Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
παντως ισως και 2-3 μηνες πριν το εμβολιο ισως βαλουν μυαλο οι ψεκασμενοι και σταματησουν να μας φερνουν ως παραδειγμα τον ανεργο ιωαννιδη...
ισως εστω και αργα καταλαβουν οτι μας ενδιαφερει τι λεει ο ιαπωνας τσιοδρας ή ο ελβετος τσιοδρας ή ο γαλλος τσιοδρας, ωστε να κανουμε τα ιδια πανω κατω , μπας και σωθουμε...
αλλα ο μαλακας ο ελληνας ο ψεκασμενος, αντι να ξερει το ονομα του ιαπωνα τσιοδρα, ξερει το ονομα του ανεργου ιωαννιδη....ο κλασικος ο μαλακας ο ελληνας...
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Όχι κάνεις λάθος.. ο ψεκασμένος αριστερός μαλάκας σκουπιδαριό ξέρει μόνο τον Ιωαννίδη :grin: Eγώ π.χ. δεν τον ήξερα. Τον ήξερες εσύ? :grin:

Όσο για το άλλο που λες (για τον Ιάπωνα-Ελβετό-Γάλλο Τσιόρδα) να σου θυμήσω πως πάνε οι χώρες:

Ιαπωνία: 121.000 κρούσματα, 1.895 θάνατοι (πληθυσμός: 127 εκ.).
Ελβετία: 275.000 κρούσματα, 3.300 θάνατοι (πληθυσμός: 8,5 εκ.)
Γαλλία: 2.000.000 κρούσματα, 46.000 θάνατοι (πληθυσμός: 67 εκ.)
Ελλάδα: 82.000 κρούσματα, 1.200 θάνατοι (πληθυσμός: 10 εκ.)

Άρα, μάλλον μόνο ο Ιάπωνας μπορεί να μας μάθει κάποια πράγματα... :grin:
Φαντάσου πόσο στόκος είσαι για να χρειάζεται να σου μάθει άλλος ότι το να φοράς μάσκα όταν περπατάς μόνος στο δρόμο και να τη βγάζεις όταν καθίσεις με παρέα για καφέ είναι ηλίθιο.

τι προτεινεις τυπε? να μην φοραμε μασκα στον δρομο?
δωσε μας τα φωτα σου....
Αν ακόμα συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις, τότε απλά είσαι ηλίθιος. Καλή τύχη.

ρε τυπε εισαι τοσο αμεα που δεν μπορεις να καταλαβεις ενα τοσο απλο μετρο , οπως ειναι το να φορας μασκα στο δρομο και οχι στο καφε....δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη....μας το παιζεις και οτι εχεις σημαντικη δουλεια καθυστερημενε, αμορφωτε....:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.113
Πόντοι
5.506
Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
Αν αποκαλύψω το πού δουλεύω, και έστω ότι δουλεύω στην pfizer (μιας που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες), τι θα βρείτε να ειρωνευτείτε;
Έτσι από περιέργεια ρωτάω επειδή είμαι σίγουρος ότι πάλι κάτι θα βρείτε.

Eσύ τύπε αν κρατάς περίπτερο θα είναι ΘΑΥΜΑ. Γιατί και το περίπτερο χρειάζεται εξυπνάδα για να το κρατήσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.113
Πόντοι
5.506
Ρε συ εκλερ ,ποσα χρονια μας πηγες πισω στο χρονο ρε μαλακα....ζουσαμε μεγαλες νυχτες εδω μεσα καποτε....εβαζε ο τραμουντανας εκ.εφοριας και φλεξαρε ο λακης33 ,πακους με 500ρικα.....αμα βρεθει ενας να ματσαρει το ρηπορτ σου γιναμε....ουτε 6 ,ουτε 116 δε θα βαλω ...θα κατσω για γουστα!

Εδώ είσαι αδιάβαστος, ο Λάκης ούτε κέρματα δε μπορεί να ποστάρει, άντε κανένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης ή βίντεο.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.547
Πόντοι
2.606

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.245
Πόντοι
5.506
Ναι δεν πήρανε τα ίδια μέτρα έχεις δίκιο, όταν εμείς κλείναμε την εστίαση 12 οι άλλοι την έκλειναν στις 10.
Ρε Τσιόρδα και σου τα έλεγα, κλείστα πιο νωρίς, δεν άκουγες να τώρα σε ξεμπρόστιασε ο μπούρδας.
Έκλειναν τη διασκέδαση νωρίτερα και πολύ καλά έκαναν. Δεν σε υποχρέωναν όμως να κυκλοφορείς με μάσκα περπατώντας μόνος και να τη βγάζεις όταν είσαι στο μαγαζί παρέα με άλλους. Γιατί πολύ απλά αυτό είναι ΗΛΙΘΙΟ.

