Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Γιατροί ξεβρ@κώνουν την απάτη! Έμεινε άφωνος ο Τράγκας: “Ο COVID δεν είναι γνήσια αιτία θανάτου γιατί ζει και αναπνέει
Στο στούντιο του ΒΕΡΓΙΝΑ TV φιλοξένησε ο Γιώργος Τράγκας τον Χριστόφορο Ολύμπιο, Διευθυντής Καρδιολογίας Κλινικής Θριάσιο Νοσοκομείο και τον Εντατικολόγο Αχιλλέα Κούμπο.

«Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι μια ώρα που πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα», είπε ο Χριστόφορος Ολύμπιος και πρόσθεσε: «Σήμερα στην Ελλάδα η θνησιμότητα του COVID είναι στο 1,5%. Είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήταν το περασμένο Μάιο. Για τη χώρα μας αυτό το 1% θα σήμαινε 10000 θανάτους».

«Είμαστε ακόμα καλύτερα και από τη Γερμανία η οποία η οποία έχει τον υψηλότερο αριθμό κλεινών εντατικής θεραπείας στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι οι συνάδελφοι στις ΜΕΘ κάνουν πολύ καλή δουλεία», είπε.

Ο κος. Κούμπος από την πλευρά του ανέφερε: «Εγώ λέω όχι στο Lockdown. Ο COVID δεν είναι γνήσια αιτία θανάτου γιατί ζει και αναπνέει από τα προβλήματα των ασθενών».

«Στην Ελλάδα η καταγραφή του ΕΟΔΥ είναι μια στατιστική του 19ου αιώνα. Δεν μπορούμε να εξάγουμε σωστά συμπεράσματα γιατί δεν γίνεται σωστή καταγραφή».

[code type="markup"]
[/code]

Πολυ δουλεμα με τον κοροιδοιο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τωραπου υποτιθεται βρηκαν το εμβολιο για τον κοροιδοιο αρχισαν σλλο παραμυθι οι "ειδικοι" του Π.Ο.Υ.-στη

ΠΟΥ: Ένα εμβόλιο κατά της Covid-19 δεν αρκεί για την καταπολέμηση της πανδημίας
Σωστά... γιατί μέσα σε 9 μήνες αντιλήφθηκαν πόσοι πολλοί ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ υπάρχουν ανά την υφήλιο! :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Πετσας σημερα "Αυτή τη στιγμή είναι σε λειτουργία 1.170 κρεβάτια ΜΕΘ"...

Νοσηλευομενοι (400) οπότε 1170-400 = 770 ΜΕΘ ακομα... στο "πρωτο κυμα" με περιπου 600 ΜΕΘ ηταν χωρισμενες μισες μισες για κοβιντ και λοιπους ασθενεις... αρα απ'τις 770 που μενουν αν χρησιμοποιηθουν οι 300-350 για μη-covid, μενουν 320-370 για covid. Δλδ σχεδον αλλες τοσες με αυτες που ειναι πιασμενες.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τη μάσκα μέσα και έξω από το σπίτι για αρκετούς μήνες.

:2funny::2funny::2funny:
εγω εχω ενα ανθυγιεινο μουνοπανο απο τον ιουλιο που μου εχει πεσει και 3-4 φορες κατω :undecided:
απο τον ιουλιο μονο 3 4 φορες κατω?τοσες την ριχνω μεσα στη μερα μινιμουμ...εισαι γεννημενος χειριστης μασκας τελικα ρεζ!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τωραπου υποτιθεται βρηκαν το εμβολιο για τον κοροιδοιο αρχισαν σλλο παραμυθι οι "ειδικοι" του Π.Ο.Υ.-στη

ΠΟΥ: Ένα εμβόλιο κατά της Covid-19 δεν αρκεί για την καταπολέμηση της πανδημίας
Σωστά... γιατί μέσα σε 9 μήνες αντιλήφθηκαν πόσοι πολλοί ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ υπάρχουν ανά την υφήλιο! :grin:

Ειναι πολλα τα λεφτα θειο

Η biontech που βγαζει το εμβολιο γερμανικη εταιρεια οι μετοχοι της ειναι χρηματοδοτες του cdu της θεθας απο το βερολινο

Τα βγαζει στην φορα ο δικος σας ο τραγκας

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Ρε σεις.....ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΑΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ?....Μας εχουν για χαπατα τελειως.....στα καναλια λενε συνεχεια οτι δινουν λεφτα, οτι παγωνουν δοσεις.......και αν τα πειτε αυτα στον λογιστη σας θα κλαιει ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ....ολο μπλα μπλα και τηγανιτα τιποτα!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα το εμβόλιο θα γίνεται σε δύο δόσεις και θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
:2funny:
Πόσο μα πόσο προβλέψιμοι... Πριν μερικές μέρες γράφαμε εδώ για τον ετήσιο εμβολιασμό λύσσας που απαιτείται πλέον για τα σκυλάκια.

Όσοι εμβολιάζονται θα καταγράφονται στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού και θα ειδοποιούνται σε sms ή e-mail για το πότε πρέπει να κάνουν τη δεύτερη δόση που θα είναι του ίδιου εμβολίου.
:confused:

Από παλιά μας το έλεγαν ότι το ιστορικό υγείας θα αποθηκεύεται ηλεκτρονικά στο διαβατήριο. Τώρα είναι φανερό το γιατί. Να μαντέψω ότι δεν θα περνάτε τα σύνορα χωρίς το εμβόλιο;

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Σημερα κυκλοφορησαν σεναρια απο τα καναλια οτι θα ανοιξουν τα παντα απο 1 δεκεμβρη.....με αυστηρα μετρα και πολυ προσοχη.....ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.095
Πόντοι
5.506
Ρε σεις.....ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΙΑΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ?....Μας εχουν για χαπατα τελειως.....στα καναλια λενε συνεχεια οτι δινουν λεφτα, οτι παγωνουν δοσεις.......και αν τα πειτε αυτα στον λογιστη σας θα κλαιει ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ....ολο μπλα μπλα και τηγανιτα τιποτα!

Ψάξου για λογιστή της προκοπής τύπε.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εδώ και το φρεσκοδημοσιευμένο ΦΕΚ για το εθνικό μητρώο εμβολιασθέντων:

Ότι ετοίμαζαν τόσα χρόνια πιλοτικά για τα κατοικίδια το εφαρμόζουν σε εμάς. Αρκεί να διαβάσουμε το νόμο για τα ζώα συντροφιάς. Όπου λέει σκύλος βάζουμε επιδοματίας ή εργαζόμενος και το μέλλον γίνεται ξεκάθαρο :P

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εμένα ο δικός μου λογιστής από την μία τους παραδέχεται επειδή "δείχνει να λειτουργεί το κράτος πλέον" (δικά του λόγια) και από την άλλη τους βρίζει γιατί "μας έχουν γαμήσει στις αλλαγές και θα πρέπει πλέον να τα περνάω και στα ηλεκτρονικά βιβλία... τους καριόληδες!!!" :tooth: [/quote]

Εγώ απλά του απάντησα "έτσι, δούλευε πούστη!"

Κι εκείνος μου είπε "εσένα θα χρεώσω αρχίδι!!!"

Ναι, αυτός είναι λογιστής μου! :grin:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Έξαρση κρουσμάτων στους τουριστικούς προορισμούς.
Καλά είναι τα πράγματα στην υπόλοιπη χώρα… :grin:

Συνημμένα

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    99,4 KB · Εμφανίσεις: 14

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.737
Πόντοι
736
Ας επιστρέψουμε στην κανονικότητα κι αυτοί ας βάλουν τις μάσκες στον κώλο τους

Κάτι άλλο θα έρθει μετά. Μνημόνια, κορωνοϊός και η κανονικότητα ακόμη αναμένεται :sunglasses:

Μαζί με την ανάπτυξη θα έρθει και η κανονικότητα απο οτι φαίνεται :P

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.696
Πόντοι
606
Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εμένα ο δικός μου λογιστής από την μία τους παραδέχεται επειδή "δείχνει να λειτουργεί το κράτος πλέον" (δικά του λόγια) και από την άλλη τους βρίζει γιατί "μας έχουν γαμήσει στις αλλαγές και θα πρέπει πλέον να τα περνάω και στα ηλεκτρονικά βιβλία... τους καριόληδες!!!" :tooth:

Εγώ απλά του απάντησα "έτσι, δούλευε πούστη!"

Κι εκείνος μου είπε "εσένα θα χρεώσω αρχίδι!!!"

Ναι, αυτός είναι λογιστής μου! :grin: [/quote]

Έχεις και λογιστή?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.198
Πόντοι
1.706

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.475
Πόντοι
6.056
Εδώ και το φρεσκοδημοσιευμένο ΦΕΚ για το εθνικό μητρώο εμβολιασθέντων:
Τύπε κάνε μια περίληψη γιατί έχει ξυπνήσει ο Χρυσοχοϊδης μέσα μου και βαριέμαι να το διαβάσω.:confused: .
Kαλα πως κανεις ετσι,δεν εκλεχτηκες για να εκπροσωπεις τον λαο και να ψηφιζεις νομοσχεδια στη βουλη :confused: :confused: :confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
το λαμογιο η χηρα του Ισλαμικου Κρατους η Λινου συνεχιζει τις πιπες,οτι δεν εχουν γινει λεει ερευνες για την μεταδοση του covid απο την θεια κοινωνια:angry:
ναι μωρη μαλακω,θα παει ο ΕΟΔΥ σε ολα τα σαψαλα που γλυφουν ολοι τα σαλια ο ενας του αλλου και θα τους πει,ανοιξε την μυτουλα να σου χωσω το ματζαφλαρι μεσα μεχρι τον πατο για να παρω δειγμα
σε κανονικο κρατος δεν θα υπηρχε θεια κοινωνια η αν υπηρχε θα εκανε το κρατος ελεγχους με το ζορι,Κινα φαση,οχι Ελλαδαμπαντ.

λες και εχουν γινει ερευνες στις λαικες η στα σπιτια η οπου αλλου κολλαει.
αφου κολλαει με τα σταγονιδια, το σαλιο ,δεν θα κολλαει μωρη σαπια με το κουταλακι που παιρνουν παρτουζα καμια 200αρα ραμολι;
το ξερεις μωρη αγαμητη θεουσα εσυ και η dyke η Γιαμαρελου αλλα εισαι τοσο Ταλιμπαν που τα παιρνεις απο τους παπαδες και κανεις μωκο:vomit:
σαλτα και γαμη σαπακι
:confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.475
Πόντοι
6.056
το λαμογιο η χηρα του Ισλαμικου Κρατους η Λινου συνεχιζει τις πιπες,οτι δεν εχουν γινει λεει ερευνες για την μεταδοση του covid απο την θεια κοινωνια:angry:
ναι μωρη μαλακω,θα παει ο ΕΟΔΥ σε ολα τα σαψαλα που γλυφουν ολοι τα σαλια ο ενας του αλλου και θα τους πει,ανοιξε την μυτουλα να σου χωσω το ματζαφλαρι μεσα μεχρι τον πατο για να παρω δειγμα
σε κανονικο κρατος δεν θα υπηρχε θεια κοινωνια η αν υπηρχε θα εκανε το κρατος ελεγχους με το ζορι,Κινα φαση,οχι Ελλαδαμπαντ.

λες και εχουν γινει ερευνες στις λαικες η στα σπιτια η οπου αλλου κολλαει.
αφου κολλαει με τα σταγονιδια, το σαλιο ,δεν θα κολλαει μωρη σαπια με το κουταλακι που παιρνουν παρτουζα καμια 200αρα ραμολι;
το ξερεις μωρη αγαμητη θεουσα εσυ και η dyke η Γιαμαρελου αλλα εισαι τοσο Ταλιμπαν που τα παιρνεις απο τους παπαδες και κανεις μωκο:vomit:
σαλτα και γαμη σαπακι
:confused::confused::confused:
Kαυστικος :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom