jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κολονο, αλλά μουνακι κάργα.
Γιγαντα 495 για thai η lufthansa πηγαινε ελα
Κολονο, αλλά μουνακι κάργα.
μηπως για την παρελαση λεει
αμεσως να τον βγαλεις χουντοσπερμα και συ
Την άλλη εβδομάδα παίζει να σκοτωνουμε τον γέρο, στο δρόμο, για να του πάρουμε το τελευταίο πακέτο κωλοχαρτα που πρόλαβε και βρήκε στο σούπερ μάρκετ. Και μετά θάλασσα για ηλιοθεραπεία.
480 το έχει η Κατάρ.Γιγαντα 495 για thai η lufthansa πηγαινε ελα
Εκκενώθηκε , λόγω κρούσματος, ο πάνω όροφος με τα αγκογκο , εκείνο απέναντι απ το νανά χοτελΚολονο, αλλά μουνακι κάργα.
480 το έχει η Κατάρ.
Δεν φοβαμαι γιατί δεν χρησιμοποιώ κωλοχαρτο. Μόνο μωρομαντηλα.γερο, οχι κωλογερο, οποτε μη φοβάσαι
Το Πλάζα, λες.Εκκενώθηκε , λόγω κρούσματος, ο πάνω όροφος με τα αγκογκο , εκείνο απέναντι απ το νανά χοτελ
ανοιχτες είναι κανονικα. Πριν λιγη ωρα περασα από την εθνικη τραπεζα αφηναν 1εναν 1εναν να μπαινει μεσα μετα περασα και από την πειραιως και εκεινη ανοιχτη αλλα εκει δεν κοιταξα τι συστημα δουλευουν ανοιχτα είναι σχεδόν τα παντα με εξαιρεσεις τα φαγηταδικα με τα τραπεζοκαθισματα και οι καφετεριες με τα τραπεζοκαθισματα. Φουρνοι σουπερ μαρκετ deliveri café χωρις καθίσματα deliveri φαγητο χωρις καθίσματα ανοιχτα. Κλειστα μπουγατσατζιδικα ταβερνες τσιπουραδικα με τραπεζοκαθισματα. Μπορεις να κανεις ότι και πριν σχεδόν. Ο κοσμος εξω όπως ηταν είναι.ΥΓ.. και όλα τα εμπορικα ανοιχτα ρουχαδικα τσαγκαριδες πλυντήρια αυτοκινητων courier ktl κτλοι τρπεζες ανοιχτες ειναι?
μπορεις να μπεις μεσα με μασκα για τον κορονοιο ξερει κανεις?
ρε φιλε η γεννια σου τους ψηφισε αυτους, εγω πχ δεν εχω ψηφισει καμμια ελληνικη κυβερνηση και ψηφιζω 20 χρονια,Για όλα φταίνε οι άλλοι, εκτός από εμάς.
Φταίνε οι γέροι, οι λάθρο, οι σναρχοαπλυτοι, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Καραμανλής, οι Τουρκοι, οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, ο διπλανός μας.
Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.
Ντρέπομαι για την γενιά μου και για μένα, όταν διαβάζω τέτοια σχόλια σε αυτό το σάιτ.
στον αρη μενεις?σε προσωπικο επιπεδο πχ συνηθιζω να ψωνιζω απο τον μπακαλη της γειτονιας αντι να τα χωνω σε καποια γιγαντια εταιρια και να συνωστιζομαι σε σουπερ μαρκετ. θεωρω ηλιθιους αυτους που για να γλυτωσουν 1 ευρω στο ταμειο ξοδευουν μισο ευρω βενζινη και 1 ωρα απο την ζωη τους για να πανε και να ερθουν στο κοντινοτερο μεγαλο σουπερμαρκετ.
ρε φιλε η γεννια σου τους ψηφισε αυτους, εγω πχ δεν εχω ψηφισει καμμια ελληνικη κυβερνηση και ψηφιζω 20 χρονια,
την εκαναΑν δεν έκανες χρήση του δικαιώματός σου να ψηφίσεις, τότε η κριτική που ασκείς ειναι κάπως αστεία
Για αυτό ντρέπομαι. Και για την νοοτροπία του βολεματος, που μεταβίβασε η γενιά μου στις επόμενες, και γίνανε όλοι "παρτακηδες".ρε φιλε η γεννια σου τους ψηφισε αυτους, περιπτωση.
την εκανα
και ψηφισα κομμα που ποτέ δεν κυβερνησε
εγω φταιω ή αυτοι που ψηφιζουν τους κυβερνοντες και τα κανουν σκατα?
Που ακριβως μενεις τυπε?ανοιχτες είναι κανονικα. Πριν λιγη ωρα περασα από την εθνικη τραπεζα αφηναν 1εναν 1εναν να μπαινει μεσα μετα περασα και από την πειραιως και εκεινη ανοιχτη αλλα εκει δεν κοιταξα τι συστημα δουλευουν ανοιχτα είναι σχεδόν τα παντα με εξαιρεσεις τα φαγηταδικα με τα τραπεζοκαθισματα και οι καφετεριες με τα τραπεζοκαθισματα. Φουρνοι σουπερ μαρκετ deliveri café χωρις καθίσματα deliveri φαγητο χωρις καθίσματα ανοιχτα. Κλειστα μπουγατσατζιδικα ταβερνες τσιπουραδικα με τραπεζοκαθισματα. Μπορεις να κανεις ότι και πριν σχεδόν. Ο κοσμος εξω όπως ηταν είναι.ΥΓ.. και όλα τα εμπορικα ανοιχτα ρουχαδικα τσαγκαριδες πλυντήρια αυτοκινητων courier ktl κτλ
και η πειραιώς ανοιχτή με το ίδιο σύστημα της Εθνικής...αλλά εκεί που γαμιέται ο Δίας είναι στα σούπερ μάρκετ...μόνο τάκλιν δεν κάνει ο ένας στον άλλον...έλεος κάπου δηλαδή...ανοιχτες είναι κανονικα. Πριν λιγη ωρα περασα από την εθνικη τραπεζα αφηναν 1εναν 1εναν να μπαινει μεσα μετα περασα και από την πειραιως και εκεινη ανοιχτη αλλα εκει δεν κοιταξα τι συστημα δουλευουν ανοιχτα είναι σχεδόν τα παντα με εξαιρεσεις τα φαγηταδικα με τα τραπεζοκαθισματα και οι καφετεριες με τα τραπεζοκαθισματα. Φουρνοι σουπερ μαρκετ deliveri café χωρις καθίσματα deliveri φαγητο χωρις καθίσματα ανοιχτα. Κλειστα μπουγατσατζιδικα ταβερνες τσιπουραδικα με τραπεζοκαθισματα. Μπορεις να κανεις ότι και πριν σχεδόν. Ο κοσμος εξω όπως ηταν είναι.ΥΓ.. και όλα τα εμπορικα ανοιχτα ρουχαδικα τσαγκαριδες πλυντήρια αυτοκινητων courier ktl κτλ