Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αν νοσήσεις από κορονοϊό και ... δεν είσαι Αρχιεπίσκοπος

Από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, συνειδητά και μεθοδευμένα η Ν.Δ., έκανε ότι μπορούσε για να καταρρεύσει το ΕΣΥ, προς όφελος της "ελεύθερης αγοράς" και συγκεκριμένα των εμπόρων υγείας.

Ακόμα και όταν ξέσπασε ο εφιάλτης του κορονοϊού δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για να το ενισχύσει για να μην ισχυριστούμε ότι εξακολουθούσε να το υπονομεύει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε ένα στέλεχος της Ν.Δ. -και πρώην υπουργός υγείας-, ο Νικήτας Κακλαμάνης, να πει σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης: "Ελπίζω τώρα τα φιλελεύθερα παπαγαλάκια να σταματήσουν την επίθεση τους στη δημόσια υγεία. Αυτοί που κατηγορούσαν το δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας να αναθεωρήσουν", υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της υγειονομικής κρίσης θα αναφερθεί με λεπτομέρειες.

Καλό είναι, επίσης, να επαναφέρουμε στην μνήμη μας τις δηλώσεις που έκανε η σύμβουλος του Κυριάκου, Μιράντα Ξαφά όταν μας έλεγε ότι δεν χρειάζονται δημόσια νοσοκομεία και πρέπει να γίνουν όλα ιδιωτικά, αφού το "κράτος δεν είναι καλός επιχειρηματίας", κάτι που επανέλαβαν αρκετοί νεοδημοκράτες βουλευτές με πρώτο τον Μπάμπη τον Σουγιά;

Οταν πια η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο -σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 72 ακόμα θανάτους και 519 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι- με την κατάσταση στην Θεσσαλονίκη να έχει φτάσει στο κατακόκκινο, είναι αδιανόητο να παρακολουθούμε τους κλινικάρχες της συμπρωτεύουσας να "μπεγκλεριάζουν" την κυβέρνηση και αυτή να το ανέχεται.

Την στιγμή που οι πανδημία σαρώνει αντί η κυβέρνηση να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα, ονομάζει "επίταξη" την ενοικίαση κάποιων κλινών σε ιδιωτικά θεραπευτήρια -οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος για κάθε κρεβάτι θα είναι πάνω από 1.600 ευρώ την ημέρα- με τους κλινικάρχες να προκαλούν όλους/ες μας επικαλούμενοι προσχήματά μετά την κυβερνητική ανακοίνωση για την "επίταξη" της γενικής κλινικής Λυσίμαχος και κλινικής της Euromedica. (Μέρος των παρασκηνιακών παζαριών που γίνονται μεταξύ κυβέρνησης και εμπόρων υγείας.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της τάξης μας που νοσούν βρίσκονται σε αρκετές περιπτώσεις σε δραματικές καταστάσεις .... μην αναμένοντας φάρμακο από τις ΗΠΑ για να θεραπευτούν.

ima.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
Χωρίς να υπερασπιζομαι τον Ιωαννιδη, ξέρεις τι ωραίο κείμενο μπορώ να φτιάξω με τις άπειρες μαλακιες και κωλοτουμπες του Τσιοδρα από την αρχή της πανδημίας μεχρι τώρα;

μπράβο, γράψε να μαθαίνουμε, μη μας κουνάει το δάκτυλο ο τυχάρπαστος ψάλτης. Μόνο αφού είναι άπειρες οι μαλακίες του όπως λες και είμαι σίγουρος ότι θα μας το αποδείξεις, μη τις βάλεις όλες μαζί σε ένα ποστ, θα αρχίσουν οι παραθέσεις και θα τα παίξει το σάιτ

Κωλοτουμπες για
- Τις μασκες
- Τα μαζικά τεστ
- Το κλείσιμο των δημοτικών
- Την ανοσία αγελης
- Τα τεστ στους τουρίστες

Μαλακιες περί ιου που κολλάει στα εμπορικά κέντρα αν είσαι στα 2 μέτρα απ τον αλλο, στις παραλίες όταν είσαι στα 5 μέτρα από τον άλλο, αλλά δε κολλάει στο αεροπλάνο όταν είσαι στα 3 εκατοστά από τον διπλανό σου και στο μετρό που είσαι πάνω στον αλλο.

Θες κι άλλα;

εγώ περιμένω να γράψεις "ένα ωραίο κείμενο" όπως είπες, αντίστοιχης μορφής με το άρθρο για τον Ιωαννίδη που να τεκμηριώνει αυτά που λες.

Καλά νταξει πήγαινε δες αν έρχομαι τρολακι

Η αλήθεια είναι πως ένα κείμενο μας το έταξες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ο καραμανης εγινε κομμουνιστης και εγω ανοιγω ιρλανδεζικο ουισκακυ
εδω ο πικασο εχει αβαταρ τον γνωστο ζωγράφο που ολοι ξερουμε οτι ηταν κομμουνιστης και ο πικασο εδω μεσα ειναι αρχιφασιστας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο μονος βοθρος εδω μεσα εισαι εσυ μπαροκ κλαψομουνη

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Βάραινε άσχημα το νήμα.
Χαζοβαγόνης και βρωμοκασιαννή ταυτόχρονα… :confused:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
αχ βρε παιδια θα σας μαλωσω

καθοσαστε και μιλατε με πορδες μπαροκ και λεκλερ

δε βλεπετε πως ολοι οι νδτες την κοπανισανε

ο αλεξ εχει να ποσταρει 5 μερες και ειπε μεχρι να φτιαχτει το σαιτ δε θα μπει

Καλώς τον κομμουνοMrMalaka 2015-2016-2017-2018-2019 συν άπειρο.....
Μιλάς εσύ ρε μπούρδα που είχες δικό σου προσωπικό θρεντ μαλάκιας και πλανταξες στο κλάμα για να κατέβει?

Όλα τα ανάρχιδα πουστράκια την ίδια τακτική έχετε. Πες και για τα τσοντοσινεμά να δέσει το γλυκό. Γιατί αν σου ζητήσω να αποδείξεις τις μαλακίες που γράφεις θα γίνεις πιο μπαροκογαμημένος και από το Λάκη που χάθηκε από το σαη.

(Έτσι για να μη νομίζεις οτι δε μπορώ να γράφω στη γλώσσα σου, του βόθρου).
Τα τσοντοσινεμα? Τι σχέση έχω εγώ με τα τσοντοσινεμα ρε μαλακά? Έχεις χαζέψει τελείως? Όσο για τον Λάκη, με τον οποίο είχα κοντράρει απίστευτα, του εκλασες τ αρχιδια. Ο τελευταίος λόγος που μπορεί να έφυγε από το σαητ είσαι εσύ. Και ο Λάκης γαμημενε βλακα όταν αλλάζει νικ το λέει. Εσύ έγινες ρόμπα ως Μάξιμος και μπήκες ως μπαρόκ σα κότα. Αντε μαλακά όχι σ εμένα αυτά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χαχα μαξιμος

εγω το ελεγα απο το 2017 οτι ειναι ο μαξιμος

κλωναρι ειναι ηλιθιος

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Χωρίς να υπερασπιζομαι τον Ιωαννιδη, ξέρεις τι ωραίο κείμενο μπορώ να φτιάξω με τις άπειρες μαλακιες και κωλοτουμπες του Τσιοδρα από την αρχή της πανδημίας μεχρι τώρα;

μπράβο, γράψε να μαθαίνουμε, μη μας κουνάει το δάκτυλο ο τυχάρπαστος ψάλτης. Μόνο αφού είναι άπειρες οι μαλακίες του όπως λες και είμαι σίγουρος ότι θα μας το αποδείξεις, μη τις βάλεις όλες μαζί σε ένα ποστ, θα αρχίσουν οι παραθέσεις και θα τα παίξει το σάιτ

Κωλοτουμπες για
- Τις μασκες
- Τα μαζικά τεστ
- Την ανοσία αγελης

Μαλακιες περί ιου που κολλάει στα εμπορικά κέντρα αν είσαι στα 2 μέτρα απ τον αλλο, στις παραλίες όταν είσαι στα 5 μέτρα από τον άλλο, αλλά δε κολλάει στο αεροπλάνο όταν είσαι στα 3 εκατοστά από τον διπλανό σου και στο μετρό που είσαι πάνω στον αλλο.

Θες κι άλλα;

εγώ περιμένω να γράψεις "ένα ωραίο κείμενο" όπως είπες, αντίστοιχης μορφής με το άρθρο για τον Ιωαννίδη που να τεκμηριώνει αυτά που λες.

Καλά νταξει πήγαινε δες αν έρχομαι τρολακι

μη χαλιέσαι, δείχνω κατανόηση στην περίπτωσή σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506

Μιλάς εσύ ρε μπούρδα που είχες δικό σου προσωπικό θρεντ μαλάκιας και πλανταξες στο κλάμα για να κατέβει?

Όλα τα ανάρχιδα πουστράκια την ίδια τακτική έχετε. Πες και για τα τσοντοσινεμά να δέσει το γλυκό. Γιατί αν σου ζητήσω να αποδείξεις τις μαλακίες που γράφεις θα γίνεις πιο μπαροκογαμημένος και από το Λάκη που χάθηκε από το σαη.

Τα τσοντοσινεμα? Τι σχέση έχω εγώ με τα τσοντοσινεμα ρε μαλακά? Έχεις χαζέψει τελείως? Όσο για τον Λάκη, με τον οποίο είχα κοντράρει απίστευτα, του εκλασες τ αρχιδια. Ο τελευταίος λόγος που μπορεί να έφυγε από το σαητ είσαι εσύ. Και ο Λάκης γαμημενε βλακα όταν αλλάζει νικ το λέει. Εσύ έγινες ρόμπα ως Μάξιμος και μπήκες ως μπαρόκ σα κότα. Αντε μαλακά όχι σ εμένα αυτά.

Καλά, τράβα βρες το Λάκη να κλάψετε παρέα. Ο μάξιμος ποιός είναι; Aυτός που κλαιγόσουν στο μαγαζί να μπαναριστεί;;;

Αντέ μαλακά όχι σε μένα αυτά.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
σκασε ρε βρωμυλε μαξομπαροκ

παρε πουλο απο το νημα ολοι σε βριζουν διαολε

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606

Καλά, τράβα βρες το Λάκη να κλάψετε παρέα. Ο μάξιμος ποιός είναι; Aυτός που κλαιγόσουν στο μαγαζί να μπαναριστεί;;;

Αντέ μαλακά όχι σε μένα αυτά.
Εγώ να μπαναριστει? Γιατί τι μου είχε κάνει? Εμένα βλακομουτρο δε με στριμώξε ποτέ κανείς και δεν κλαφτηκα ποτέ και για κανένα λόγο 13 χρόνια εδώ μέσα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506

Θύμησέ μου λίγο, πόσα χρόνια σήκωσες το τρόπαιο;

Πόσες φορές μπαναρίστηκες;

Σε πόσους έκλαιγες για να επιστρέψεις;

Πότε θα γράψεις τη γνώμη σου για τον Ευάγγελο Μαρινάκη στο νήμα του γαύρου;

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706

Κωλοτουμπες για
- Τις μασκες
- Τα μαζικά τεστ
- Την ανοσία αγελης

Θες κι άλλα;
Θα σου πουν ότι απλά μεταφέρει τα λεγόμενα του Π.Ο.Υ., του CDC, κλπ. Το θέμα είναι όμως ότι βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται για να έχει δική του άποψη και κρίση. Αν θέλαμε να μάθουμε απλά τι λέει ο Π.Ο.Υ. θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε από την επίσημη ιστοσελίδα του, δε χρειαζόταν να διορίσουμε κάποιον να μας τα λέει.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ρε παπαρι εγω ειμαι 10 χρονια εδω μεσα γραφω στις πουτανες ανεβαζω κριτικες γραφω σε ολα τα θρεντ του αγοραιου ερωτα κωλομπαρα στριπ βιζιτες και κανω τη πλακα μου στα πολιτικα οπωτε μου καυλωνει

δεν ειμαι κλωναρι κανενος οπως εσυ που γραφεις σε σαιτ για μπουρδελα και συμμετεχεις μονο στα πολιτικα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

βαγκον ο αλεξ εχει αυτογνωσια,ξερει οτι τωρα ειναι λαθος να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα και θα εκτεθει η αξιοπιστια του οπως πολλες φορες στο παρελθον εκτεθηκε.
Εν μεσω πλην σαφως μπορει απο αλαζονεια να μην παραδεχεται τα λαθη της νδ γτ τον απριλη κραυγαζε και χοροπηδαγε απο την χαρα του οτι η νδ διαχειρηστηκε τελεια την πανδημια,οτι η ελλαδα ελεγε εγινε πρωτυπο χωρα κλπ.εγω τοτε του λεγα μην χαιρεσαι τόσο με το θεμα της πανδημιας αλλα αυτος πετουσε.
Τωρα με τι μουτρα να μπει και να πει οτι η κυβερνηση τα εκανε σκατα και γεμισε η χωρα κορονοιο και πεθαινει ο κοσμος αβοήθητος,με τι μουτρα οτι τα παμε καλα στην οικονομια οταν ελεγε οτι η υφεση θα ειναι μεχρι 5 μοναδες ενω βγηκε ο σταικουρας και ειπε πανω απο 10 μοναδες η υφεση.
Αυτη τη στιγμη ο αλεξ ειναι υπερβολικα απογοητευμενος απο τη κυβερνηση και γ αυτο δεν μπαινει.
Τωρα κατι θειτσοι κατι βλαροκ κατοι καργαμουνια κατι μπουληδες και αντωνηδες και κινκοτσιρακια κλπ ειναι εκτος τοπου και χρονου τα παιδια,ονειροπολουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
ρε παπαρι εγω ειμαι 10 χρονια εδω μεσα γραφω στις πουτανες ανεβαζω κριτικες γραφω σε ολα τα θρεντ του αγοραιου ερωτα κωλομπαρα στριπ βιζιτες και κανω τη πλακα μου στα πολιτικα οπωτε μου καυλωνει

δεν ειμαι κλωναρι κανενος οπως εσυ που γραφεις σε σαιτ για μπουρδελα και συμμετεχεις μονο στα πολιτικα

hqdefault.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

βλαροκ οταν βλεπεις το βαγκον θα βαζεις λαδι και θα στηνεσαι στα τεσσερα.
Απειρες φορες σε εχει καραξεφτιλισει εδω μεσα τοσα γαμήσια ππυ εχεις φαει εσυ εδω μεσα απο τους αριστερούς δεν τα εχει φαει πουτάνα στο μεταξι με 30 χρονια εμπειρια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506

βλαροκ οταν βλεπεις το βαγκον θα βαζεις λαδι και θα στηνεσαι στα τεσσερα.
Απειρες φορες σε εχει καραξεφτιλισει εδω μεσα τοσα γαμήσια ππυ εχεις φαει εσυ εδω μεσα απο τους αριστερούς δεν τα εχει φαει πουτάνα στο μεταξι με 30 χρονια εμπειρια.

Οτι πεις.

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom