Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
αφήσανε το καλοκαίρι και μέχρι τον οκτώβριο τα πάντα όλα χύμα μέσα έξω παρτούζες στα μπαράκια τα αεροπλάνα απο το εξωτερικό με τον κόβιντ στις αποσκευές για να ''κινηθεί η αγορά'' και τωρα που ειδαν τα σκουρα παρε ενα lockdown μεχρι κοντα στα χριστουγεννα...
Μολις τελειωσε η τουριστικη σεζον- παρε αλλο ενα νεο lockdown- τυχαιο;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Συνημμένα

• 0451E351-BEB9-47B4-8FAD-BD2D7407D5C0.jpeg
    0451E351-BEB9-47B4-8FAD-BD2D7407D5C0.jpeg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αυτό που με τρελαίνει με τις μαλακίες που κάνει η κυβέρνηση είναι ότι χαρίζει πόντους στον άλλο άχρηστο τον Τσίπρα.:angry:

Η μουρμούρα από τους επαγγελματίες έγινε πια βουητό...:(
Μα καλά, δεν βλέπουν οι επαγγελματίες ότι ο "άλλος" κάνει κριτική επειδή τα μέτρα δεν είναι αρκετά αυστηρά; Τόσο μαλάκες πια! (ρητορική ερώτηση...)
Φοβούνται μην τους πούνε εθνικιστές; Υπάρχει και ο τζήμερος. Τι να πω...

Το ξέρω,αλλά που μυαλό!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.942
Πόντοι
5.506
τα παντα ειναι επικοινωνια μητσοτακης....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
Σε πηδάει ο σκύλος σου, γέρικη λούγκρα barock ;

:2funny::2funny::2funny:

barock , γεροντάρα πισωγλέντη , με το σώμα σαν λαπά
που έβαλες αβατάρ κάποιο γυμνασμένο !

Μια γριά λούγκρα είσαι, αμόρφωτη και αστοιχείωτη
είσαι ο κλόουν του μπου.κομ !

https://[URL unfurl="true"]www.flowmagazine.gr/images/uploads/gelotopoios.jpg[/img[/URL]]

Γελωτοποιέ, γεροντάκι barock
με το ξεσκισμένο γέρικο κωλαράκι !

[/quote]

[img]https://[URL unfurl="true"]www.3345rpm.gr/wp-content/uploads/2018/12/Discwasher-Perfect-Path-Cassette-Head-Cleaner.jpg[/img[/URL]]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.061
Πόντοι
6.515
αφήσανε το καλοκαίρι και μέχρι τον οκτώβριο τα πάντα όλα χύμα μέσα έξω παρτούζες στα μπαράκια τα αεροπλάνα απο το εξωτερικό με τον κόβιντ στις αποσκευές για να ''κινηθεί η αγορά'' και τωρα που ειδαν τα σκουρα παρε ενα lockdown μεχρι κοντα στα χριστουγεννα...
Μολις τελειωσε η τουριστικη σεζον- παρε αλλο ενα νεο lockdown- τυχαιο;

Μόλις βλέπει οτι χάνει ο τραμπ, κερδίζει η παγκοσμιοποιηση - παρε ενα λοκ νταουν, τυχαίο?

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Τελειως ηλιθιοι ειναι ρε πουστη μου? Μας πρηξαν με την πανδημια και η πανδημια. Οσοι θελουν ας λαμβανουν τα μετρα τους και προχωραμε. Θα διαλυθουν οι κοινωνιας, για μια κατασταση απολυτως και ευκολα ελεγξιμη με απλα μεσα.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.061
Πόντοι
6.515
Τώρα διάβασα ένα σχόλιο στο banking news
Ότι οι Κινέζοι - ταιβαν, κλπ έχουν νικήσει τον ιό και έχουν φτιάξει εμβόλιο που έχουν παρει και στα, Εμιράτα
Στη γουχαν στην Κίνα λέει κάνουν και παρτυ
Τα δυτικά ΜΜΕ το κρυβουν :confused:

Να, είναι αλήθεια ρε τυποι?
ναι αληθεια ειναι και οσοι το κανουν λεει δεν ειναι αναγκη να ξαναπιουν μοχιτο,γιατι σου αφηνει μονιμη γευση.....επισης εχει ενσωματωμενο ps5 με δυο χειριστηρια και βεβαια ειναι 5g

Καλυτερα να 'πινες μοχιτο από το άλλο που πινεις εσυ
ΤΙ πινω αλανι μου που ξες εσυ, αλλα δεν ξερω εγω?

Αστειάκι τυπε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω πληροφοριες για δημοσκοπηση που θα βγει τη παρασκευη και η νδ εχει πεσει στο 28% και ο συριζα στο 25%

ξηλωνει το πουλοβερ

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
www.sportime.gr/bloggers/editorial/o-kiriakos-mitsotakis-elege-pos-lockdown-simeni-klistes-epichirisis-anergia-ligotera-dimosia-esoda-ke-megali-ifesi-ke-to-kani/[/url]

Θυμηθείτε. «Τα καθολικά μέτρα μπορεί να φαίνονται απλά. Και, όντως, ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικά στην πρώτη φάση της πανδημίας. Μεσοπρόθεσμα, όμως, φέρνουν τραγικές επιπτώσεις στην οικονομία και μεγάλες αδικίες στην κοινωνία.

Ξέρουμε ότι παγώνοντας όλες τις δραστηριότητες η μετάδοση του ιού περιορίζεται. Ήταν το δίδαγμα της Άνοιξης, μας κόστισε όμως πάρα πολύ. «Lockdown» σημαίνει κλειστές επιχειρήσεις και ανεργία. Λιγότερα δημόσια έσοδα και μεγάλη ύφεση.

Και αν δεν είχαμε παρέμβει εγκαίρως με ένα τολμηρό και διαρκώς εξελισσόμενο πρόγραμμα διάσωσης της οικονομίας, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Κυρίως, όμως, «lockdown» σημαίνει κοινωνική μεροληψία. Γιατί η ακίνητη οικονομία κινητοποιεί ανισότητες. Όπως και τα κλειστά σχολεία φέρνουν μόνο κλειστά μυαλά.

:tooth:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.061
Πόντοι
6.515
εχω πληροφοριες για δημοσκοπηση που θα βγει τη παρασκευη και η νδ εχει πεσει στο 28% και ο συριζα στο 25%

ξηλωνει το πουλοβερ
Τυπέ αν ήσουν στον πρυτανη σας επικυρηξε ο σερίφης να προσεχεις :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
Τελειως ηλιθιοι ειναι ρε πουστη μου? Μας πρηξαν με την πανδημια και η πανδημια. Οσοι θελουν ας λαμβανουν τα μετρα τους και προχωραμε. Θα διαλυθουν οι κοινωνιας, για μια κατασταση απολυτως και ευκολα ελεγξιμη με απλα μεσα.

Έλα ρε γίγαντα, ΜΙΑ ΓΡΙΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ, δώσε τα φώτα σου στο λαό.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ξηλωνει το πουλοβερ

τα αρχιδια θα μας κλασσει

εγω περασα να αφησω μια διπλωματικη εντελως τυχαια εκεινη τη μερα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.073
Πόντοι
2.606

ξηλωνει το πουλοβερ

τα αρχιδια θα μας κλασσει

εγω περασα να αφησω μια διπλωματικη εντελως τυχαια εκεινη τη μερα

στην ΑΣΣΟΕ?
δική σου?:think::think:

μήπως, εντελώς τυχαία..., βοήθησες και τα παλουκάρια να περάσουν την κορνίζα στον πρύτανη??:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom