Tigerhead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
ρε σαλτα γαμησουΑντε πεσε για υπνο και εσυ ρε βλακα
Κατάλαβα, μάλλον δεν μπορείς
ρε σαλτα γαμησουΑντε πεσε για υπνο και εσυ ρε βλακα
Κατάλαβα, μάλλον δεν μπορείς
Μια ζωή μονταρισμένα κι όπως μας βολεύει είναι τα κουμουνάκια! Βάλε να παίξει όλο μανούλα μου να δεις ποιος τρώει πούτσα!!!!!
Εχεις κανενας κανενα γνωστο του που να εχει αρρωστησει απο κοβιντ ;
Πως σε γάμησαν έτσι ρε Άδωνι;;;
ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ ΕΤΣΙ;;;
τυπε ηταν τοσο γαματος κι οταν σας εκραζε απο το καναλι του καρατζαφυρερ?Και μετα γινατε ολοι μια ευτιχισμενη παρεα?Και πηρατε και μεταγραφαρες απο κεντρο και αριστερα και αγαπηθηκατε ολοι παραπανωΜια ζωή μονταρισμένα κι όπως μας βολεύει είναι τα κουμουνάκια! Βάλε να παίξει όλο μανούλα μου να δεις ποιος τρώει πούτσα!!!!!
Για δείτε μετά το 19:35 όπου χύνει και τον χριστοφορίδη ΚΑΙ τον μπάρκα!!!
Μετά έλα πες μου τι έχεις να απαντήσεις εσύ γιατί η χριστοφορίδαινα κι η μπάρκαινα έγιναν πουτανίτσες!
Μια ζωή μονταρισμένα κι όπως μας βολεύει είναι τα κουμουνάκια! Βάλε να παίξει όλο μανούλα μου να δεις ποιος τρώει πούτσα!!!!!
Για δείτε μετά το 19:35 όπου χύνει και τον χριστοφορίδη ΚΑΙ τον μπάρκα!!!
Μετά έλα πες μου τι έχεις να απαντήσεις εσύ γιατί η χριστοφορίδαινα κι η μπάρκαινα έγιναν πουτανίτσες!
Στη Θεσσαλονίκη γιατί ανακοινώθηκε ότι θα ισχύσουν από τις 6 το πρωί δηλαδή κάτι λιγότερο από 12 ώρες; Εκεί είναι φωτιά δεν είναι μετάδοση ιού; .Επίσης ένα άλλο ανέκδοτο που συνεχίζεται από το Μάρτιο είναι ότι πάντα τα μέτρα που ανακοινώνονται είναι έκτακτα και άμεση ανάγκη κλπ, αλλά αφορούν εφαρμογή μετά από 2 μέρες. .
μετάδοση ιού είναι, δεν είναι φωτιά, το 2 μέρες είναι άμεσα
Στη Θεσσαλονίκη γιατί ανακοινώθηκε ότι θα ισχύσουν από τις 6 το πρωί δηλαδή κάτι λιγότερο από 12 ώρες; Εκεί είναι φωτιά δεν είναι μετάδοση ιού; .Επίσης ένα άλλο ανέκδοτο που συνεχίζεται από το Μάρτιο είναι ότι πάντα τα μέτρα που ανακοινώνονται είναι έκτακτα και άμεση ανάγκη κλπ, αλλά αφορούν εφαρμογή μετά από 2 μέρες. .
μετάδοση ιού είναι, δεν είναι φωτιά, το 2 μέρες είναι άμεσα
Χαζομπαροκ σε γλεντανε και αλλοι μωρη κουνιστρα ;
Πηγή:
Αν είναι αλήθεια αυτό, κάνανε γκάφα σε μεγάλο ιντερνετικό site ενημέρωσης και δημοσιεύσανε την κατευθυνόμενη κυβερνητική είδηση μαζί με τις οδηγίες...
Το κακό είναι ότι κατά λάθος δύο ΜΜΕ, από απροσεξία, το «Πρώτο Θέμα» και το «Liberal», δημοσίευσαν ένα τέτοιο σημείωμα
στην «Εφ.Συν.», δεν έφτασε ποτέ ένα τέτοιο non paper με οδηγίες. Μόνο την ομιλία του κ. Μητσοτάκη μας έστειλαν ρε γαμώτο και δεν ξέρουμε πως να το πάμε τώρα το θέμα. Βρίζουμε τον Τσίπρα για τον Τσιόδρα ή όχι;
Υπενθυμίζουμε πως το «Liberal» πήρε από τη λίστα Πέτσα 223.000 ευρώ (μαζί με τον Φιλελεύθερο) και το «Πρώτο Θέμα», συνολικά, κοντά στα 520.000 ευρώ.
αμτε παρε καμια καινουρια κιλοτα μωρη βρωμαΧαζομπαροκ σε γλεντανε και αλλοι μωρη κουνιστρα ;
Σκάσε σκουπίδι, τούβλο, βλήμα, ζώον, άχρηστε, ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ.
Πηγή:
Αν είναι αλήθεια αυτό, κάνανε γκάφα σε μεγάλο ιντερνετικό site ενημέρωσης και δημοσιεύσανε την κατευθυνόμενη κυβερνητική είδηση μαζί με τις οδηγίες...
Ok, επιβεβαιώνεται η είδηση και από άλλες πηγές:
Το κακό είναι ότι κατά λάθος δύο ΜΜΕ, από απροσεξία, το «Πρώτο Θέμα» και το «Liberal», δημοσίευσαν ένα τέτοιο σημείωμαστην «Εφ.Συν.», δεν έφτασε ποτέ ένα τέτοιο non paper με οδηγίες. Μόνο την ομιλία του κ. Μητσοτάκη μας έστειλαν ρε γαμώτο και δεν ξέρουμε πως να το πάμε τώρα το θέμα. Βρίζουμε τον Τσίπρα για τον Τσιόδρα ή όχι;Υπενθυμίζουμε πως το «Liberal» πήρε από τη λίστα Πέτσα 223.000 ευρώ (μαζί με τον Φιλελεύθερο) και το «Πρώτο Θέμα», συνολικά, κοντά στα 520.000 ευρώ.
...
Πάντως πολλά site (εκτός του protothema και liberal) το έχουν ακόμα δημοσιευμένο αυτούσιο! Μπορείτε εύκολα με ένα γκουγκλάρισμα να δείτε ότι τα πλοκάμια δυστυχώς είναι πάρα πάρα πολλά.