λοιπον αλανια ...Καποιες διαπιστωσεις.......Προσωπικα εχω τις δουλειες μου κλειστες αυτη τη στιγμη....λογικα θα γραψω καλη ζημια ...ενημερωτικα ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ γιατι αν και δεν κινδυνευω αμεσα ,πραγματικα θεωρω τελειως ανευθυνο να βαλω και γω το λιθαρακι μου στη διαδωση του ιου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ.......οποτε αν και θα γαμηθει γερα η τσεπη μου το καταπινω....
ΑΛΛΑ ,αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι πως εχτες- προχτες- σημερα -αυριο- μεθαυριο- ΑΝΤΙΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ,οι λεγομενες ευπαθεις ομαδες,για τις οποιες ουσιαστικα συμβαινει ολο το σκηνικο...ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΣΕ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ......ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΕΙΣ ,ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟ ΣΤΗ ΓΥΡΑ,ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ....ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ .....Και θα σταθω στο μαγαζι των παπαδων......Ως ποτε αυτοι οι δειλοι στην κυβερνηση θα δειχνουν ανοχη στους τραγους που κερνανε τα παππουδια κορωνες?????
ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ...Δυστυχως ακολουθουν τις εξελιξεις αντι να τις προλαβουν.....
υγ...φανταζομαι εχετε δει ολοι τις εικονες ντροπης με βλακομουτρα μαζεμενους σε παραλιες και αυτοσχεδια μπαρ.....