Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.876
- Πόντοι
- 2.606
2 ατομα πιο πισω ειμαι και εγω
2 ατομα πιο πισω ειμαι και εγω
οι φιλελε αντιμετωπιστε τις οικονομικες συνεπειες της πανδημιας συμφωνα με τα τσιτατα σας αντι να παρακαλατε για κρατικες ενισχυσεις και επιδοτησεις οπως ειστε συνηθισμενοι διαχρονικα να κερδοσκοπεοτε με τα λεφτα των αλλων
there is no free lunch φιλελεδες και οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει
απολογητες και ταλιμπαν του κοινωνικου κανιβαλισμου και δαρβινισου ειστε,να ερθετε αντιμετωποι με τις συνεπειες των πραξεων αντι να κλαιγεστε
πρεπει να θυμομαστε βεβαια και τη συμπεριφορα καθενος αυτους τους 1-2 δυσκολους μηνες
Κοιτα να δεις που θα παω σε εναν πριαμο οχι για να γκαμησω αλλα για να παρω αντισηπτικο τζελ
εγώ μόνο μέσα πλεον
βγήκα χθες και μου σπάσανε τα αρχιδια
με το αντισηπτικό στο χέρι κάθε τρεις και λίγο , χεζομουνα ότι και αν έπιανα
άδειασα το μισό αντισηπτικό για μια βόλτα μιας ωρας
από τον καφέ που πήρα από τα εβερεστ
μέχρι τσιγάρα από το περίπτερο
αντισηπτικό συνεχεια
ε δεν είναι ζωή αυτη
καλύτερα μέσα και τελιωνει η υπόθεση
μαρτύριο το έξω
φταιει και το μπουρδελο παντος, που δε παραγει τιποτα. Ουτε απλες χειρουργικες μασκες δε μπορουμε να παραξουμε, περιμενουμε ποτε θα περισσεψουν εξω να κανουμε εισαγωγη
Οχι το λεω γιατι μονο εκει εχει πια
η μάσκα είπανε δεν βοηθαει
δεν κάνει απολύτως τιποτα
εκτός αν είσαι ήδη ασθενής με κορονοιο
διαφορετικά πιο επικίνδυνη είναι γιατί μαζεύει και μικρόβια
μόνο γάντια θέλει που και αυτά είναι επικινδυνα
γιατί πάλι αν αγγίξεις το πρόσωπο σου μετά πάλι την τρως στον κωλο
και σύμφωνα με έρευνα του harvard αγγιζουμε ασυνειδητα το προσωπο μας 26 φορες καθε ωρα
όποτε είναι δεδομένο ότι θα κολλήσουμε όλοι βάση στατιστικής
εκτός αν κλειδωθουμε μέσα
Υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που ο άκαπνος δημοσιογράφος από το απυρόβλητο του στούντιο φοράει γάντια?
ΑΡΧΙΔΙ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΙΚΙΛΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΑ ΥΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΜΕ 2,50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣOΚΟΜΕΙΑ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΑΞΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΦΑΣΡΜΑΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥΝΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΝΟΠΝΕΥΜΑ 100% ΑΠΟ 8 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ
ΣΤΑ 16 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ?
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ
ΤΟ ΥΝΟΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100% ΠΗΓΕ ΑΠΟ 8 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 16 ΕΥΡΩ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΙΜΗ?
Η ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙ ΞΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑ
ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ?
πρεπει να θυμομαστε βεβαια και τη συμπεριφορα καθενος αυτους τους 1-2 δυσκολους μηνες
Και εσύ που ξέρεις ότι δεν είσαι ασθενής, ασυμπτωματικος, τις πρώτες μέρες;η μάσκα είπανε δεν βοηθαει
δεν κάνει απολύτως τιποτα
εκτός αν είσαι ήδη ασθενής με κορονοιο
διαφορετικά πιο επικίνδυνη είναι γιατί μαζεύει και μικρόβια
οι φιλελε αντιμετωπιστε τις οικονομικες συνεπειες της πανδημιας συμφωνα με τα τσιτατα σας αντι να παρακαλατε για κρατικες ενισχυσεις και επιδοτησεις οπως ειστε συνηθισμενοι διαχρονικα να κερδοσκοπεοτε με τα λεφτα των αλλων
there is no free lunch φιλελεδες και οποιος δεν προσαρμοζεται πεθαινει
απολογητες και ταλιμπαν του κοινωνικου κανιβαλισμου και δαρβινισμου ειστε,να ερθετε αντιμετωποι με τις συνεπειες των πραξεων σαςαντι να κλαιγεστε,ετσι ειναι στον καπιταλισμο
Και εσύ που ξέρεις ότι δεν είσαι ασθενής, ασυμπτωματικος, τις πρώτες μέρες;
ζερο αυτο που δειχνει ο πινακας δυστυχως ειναι οτι τα μετρα βοηθουν μονο στο να μην κολησουμε ολοι...σωστα?