raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.142
- Πόντοι
- 5.006
Χωρις Χασαν και Ελ Αραμπι, πουτσες μπλε.
αφου πηγανε στην γαμημενη αφρικη....λογικο ηταν να κολλησουν κορωνα...
Χωρις Χασαν και Ελ Αραμπι, πουτσες μπλε.
ο ψεκασμενος ο κολομπουρδας ειδε μια φωτο με εναν ευζωνα με μασκα...ενα τελειως αδιαφορο θεμα δηλαδη που κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα ασχολιοταν γιατι πολυ απλα δεν επηρεαζει την καθημερινοτητα μας...μπορει να το κανανε απλα για συμβολικους λογους, μπορει να το κανανε για να μην κολλησουν αμα τους πλησιασει κανεις, μπορει απλα να μπηκε ο διοικητης του λοχου καυλωμενος εκεινη την μερα και να τους ειπε να φορεσουν μασκα κτλ κτλ..who cares? ποιος ασχολειται???
μονο ο κολομπουρδας σαν τους μπαρμπαδες στα καφενεια που γκρινιαζουν για τα παντα...
αλλα οταν εισαι γραφικος και θες να γκρινιαζεις για τα παντα, πετας μαλακιες συνεχεια...ετσι και ο ψεκασμενος κολομπουρδας νομισε οτι τζαμπα φορανε μασκα γιατι δεν μιλανε...που να σκεφτει το ζωον οτι μπορει να ερθεις καποιος κοντα του που μπορει να μιλησει????και για να μην παραδεχτει την πιπα του, ειπε οτι αν ο αλλος βηξει, θα κολλησει απο τα ματια...που να σκεφτει το ζωο οτι και ο αλλος θα φοραει μασκα????
γενικα μπορεις με τετοια επιχειρηματα της πουτσας να ασχολεισαι με τις ωρες με τον ψεκασμενο...
![]()
Σύμφωνοι, εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Έστω όμως ότι σου αποδεικνύω με κάποιο τρόπο τη δουλειά μου. Θα αλλάξει κάτι στην ειρωνεία σου; Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
Αν αποκαλύψω το πού δουλεύω, και έστω ότι δουλεύω στην pfizer (μιας που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες), τι θα βρείτε να ειρωνευτείτε;
Έτσι από περιέργεια ρωτάω επειδή είμαι σίγουρος ότι πάλι κάτι θα βρείτε.
μπουχχααχαχαχαχαχχα.....καλα εσυ μπορεις να πας πεις οτι σε κυνηγαει η cia και ο μπιλ γκειτς...αφου εισαι ψεκασμενος λεμε....
αντε τραβα κανε την βραδυνη βαρδια στο ταξι τωρα και σωζεις τον κοσμο αυριο ξανα...
![]()
Σύμφωνοι, εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Έστω ότι σου αποδεικνύω με κάποιο τρόπο τη δουλειά μου. Θα αλλάξει κάτι στην ειρωνεία σου; Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
Αν αποκαλύψω το πού δουλεύω, και έστω ότι δουλεύω στην pfizer (μιας που αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες), τι θα βρείτε να ειρωνευτείτε;
μπουχχααχαχαχαχαχχα.....καλα εσυ μπορεις να πας πεις οτι σε κυνηγαει η cia και ο μπιλ γκειτς...αφου εισαι ψεκασμενος λεμε....
αντε τραβα κανε την βραδυνη βαρδια στο ταξι τωρα και σωζεις τον κοσμο αυριο ξανα...
![]()
Αυτό ακριβώς. Εκεί θέλω να καταλήξω. Τα είπες όλα τύπε.Σύμφωνοι, εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Έστω ότι σου αποδεικνύω με κάποιο τρόπο τη δουλειά μου. Θα αλλάξει κάτι στην ειρωνεία σου; Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
![]()
Λες να αλλάξει ρε τύπε;
Εδώ τον κορυφαίο καθηγητή επιδημιολογίας στο Στάνφορντ τον Ιωαννίδη τον έχουν για το μπούτσο, επειδή δε συμφωνεί με αυτούς.
Κορυφαίος δικηγόρος που έφερε στο φως τα σκάνδαλα με VW και άλλα πολλα και τώρα κράζει τα PCR. Επίσης για το μπούτσο.
Ακούνε ότι θέλουν με παρωπίδες.
Οπότε δεν πα νασαι και ο CEO της Pfizer. Σταρχίδια τους.
Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
(Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
Αν αποκαλύψω το πού δουλεύω,
Σύμφωνοι, εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Έστω όμως ότι σου αποδεικνύω με κάποιο τρόπο τη δουλειά μου. Θα αλλάξει κάτι στην ειρωνεία σου; Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
![]()
. Έστω όμως ότι σου αποδεικνύω με κάποιο τρόπο τη δουλειά μου. Θα αλλάξει κάτι στην ειρωνεία σου; Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.
υπαρχει σχεδιο φιλε, τι νομιζες?ρε μαλακες? ΤΙ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?????????????
απορω πως το σκεφτηκαν και κυριως πως θα το εφαρμοσουν......α ρε κουλη βαλε για πλανηταρχης
Σωστά, είναι γνωστό άλλωστε ότι τα μέλη των επιτροπών που συστήνονται κατά καιρούς για διάφορα θέματα επιλέγονται καθαρά βάση βιογραφικού και επιπλέον έχουν και το αλάθητο.η μονη δουλεια που θα δεχομουν ειναι αν εισαι και καποια επιτροπη λοιμοξιολογων απο αυτες που εχουν συσταθει σε ολες τις χωρες του πλανητη, οποτε οι αποψεις σου θα εφαρμοζοταν στην πραξη...Σύμφωνοι, εγώ μπορώ να πω ό,τι θέλω. Έστω όμως ότι σου αποδεικνύω με κάποιο τρόπο τη δουλειά μου. Θα αλλάξει κάτι στην ειρωνεία σου; Αυτό με ενδιαφέρει να μάθω.Εσάς τους είρωνες και τους τρολλάκηδες (Αλεξ71, Λεκλερκ, Μπαροκ, Μπαρμπαπηδουλας, κλπ) θέλω να σας ρωτήσω κάτι από περιέργεια.
![]()
προχτες ειχαν πει 92 τυπε και μετα την ανακοινωση των αλλων το εκαναν 95.95% τελικά η αποτελεσματικότητα και του εμβολίου της Pfizer στα τελικά αποτελέσματα της τρίτης φάσης....από τα 170 κρούσματα μόλις τα 8 είχαν πάρει το εμβόλιο Και μόλις ένα από αυτά είχε σοβαρα συμπτώματα.
Επίσης παρατηρήθηκε ότι προκαλεί καλή ανοσοεπαρκεια και στους ηλικιωμένους.
χρηματιστηριο κανονικα
![]()
προχτες ειχαν πει 92 τυπε και μετα την ανακοινωση των αλλων το εκαναν 95.95% τελικά η αποτελεσματικότητα και του εμβολίου της Pfizer στα τελικά αποτελέσματα της τρίτης φάσης....από τα 170 κρούσματα μόλις τα 8 είχαν πάρει το εμβόλιο Και μόλις ένα από αυτά είχε σοβαρα συμπτώματα.
Επίσης παρατηρήθηκε ότι προκαλεί καλή ανοσοεπαρκεια και στους ηλικιωμένους.
χρηματιστηριο κανονικα
![]()
Τυπε το 92% ηταν τα πρωτα αποτελεσματα στα οποια δεν ειχαν συμπεριληφθει ολα τα κρουσματα στους εθελοντες...δυσκολα να ειναι μουφα οταν στην Αμερικη υπαρχει απο πισω το CDC που κοβει κολους με το παραμικρο.Χαρακτηριστικο παραδειγμα το εμβολιο της Astrazeneca που για μια σοβαρη περιπτωση παρενεργειας κλεισανε τη δοκιμη για πανω απο 1 μηνα.
Αφού αναφέρεσαι τόσο πολύ στη δουλειά, μπορώ να σου βρω χιλιάδες γιατρούς ανά τον κόσμο που δουλεύουν ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και εκφέρουν διαφορετική άποψη. Ξεκόλλα το μυαλό σου και προσπάθησε να καταλάβεις ότι μέσα στην κοινότητα (ακόμα και την επιστημονική) υπάρχει και θα υπάρχει πολυφωνία. Και σταμάτα επιτέλους να τσουβαλιάζεις όλους τους "Τσιόδρες" των χωρών. Όχι, ο Ελβετός Τσιόδρας δεν πήρε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια μέτρα που πήρε ο Αμερικανός Τσιόδρας ούτε αυτός τα μέτρα που πήρε ο Γάλλος Τσιόδρας κ.ο.κ. Και θα σου φέρω το παράδειγμα που έφερα στον χαζοΜπαροκ χθες:εννοειται και γραφουμε τον πουτσο μας τον ιωαννιδη...οταν καποια χωρα στον πλανητη δωσει δουλεια στον ιωαννιδη, τοτε θα αλλαξει η αποψη μας γι αυτον...
ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1ος ΣΤΟ ΠΑΜΜΕΔ, ΣΤΟ ΜΙΤ, ΣΤΗ ΝΑΣΑ, ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΡΙΖ!!!!!