Επίσης στην Κύπρο είχανε μόνο 1 sms την μέρα, δεν υπήρχε δικαίωμα για άλλο, εμείς τους έχουμε απεριόριστα.
Ρε Σύψα και σου τα έλεγα, όχι πολλές εξόδους, δεν άκουγες να τώρα σε ξεμπρόστιασε ο μπούρδας.
Πηγούλα.

Αυτό που έχει σημασία είναι η στρατηγική και οι γενικές γραμμές των μέτρων που ήταν παραπλήσιες και δεν είχαν καμμιά σχέση με τις αοριστίες Ιωαννίδη που έκανε τον κριτή εκ του ασφαλούς.
Σε επιμέρους λεπτομέρειες υπήρχαν διαφοροποιήσεις όπως είναι φυσικό, κουλτούρα, συνήθειες, καιρός, πολλοί παράμετροι αλλάζουν ανά χώρα.

Για την χρήση μάσκας που περιγράφεις είχα γράψει ότι δεν συμφωνώ όπως είχα γράψει και τις ενστάσεις που είχα σε άλλα μέτρα.
Αντιλαμβάνομαι όμως ότι άλλος έχει την ευθύνη και αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Πολλές ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά, αλλά όταν απευθύνεσαι σε μάζα με πολλούς ηλίθιους (61% όπως φάνηκε από το δημοψήφισμα) έχεις δικαίωμα να πάρεις και ηλίθια μέτρα.

Τι πηγούλα, το ξέρω από πρώτο χέρι, συνεργάζομαι με την Κύπρο, πηγαίνω κάθε μήνα.
ψηφισαμε οτι ειμαστε ηλιθιοι???? ενδιαφερον.
ειμαι σιγουρος οτι το 61% ψηφισε οτι ειναι ηλιθιοι...οι ΑΛΛΟΙ!!!!

παντως αισχος για το γενος. πως θα κανουμε την γιορτη του χρονου?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.113
Πόντοι
5.506
Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
Αν αποκαλύψω το πού δουλεύω, και έστω ότι δουλεύω στην pfizer (μιας που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες), τι θα βρείτε να ειρωνευτείτε;
Έτσι από περιέργεια ρωτάω επειδή είμαι σίγουρος ότι πάλι κάτι θα βρείτε.

μπουχχααχαχαχαχαχχα.....καλα εσυ μπορεις να πας πεις οτι σε κυνηγαει η cia και ο μπιλ γκειτς...αφου εισαι ψεκασμενος λεμε....
αντε τραβα κανε την βραδυνη βαρδια στο ταξι τωρα και σωζεις τον κοσμο αυριο ξανα...
:confused::confused::confused::confused::confused:
Σύμφωνοι, εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Έστω ότι σου αποδεικνύω με κάποιο τρόπο τη δουλειά μου. Θα αλλάξει κάτι στην ειρωνεία σου; Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.

Λες να αλλάξει ρε τύπε;
Εδώ τον κορυφαίο καθηγητή επιδημιολογίας στο Στάνφορντ τον Ιωαννίδη τον έχουν για το μπούτσο, επειδή δε συμφωνεί με αυτούς.
Κορυφαίος δικηγόρος που έφερε στο φως τα σκάνδαλα με VW και άλλα πολλα και τώρα κράζει τα PCR. Επίσης για το μπούτσο.
Ακούνε ότι θέλουν με παρωπίδες.

Οπότε δεν πα νασαι και ο CEO της Pfizer. Σταρχίδια τους.

Ο κωλομπούρδας;;

Ο ΚΩΛΟΜΠΟΥΡΔΑΣ ΡΕ;;;;;;

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
Τι πηγούλα, το ξέρω από πρώτο χέρι, συνεργάζομαι με την Κύπρο, πηγαίνω κάθε μήνα.
Δεν είναι ότι δε θέλω να σε πιστέψω αλλά όσο κι αν έψαξα για τα μέτρα της Κύπρου δε βρήκα κάτι τέτοιο. Όπως και να χει, αν όντως ισχύει, ο Μάο, ο Κιμ Γιονγκ, ο Χίτλερ και οι λοιποί, θα είναι άκρως περήφανοι για όποιον έβαλε το συγκεκριμένο μέτρο.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.547
Πόντοι
2.606
Φλεξαρε κανα αλανι τιποτα δεσμιδες μωβ να πατσισει στεητμεντ εκλερ η να κατσω να ψαξω πισω σελιδες?

ησυχια τυπε..ουτε καν ραντεβου θανατου...:confused:
τυπε δεν ειναι το σαη που ξεραμε καποτες.....εξαντλει η συνεχομενη παραθεση και η υπερπροσπαθεια σκρολαρισματος τους μονομαχους και το κλανουν το ραντεβου....εχουμε καταστραφει...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
ρε τυπε εισαι τοσο αμεα που δεν μπορεις να καταλαβεις ενα τοσο απλο μετρο , οπως ειναι το να φορας μασκα στο δρομο και οχι στο καφε....δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη....μας το παιζεις και οτι εχεις σημαντικη δουλεια καθυστερημενε, αμορφωτε....:confused:
Όντως τώρα; Μου πλασάρεις σαν σοβαρό μέτρο τη μάσκα όταν περπατάς μόνος και την απουσία μάσκας όταν είσαι με παρέα σε ένα τραπέζι; Εσύ πρέπει να είσαι τελείως καθυστερημένος τύπε.:confused: .

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.245
Πόντοι
5.506
Φλεξαρε κανα αλανι τιποτα δεσμιδες μωβ να πατσισει στεητμεντ εκλερ η να κατσω να ψαξω πισω σελιδες?

ησυχια τυπε..ουτε καν ραντεβου θανατου...:confused:
τυπε δεν ειναι το σαη που ξεραμε καποτες.....εξαντλει η συνεχομενη παραθεση και η υπερπροσπαθεια σκρολαρισματος τους μονομαχους και το κλανουν το ραντεβου....εχουμε καταστραφει...
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας ????

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.155
Πόντοι
5.006
λεει το ψεκασμενο αμεα : "Φαντάσου πόσο στόκος είσαι για να χρειάζεται να σου μάθει άλλος ότι το να φοράς μάσκα όταν περπατάς μόνος στο δρόμο και να τη βγάζεις όταν καθίσεις με παρέα για καφέ είναι ηλίθιο." και "Όντως τώρα; Μου πλασάρεις σαν σοβαρό μέτρο τη μάσκα όταν περπατάς μόνος και την απουσία μάσκας όταν είσαι με παρέα σε ένα τραπέζι; Εσύ πρέπει να είσαι τελείως καθυστερημένος τύπε."

πειτε μου τωρα τι συζητηση να κανεις με εναν τετοιο μπετοστοκο που του φαινεται παραλογο ενα τετοιο μετρο? μιλαμε για συνδρομο νταουν κανονικατο...:confused:

ας παρουμε τα δεδομενα :
1)δεν φοραμε μασκα ουτε στον δρομο ουτε στο καφε...αλλα στην πουτσα μας ολα ανεξελεγκτα...θελει κατι τετοιο το αυτιστικο?δεν νομιζω...
2)φοραμε μασκα και στον δρομο και στο καφε....αρα κλεινουμε την εστιαση επ αοριστον μεχρι να βρεθει εμβολιο...γιατι ολοι οι κανονικοι ανθρωποι για να φανε ενα μπεργκερ ή να πιουν ενα καφε χρησιμοποιουν το στομα τους...το αμεα βεβαια μπορει να χρησιμοποιει την κωλοτρυπιδα του για να ρουφαει, οποτε παω πασο..αλλα ολοι εμεις οι υπολοιποι πως σκατα θα πιουμε καφε με την μασκα????

οποτε καταληγουμε στο εξης :
αμα βαζαμε ενα αυτιστικο οπως τον κολομπουρδα σε θεση ευθυνης, τοτε ή θα ειχαμε εκατομβη νεκρων ή επ αοριστον κλεισιμο της εστιασης μεχρι να βρεθει εμβολιο....ομως επειδη στον κοσμο υπαρχουν και μορφωμενοι ανθρωποι, σκεφτηκαν το εξης : πως θα μπορεσουμε να συνδυασουμε τον περισορισμο της εξαπλωσης του ιου σε συνδυασμο με οσο το δυνατον μικροτερες απωλειες στην οικονομια? μια λογικη λυση ειναι η μασκα στο δρομο και οχι στο καφε...ετσι και η διαδοση του ιου θα περιοριστει και τα καφε θα λειτουργουν...
γιατι ενας λογικος ανθρωπος θα σκεφτοταν οτι στο τραπεζι της καφετεριας που θα καθισεις με την παρεα σου και να εχεις ιο, η ιχνηλατηση μπορει να γινει ευκολα και να βρουν αμεσως τους φιλους σου και να σταματησουν την εξαπλωση...ενω στον δρομο αν δεν φορας μασκα και βηξεις, αντε να βρουν τον τυπο που περασε απο διπλα σου για ενα δευτερολεπτο ή τον τυπο που ηταν πισω σου στο περιπτερο...

σκεφτομενοι ολα τα παραπανω οι λογικοι ανθρωποι κατεληξαν στο αυτονοητο : φοράς μάσκα όταν περπατάς μόνος στο δρόμο και να τη βγάζεις όταν καθίσεις με παρέα για καφέ
το αμεα ο κολομπουρδας φτασαμε νοεμβρη μηνα, βγηκαν εμβολια και ακομα δεν το καταλαβε....:confused:

και επειδη υπαρχουν παντου λογικοι ανθρωποι, να και μια φωτο απο ευρωπη που οι ανθρωποι δεν φορανε μασκα στο καφε :
_112738842_cafe1.jpg

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.485
Πόντοι
6.056
Ναι δεν πήρανε τα ίδια μέτρα έχεις δίκιο, όταν εμείς κλείναμε την εστίαση 12 οι άλλοι την έκλειναν στις 10.
Ρε Τσιόρδα και σου τα έλεγα, κλείστα πιο νωρίς, δεν άκουγες να τώρα σε ξεμπρόστιασε ο μπούρδας.
Έκλειναν τη διασκέδαση νωρίτερα και πολύ καλά έκαναν. Δεν σε υποχρέωναν όμως να κυκλοφορείς με μάσκα περπατώντας μόνος και να τη βγάζεις όταν είσαι στο μαγαζί παρέα με άλλους. Γιατί πολύ απλά αυτό είναι ΗΛΙΘΙΟ.

Επίσης στην Κύπρο είχανε μόνο 1 sms την μέρα, δεν υπήρχε δικαίωμα για άλλο, εμείς τους έχουμε απεριόριστα.
Ρε Σύψα και σου τα έλεγα, όχι πολλές εξόδους, δεν άκουγες να τώρα σε ξεμπρόστιασε ο μπούρδας.
Πηγούλα.

Αυτό που έχει σημασία είναι η στρατηγική και οι γενικές γραμμές των μέτρων που ήταν παραπλήσιες και δεν είχαν καμμιά σχέση με τις αοριστίες Ιωαννίδη που έκανε τον κριτή εκ του ασφαλούς.
Σε επιμέρους λεπτομέρειες υπήρχαν διαφοροποιήσεις όπως είναι φυσικό, κουλτούρα, συνήθειες, καιρός, πολλοί παράμετροι αλλάζουν ανά χώρα.

Για την χρήση μάσκας που περιγράφεις είχα γράψει ότι δεν συμφωνώ όπως είχα γράψει και τις ενστάσεις που είχα σε άλλα μέτρα.
Αντιλαμβάνομαι όμως ότι άλλος έχει την ευθύνη και αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Πολλές ήταν τραβηγμένες από τα μαλλιά, αλλά όταν απευθύνεσαι σε μάζα με πολλούς ηλίθιους (61% όπως φάνηκε από το δημοψήφισμα) έχεις δικαίωμα να πάρεις και ηλίθια μέτρα.

Eσυ με ποιους εισαι?Με το 61?Το 39?Το 1 που ελεγχει τον πλανητη?Με αυτους που λενε οτι χρησιμοποιουμε το 5-10 του εγκεφαλου?Με τους ειναι επιπεδη η γη?Να ξερω αν εισαι με μας ή αλλιως να σε λεω ηλιθιο.Γιατι οποιοι ψηφισαν το ιδιο με μας ειναι σαφως ευφυεστατοι αφου ειχαμε την ιδια επιλογη.Ειναι σαν την ναζακια που ψαχνουν κι αλλους ομοιους και μολις γινουν πολλοι αποκτουν φωνη και μπαλες :confused: :confused: :confused:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.547
Πόντοι
2.606
Ρε συ εκλερ ,ποσα χρονια μας πηγες πισω στο χρονο ρε μαλακα....ζουσαμε μεγαλες νυχτες εδω μεσα καποτε....εβαζε ο τραμουντανας εκ.εφοριας και φλεξαρε ο λακης33 ,πακους με 500ρικα.....αμα βρεθει ενας να ματσαρει το ρηπορτ σου γιναμε....ουτε 6 ,ουτε 116 δε θα βαλω ...θα κατσω για γουστα!

Εδώ είσαι αδιάβαστος, ο Λάκης ούτε κέρματα δε μπορεί να ποστάρει, άντε κανένα τηλεκοντρόλ τηλεόρασης ή βίντεο.
εισαι νεοπας....εχει ποσταρει ολα τα χρωματα,ματσο το μετρητο,το τριβε στην μουρη του αγγλου ασθενη απο το πολυγωνο!
Υγ...αν μου δειξετε σε χαρτη που ειναι αυτο το μυθικο μερος,σας χρωσταω!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.117
Πόντοι
19.795

Πηγούλα.

Και εγώ απορούσα, γιατί έχουμε πρωθυπουργό Μητσοτάκη. :think: Τώρα εξηγείται.

• Like
Αντιδράσεις: baroc
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.547
Πόντοι
2.606
Ποια ειναι ρε σεις η ναζακια με τις μπαλες?και για τι μπαλες ακριβως λεμε?χριστουγεννιατικες,με παπαροσακουλο γυρω γυρω η τιποτα βυζομπαλες ξεγυρισμενες?

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.485
Πόντοι
6.056

Πηγούλα.

Eσυ με ποιους εισαι?Με το 61?Το 39?Το 1 που ελεγχει τον πλανητη?Με αυτους που λενε οτι χρησιμοποιουμε το 5-10 του εγκεφαλου?Με τους ειναι επιπεδη η γη?Να ξερω αν εισαι με μας ή αλλιως να σε λεω ηλιθιο.Γιατι οποιοι ψηφισαν το ιδιο με μας ειναι σαφως ευφυεστατοι αφου ειχαμε την ιδια επιλογη.Ειναι σαν τα ναζακια που ψαχνουν κι αλλους ομοιους και μολις γινουν πολλοι αποκτουν φωνη και μπαλες :confused: :confused: :confused:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706
πως θα μπορεσουμε να συνδυασουμε τον περισορισμο της εξαπλωσης του ιου σε συνδυασμο με οσο το δυνατον μικροτερες απωλειες στην οικονομια? μια λογικη λυση ειναι η μασκα στο δρομο και οχι στο καφε...ετσι και η διαδοση του ιου θα περιοριστει και τα καφε θα λειτουργουν...
γιατι ενας λογικος ανθρωπος θα σκεφτοταν οτι στο τραπεζι της καφετεριας που θα καθισεις με την παρεα σου και να εχεις ιο, η ιχνηλατηση μπορει να γινει ευκολα και να βρουν αμεσως τους φιλους σου και να σταματησουν την εξαπλωση...ενω στον δρομο αν δεν φορας μασκα και βηξεις, αντε να βρουν τον τυπο που περασε απο διπλα σου για ενα δευτερολεπτο ή τον τυπο που ηταν πισω σου στο περιπτερο...
Τώρα υποτίθεται πρέπει να καθίσω να σου εξηγήσω γιατί δεν στέκει τίποτα από αυτά που λες; Θα νιώσω αρκετά ηλίθιος προσπαθώντας να το κάνω. Εφόσον από τις τόσες φορές που τα έχω εξηγήσει ακόμα δεν έχεις καταλάβει, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Το θετικό από όλο αυτό είναι ότι έχει πάψει κάθε αμφιβολία μου για την αδιαβλητότητα του εκλογικού συστήματος. Πλέον είμαι σίγουρος ότι απλά υπάρχουν ηλίθιοι και χαμηλού νοητικού επιπέδου άνθρωποι που ψηφίζουν τα τσίρκα που μπαίνουν στη Βουλή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom