jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
την μερα που θα ανακοινωθει λοκνταουν θα ειναι η μερα που η κυβερνηση θα εχει αποτυχει οριστικα...
Ενω τωρα εναι επιτυχημενη
την μερα που θα ανακοινωθει λοκνταουν θα ειναι η μερα που η κυβερνηση θα εχει αποτυχει οριστικα...
Μολις τελειωσε η τουριστικη σεζον- παρε αλλο ενα νεο lockdown- τυχαιο;αφήσανε το καλοκαίρι και μέχρι τον οκτώβριο τα πάντα όλα χύμα μέσα έξω παρτούζες στα μπαράκια τα αεροπλάνα απο το εξωτερικό με τον κόβιντ στις αποσκευές για να ''κινηθεί η αγορά'' και τωρα που ειδαν τα σκουρα παρε ενα lockdown μεχρι κοντα στα χριστουγεννα...
Μα καλά, δεν βλέπουν οι επαγγελματίες ότι ο "άλλος" κάνει κριτική επειδή τα μέτρα δεν είναι αρκετά αυστηρά; Τόσο μαλάκες πια! (ρητορική ερώτηση...)Αυτό που με τρελαίνει με τις μαλακίες που κάνει η κυβέρνηση είναι ότι χαρίζει πόντους στον άλλο άχρηστο τον Τσίπρα.
Η μουρμούρα από τους επαγγελματίες έγινε πια βουητό...
Φοβούνται μην τους πούνε εθνικιστές; Υπάρχει και ο τζήμερος. Τι να πω...
Σε πηδάει ο σκύλος σου, γέρικη λούγκρα barock ;
barock , γεροντάρα πισωγλέντη , με το σώμα σαν λαπά
που έβαλες αβατάρ κάποιο γυμνασμένο !
Μια γριά λούγκρα είσαι, αμόρφωτη και αστοιχείωτη
είσαι ο κλόουν του μπου.κομ !
https://[URL unfurl="true"]www.flowmagazine.gr/images/uploads/gelotopoios.jpg[/img[/URL]]
Γελωτοποιέ, γεροντάκι barock
με το ξεσκισμένο γέρικο κωλαράκι !
[/quote]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.3345rpm.gr/wp-content/uploads/2018/12/Discwasher-Perfect-Path-Cassette-Head-Cleaner.jpg[/img[/URL]]
Μολις τελειωσε η τουριστικη σεζον- παρε αλλο ενα νεο lockdown- τυχαιο;αφήσανε το καλοκαίρι και μέχρι τον οκτώβριο τα πάντα όλα χύμα μέσα έξω παρτούζες στα μπαράκια τα αεροπλάνα απο το εξωτερικό με τον κόβιντ στις αποσκευές για να ''κινηθεί η αγορά'' και τωρα που ειδαν τα σκουρα παρε ενα lockdown μεχρι κοντα στα χριστουγεννα...
ΤΙ πινω αλανι μου που ξες εσυ, αλλα δεν ξερω εγω?ναι αληθεια ειναι και οσοι το κανουν λεει δεν ειναι αναγκη να ξαναπιουν μοχιτο,γιατι σου αφηνει μονιμη γευση.....επισης εχει ενσωματωμενο ps5 με δυο χειριστηρια και βεβαια ειναι 5gΤώρα διάβασα ένα σχόλιο στο banking news
Ότι οι Κινέζοι - ταιβαν, κλπ έχουν νικήσει τον ιό και έχουν φτιάξει εμβόλιο που έχουν παρει και στα, Εμιράτα
Στη γουχαν στην Κίνα λέει κάνουν και παρτυ
Τα δυτικά ΜΜΕ το κρυβουν
Να, είναι αλήθεια ρε τυποι?
Καλυτερα να 'πινες μοχιτο από το άλλο που πινεις εσυ
Τυπέ αν ήσουν στον πρυτανη σας επικυρηξε ο σερίφης να προσεχειςεχω πληροφοριες για δημοσκοπηση που θα βγει τη παρασκευη και η νδ εχει πεσει στο 28% και ο συριζα στο 25%
ξηλωνει το πουλοβερ
εχω πληροφοριες για δημοσκοπηση που θα βγει τη παρασκευη και η νδ εχει πεσει στο 28% και ο συριζα στο 25%
ξηλωνει το πουλοβερ
Τελειως ηλιθιοι ειναι ρε πουστη μου? Μας πρηξαν με την πανδημια και η πανδημια. Οσοι θελουν ας λαμβανουν τα μετρα τους και προχωραμε. Θα διαλυθουν οι κοινωνιας, για μια κατασταση απολυτως και ευκολα ελεγξιμη με απλα μεσα.
Τυπέ αν ήσουν στον πρυτανη σας επικυρηξε ο σερίφης να προσεχειςεχω πληροφοριες για δημοσκοπηση που θα βγει τη παρασκευη και η νδ εχει πεσει στο 28% και ο συριζα στο 25%
ξηλωνει το πουλοβερ
ξηλωνει το πουλοβερ
τα αρχιδια θα μας κλασσει
εγω περασα να αφησω μια διπλωματικη εντελως τυχαια εκεινη τη μερα