τελικα παιζονται απο πισω.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..που θα μπορουσαν τουλαχιστον να υποχρεωναν απο καποιες ηλικιες και πανω,οκ αυτο να το δεχτω!Αλλα απο που και ως που να υποχρεωσουν ενα πιτσιρικα η εναν 30ρη που σφυζει απο υγεια να κανει ενα εμβολιο αμφιβολου ποιοτητος που στο κατω κατω δεν ειναι και κανενας ιος τυπου ισπανικη γριπη,εκει ναι..πρωτος εγω θα το εκανα.Αλλα πιο πολυ νευριαζω με καποιους εδω μεσα που ειναι βαμμενοι δεξιοι (η αριστεροι)και δεν μπορουν να σκεφτουν καθαρα..οτι πει η ταμπελα! μαρεσει που το παιζουν και εξυπνοι με ατακες και εξυπνο-βρισιες.Εγω δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος και η σκεψη μου δεν αντικατοπτρίζει καμια παραταξη ειδικα οταν μιλαμε για την υγεια.Αλλα εδω δεν μιλαμε για καθαρα θεμα υγειονομικου ενδιαφεροντος και διασφαλιση της Δημοσιας Υγείας αλλα για συμφεροντα.Και αυτο ειναι κατι που με πισμωνει ακομα περισσοτερο στο να μην το κανω.
τωρα με δουλευεις? οταν σου λενε οτι δεν μπορεις να μπεις σε αεροπλανο (προς το παρον) που εγω δεν πιστευω οτι θα μεινουν μονο μεχρι εκει στα πλαφον ...εσυ πως λες να ειναι δηλ? τι Γιαννης τι Γιαννακης?Να σε ρωτησω... θα είναι υποχρεωτικό ή όχι?Μονο που πανε να σου τη φερουν με αυτον τον απαραδεκτο και πουστικο τροπο να κανεις το εμβολιο,καταλαβαινεις για τι τσογλαναραδες μιλαμε...και δεν το λεω προσωπικα για τον κουλη πστευω οτι αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα οποιος και να ηταν στη θεση του τα ιδια θα εκανε γιατι ολοι πλεον ειναι πουλημενα τομαρια,απατεωνες και υπαλληλοι.Και αντε οκ στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου για ολες τις συνωμοσιολογιες που ακουγα τα θεωρουσα παπαρολογιες..Τωρα μου εφυγε καθε ειδους αμφιβολια για το τι τομαρια μιλαμε,και τι συμφεροντα τελικα παιζονται απο πισω.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..που θα μπορουσαν τουλαχιστον να υποχρεωναν απο καποιες ηλικιες και πανω,οκ αυτο να το δεχτω!Αλλα απο που και ως που να υποχρεωσουν ενα πιτσιρικα η εναν 30ρη που σφυζει απο υγεια να κανει ενα εμβολιο αμφιβολου ποιοτητος που στο κατω κατω δεν ειναι και κανενας ιος τυπου ισπανικη γριπη,εκει ναι..πρωτος εγω θα το εκανα.Αλλα πιο πολυ νευριαζω με καποιους εδω μεσα που ειναι βαμμενοι δεξιοι (η αριστεροι)και δεν μπορουν να σκεφτουν καθαρα..οτι πει η ταμπελα! μαρεσει που το παιζουν και εξυπνοι με ατακες και εξυπνο-βρισιες.Εγω δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος και η σκεψη μου δεν αντικατοπτρίζει καμια παραταξη ειδικα οταν μιλαμε για την υγεια.Αλλα εδω δεν μιλαμε για καθαρα θεμα υγειονομικου ενδιαφεροντος και διασφαλιση της Δημοσιας Υγείας αλλα για συμφεροντα.Και αυτο ειναι κατι που με πισμωνει ακομα περισσοτερο στο να μην το κανω.
τυπε μην τον παρεξηγεις τον εχει τρελανει στο γαμησι ο αδωνης και εχει κουνηθει ο εγκεφαλος τουτωρα με δουλευεις? οταν σου λενε οτι δεν μπορεις να μπεις σε αεροπλανο (προς το παρον) που εγω δεν πιστευω οτι θα μεινουν μονο μεχρι εκει στα πλαφον ...εσυ πως λες να ειναι δηλ? τι Γιαννης τι Γιαννακης?Να σε ρωτησω... θα είναι υποχρεωτικό ή όχι?Μονο που πανε να σου τη φερουν με αυτον τον απαραδεκτο και πουστικο τροπο να κανεις το εμβολιο,καταλαβαινεις για τι τσογλαναραδες μιλαμε...και δεν το λεω προσωπικα για τον κουλη πστευω οτι αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα οποιος και να ηταν στη θεση του τα ιδια θα εκανε γιατι ολοι πλεον ειναι πουλημενα τομαρια,απατεωνες και υπαλληλοι.Και αντε οκ στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου για ολες τις συνωμοσιολογιες που ακουγα τα θεωρουσα παπαρολογιες..Τωρα μου εφυγε καθε ειδους αμφιβολια για το τι τομαρια μιλαμε,και τι συμφεροντα τελικα παιζονται απο πισω.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ..που θα μπορουσαν τουλαχιστον να υποχρεωναν απο καποιες ηλικιες και πανω,οκ αυτο να το δεχτω!Αλλα απο που και ως που να υποχρεωσουν ενα πιτσιρικα η εναν 30ρη που σφυζει απο υγεια να κανει ενα εμβολιο αμφιβολου ποιοτητος που στο κατω κατω δεν ειναι και κανενας ιος τυπου ισπανικη γριπη,εκει ναι..πρωτος εγω θα το εκανα.Αλλα πιο πολυ νευριαζω με καποιους εδω μεσα που ειναι βαμμενοι δεξιοι (η αριστεροι)και δεν μπορουν να σκεφτουν καθαρα..οτι πει η ταμπελα! μαρεσει που το παιζουν και εξυπνοι με ατακες και εξυπνο-βρισιες.Εγω δεν ειμαι ουτε δεξιος ουτε αριστερος και η σκεψη μου δεν αντικατοπτρίζει καμια παραταξη ειδικα οταν μιλαμε για την υγεια.Αλλα εδω δεν μιλαμε για καθαρα θεμα υγειονομικου ενδιαφεροντος και διασφαλιση της Δημοσιας Υγείας αλλα για συμφεροντα.Και αυτο ειναι κατι που με πισμωνει ακομα περισσοτερο στο να μην το κανω.
ΟΚ, δηλαδή λες ότι πάνε να στο επιβάλλουν με έμμεσο τρόπο. Σωστά?τωρα με δουλευεις? οταν σου λενε οτι δεν μπορεις να μπεις σε αεροπλανο (προς το παρον) που εγω δεν πιστευω οτι θα μεινουν μονο μεχρι εκει στα πλαφον ...εσυ πως λες να ειναι δηλ? τι Γιαννης τι Γιαννακης?
Η πολύ τυφλώνει, το ξέρεις?τυπε μην τον παρεξηγεις τον εχει τρελανει στο γαμησι ο αδωνης και εχει κουνηθει ο εγκεφαλος του
Η πολύ τυφλώνει, το ξέρεις?τυπε μην τον παρεξηγεις τον εχει τρελανει στο γαμησι ο αδωνης και εχει κουνηθει ο εγκεφαλος του