Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Απο το να κανω και να βγει κανας απαιδευτος/αμορφωτος καφρος σαν και σενα καλυτερα οχι. Πραγματικα ο μεγαλυτερος φοβος μου να κανω παιδι και να βγει καπως ετσι.
Σωστα το σκέφτεσαι... όχι μάλλον... ΣΙΓΟΥΡΑ έτσι θα βγει. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει άλλωστε :grin:

Τραβα τωρα και εσυ στην οικογενεια σου να τους εξηγησεις τι σπουδαιος εισαι και ποσο καλυτερος απο το καθε γκαρσονι που δε ψηφιζει οτι εσυ. Ειπαμε οι αριστοι που χρεωκοπησαν μια χωρα
Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, αλλά μάλλον χρειάζονται εξηγήσεις σε σένα που δεν έχεις καταλάβει ποιος έχει χρεοκοπήσει αυτή τη χώρα! Εντελώς το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις. Τα βλαχαδερά του σκαταντρέα και τα σκουπίδια της αριστεράς διαλύσανε τον τόπο. Είτε σου αρέσει είτε όχι.

Κάνε στην άκρη λοιπόν κι εσύ και όλοι αυτοί... από το πεζοδρόμιο πλέον. 40 χρόνια ήταν αρκετά :grin:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
124658437_827185224735354_1823070169788448703_o.jpg

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Απο το να κανω και να βγει κανας απαιδευτος/αμορφωτος καφρος σαν και σενα καλυτερα οχι. Πραγματικα ο μεγαλυτερος φοβος μου να κανω παιδι και να βγει καπως ετσι.
Σωστα το σκέφτεσαι... όχι μάλλον... ΣΙΓΟΥΡΑ έτσι θα βγει. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει άλλωστε :grin:

Τραβα τωρα και εσυ στην οικογενεια σου να τους εξηγησεις τι σπουδαιος εισαι και ποσο καλυτερος απο το καθε γκαρσονι που δε ψηφιζει οτι εσυ. Ειπαμε οι αριστοι που χρεωκοπησαν μια χωρα
Δεν χρειάζονται εξηγήσεις, αλλά μάλλον χρειάζονται εξηγήσεις σε σένα που δεν έχεις καταλάβει ποιος έχει χρεοκοπήσει αυτή τη χώρα! Εντελώς το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις. Τα βλαχαδερά του σκαταντρέα και τα σκουπίδια της αριστεράς διαλύσανε τον τόπο. Είτε σου αρέσει είτε όχι.

Κάνε στην άκρη λοιπόν κι εσύ και όλοι αυτοί... από το πεζοδρόμιο πλέον. 40 χρόνια ήταν αρκετά :grin:

Την Ελλαδα την χρεωκοπησαν κατι χαιρεκακα ανθρωπακια σαν και σενα. Απο την εποχη του Ρωσικου/Γαλλικου κομματος μεχρι σημερα. Οι ιδιοι μαλακες που πιστευαν καποτε οτι οι Ρωσοι θα μας σωσουν και τωρα πιστευουν οτι θα μας σωσουν οι Καραμανληδες/Μητσοτακηδες/Παπανδρειδες.

Τραβα μαθε στο γιοκα σου τον υμνο της ΝΔ τωρα και πως να ειναι ενα καλο κομματοσκυλο σαν το μπαμπακα του, οτι λεει η γραμμη του κομματος. Μαρεσει που λετε για τα κομμουνια . Παρωπιδες και τσουτσεκια και μολις οταν καποιος σας πει κατι βρισιες,αυτοι ειναι κατωτεροι και οποιος δεν ειναι με τον Κουλη ειναι Συριζαιος και ειναι εχθρος.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οπως καποτε ειχαμε τις μανιατικες φατριες ετσι εχουμε και τωρα κατι καθυστερημενους να πιστευουν στη δικη τους φατρια. Α ρε βοδια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Την Ελλαδα την χρεωκοπησαν κατι χαιρεκακα ανθρωπακια σαν και σενα. Απο την εποχη του Ρωσικου/Γαλλικου κομματος μεχρι σημερα. Οι ιδιοι μαλακες που πιστευαν καποτε οτι οι Ρωσοι θα μας σωσουν και τωρα πιστευουν οτι θα μας σωσουν οι Καραμανληδες/Μητσοτακηδες/Παπανδρειδες.
Τράβα Βενεζουέλα λεβέντη μου να γουστάρεις. Οι ιδιοι μαλάκες είστε παντού στον κόσμο. Απλά έχετε μείνει ελάχιστοι πλέον! Συμβουλή: μην πας σε καμιά χώρα πρώην ΕΣΣΔ κι αρχίεις τις αριστερίστικες παπάρες σου γιατί σε έφαγαν λάχανο! :grin:

Τραβα μαθε στο γιοκα σου τον υμνο της ΝΔ τωρα και πως να ειναι ενα καλο κομματοσκυλο σαν το μπαμπακα του, οτι λεει η γραμμη του κομματος. Μαρεσει που λετε για τα κομμουνια . Παρωπιδες και τσουτσεκια και μολις οταν καποιος σας πει κατι βρισιες,αυτοι ειναι κατωτεροι και οποιος δεν ειναι με τον Κουλη ειναι Συριζαιος και ειναι εχθρος.
Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον γιο μου και τον αναφέρεις συνέχεια? Μήπως επειδή εσύ δεν έχεις? ή δεν θα κάνεις?

Ακούστε εδώ ανθρωπάκια της πούτσας, να κοιτάξετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας ΜΗΠΩΣ και ανεβείτε λίγο. Όχι να τραβήξετε τους ανεβασμένους στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ που βρίσκεστε εσείς. Διότι ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το πρόβλημά σας και.........

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.369
Πόντοι
6.056
Ο τυπικος απαιδευτος Ελληνας που νομιζει οτι καποιος ειναι, ομως στην πραξη ειναι απλα ενας απο τους πολλους φανατισμενους μπουφους που βοηθησαν στην καταστροφη της χωρας τους. Το απολυτο τιποτα.
Σαν το ανεκδοτο που περιμενουν 2 τυποι σε σταση στις 6.30 το πρωι κι οταν τσακωνονται λεει ο ενας με τουπε στον αλλο
-Ρε,ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε?
-Ποιος να σαι ρε κακομοιρη στις 6.30 στη σταση?
:confused: :confused: :confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τράβα Βενεζουέλα λεβέντη μου να γουστάρεις. Οι ιδιοι μαλάκες είστε παντού στον κόσμο. Απλά έχετε μείνει ελάχιστοι πλέον! Συμβουλή: μην πας σε καμιά χώρα πρώην ΕΣΣΔ κι αρχίεις τις αριστερίστικες παπάρες σου γιατί σε έφαγαν λάχανο! :grin:

Έχεις κάποιο πρόβλημα με τον γιο μου και τον αναφέρεις συνέχεια? Μήπως επειδή εσύ δεν έχεις? ή δεν θα κάνεις?

Ακούστε εδώ ανθρωπάκια της πούτσας, να κοιτάξετε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας ΜΗΠΩΣ και ανεβείτε λίγο. Όχι να τραβήξετε τους ανεβασμένους στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ που βρίσκεστε εσείς. Διότι ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το πρόβλημά σας και.........

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

Το μονο προβλημα που εχω με το γιο σου ειναι οτι εχει μαλακα πατερα. Για να μη πω αρχιμαλακα. Αλλα και σε αυτο δε φταιει το παιδακι φταιει ο μαλακας που δε καταλαβαινει οτι ειναι μαλακας.

Εχει για πατερα ενα φανατισμενο τσουτσεκι που επειδη καποιος του παει κοντρα νομιζει οτι ειναι αριστερος, συριζαιος κλπ, ακριβως οπως ανεφερα πανω. Οποιος του παει κοντρα ειναι αποτυχημενος, μετριος και δεν εχει λεφτα. Οπως ειπα, παρωπιδες.

Ποια η διαφορα απο μια πουτανα στη φυλης με εναν τυπο σαν και σενα? (κομματοσκυλο με παρωπιδες). Η πουτανα γαμιεται για ενα πενταλεπτο και οχι για μια ζωη.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Σαν το ανεκδοτο που περιμενουν 2 τυποι σε σταση στις 6.30 το πρωι κι οταν τσακωνονται λεει ο ενας με τουπε στον αλλο
Εγώ το ξέρω και με έναν τρίτο που έρχεται και τους την λέει!
Δεν το ξέρεις αυτό το version, ε? :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.572
Πόντοι
6.256
Ο τυπικος απαιδευτος Ελληνας που νομιζει οτι καποιος ειναι, ομως στην πραξη ειναι απλα ενας απο τους πολλους φανατισμενους μπουφους που βοηθησαν στην καταστροφη της χωρας τους. Το απολυτο τιποτα.

:2funny::2funny::2funny:

Μπραβο κλωνε μου θα σου κανω αναβαθμιση...:P

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.369
Πόντοι
6.056

:2funny::2funny::2funny:

Μπραβο κλωνε μου θα σου κανω αναβαθμιση...:P
Ναι καλα,τοσα χρονια περιμενω κι ακομα 128kb ραμ εχω :P Με εκτιμηση(κι ας εισαι ντελιβερας :cheesy: ) :hi: :confused: :confused: :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Εξαρτάται από τους μαλάκες που έχουμε :grin:

ξεκουμπιζεται αυτος ουτως η αλλως στον ανασχηματισμο που ερχεται [/quote]
Ναι, ναι ξέρω... τα έχω ακούσει και παλαιότερα αυτά περί ανασχηματισμού!
Πόσα ξέρετε, πόσα ξέρετε!!!! :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Το μονο προβλημα που εχω με το γιο σου ειναι οτι εχει μαλακα πατερα. Για να μη πω αρχιμαλακα. Αλλα και σε αυτο δε φταιει το παιδακι φταιει ο μαλακας που δε καταλαβαινει οτι ειναι μαλακας.

Εχει για πατερα ενα φανατισμενο τσουτσεκι που επειδη καποιος του παει κοντρα νομιζει οτι ειναι αριστερος, συριζαιος κλπ, ακριβως οπως ανεφερα πανω. Οποιος του παει κοντρα ειναι αποτυχημενος, μετριος και δεν εχει λεφτα. Οπως ειπα, παρωπιδες.

Ποια η διαφορα απο μια πουτανα στη φυλης με εναν τυπο σαν και σενα? (κομματοσκυλο με παρωπιδες). Η πουτανα γαμιεται για ενα πενταλεπτο και οχι για μια ζωη.
Δύο είναι τα προβλήματά σου εσένα:

Εκτός από ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ χωρίς μέλλον.

Μάντεψε... ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Kαι... ποια η διαφορά της πουτάνας από σένα? Η πουτάνα έχει αξιοπρέπεια και βγάζει πιο πολλά από σένα. Αποτυχημένε ΜΑΛΑΚΑ!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Στα δημόσια σχολέια φιάσκο, «στη συντριπτική πλειονόητα των ιδιωτικών κανονικά μάθημα»

οριστε μπαρμπα πως εβλεπες τα μαθηματα του παιδιου σου
Δεν παίζει ρόλο, το Webex είναι ένα, είτε είσαι σε ιδιωτικό σχολείο είτε σε δημόσιο είτε μπεις από το σπίτι σου.
Και όπως είδες έπεσε μετά το μεσημέρι. Αλλά αυτό για κάτι βλάκες ζαίους συνέβη από το πρωί.
Το οποίο είναι άλλο ένα fake news.

Και πάντα θα τα αναδεικνύω και θα ξεφτιλίζω όποιον λέει πούτσες, αφού με ξέρεις τώρα :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Δύο είναι τα προβλήματά σου εσένα:

Εκτός από ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ χωρίς μέλλον.

Μάντεψε... ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

Kαι... ποια η διαφορά της πουτάνας από σένα? Η πουτάνα έχει αξιοπρέπεια και βγάζει πιο πολλά από σένα. Αποτυχημένε ΜΑΛΑΚΑ!

Ρε παπαρα, ουτε το ενα τεταρτο απο μενα δε βγαζεις. Φτωχομπινε κακομοιρη.

Αλλα και τιποτα να μην εβγαζα και σερβιτορος να ημουν σαν αυτους που χλευαζεις κομπλεξικη χαμουρα τουλαχιστον θα τα εβγαζα δουλευοντας και οχι δινοντας κωλο στη καθε φατρια οπως κανεις εσυ. Για αυτο το παιζεις μαγκας εδω μεσα, γιατι απεξω οτι πει το κομμα, υποτακτικε κουραδοφαγε.

Τραβα για υπνακο στη γυναικουλα σου τωρα ρε πουλημενη χαμουρα. Κοιμησου ησυχος οι κατσαριδες σαν και σενα παντα επιβιωνουν στην Ελλαδα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Αλλα και τιποτα να μην εβγαζα και σερβιτορος να ημουν σαν αυτους που χλευαζεις κομπλεξικη χαμουρα τουλαχιστον θα τα εβγαζα δουλευοντας και οχι δινοντας κωλο στη καθε φατρια οπως κανεις εσυ. Για αυτο το παιζεις μαγκας εδω μεσα, γιατι απεξω οτι πει το κομμα, υποτακτικε κουραδοφαγε.

Τραβα για υπνακο στη γυναικουλα σου τωρα ρε πουλημενη χαμουρα. Κοιμησου ησυχος οι κατσαριδες σαν και σενα παντα επιβιωνουν στην Ελλαδα
Εντάξει αποτρυχημένε ΜΑΛΑΚΑ, όταν βγάλεις έστω κι ένα ευρώ παραπάνω από μια πουτάνα στο μετάξι (ούτε καν Φυλής) τότε θα έχεις ανέβει... λίγο... για παραπάνω μην το ψάχνεις. Αποτυχημένος θα είσαι και προσωπικά και οικογενειακά και επαγγελματικά.

Εγώ όπως είπες επιβιώνω μια χαρά. Εσύ?

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!! :grin:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Εντάξει αποτρυχημένε ΜΑΛΑΚΑ, όταν βγάλεις έστω κι ένα ευρώ παραπάνω από μια πουτάνα στο μετάξι (ούτε καν Φυλής) τότε θα έχεις ανέβει... λίγο... για παραπάνω μην το ψάχνεις. Αποτυχημένος θα είσαι και προσωπικά και οικογενειακά και επαγγελματικά.

Εγώ όπως είπες επιβιώνω μια χαρά. Εσύ?

ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!! :grin:

Μιλαει για επιτυχια το προτυπου ανθρωπου. Που υποτιμα τους παντες. Ρε τυπε εχεις γυναικα στο κρεβατι σου τραβα, τι φοβασαι? Ειναι κνιτισα δε σου κανει? Αιντε παπαρακο του χιλιαρικου.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Παιδιά, τόση ροχάλα που έχει μαζέψει ο Μπαρμπαπήδουλας, ούτε ο barock στο απόγειο της μαλακίας του δεν έχει φάει.

Γιατί τόσο μίσος;

Είπαμε είναι σκουπίδι, αλλά μήπως το παρακάνουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom