Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Κάπου είδα ανεβάσατε ένα βιντεάκι του Γρήγορη Πετράκου. Αυτήν την απάντηση δίνει ο

για να υπάρχει και ο αντίλογος

-Δεν διάβασα πουθενά επιχειρηματολογία για την εξαφάνιση της γρίπης. Αναγκαστικά θα μείνω στην άποψη του συναγωνιστή που θεωρεί τους ιούς γρίπης - κορόνα αυτοκίνητα που κάνουν αγώνα για τα πνευμόνια των ανθρώπων και που πάντα κερδίζει ο κορόνα.
-Δεν διάβασα πουθενά γιατί δεν "μηδενίζει" το κοντέρ όπως σε όλους τους άλλους ιούς. Συνεχίζουμε να μετράμε θύματα από το Φεβρουάριο. Ξέρει κανείς αν θα μηδενιστούν τα θύματα το Φεβρουάριο οπότε και η περίοδος παρακολούθησης θα είναι ετήσια;;;

Απλά τα ερωτήματα..........ένας πάνσοφος ιατρός να με βγάλει από την άγνοια;;;;;

Fillipos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
130
Πόντοι
1
Ο κορονοϊός είναι τιμωρία από το Θεό λόγω των γκέη.
Κάθισα, ανάλυσα όλα τα δεδομένα τα επιστημονικά και κατέληξα.
Νόμιζα φταίνε οι Εβραίοι, ή οι Κινέζοι αλλά είχα άδικο.
Φταίνε οι γκέη.
Όσο η κοινωνία ανέχετε αυτά τα βδελύγματα η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Διαδόστε τα νέα. Πρέπει να τους αναμορφώσουμε και να τους κάνουμε στρεητ αλλιώς οι πληγές από το Θεό θα αυξάνονται.

Το aids δεν ήταν η τιμωρία γι'αυτούς;

Ναι αλλά δεν έβαλαν μυαλό οπότε τιμωρούμαστε όλοι τώρα

Αν δεν βαλουν και τωρα τι προβλεπεις για τη συνεχεια;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Ο κορονοϊός είναι τιμωρία από το Θεό λόγω των γκέη.
Κάθισα, ανάλυσα όλα τα δεδομένα τα επιστημονικά και κατέληξα.
Νόμιζα φταίνε οι Εβραίοι, ή οι Κινέζοι αλλά είχα άδικο.
Φταίνε οι γκέη.
Όσο η κοινωνία ανέχετε αυτά τα βδελύγματα η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Διαδόστε τα νέα. Πρέπει να τους αναμορφώσουμε και να τους κάνουμε στρεητ αλλιώς οι πληγές από το Θεό θα αυξάνονται.

Το aids δεν ήταν η τιμωρία γι'αυτούς;

Ναι αλλά δεν έβαλαν μυαλό οπότε τιμωρούμαστε όλοι τώρα

Αν δεν βαλουν και τωρα τι προβλεπεις για τη συνεχεια;

Δεν ξέρω η κατάσταση θα χειροτερεύει όμως. Δε μπορούμε να φτύνουμε το Θεό κατάμουτρα.
Θα τιμωρηθούμε.
Τόσες χιλιετίες προγόνων μας μαλάκες ήταν που δεν τα ανεχόντουσαν όλα αυτά;
Τα σόδομμα και το γόμορα τυχαία ήταν;
Ή ο Βεζούβιος και η Πομπηία;
Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση απόλυτης παρακμής.
Θέλαμε να κάνουμε τους προχωρημένους.
Ορίστε τώρα.
Η κατάσταση θα ξεφύγει τελείως αν συνεχίσουμε.
Μιλάμε για Βιβλικές καταστροφές.
Ήγγικεν η ώρα.
Δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα έτσι όπως είναι δομημένη η κοινωνία.
Η κατάσταση θα χειροτερεύει. Τώρα θα τα λουστούμε.
Μέχρι να λύσουμε το πρόβλημα.
Να δημιουργήσουμε γκούλαγκ, ή αλλιώς γκέηλαγκ όπως τα λέω εγώ.
Εκεί θα στέλνονται οι γκέη και οι λεσβίες και θα κάνουν στρεητ σεξ υποχρεωτικά. Υπό την εποπτεία της Εκκλησίας. Και αυτά θα καταγράφονται σε τσόντες κρατικές, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο λαό και θα παίζουν στην ΕΡΤ.
Όταν θα γαμήσουν αρκετά και θα γίνουν στρέητ τότε θα ελευθερώνονται.
Μόνο έτσι θα σωθούμε.
Ακούστε με πριν να είνάι αργά.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
ο κορωνοιος ειναι εργαλειο της νεας ταξης για να ελεγξει τον συνεχως αυξανομενο πληθυσμο του πλανητη και να φρεναρει την κατασπαταληση των φυσικων πορων της γης :confused:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Κάπου είδα ανεβάσατε ένα βιντεάκι του Γρήγορη Πετράκου. Αυτήν την απάντηση δίνει ο

