οχι πολυ γραφω αυθορμηταοχι...Αυτοί τώρα οι τριμαλακες που τα ισοπέδωσαν όλα! Θα έχουν την απαίτηση σε ένα μήνα, να τους πληρώσουμε κ τα τέλη??
Ήρεμα ρωτάω...
μαζευεις ενα κωλογερο 85 χρονων με 4 μεταστατικους καρκινους καρδιοπαθια ισως και με σακχαρωδη διαβητη που ψωλαρε αμεριμνος μεχρι την πεμπτη χωρις μασκα 16 ωρες το 24ρο σε καφενεια προποτζιδικα παρκα παγκακια πεζουλια μμμ και οπου στο διαολο ειχε τοπο να σταθει...
τους τον πας και λες οριστε μουρλαθηκα στη κλεισουρα χρεοκοπησα θα περασω το υπολοιπο της ζωης μου με εφεξορ ρεμερον και τασεις αυτοκτονιας αλλα αυτον τον εσωσα
και παιρνεις απολλαγη
τα σκέφτηκες πολύ αυτά πριν τα γράψεις ;
έχεις και τον άλλο από κάτω που προσκυνάει το ποστάρισμά σου
δεν μου δινεις τα φωτα σου που τα ξερεις καλυτερα μαλλον....
μεχρι προχθες εγω αυτο εβλεπα γεροντια παντου χωρις μασκες στο πουτσο τους ολα και μπουρου μπουρου στις ουρες και στα παγκακια
για κανε μου τα μουτρα κρεας
δεν χρειάζεται να σου κάνω τα μούτρα κρέας. απλά απορώ :
α- γιατί κάποιον 85 χρονών τον χαρακτηρίζεις κωλόγερο ; υπάρχει λόγος που μιλάς έτσι απαξιωτικά για ανθρώπους λόγω της ηλικίας τους ; μη μου πεις ότι το κάνεις λόγω της συμπεριφοράς πολλών ηλικιωμένων στην πανδημία, γιατί όντως από την πρώτη καραντίνα μεγάλο ποστοστό όσων έβλεπα ήταν στα αρχίδια τους τελείως. Αυτό όμως τους κάνει ανεύθυνους, μαλάκες κλπ. ανεξάρτητα της ηλικίας τους. Το "κωλόγερο " που λες εσύ είμαι σίγουρος ότι έτσι σκέφτεσαι γενικότερα για τους ηλικιωμένους ακόμη και αν δεν υπήρχε πανδημία
β- ξέρεις πολλούς με 4 καρκίνους και καρδιά που να σουλατσάρουν 16 ώρες την ημέρα στα πέριξ ;
τέλος για μερικούς εδώ να σημειώσουμε ότι υποκείμενα νοσήματα δεν θεωρούνται μόνο οι καρκίνοι αλλά και η υπέρταση ή το ζάχαρο ας πούμε.....