dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.474
- Πόντοι
- 4.746
μια χαρα καταλαβαινω.. γιατι βλεπω καθαρα, χωρις γαλαζια νεφελωδη τοπιαΚαταλαβαίνεις τι ειπώθηκε
μια χαρα καταλαβαινω.. γιατι βλεπω καθαρα, χωρις γαλαζια νεφελωδη τοπιαΚαταλαβαίνεις τι ειπώθηκε
ψηφιζουμε ολοι
καμια λογοκρισια
ο μπαρμπαπηδουλας που βριζει εβαλε τα κλαμματα
κλαις κοκονα μου κλαις ??
![]()
ψηφιζουμε ολοι
καμια λογοκρισια
ο μπαρμπαπηδουλας που βριζει εβαλε τα κλαμματα
κλαις κοκονα μου κλαις ??
![]()
![]()
δεν καταλαβαίνω.. γιατί είμαι ηλίθιοςΚαταλαβαίνεις τι ειπώθηκε
Στο εδω καιγομαστε εχει πειρα η τζοανα,τοτε με τα πυροτεχνηματα,επισης αν θελει να καλεσει το αφαν γκατε και να γιορτασουν θα γινει μια χαρα οπως ο Κωστης εκανε τα εγκαινια και δεν ειπαν κουβεντα οι τρομεροι υποστηρικτες των μετρων.Θεατρο του παραλογου ειμαστε αλλα δεν βαριεσαιΤην Καλησπερα στους Φιλους......επεσα στο MEGA και στον Σαχλαμαρα (στα επαγγελματικα)τον Ευαγγελατο που επερνε συνεντευξη-Διαγγελμα της Γιαννας.....για το 2021.....την επετειο..Ξερετε....εκδηλωσεις.....πανηγυρια....κλπ.....προς το τελος των ερωτησεων....της κανει και την ερωτηση-κλειδι....σε χαμηλους τονους βεβαια....και πως θα γινουν οι εκδηλωσεις με τον Κορονοιο...Εκεινη βεβαια δεν απαντησε....ελεγε τα δικα της....απαντηση δεν πηρε....ξανακανει την ερωτηση....παλι σε χαμηλους τονους....με την πανδημια τι θα γινει....εκεινη τα δικα της....εεεεε...και λιγο αργοτερα να γινει.......ο Σαχλαμαρας της ειπε βεβαια οτι το mega στηριζει την προσπαθεια κλπ.......
Κοβεις εκκλησιες(δεν ειμαι και απο τους φανατικοτερους)Πασχα.....μην πατε στα χωρια κλπ....28 εθνικη γιορτη...μην κανετε εκδηλωσεις.....συνωστισμος κλπ.....κλεινεις την κοινωνια σπιτι....εχουμε την επετειο του Πολυτεχνειου...βγαινει ο Αδιαβαστος σε συνενοηση με τον Τυχερο....τον Κουλη εννοω....απαγορευση των εκδηλωσεων του Πολυτεχνειου(ουδεποτε υπηρξα σε αριστερο κομμα)...λογο του συνωστισμου......μας μαντρωνει ακομα πιο πολυ επειδη ειμαστε απειθαρχοι......ερχονται Χριστουγεννα....Πρωτοχρονια και Φωτων.....που δεν ξερουμε πως θα γιορταστουνε(αδιαφορος)......ερχονται Γεναρης-Φλεβαρης...που σιγουρα θα υπαρξει και αλλο κλεισιμο στο σπιτι...και οι αλλοι μιλανε για εκδηλωσεις μεσω Πανδημιας......ρε πλακα μας κανετε?????εδω ο κοσμος καιγεται κατα τα λεγομενα σας.....και μου λετε για εκδηλωσεις εν μεσω πανδημιας και ενω εχετε απαγορεψει ολες τις προηγουμενες κοινωνικες εκδηλωσεις(απο κηδειες---Γαμους...με ελαχιστους καλεσμενους.....μεχρι δεν ξερω τι?????)
Θελω να συνεχιστει το κλεισιμο....και να μην ερθει ακομα το εμβολιο....στα μεσα Ανοιξης το υπολογιζουν αν δεν κανω λαθος....για να δω την σταση και την συμπεριφορα του Κουλη απεναντι στο 2021....εδω απαγορεψανε στις πλατειες τις παρεες...ποσα ατομα πρεπει να εχει η παρεα 5-6-7......τετοιες εκδηλωσεις και σε κλειστο χωρο να γινουν θελουν τουλαχιστουν 20-30-40 ατομα ... τρεχαμενοι και παρατρεχαμενοι.. οι γραμματεις και Φαρισσαιοι.... οι χειροκροτητες...ξερετε...αυτους που χειροκροτανε για να κανουν τους Κολλητους.... ειναι δεν ξερω και εγω ποσοι......ε ρε γλεντια που ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....
υσ.Οσο για τον Σαχλαμαρα τον Ευαγγελατο που σε απλους Ανθρωπους υψωνει την φωνη και τους κουναει το ΔΑΚΤΥΛΟ οταν εχουν αντιθετη αποψη για κλεισιματα και μαντρωματα...για ατομικες ευθυνες κλπ...δεν εχω κατι να πω....αλλα καποια αλλη(Θεος σχωρεστην) ισως ελεγε ενα.....
7:30 η ωρα και δεν πηγες ουτε για εναν καφε ακομα ρεμπεσκε,εκλεισες για ρεβεγιον?Θα με καλεσεις?7μιση η ωρα και ανακοινωση δεν εχουμε ακομα....θαναι αστρονομικα τα νουμερα?
θα βγω μετα της 9....εκλεισα και θα σε καλεσω στο χοτελ που ηταν ο σεμεδο και ο ρατζε...7:30 η ωρα και δεν πηγες ουτε για εναν καφε ακομα ρεμπεσκε,εκλεισες για ρεβεγιον?Θα με καλεσεις?7μιση η ωρα και ανακοινωση δεν εχουμε ακομα....θαναι αστρονομικα τα νουμερα?![]()
![]()
![]()
Την Καλησπερα στους Φιλους......επεσα στο MEGA και στον Σαχλαμαρα (στα επαγγελματικα)τον Ευαγγελατο που επερνε συνεντευξη-Διαγγελμα της Γιαννας.....για το 2021.....την επετειο..Ξερετε....εκδηλωσεις.....πανηγυρια....κλπ.....προς το τελος των ερωτησεων....της κανει και την ερωτηση-κλειδι....σε χαμηλους τονους βεβαια....και πως θα γινουν οι εκδηλωσεις με τον Κορονοιο...Εκεινη βεβαια δεν απαντησε....ελεγε τα δικα της....απαντηση δεν πηρε....ξανακανει την ερωτηση....παλι σε χαμηλους τονους....με την πανδημια τι θα γινει....εκεινη τα δικα της....εεεεε...και λιγο αργοτερα να γινει.......ο Σαχλαμαρας της ειπε βεβαια οτι το mega στηριζει την προσπαθεια κλπ.......
Κοβεις εκκλησιες(δεν ειμαι και απο τους φανατικοτερους)Πασχα.....μην πατε στα χωρια κλπ....28 εθνικη γιορτη...μην κανετε εκδηλωσεις.....συνωστισμος κλπ.....κλεινεις την κοινωνια σπιτι....εχουμε την επετειο του Πολυτεχνειου...βγαινει ο Αδιαβαστος σε συνενοηση με τον Τυχερο....τον Κουλη εννοω....απαγορευση των εκδηλωσεων του Πολυτεχνειου(ουδεποτε υπηρξα σε αριστερο κομμα)...λογο του συνωστισμου......μας μαντρωνει ακομα πιο πολυ επειδη ειμαστε απειθαρχοι......ερχονται Χριστουγεννα....Πρωτοχρονια και Φωτων.....που δεν ξερουμε πως θα γιορταστουνε(αδιαφορος)......ερχονται Γεναρης-Φλεβαρης...που σιγουρα θα υπαρξει και αλλο κλεισιμο στο σπιτι...και οι αλλοι μιλανε για εκδηλωσεις μεσω Πανδημιας......ρε πλακα μας κανετε?????εδω ο κοσμος καιγεται κατα τα λεγομενα σας.....και μου λετε για εκδηλωσεις εν μεσω πανδημιας και ενω εχετε απαγορεψει ολες τις προηγουμενες κοινωνικες εκδηλωσεις(απο κηδειες---Γαμους...με ελαχιστους καλεσμενους.....μεχρι δεν ξερω τι?????)
Θελω να συνεχιστει το κλεισιμο....και να μην ερθει ακομα το εμβολιο....στα μεσα Ανοιξης το υπολογιζουν αν δεν κανω λαθος....για να δω την σταση και την συμπεριφορα του Κουλη απεναντι στο 2021....εδω απαγορεψανε στις πλατειες τις παρεες...ποσα ατομα πρεπει να εχει η παρεα 5-6-7......τετοιες εκδηλωσεις και σε κλειστο χωρο να γινουν θελουν τουλαχιστουν 20-30-40 ατομα ... τρεχαμενοι και παρατρεχαμενοι.. οι γραμματεις και Φαρισσαιοι.... οι χειροκροτητες...ξερετε...αυτους που χειροκροτανε για να κανουν τους Κολλητους.... ειναι δεν ξερω και εγω ποσοι......ε ρε γλεντια που ΕΡΧΟΝΤΑΙ.....
υσ.Οσο για τον Σαχλαμαρα τον Ευαγγελατο που σε απλους Ανθρωπους υψωνει την φωνη και τους κουναει το ΔΑΚΤΥΛΟ οταν εχουν αντιθετη αποψη για κλεισιματα και μαντρωματα...για ατομικες ευθυνες κλπ...δεν εχω κατι να πω....αλλα καποια αλλη(Θεος σχωρεστην) ισως ελεγε ενα.....