Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Την άλλη εβδομάδα παίζει να σκοτωνουμε τον γέρο, στο δρόμο, για να του πάρουμε το τελευταίο πακέτο κωλοχαρτα που πρόλαβε και βρήκε στο σούπερ μάρκετ. Και μετά θάλασσα για ηλιοθεραπεία.

γερο, οχι κωλογερο, οποτε μη φοβάσαι  :tooth:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Εν τω μεταξύ ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει επειγόντως απ' τον πρωθυπουργό "υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων στο σύνολο της αγοράς" μέχρι την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Ακόμα μια φορά η κοινωνία βρίσκεται πιο μπροστά απ' την κυβέρνηση, κρίμα!

Η υγεία όλων μας βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.616
Πόντοι
606
οι τρπεζες ανοιχτες ειναι?
μπορεις να μπεις μεσα με μασκα για τον κορονοιο ξερει κανεις?
ανοιχτες είναι κανονικα. Πριν λιγη ωρα περασα από την εθνικη τραπεζα αφηναν 1εναν 1εναν να μπαινει μεσα μετα περασα και από την πειραιως και εκεινη ανοιχτη αλλα εκει δεν κοιταξα τι συστημα δουλευουν ανοιχτα είναι σχεδόν τα παντα με εξαιρεσεις τα φαγηταδικα με τα τραπεζοκαθισματα και οι καφετεριες με τα τραπεζοκαθισματα. Φουρνοι σουπερ μαρκετ deliveri café χωρις καθίσματα deliveri φαγητο χωρις καθίσματα ανοιχτα. Κλειστα μπουγατσατζιδικα ταβερνες τσιπουραδικα με τραπεζοκαθισματα. Μπορεις να κανεις ότι και πριν σχεδόν. Ο κοσμος εξω όπως ηταν είναι.ΥΓ.. και όλα τα εμπορικα ανοιχτα ρουχαδικα τσαγκαριδες πλυντήρια αυτοκινητων courier ktl κτλ :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για όλα φταίνε οι άλλοι, εκτός από εμάς.
Φταίνε οι γέροι, οι λάθρο, οι σναρχοαπλυτοι, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Καραμανλής, οι Τουρκοι, οι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, ο διπλανός μας.
Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα.
Ντρέπομαι για την γενιά μου και για μένα, όταν διαβάζω τέτοια σχόλια σε αυτό το σάιτ.
ρε φιλε η γεννια σου τους ψηφισε αυτους, εγω πχ δεν εχω ψηφισει καμμια ελληνικη κυβερνηση και ψηφιζω 20 χρονια,
για της παπαριες του πασοκ , της νδ, του συριζα που ψηφιζαν 2 εκατομυρια την πληρωνουν τα αλλα 8,

ναι αν ψηφιζαν πρωτο κομμα χρυση αυγη δεν θα ειχαμε λαθρομεταναστες
αν ψηφιζαν πρωτο κομμα κκε δεν θα ειχαμε ανεργια θα μας εκαναν ολου δημοσιους υπαλληλους

αν αν αν,

τοτε θα ειχαμε αλλα προβληματα και θα κατηγορουσαμε αυτους, τωρα εχουμε αυτα και κατηγορουμε αυτες τις κυβερνησεις και τους αντιστοιχους ψηφοφορους τους.

σε προσωπικο επιπεδο πχ συνηθιζω να ψωνιζω απο τον μπακαλη της γειτονιας αντι να τα χωνω σε καποια γιγαντια εταιρια και να συνωστιζομαι σε σουπερ μαρκετ. θεωρω ηλιθιους αυτους που για να γλυτωσουν 1 ευρω στο ταμειο ξοδευουν μισο ευρω βενζινη και 1 ωρα απο την ζωη τους για να πανε και να ερθουν στο κοντινοτερο μεγαλο σουπερμαρκετ.

ομοιως θεωρω ηλιθιους αυτους που αντι να πληρωσουν 30 σε μπουρδελο με το πιο πιθανο εδω στην θεσσαλονικη ελεγχομενη πουτανα να παιρνουν απο το δρομο με 20 μια πρεζου που σιγουρα ειναι φορτωμενη, τωρα με κλειστα τα μπουρδελα μονο δεν εχουν αλλη διεξοδο. τα 10 ευρω αν σου λειπουν τοτε μην ξοδευεις για γαμησια 5-10 λεπτων ουτε 20 ουτε 30.

ελαχιστες φορες εχω φορτωσει απο πιατσα πχ την μαρια με τα γυαλακια ή την μοναδικη ισως μαυρη ομορφη που παρουσιαστηκε πριν χρονια για λιγε μερες και ηξερα δεν θα πετυχαινα ξανα στην ζωη μου τετοια περιπτωση.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
σε προσωπικο επιπεδο πχ συνηθιζω να ψωνιζω απο τον μπακαλη της γειτονιας αντι να τα χωνω σε καποια γιγαντια εταιρια και να συνωστιζομαι σε σουπερ μαρκετ. θεωρω ηλιθιους αυτους που για να γλυτωσουν 1 ευρω στο ταμειο ξοδευουν μισο ευρω βενζινη και 1 ωρα απο την ζωη τους για να πανε και να ερθουν στο κοντινοτερο μεγαλο σουπερμαρκετ.
στον αρη μενεις?
ο μπακαλης ειναι ο ματ ντειμον που τον ξεχασαν εκει και φυτευε ζαρζαβατικα και ετρωγε μεχρι να στειλουν να τον μαζεψουν?

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Το καθαρό οινόπνευμα στα 17 ευρώ.

Ψόφος στα τρομαγμένα γεροντάκια που αδειάζουν τα ράφια και δεν αφήνουν κι εμάς να υποστούμε την αισχροκέρδεια των απανταχού ελ-λαδέ-μπορων.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
ρε φιλε η γεννια σου τους ψηφισε αυτους, εγω πχ δεν εχω ψηφισει καμμια ελληνικη κυβερνηση και ψηφιζω 20 χρονια,

Αν δεν έκανες χρήση του δικαιώματός σου να ψηφίσεις, τότε η κριτική που ασκείς ειναι κάπως αστεία

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν δεν έκανες χρήση του δικαιώματός σου να ψηφίσεις, τότε η κριτική που ασκείς ειναι κάπως αστεία
την εκανα
και ψηφισα κομμα που ποτέ δεν κυβερνησε
εγω φταιω ή αυτοι που ψηφιζουν τους κυβερνοντες και τα κανουν σκατα?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
ρε φιλε η γεννια σου τους ψηφισε αυτους, περιπτωση.
Για αυτό ντρέπομαι. Και για την νοοτροπία του βολεματος,  που μεταβίβασε η γενιά μου στις επόμενες, και γίνανε όλοι "παρτακηδες".

rabbit16cm

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
157
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει νήμα για το πως εξελίσσεται ο κορονοϊός στην Ουκρανία και στη Ρωσία

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1
ανοιχτες είναι κανονικα. Πριν λιγη ωρα περασα από την εθνικη τραπεζα αφηναν 1εναν 1εναν να μπαινει μεσα μετα περασα και από την πειραιως και εκεινη ανοιχτη αλλα εκει δεν κοιταξα τι συστημα δουλευουν ανοιχτα είναι σχεδόν τα παντα με εξαιρεσεις τα φαγηταδικα με τα τραπεζοκαθισματα και οι καφετεριες με τα τραπεζοκαθισματα. Φουρνοι σουπερ μαρκετ deliveri café χωρις καθίσματα deliveri φαγητο χωρις καθίσματα ανοιχτα. Κλειστα μπουγατσατζιδικα ταβερνες τσιπουραδικα με τραπεζοκαθισματα. Μπορεις να κανεις ότι και πριν σχεδόν. Ο κοσμος εξω όπως ηταν είναι.ΥΓ.. και όλα τα εμπορικα ανοιχτα ρουχαδικα τσαγκαριδες πλυντήρια αυτοκινητων courier ktl κτλ :hi:
Που ακριβως μενεις τυπε?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
και η πειραιώς ανοιχτή με το ίδιο σύστημα της Εθνικής...αλλά εκεί που γαμιέται ο Δίας είναι στα σούπερ μάρκετ...μόνο τάκλιν δεν κάνει ο ένας στον άλλον...έλεος κάπου δηλαδή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom