Έγραψα ότι στη Θεσσαλονίκη έγινε διασπορά του Ιού λόγω της θρησκευτικής τελετής, στην οποία μόλυνε ο ένας τον άλλο. Και εσύ με ρωτάς για την άδικη συμπεριφορά της Κοινωνίας απέναντι στους άντρες. Δεν είδα να μου απαντήσεις στην ευθεία ερώτηση που σου έκανα αν η ποινή που θα φάει η κόρη είναι μικρότερη από τους άλλους, θα το παραδεχτείς το αυταπόδειχτο. Ότι οι ποινές που επιβάλλονται στις γυναίκες για τα ίδια αδικήματα είναι πάντα χαμηλότερες από αυτές που επιβάλλονται στους άντρες για τα ίδια αδικήματα ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ. Γιατί το αποφεύγεις; [/quote]
τυπε γενικα αποφευγω να σου απαντησω γιατι εισαι ψυχασθενης και η ντροπη των ανδρων..απλα δεν ξερω αν και πριν το διαζυγιο ησουν ετσι ή σε γαμησε την ψυχουλα σου η πρωην γυναικα σου με το διαζυγιο....
και γιατι αποφευγεις να απαντησεις στο ερωτημα μου????ειναι τυχαιο που κανεις δεν λεει "η κορωνα"????ποσο πια θα μας καταπιεσουν αυτες οι γυναικες!!!!!ελεος!!!!!
. [/quote]
Αποφεύγεις να μου απαντήσεις, πλην όμως με ρωτάς. Έχεις δηλαδή την απαίτηση να σου απαντήσω, ενώ εσύ δηλώνεις ότι δεν θα μου απαντήσεις, αυτά είναι τα διπλά κριτήρια. Και δεν μου απαντάς, γιατί στο βάθος γνωρίζεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι μάλλον θα δικαιωθώ. Το πιο χοντρό παράδειγμα είναι τι ποινή θα επιβληθεί σε ένα 30χρονο Καθηγητή ο οποίο θα αποπλανήσει μια 14χρονη Μαθήτρια, σε σύγκριση με την ποινή που θα επιβληθεί σε μια 30χρονη Καθηγήτρια η οποία θα αποπλανήσει ένα 14χρονο Μαθητή. Και προσπαθείς να με προσβάλεις για να με εκνευρίσεις και με ρωτάς ηλιθιότητες. Όποιος κατάπιε το Κόκκινο Χάπι δεν συγκινείται από τέτοια κόλπα, Κοινωνία και το Νομικό Σύστημα είναι Βαθιά Γυναικοκεντρικά κι εσύ προσποιείσαι ότι δεν το καταλαβαίνεις. Καλόν ύπνο, μέχρι να τρακάρεις με την πραγματικότητα