Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
και η πειραιώς ανοιχτή με το ίδιο σύστημα της Εθνικής...αλλά εκεί που γαμιέται ο Δίας είναι στα σούπερ μάρκετ...μόνο τάκλιν δεν κάνει ο ένας στον άλλον...έλεος κάπου δηλαδή...
Xανιά,Ακρωτηρι Σκλαβενιτης..Χαλαρα...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.452
Πόντοι
2.606
λοιπον αλανια ...Καποιες διαπιστωσεις.......Προσωπικα εχω  τις  δουλειες μου κλειστες αυτη τη στιγμη....λογικα θα γραψω καλη ζημια ...ενημερωτικα ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ γιατι αν και δεν κινδυνευω αμεσα ,πραγματικα θεωρω τελειως ανευθυνο να βαλω και γω το λιθαρακι μου στη διαδωση του ιου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ.......οποτε αν και θα γαμηθει γερα η τσεπη μου το καταπινω....
ΑΛΛΑ ,αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι πως εχτες- προχτες- σημερα -αυριο- μεθαυριο- ΑΝΤΙΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ,οι λεγομενες ευπαθεις ομαδες,για τις οποιες ουσιαστικα συμβαινει ολο το σκηνικο...ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΣΕ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ......ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΕΙΣ ,ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟ ΣΤΗ ΓΥΡΑ,ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ....ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ .....Και θα σταθω στο μαγαζι των παπαδων......Ως ποτε αυτοι οι δειλοι στην κυβερνηση θα δειχνουν ανοχη στους τραγους που κερνανε τα παππουδια κορωνες?????
ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ...Δυστυχως ακολουθουν τις εξελιξεις αντι να τις προλαβουν.....
υγ...φανταζομαι εχετε δει ολοι τις εικονες ντροπης με βλακομουτρα μαζεμενους σε παραλιες και αυτοσχεδια μπαρ.....

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Κουβα και Κινα συνεδραμαν αμεσως με εξειδικευμενο ιατρικο προσωπικο και ιατρικο υλικο την Ιταλια που κατεθεσε αιτημα παροχης βοηθειας σε αντιθεση με τους Γερμανους

φατε ευρω και καπιταλισμο ελληνιαρηδες νοικοκυραιοι :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα ο κοινωνισμος και η κεντρικη διαχειριση αποδεικνυεται το πλεον πετυχημενο συστημα σε αντιθεση με την αγορα που οπως φανηκε δεν αυτορυθμιστηκε :2funny: :2funny: :2funny:

Οι αρνητικές επιπτώσεις της πλήρους σχεδόν αποβιομηχάνισης του δυτικού κόσμο σε επίπεδο παραγωγικής βάσης σε μια είδηση ...

Alibaba's Ma donates coronavirus test kits to US

Τα επίχειρα του παρασιτικού καπιταλισμού-καζίνο που εξέθρεψαν οι μανατζαρέοι των δυτικών πολυεθνικών και οι χρηματοοικονομικοί αναληταράδες εις βάρος του υγιούς παραγωγικού καπιταλισμού επί δεκαετίες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.007
Πόντοι
19.795
Και όχι και τίποτα άλλο. Θα πεθάνουμε και δεν θα έχουμε δει το βιντεο με τη Φαιη Σκορδα. :S :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.465
Πόντοι
3.346
λοιπον αλανια ...Καποιες διαπιστωσεις.......Προσωπικα εχω  τις  δουλειες μου κλειστες αυτη τη στιγμη....λογικα θα γραψω καλη ζημια ...ενημερωτικα ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ γιατι αν και δεν κινδυνευω αμεσα ,πραγματικα θεωρω τελειως ανευθυνο να βαλω και γω το λιθαρακι μου στη διαδωση του ιου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ.......οποτε αν και θα γαμηθει γερα η τσεπη μου το καταπινω....
ΑΛΛΑ ,αυτο που δεν μπορω να χωνεψω με τιποτα ειναι πως εχτες- προχτες- σημερα -αυριο- μεθαυριο- ΑΝΤΙΜΕΘΑΥΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ,οι λεγομενες ευπαθεις ομαδες,για τις οποιες ουσιαστικα συμβαινει ολο το σκηνικο...ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΣΕ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ......ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΕΙΣ ,ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟ ΣΤΗ ΓΥΡΑ,ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ....ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ .....Και θα σταθω στο μαγαζι των παπαδων......Ως ποτε αυτοι οι δειλοι στην κυβερνηση θα δειχνουν ανοχη στους τραγους που κερνανε τα παππουδια κορωνες?????
ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ...Δυστυχως ακολουθουν τις εξελιξεις αντι να τις προλαβουν.....
υγ...φανταζομαι εχετε δει ολοι τις εικονες ντροπης με βλακομουτρα μαζεμενους σε παραλιες και αυτοσχεδια μπαρ.....
Δεν ειναι τοσο τραγικα..ναι καποιοι ηλικιωμενοι πηγαν εκκλησια αλλα οι περισσοτερες για την εποχη (χαιρετισμους)ηταν αδειες σχεδον..ναι καποιοι δεκαδες καθροι ανοιξαν υπεθρια μπαρ..ναι αλλα κατι χιλιαδες ελληνες κλειστηκαν στα σπιτια τους..πιστευω σε γενικες γραμμες καλα το παει ο κοσμος,φυσικα θα υπαρχουν και μερικοι οτι να ναι σε ολο αυτο..

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Υπάρχουν και τηλεφωνικά κέντρα με πάρα πάρα πολλούς εργαζόμενους στον ίδιο χώρο που δε κλείνουν με τίποτα. Επικίνδυνες εστίες επίσης.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Φιλαρακια δημοσιοι υπαλληλοι τους εδιωξαν απο την υπηρεσια για να μεινουνε σπιτι και αυτην την στιγμη ειναι σε παρκο σε παρεα 8 ατομων και χαιδευει ο ενας το σκυλι του αλλου.  :S :S :S

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Υπαρχει αυτη τη στιγμη που μιλαμε μια καλη πιθανοτητα να υπαρχει ετοιμο προς κλινικες δοκιμες εμβολιο αρχες καλοκαιριου...αμα μετα οι δοκιμες πανε καλα τοτε θεωρητικα θα μπορουσε να ειναι ετοιμο προς διαθεση Νοεμβριο ή Δεκεμβριο που θα εχουμε το 2ο κυμα της επιδημιας.

Σπανια ομως δυστυχως οι κλινικες δοκιμενες ενος καινουριου εμβολιου πανε τοσο καλα ωστε να ειναι αμεσα διαθεσιμο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ΑΝ υπάρχει εμβόλιο ΚΑΙ καταφέρουν να το δοκιμάσουν σε επαρκή αριθμό ανθρώπων σε κανένα χρόνο από τώρα ΚΑΙ βάλουν μετά τα καζάνια να δουλεύουν ώστε να παραχθούν έγκαιρα 2-3 δις δόσεις ΚΑΙ γίνει σωστός μαζικός εμβολιασμός ΚΑΙ δεν υπάρξουν απρόοπτες μεγάλης κλίμακας παρενέργειες ΚΑΙ ο ιός δεν μεταλλάσσεται γρήγορα, μέχρι ΤΟΤΕ μπορεί ΑΝ είμαστε τυχεροί και πολύ προσεκτικοί σε επίπεδο ατομικής υγιεινής να μετράμε ΜΟΝΟΝ λίγα εκατομμύρια νεκρούς ως ανθρωπότητα ...

Ποια θα είναι άραγε η ζημιά στο βιοτικό επίπεδο του μέσου ανθρώπου σε όλο αυτό το διάστημα - λόγω των οικονομικών και άλλων παρενεργειών?

Οι κορώνες δεν κάνουν συχνά μεταλλάξεις.

Το μόνο θετικό σε αυτή την ιστορία.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Αρνητικος για κορωνοιο ο Κουλης...που να κολλησει τιποτα πανω σου ρε αντιχριστε;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.007
Πόντοι
19.795

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.514
Πόντοι
6.256
Οι κορώνες δεν κάνουν συχνά μεταλλάξεις.

Το μόνο θετικό σε αυτή την ιστορία.

Ο SARS μια χαρα μεταλλαχτηκε και απεκτησε μεγαλυτερη θνησιμοτητα αλλα και μικροτερη ικανοτητα μεταδοσης στον ανθρωπο...

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
ΑΝ υπάρχει εμβόλιο ΚΑΙ καταφέρουν να το δοκιμάσουν σε επαρκή αριθμό ανθρώπων σε κανένα χρόνο από τώρα ΚΑΙ βάλουν μετά τα καζάνια να δουλεύουν ώστε να παραχθούν έγκαιρα 2-3 δις δόσεις ΚΑΙ γίνει σωστός μαζικός εμβολιασμός ΚΑΙ δεν υπάρξουν απρόοπτες μεγάλης κλίμακας παρενέργειες ΚΑΙ ο ιός δεν μεταλλάσσεται γρήγορα, μέχρι ΤΟΤΕ μπορεί ΑΝ είμαστε τυχεροί και πολύ προσεκτικοί σε επίπεδο ατομικής υγιεινής να μετράμε ΜΟΝΟΝ λίγα εκατομμύρια νεκρούς ως ανθρωπότητα ...

Ποια θα είναι άραγε η ζημιά στο βιοτικό επίπεδο του μέσου ανθρώπου σε όλο αυτό το διάστημα - λόγω των οικονομικών και άλλων παρενεργειών?

Κι ολα αυτα γιατι ενα τσουρμο κινεζοι δε καταλαβαινουν μια απο κανονες υγιεινης και εχουν κλουβια απο νυχτεριδες πανω απο κλουβια με παγκολινους πανω απο κλουβια με πυθωνες πανω απο κλουβια με κοτοπουλα σε υπαιθριες αγορες ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.452
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι τοσο τραγικα..ναι καποιοι ηλικιωμενοι πηγαν εκκλησια αλλα οι περισσοτερες για την εποχη (χαιρετισμους)ηταν αδειες σχεδον..ναι καποιοι δεκαδες καθροι ανοιξαν υπεθρια μπαρ..ναι αλλα κατι χιλιαδες ελληνες κλειστηκαν στα σπιτια τους..πιστευω σε γενικες γραμμες καλα το παει ο κοσμος,φυσικα θα υπαρχουν και μερικοι οτι να ναι σε ολο αυτο..
τυπε το κρατος το εχω τελειος γραμμενο στα παπαρια μου.....δεν ιδρωνει καν το αυτι μου για αυτη την λεξη...Το θεμα ομως δεν ειναι κρατικο,δεν ειναι προβλημα της εξουσιας ....οι ευπαθεις ομαδες ,τα ατιθασα γραψαρχιδικα παπουδια ΔΕΝ ειναι κατι γενικο...ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ....Γι αυτο και ειμαι υπερ ακραιων μετρων επιβολης της καραντινας....με τις συμβουλες και τα μενουμε σπιτι και δωσε πονο στις εκκλησιες ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΤΑΛΙΑ στο αψε σβησε.......και βεβαια δεν υπαρχει αναγκη να τονισω τις χαοτικες διαφορες στο ιταλικο και ελληνικο συστημα υγειας......ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.452
Πόντοι
2.606
Φιλαρακια δημοσιοι υπαλληλοι τους εδιωξαν απο την υπηρεσια για να μεινουνε σπιτι και αυτην την στιγμη ειναι σε παρκο σε παρεα 8 ατομων και χαιδευει ο ενας το σκυλι του αλλου.  :S :S :S

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
...ΤΥΠΕ ΑΝ ηταν τιποτα φιλαρακια του λιλα θα χαιδευε ο ενας την ψωλη του αλλου σε καποιο παρκο..σκεψου λοιπον οτι υπαρχουν και χειροτερα!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.653
Πόντοι
1.406
Φιλαρακια δημοσιοι υπαλληλοι τους εδιωξαν απο την υπηρεσια για να μεινουνε σπιτι και αυτην την στιγμη ειναι σε παρκο σε παρεα 8 ατομων και χαιδευει ο ενας το σκυλι καυλί  του αλλου.  :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
...ΤΥΠΕ ΑΝ ηταν τιποτα φιλαρακια του λιλα θα χαιδευε ο ενας την ψωλη του αλλου σε καποιο παρκο..σκεψου λοιπον οτι υπαρχουν και χειροτερα!

Αλληλομαλακια κι ετσι τυπε  :think:  :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.701
Πόντοι
6.515
Οι αρνητικές επιπτώσεις της πλήρους σχεδόν αποβιομηχάνισης του δυτικού κόσμο σε επίπεδο παραγωγικής βάσης σε μια είδηση ...

Alibaba's Ma donates coronavirus test kits to US

Τα επίχειρα του παρασιτικού καπιταλισμού-καζίνο που εξέθρεψαν οι μανατζαρέοι των δυτικών πολυεθνικών και οι χρηματοοικονομικοί αναληταράδες εις βάρος του υγιούς παραγωγικού καπιταλισμού επί δεκαετίες.

τον trump που παει κοντρα σε αυτό τον κτυπανε τα ΜΜΕ των ολιγαρχων  :undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom