barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
δεν καταλαβες το πνευμα μου.....η μεγαλυτερη μαλακια που εχει κανει η κυβερνηση μητσοτακη ειναι που εχει μεταφερει την κουβεντα στο ποιος φταιει και οχι πως θα το περασουμε με τα λιγοτερα δυνατα προβληματα.
παιρνω πισω το η κυβερνηση....η αλαζονια του κουλη εχει φερει δεινα ειναι το σωστο
Έτσι το βλέπεις εσύ. Η μεγαλύτερη μαλακία ξεκίνησε από τη στιγμή που ο "πανσοφός", ακόμα και ο ίδιος ο Θεός να ήταν πρωθυπουργός, πάντα βρίσκει έναν τρόπο και μια δικαιολογία να "κάνει επανάσταση" να βλέπει παντού συνομωσίες και να αμφισβητεί τα πάντα.
στην αρχη εξηγηθηκε στον κοσμο απλα οτι ειναι ενας σουπερ μεταδοτικος ιος και πρεπει να προσεχουμε την μεταδοση σου...τοτε πετυχε.
Μετα αρχισε το δογμα μητσοτακη αμα κολλησεις ΦΤΑΙΣ εσυ (χαρακτηριστικο το χτεσινο που κολλησαμε ολοι επειδη οι νεοι το καλοκαιρι γαμουσανε) ενω αν δεν κολλησεις σε ΕΣΩΣΑ εγω!
Το πρώτο είναι δεδομένο, δεν υπάρχει αμφισβήτηση, όχι μόνο οι νέοι, όλοι οι αντιδραστικοί το γάμησαν.
Το δεύτερο εγώ δεν το αντιλήφθηκα έτσι, τι πάει να πει σε έσωσα εγώ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ θα σώσουμε τους εαυτούς ΜΑΣ. Κι ας λέει ο καθένας οτι θέλει.