CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.490
- Πόντοι
- 2.606
Αλανια ολα καλα ρε σεις?τα βρηκατε ,ενταξει ολα ?παμε πριμα εξτρα γκουντ? βγειτε και ραντεβου ρε σεις για αληλλοτσιμπουκωμα ,μην παει χαμενη τετοια συμπνοια......εχουμε τριτη κατηγορια τωρα δηλαδη.....χαρδαλιαδες -ψεκασμενους -και 12χρονους με ψυχολογικα....καθομαι και συζηταω μαζι σου...ντενεκε.....ρε γελοιε ασχετε γνωριζεις πως μια χαρα γιατρους βγαζει και εδω η χωρα ,απλα κανεις δεν παει να δουλεψει για 3,60 στα δημοσια.....και οσοι ηταν πολυ καλοι στα δημοσια την εχουν κανει για τα ιδιωτικα η για το εξωτερικο.....θα κατσει ανθρωπος που ελιωσε τα παντελονια του στο διαβασμα ,ξοδεψε ενα σκασμο λεφτα , εβγαλε τα ματια του να σπουδασει,για να δουλεψει σε μπουρδελοσυνθηκες με 3.60??ενω μπορει να καβαλησει το αεροπλανο και σε δυο ωριτσες να ειναι σε δουλεια πολυ καλοπληρωμενη και σε απειρως καλυτερες συνθηκες....θες να μου πεις πως δεν μπορουσαν να εχουν στησει προκατ κλινες για κοβιντ ...στην κινα στησανε νοσοκομεια σε κλιμακες επι 100 μεσα σε χρονο dt ..
Γράψαμε πιο πριν ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ΜΕΘ είναι η στελέχωση.
Η Κίνα βγάζει δεκάδες χιλιάδες γιατρούς κάθε χρόνο, που δουλεύουν χωρίς κιχ ότι ώρα τους πουν και με όσα τους δώσουν.
Όποιος θέλει κομμουνισμό ελεύθερος είναι να φύγει.
Πες από την αρχή ότι είσαι βλάκας μειωμένης αντίληψης κατηγορίας μουνοβαγόνη και Κασσιανής να καταλάβουμε.
Αυτά ακριβώς έγραψα πριν άσχετε, πως είμαστε μια χώρα που ούτε το κράτος ούτε ο ιδιωτικός τομέας επένδυσαν στο ανθρώπινο δυναμικό, κι ότι υπάρχει υποστελέχωση αλλά το ενδιαφέρον για στελέχωση είναι σχεδόν ανύπαρκτο.
Επαναλαμβάνεις αυτά που έγραφα …
τώρα το κατάλαβες ; εγώ απορώ που έκαστες να κάνεις ανταλλαγή επιχειρημάτων με τον συγκεκριμένο. Ο οποίος σε πρώτη ευκαιρία βρίζει κάθε συνομιλητή, μη πούμε για την εναλλαγή κεφαλαίων-πεζών μέσα στο ίδιο ποστ
αν δεν πρόκειται για 12άχρονο μάλλον ανήκει στην αρμοδιότητα της ψυχιατρικής
γκορ,σορυ ρε αγορινα που κανουμε και λιγο χαβαλε με τα χαλια μας ρε συ στο μπουρδελα ...μη μας κρατας μουτρινια....
υγ.λεκλε βλημα ,στην πρωτη καραντινα θυμαμαι τρολαραμε τους τρελακηδες που γραφανε για τα αρνητικα φιουτσερ μηνα του γκρουντ ,ξαφνικα ομως εσυ δεν ανηκεις σε κωμα αλλα εισαι μνημειο της ανθρωποτητας και μεις γιναμε ψεκασμενοι 12χρονοι με ψυχολογικα που βριζουμε .....σωραιος !!!
υγ2...σου ζητησα καπου την φορολογικη σου δηλωση και δε θυμαμαι???....και πολυ κακως που αναφερθηκα στην ζημια τη δικη μου οπως την υπολογιζω...πολυ εγωιστικο ,φανταζομαι δεν εχει σημασια το μεγεθος για αλλους θα ειναι πιο μεγαλο για αλλους πιο μικρο.....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΗ ....
υγ3....ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΨΗΓΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ......ΠΑΜΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΟ.....ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΞΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Η ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ 30 ΝΟΕΒΡΗ ,ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ......ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ......ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΑΠΛΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.......ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ!!!!