Πάντως το βίντεο με την ανάλυση του αοιδού - επιδημιολόγου με απολυτήριο λυκείου, αλλά μεταπτυχιακό στο fame store και διδακτορικό στις μπουζουκλερί απέσπασε σε like ποσοστό 2% όσων το είδαν.
Τελικά η θνητότητα εγκέφαλου από μαλάκυνση είναι πιο φονική από την θνητότητα από κορωνοϊό…:confused:
Είχα σκοπό να βάλω λίνκ απο το εν λόγω βίντεο το οποίο το είδα χτες στο youtube , για να δουμε προβολες , likes - dislikes , αλλά απο οτι φαίνεται πρόλαβαν και το κατεβάσανε , κρίμα γιατί είχα και εγω την απορία να δω αυτά τα στοιχεία , χτες που ειδα το βίντεο δεν τα πρόσεξα καθόλου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σιγά μην είναι τιμωρία αυτή η κοροιδοαπάτη του Μπιλ Γκειτς με 0,15 θνητότητα :P

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Σιγά μην είναι τιμωρία αυτή η κοροιδοαπάτη του Μπιλ Γκειτς με 0,15 θνητότητα :P

Είναι απλά η αρχή. Θα χειροτερεύσει το κακό. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται από τους κυβερνώντες είναι και αυτό μέρος της τιμωρίας.
Ο κόσμος θα πεινάσει. Η οικονομία θα καταρρεύσει. Θα πέσουν κεφάλια. Θα γίνει επανάσταση.
Όλα μέρος της τιμωρίας.
Θα γίνει μεγάλο μπάχαλο, άκου που σου λέω.
Θα λυθεί μόνο όταν δημιουργηθούν γκεηλακ για σωφρονισμό των αρρώστων υπό την αιγίδα της Εκκλησίας. Με κρατικές τσόντες για παραδειγματισμό, ώστε ο λαός να βλέπει όντως αν έχουν σωφρονιστεί.:rockon:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Είναι απλά η αρχή. Θα χειροτερεύσει το κακό. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται από τους κυβερνώντες είναι και αυτό μέρος της τιμωρίας.
Ο κόσμος θα πεινάσει. Η οικονομία θα καταρρεύσει. Θα πέσουν κεφάλια. Θα γίνει επανάσταση.
Όλα μέρος της τιμωρίας.
Θα λυθεί μόνο όταν δημιουργηθούν γκεηλακ για σωφρονισμό των αρρώστων υπό την αιγίδα της Εκκλησίας. Με κρατικές τσόντες για παραδειγματισμό, ώστε ο λαός να βλέπει όντως αν έχουν σωφρονιστεί.:rockon:
Θέλω το τηλ αυτουνού που παίρνεις stuff :grin:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Όλα μέρος της τιμωρίας.
Θέλω το τηλ αυτουνού που παίρνεις stuff :grin:

Μόνο σίσα πίνω από το δρόμο. Είναι ευλογημένο από πνευματικούς ανθρώπους του ISIS. Αν και διαφορετικής θρησκείας μου άνοιξε τα μάτια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μόνο σίσα πίνω από το δρόμο. Είναι ευλογημένο από πνευματικούς ανθρώπους του ISIS. Αν και διαφορετικής θρησκείας μου άνοιξε τα μάτια.
Εντάξει, τώρα μου λύθηκε η απορία. Έτσι εξηγούνται όλα! Έχεις πέσει στα βαριά! :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515

Πάντως το βίντεο με την ανάλυση του αοιδού - επιδημιολόγου με απολυτήριο λυκείου, αλλά μεταπτυχιακό στο fame store και διδακτορικό στις μπουζουκλερί απέσπασε σε like ποσοστό 2% όσων το είδαν.
Τελικά η θνητότητα εγκέφαλου από μαλάκυνση είναι πιο φονική από την θνητότητα από κορωνοϊό…:confused:
Είχα σκοπό να βάλω λίνκ απο το εν λόγω βίντεο το οποίο το είδα χτες στο youtube , για να δουμε προβολες , likes - dislikes , αλλά απο οτι φαίνεται πρόλαβαν και το κατεβάσανε , κρίμα γιατί είχα και εγω την απορία να δω αυτά τα στοιχεία , χτες που ειδα το βίντεο δεν τα πρόσεξα καθόλου.

Το κατέβασαν?

Έκοψαν και την εκπομπή από τον αλφα

Χουντάρα...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
υπομονη αδερφια θα κατεβει ο κοκκινος στρατος να μας ελευθερωσει απο τους δεξιους

εσεις ακροδεξιοι γιατι δεν στηριζεται κουλη??

αφου εσας εκπρωσωπει

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.778
Πόντοι
5.396
σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής για τους αρνητές του κοροναϊού παραθέτω την απάντηση του Σρόιτερ.

www.gazzetta.gr/plus/media/article/1528376/i-apantisi-sroiter-gia-kopsimo-tis-ekpompis-me-ton-petrako-pics-vid]Title[/url]

έμενα προσωπικά το "Κρίθηκε παρόλα αυτά, ότι η συγκυρία είναι ακατάλληλη" δε με κάλυψε με εξόργισε ειδικά όταν αναφέρει ξανά και ξανά ότι τάχα μου "να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. και Είμαι της άποψης οτι μπροστά σε μία επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και την συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι οτι δεν υπάρχει, γιατί θα την βρεις μπροστά σου.

Όπα ρε μεγάλε δημοσιογράφε/παρουσιαστή/δικαστή/δικηγόρε/ξερόλα, γιατί να μη μας φωτίσεις να το βουλώσουμε....
Ούτε 5χρονα δε μπλοφάρουν έτσι...
Ξεμπρόστιασε μας να το βουλώσουμε μια και καλή. Για το "δημόσιο" καλό είναι...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.012
Πόντοι
5.506
σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής για τους αρνητές του κοροναϊού παραθέτω την απάντηση του Σρόιτερ.

www.gazzetta.gr/plus/media/article/1528376/i-apantisi-sroiter-gia-kopsimo-tis-ekpompis-me-ton-petrako-pics-vid]Title[/url]

έμενα προσωπικά το "Κρίθηκε παρόλα αυτά, ότι η συγκυρία είναι ακατάλληλη" δε με κάλυψε με εξόργισε ειδικά όταν αναφέρει ξανά και ξανά ότι τάχα μου "να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς, όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. και Είμαι της άποψης οτι μπροστά σε μία επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι, την κοιτάς στα μάτια και την συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι οτι δεν υπάρχει, γιατί θα την βρεις μπροστά σου.

Όπα ρε μεγάλε δημοσιογράφε/παρουσιαστή/δικαστή/δικηγόρε/ξερόλα, γιατί να μη μας φωτίσεις να το βουλώσουμε....
Ούτε 5χρονα δε μπλοφάρουν έτσι...
Ξεμπρόστιασε μας να το βουλώσουμε μια και καλή. Για το "δημόσιο" καλό είναι...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Αυτό λοιπόν σου κάνει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom