Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.116
Πόντοι
5.506
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.547
Πόντοι
2.606
βλεπω το μελλον...
ψυχιατροι ψυχολογοι ψυχοτιδηποτε για τα επομενα χρονια θα γραφουν τραπεζικους λογαριασμους τυπου κριστιανο ροναλντο λεμπρον κλπ

θεμα χρονου να βουτανε απο τα μπαλκονια επειδη δεν απλωσε καλα το αυγο στη καρμποναρα να ξε'τε
τυπε εχουμε παθει κοκομπλοκο με τα νιαμου,ολη μερα καθε μερα παπατζιλικι στα καναλια....μια γαμημενη αληθεια δεν εχουν πει οι πουστηδες,ενα σχεδιο α ενα σχεδιο β....οτι κατσει ρε οι μαλακες....δεν κλεινει ξανα η χωρα μας λεγανε,ειναι αδυνατο ,δεν αντεχει η οικονομια αλλο κλεισιμο....φορτωσε εσυ μαλακα την αποθηκη να βγαλεις τα σπασμενα της πρωτης καραντινας στις γιορτες....ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΩΡΑ....Γνωστος μου εχει χασει 20κιλα απο τον καημο του..1μυριο αποθηκη με προιον που ληγει...τι να του πεις?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Ας το βάλει στον πάτο του!!!:2funny::2funny::2funny:

Πέρα από την πλάκα μαγαζιά γωνία στην Θεσσαλονίκη βάζουν πωλητηρια!:embarrased::embarrased:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326

Πέρα από την πλάκα μαγαζιά γωνία στην Θεσσαλονίκη βάζουν πωλητηρια!:embarrased::embarrased:
το δικό σου εντάξει;:P :wink:
ΤΟ έχω βάλει σε αναστολή μλκ μου! Κάθε απόγευμα κλαίμε την μοίρα μας με μπέργκερ με τον ΦΑΚΙΡΗ.:grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.872
Πόντοι
5.006

το δικό σου εντάξει;:P :wink:
ΤΟ έχω βάλει σε αναστολή μλκ μου! Κάθε απόγευμα κλαίμε την μοίρα μας με μπέργκερ με τον ΦΑΚΙΡΗ.:grin:
ταλαιπωρία μεγάλη βλέπω.:tooth:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δύο παρατηρήσεις μπας και γλιτώσουμε καμία σελίδα.
- Οι ηλεκτρονικές αντιπαραθέσεις έχουν 99% πιθανότητα να ΜΗΝ καταφέρουν να αλλάξουν κανενός από τους συμμετέχοντες την άποψη ανεξάρτητα πόσο solid είναι τα επιχειρήματα.
- Η χρησιμότητα των αντιπαραθέσεων είναι για τους εξωτερικούς παρατηρητές οι οποίοι διαβάζουν και διαμορφώνουν άποψη (δυναμική διαδικασία).
- Όταν ξεκινάει μια αντιπαράθεση, αναλύστε τη θέση σας (1η ανάρτηση), αντικρούστε τη θέση του συναγωνιστή που έχει αντίρρηση (2η ανάρτηση) και ένα μικρό επίλογο (3η ανάρτηση). Από εκεί και πέρα θα αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί, εντελώς ανούσια πράγματα δηλαδή. Μπορείτε βέβαια να εκτονωθείτε αλλά αν γίνεται συνέχεια, υπάρχει θεματάκι.
- Το ότι χαρακτηρίζεται "ψεκασμένος" κάποιος, δεν σημαίνει ότι έχει άδικο. Το ότι υπερασπίζεται κάποιος την επίσημη αφήγηση δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο.
- Ο κορονοϊός όπως και ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ που γίνονται στον κόσμο εξυπηρετούν μικρούς σκοπούς που στο μέλλον θα καταλήξουν να διαμορφώσουν μια πραγματικότητα που σήμερα θα την χαρακτηρίζαμε ΔΥΣΤΟΠΙΑ. Σιγά σιγά όμως μπαίνει η πούτσα χωρίς πόνο......λίγη ενόχληση μόνο πριν το σφυροκόπημα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Τα ρέστα θα παιχθούν όταν ανοίξει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου λόγω χαμηλής οικειοθελούς συμμετοχής.

Στην προηγμένη USA το πολυδοκιμασμένο επί δεκαετίες εμβόλιο γρίππης (σε όλες τις παραλλαγές του) γίνεται από το ~80% μόλις των εργαζομένων στον τομέα υγείας.

Και εδώ φυσικά μιλάμε για ένα τύπο κοβιντ εμβολίων που ουδέποτε στο παρελθόν έχει εφαρμοστεί στους ανθρώπους.

Τα καλύτερα έρχονται.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.116
Πόντοι
5.506
Τα ρέστα θα παιχθούν όταν ανοίξει η συζήτηση για την υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου λόγω χαμηλής οικειοθελούς συμμετοχής.

Στην προηγμένη USA το πολυδοκιμασμένο επί δεκαετίες εμβόλιο γρίππης (σε όλες τις παραλλαγές του) γίνεται από το ~80% μόλις των εργαζομένων στον τομέα υγείας.

Και εδώ φυσικά μιλάμε για ένα τύπο κοβιντ εμβολίων που ουδέποτε στο παρελθόν έχει εφαρμοστεί στους ανθρώπους.

Τα καλύτερα έρχονται.

Τα καλύτερα ξεκίνησαν όταν οι απανταχού ψεκασμένοι έκαναν "επανάσταση" για να πάνε στην Πάτρα να γιορτάσουν το καρναβάλι. Όλα τα επόμενα χαρακτηρίζονται φυσιολογικά.

Δε θα μας λείψουν καθόλου.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Τώρα είχε γει στην ερτ3 μια υπεύθυνη του γηροκομείου στη Θεσσαλονίκη που βρήκαν 17 κρουσματα και όταν τη ρώτησε ο αρδ πως διαδόθηκε ο ιός στο γηροκομείο, μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα και ζήταγε συγγνωμ

Η παράνοια που εχουν δημιουργήσει αυτά τα καθίκια έχει πάει σε άλλο επίπεδο, αυτοκτονεί κόσμος επειδή κολλάει έναν ιό, τύποι στα σοσιαλ πανηγυρίζουν επειδή βγήκαν αρνητικοί λες και θα κολλαγαν aids, σε λιγο θα λέμε πάλι καλά έχω καρκίνο κι όχι κορωνοιο

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

Τα καλύτερα έρχονται.

Τα καλύτερα ξεκίνησαν όταν οι απανταχού ψεκασμένοι έκαναν "επανάσταση" για να πάνε στην Πάτρα να γιορτάσουν το καρναβάλι. Όλα τα επόμενα χαρακτηρίζονται φυσιολογικά.

Μπάροκ επειδή γνωριζόμαστε σε αυτό το φόρουμ. Εσύ δεν είσαι εκείνος που υπερασπιζόσουν τις δηλώσεις στουρνάρα για ύφεση 4% στην χώρα πριν μερικούς μήνες? Που όταν σου επισήμαναν ότι ο καθοριστικός δείκτης προσδιορισμού της υπερ- ή υπό- απόδοσης των μέτρων είναι ο βαθμός πληρότητας των εντατικών μονάδων το αμφισβητούσες? Που όταν γράφαμε για υποχρεωτικότητα των μασκών ήδη πριν την αλλαγή πλεύσης του CDC εξυπνάκιζες ηλιθιωδώς?

Τα παραδείγματα της ανικανότητας σου για στοιχειώδη πρωτογενή ανάλυση της πραγματικότητας και situational awareness είναι τόσα πολλά και τέτοιου μεγέθους που στην θέση σου οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα λούφαζε στο λαγούμι του.

Ψεκασμένος δεν είναι μόνον ο αρνητής των πάντων και ο συνωμοσιολόγος μπάροκ, ψεκασμένος είναι επίσης ο εξυπνακίζων καραγκιόζης yes-man της διπλανής πόρτας.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Γιατί δεν θα βγάλεις άκρη με τον barock......

Γενικότερα ο τομέας της γνωστικής ψυχολογίας έχει περιγράψει με διάφορους τρόπους τα συγκεκριμένα άτομα και πώς λειτουργούν. Το καλύτερο είναι να μην αναλώνεσαι σε συζητήσεις μαζί τους γιατί από ένα σημείο και μετά χαλάς και τη δική σου ψυχική υγεία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.116
Πόντοι
5.506

Τα καλύτερα έρχονται.

Μπάροκ επειδή γνωριζόμαστε σε αυτό το φόρουμ. Εσύ δεν είσαι εκείνος που υπερασπιζόσουν τις δηλώσεις στουρνάρα για ύφεση 4% στην χώρα πριν μερικούς μήνες? Που όταν σου επισήμαναν ότι ο καθοριστικός δείκτης προσδιορισμού της υπερ- ή υπό- απόδοσης των μέτρων είναι ο βαθμός πληρότητας των εντατικών μονάδων το αμφισβητούσες? Που όταν γράφαμε για υποχρεωτικότητα των μασκών ήδη πριν την αλλαγή πλεύσης του CDC εξυπνάκιζες ηλιθιωδώς?

Τα παραδείγματα της ανικανότητας σου για στοιχειώδη πρωτογενή ανάλυση της πραγματικότητας και situational awareness είναι τόσα πολλά και τέτοιου μεγέθους που στην θέση σου οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος θα λούφαζε στο λαγούμι του.

Ψεκασμένος δεν είναι μόνον ο αρνητής των πάντων και ο συνωμοσιολόγος μπάροκ, ψεκασμένος είναι επίσης ο εξυπνακίζων καραγκιόζης yes-man της διπλανής πόρτας.

Εγώ δεν υπερασπίζομαι παρά μόνο τον εαυτό μου.

Κατά τα άλλα κρίνω όποτε θέλω, ότι θέλω τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ και συμφωνώ με τη γνώμη ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΥ. Σε σχέση με τον οποιοδηποτε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ.

Αυτός που θεωρεί τη γνώμη του πιο βάσιμη από του οποιοδήποτε ΕΙΔΙΚΟΥ είναι ο ηλιθίως εκυπνακίζων.
Την ικανότητα-ανικανότητα ΜΟΥ δε θα μου την υποδείξει κάποιος centrino πίσω από ένα πληκτρολόγιο, μου την αποδεικνύει καθημερινά η πραγματική μου ζωή και οι άνθρωποι γύρω μου.

Ξυδάκι τώρα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706

Κατά τα άλλα κρίνω όποτε θέλω, ότι θέλω τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ και συμφωνώ με τη γνώμη ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΛΩ. Σε σχέση με τον οποιοδηποτε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ.
Μάθε να μιλάς σωστά.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Γιατί δεν θα βγάλεις άκρη με τον barock......

Δε σου ζήτησε κανείς να βγάλεις άκρη μαζί μου. Προσπερνάς και κρατάς τα δικά σου "πιστεύω".

Το βιντεάκι ισχύει για όλους μας αφού όλοι και από κάτι πιστεύουμε.

Απλά έπρεπε να το συνδυάσω με το νήμα, μην είμαι εκτός θέματος....... :woldman::woldman::woldman::woldman::woldman:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.706
Πόντοι
606
δεν υπαρχει κανενα του ποστ πλεον χωρις τις λεξεις "ψεκασμενος" και "ξυδι"
αληθεια παει και πιο κουραστικος?
:zzzzz:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.116
Πόντοι
5.506

Κατά τα άλλα κρίνω όποτε θέλω, ότι θέλω τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ και συμφωνώ με τη γνώμη ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΛΩ. Σε σχέση με τον οποιοδηποτε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ.
Μάθε να μιλάς σωστά.

Πάλι την έγραψες τη μαλακία σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom