Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.962
Πόντοι
25.186
-Διαφημιζουν λεει 800ε ,φυσικα για να αμβλυνουν τις αντιδρασεις.....σου λεει ο εργαζομενος μια η αλλη ειμαι και θα κατσω και αραχτος ........ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 800.........ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Λογικα μεχρι να δωσουν τα 650ε, γιατι τοσα θα δωσουν περιπου,οι εργαζομενοι θα τρωνε παπαρια!
-Ψεμα νουμερο 2....λενε πως θα μας εχουν κλειστους μεχρι 30-11-20.......Πως θα γινει αυτο????? ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ!Βεβαιως ουτε αυτο λενε...

-Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΝΟΥΔΩΤΟ ΓΑΤΑΚΙ......ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΑΙΒΑΝ!

Ποιός λέει οτι τα 800 θα είναι 650;;

Ποιό μοντέλο δείχνει καραντίνα Μαρτίου;

Για βάλε μας τις πηγές σου.

Αναλογικά θα δοθουνε,όπως και τα 534,για τις μερες που δεν δουλεψες.

Τα 534 δηλ. γινανε 800,αλλα αναλογικα.800 δεν θα ππαρει κανενας στο χερι.

Οι μαλάκες δε θα τα δώσουνε απο 21 Δεκεμβρίου και μετα!!,μιλάμε για ανθρωπους που δεν εχουν ουδεμία επαφη με την κοινωνία(Σταικουρας,Μητσοτακης) και ζουνε σε χρυση γυάλα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ε βέβαια αφού δεν προκόψαμε να φτιάξουμε νοσοκομεία αποκλειστικά για λοιμώδη νοσήματα και ανακατεύουμε ασθενείς μεταξύ τους σε γενικά νοσοκομεία. Και όσα έτυχε να έχουμε από παλιότερα και ίσως μας έσωζαν αυτή τη στιγμή, τα κλείσαμε. :confused:
Ελλάς η χώρα του παραλόγου.

Στην Ολλανδία που επισκέφτηκες, πήγες στο νοσοκομείο που είναι αποκλειστικά για για τα λοιμώδη νοσήματα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
-Διαφημιζουν λεει 800ε ,φυσικα για να αμβλυνουν τις αντιδρασεις.....σου λεει ο εργαζομενος μια η αλλη ειμαι και θα κατσω και αραχτος ........ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 800.........ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Λογικα μεχρι να δωσουν τα 650ε, γιατι τοσα θα δωσουν περιπου,οι εργαζομενοι θα τρωνε παπαρια!
-Ψεμα νουμερο 2....λενε πως θα μας εχουν κλειστους μεχρι 30-11-20.......Πως θα γινει αυτο????? ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ!Βεβαιως ουτε αυτο λενε...

-Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΝΟΥΔΩΤΟ ΓΑΤΑΚΙ......ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΑΙΒΑΝ!

Οι μαλάκες δε θα τα δώσουνε απο 21 Δεκεμβρίου και μετα!!,μιλάμε για ανθρωπους που δεν εχουν ουδεμία επαφη με την κοινωνία(Σταικουρας,Μητσοτακης) και ζουνε σε χρυση γυάλα.

Ωραία, αφού το λες εσύ και ο κλοκλο το κρατάω.

Επισημαίνεται ότι η αποζημίωση ειδικού σκοπού φτάνει τα 800 ευρώ μόνο για τους εργαζόμενους των κλάδων του τουρισμού, της εστίασης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και των μεταφορών, για τους οποίους ίσχυε η αναστολή των συμβάσεων εργασίας.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
"επίταξη" ιδιωτικών κλινικών με νοικι 1700 ευρώ :2funny:

Μεγαλύτεροι απατεώνες μιζαδοροι από το μητσοτακεικο δεν πρέπει να έχει ξαναυπαρξει

Σε μια σοβαρή χώρα θα ήταν όλη η πουτανοοικογενεια μεσα για κατασπαταληση δημοσίου χρηματος

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Μεγαλύτεροι απατεώνες μιζαδοροι από το μητσοτακεικο δεν πρέπει να έχει ξαναυπαρξει

Σε μια σοβαρή χώρα θα ήταν όλη η πουτανοοικογενεια μεσα για κατασπαταληση δημοσίου χρηματος

1700 Ευρώ ανα κρεβάτι;
1700 Ευρώ ανα κρεβάτι το μήνα;
1700 Ευρώ ολόκληρη η κλινική;
Έπρεπε να τις πάρουν τζάμπα;;
Δεν έπρεπε να τις πάρουν καθόλου και να χτίσουν καινούριες;

Πες μας σύντροφε.

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Βλακα Μπαρόκ έχεις ιδέα τι σημαίνει επίταξη γαλάζιο τρολακι;

Άνοιξε κανα λεξικο γελοιε πριν μου απευθύνεις το λογο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Πες μου σύντροφε, εγώ είμαι εδώ για να ακούσω το πρόβλημά σου και να σε κατανοήσω. Τι θα πει επίταξη;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Πες μου σύντροφε, εγώ είμαι εδώ για να ακούσω το πρόβλημά σου και να σε κατανοήσω. Τι θα πει επίταξη;

Επιταξη ειναι οταν το πακη σου γρασαρει αποκλειστικα την πισωτρυπιδα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

Επιταξη ειναι οταν το πακη σου γρασαρει αποκλειστικα την πισωτρυπιδα

Έχεις εμπειρία τύπε, όλο για πάκια και κωλοτρυπίδες γράφεις.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Κανονικά θα έπρεπε το ιδιωτικό κέντρο να πληρώνει κανονικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τον εντατικολόγο και να πληρώνει και 1700 στο κράτος για την τιμή που τους έκανε να προτιμήσει την κλινική του.

Θα έπρεπε να απαιτείται και μια ευχαριστήρια ανακοίνωση στον τύπο:
Ευχαριστούμε το κράτος που μας εμπιστεύτηκε την φροντίδα ασθενών. Πάντα στην διάθεση σας…

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.048
Πόντοι
1.706
Ε βέβαια αφού δεν προκόψαμε να φτιάξουμε νοσοκομεία αποκλειστικά για λοιμώδη νοσήματα και ανακατεύουμε ασθενείς μεταξύ τους σε γενικά νοσοκομεία. Και όσα έτυχε να έχουμε από παλιότερα και ίσως μας έσωζαν αυτή τη στιγμή, τα κλείσαμε. :confused:
Ελλάς η χώρα του παραλόγου.

Στην Ολλανδία που επισκέφτηκες, πήγες στο νοσοκομείο που είναι αποκλειστικά για για τα λοιμώδη νοσήματα;
Δε γνωρίζω τύπε μου. Ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να νοσηλευτώ σε κανένα νοσοκομείο ακόμα, ούτε καν ελληνικό.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606

Oμπρέλες παιδιά, μασκούλες και ομπρέλες να πάρετε.

#οταν_μιλουν_οι_ειδικοι
AYTOI OΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ......Οταν θες να φανεις τερας λογικης δεν εχεις παρα να μοστραρεις 1-2 καμμενους την μερα ........διπλα σε κατι τετοιους φανταζουν αινσταιν!
-ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΟΚΑΝΑΛΑ.....ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ....WIN 2 WIN που λεγανε και στο χωριο μου!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
"Η πληρωμή των εν λόγω αναστολών τοποθετείται για τις 21 Δεκεμβρίου και μετά."

οσοι δεν εχετε στην ακρη για νοικι,φαι ,παγια ,καλα καταλαβατε ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ.....

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Ε αφού δεν θα χουν ψωμί να φάνε, ας φάνε παντεσπάνι.

Μάλλον ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει διαβάσει και πολύ ιστορία και δεν ξέρει τι παίχτηκε μετά από τη διάσημη αυτή ρήση...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Για τα αριστερά σκουπίδια που μας έχουν πρήξει τα ΠΑΠΑΡΙΑ με φασισμό, χούντα, εγκλεισμός, δικτατορία κι όλες αυτές τις πιπες!!!
Πάτε να ζήσετε εκεί ρε κατακάθια, που σας αρέσει κιόλας κι είστε κι αλληλέγγυοι!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τι είπε πραγματικά ο Κούλης και τι λέει ότι είπε ο κνιτοαληταράς καταληψίας, το σκουπίδι, το ανδρείκελο:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.157
Πόντοι
6.256
ουστ ρε καραγκιοζη που νομιζεις οτι εχεις μυαλο στο κεφαλι σου

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Στη σελ. 89 του βιβλίου της Νίτσας Λουλέ-Θεοδωράκη «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» (Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα) εμφανίζεται ο Κώστας Μπακογιάννης να διηγείται το 1996 το πώς χαρτζιλίκωνε τα παιδιά και τα εγγόνια του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που έκαναν ουρά μπροστά από την καρέκλα του.

«Βλέπεις, λοιπόν, να απλώνονται χέρια στη σειρά. Από τον Αλέξανδρο, που είναι μικρότερος, μέχρι τη δική μου παλάμη, και καμιά φορά μπορείς να δεις και τη χερούκλα του Κυριάκου, ζητώντας κι αυτός χαρτζιλίκι». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 1996 ήταν 28 ετών!

Ρε τον Κουλη τον άνθρωπο της αγοράς! Τον Άριστο! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom