Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
οποιος δεν ειδε στο οπεν στις 8 παρα 5 το λαιβ ρεπορταζ με τον σκλαβενιτη μολις ανοιξε, εχασε

οι νεοελληναραδες μαμελουκοι μπηκαν μπουλουκηδον μεσα και πηραν αγκαλιες αντισηπτικα μαντηλακια

χαρακτηριστικος ενα κωλογερος που τον γραφει η καμερα να σπρωχνεται για να παρει πρωτος μια αγκαλια και τον ρωταει ο ρεπορτερ γιατι το κανετε αυτο, γιατι παιρνετε τοσα πολλα; και λεει δεν πηρα πολλα καμια 10αρια να υπαρχουνε

εαν δεν βγει ο στρατος με το βουρδουλα δεν γινεται δουλεια

και καπου εδω να πουμε οτι γαμιουνται οι χασομερηδες κωλογεροι που τις καλες μερες προκαλουν συνωστισμο στα λεωφορεια και τις τραπεζες γιατι πανε ασκοπες βολτες και ενημερωνουν χωρις λογο το βιβλιαριο καταθεσεων με τα εξτρα 0,15 ευρω που μπηκαν απο τοκους

ειναι οι ιδιοι κωλογεροι που ποδοπατιουνται σημερα στα σουπερμαρκετ και κολλανε ο ενας τον αλλον για 2 μαντηλακια ντετολ παραπανω

δεν θελω να πω ψοφος απο κορονοϊο να ξεβρωμισουμε αλλα στο τσακ ειμαι

Έτσι είναι, αλλά τι να κάνεις, χάρι σ αυτούς ήρθαμε στη ζωή, πρέπει να τους ανεχτούμε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Για να τα λεμε όλα, δεν ξερω τι γινεται στην Ιταλια αλλα όταν στην Ελλαδα εσυ προσλαμβανεις ΜΑΤατζηδες, ΔΙΑΔες και ΔΕΛΤΑδες αντι για γιατρους και νοσηλευτες δεν μπορει να σου φταιει μονο η Γερμανια, ο Κουλης το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να προσλαβει ΔΙΑΔες αντι για γιατρους και νοσηλευτες. Τωρα λοιπον Ελληναραδες μου δεν εχουμε νοσηλευτες και γιατρους και καθωμαστε μεσα, θα εχουμε όμως πολλους αστυνομικούς(μεχρι να τους χτυπησει και αυτους ο ιος) για να μας επιβαλλουν την απαγορευση κυκλοφοριας που ερχεται.

Τι να κανει οταν 4,5 χρονια οι ανθελληνες του συριζα αφησαν να γιγαντωθει η εγχωρια και εισαγωμενη εγκληματικοτητα ?
Εχει η γερμανια τους αναρχοαυτονομους που εριχναν βομβες καθε βραδυ στο κεντρο της αθηνας και εσπαγαν περιουσιες κατα βουληση?
Εχει στα πανεπιστημια γιαφκες εγκληματιων σε αλλη χωρα του κοσμου?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οποιος δεν ειδε στο οπεν στις 8 παρα 5 το λαιβ ρεπορταζ με τον σκλαβενιτη μολις ανοιξε, εχασε

οι νεοελληναραδες μαμελουκοι μπηκαν μπουλουκηδον μεσα και πηραν αγκαλιες αντισηπτικα μαντηλακια

χαρακτηριστικος ενα κωλογερος που τον γραφει η καμερα να σπρωχνεται για να παρει πρωτος μια αγκαλια και τον ρωταει ο ρεπορτερ γιατι το κανετε αυτο, γιατι παιρνετε τοσα πολλα; και λεει δεν πηρα πολλα καμια 10αρια να υπαρχουνε

εαν δεν βγει ο στρατος με το βουρδουλα δεν γινεται δουλεια

και καπου εδω να πουμε οτι γαμιουνται οι χασομερηδες κωλογεροι που τις καλες μερες προκαλουν συνωστισμο στα λεωφορεια και τις τραπεζες γιατι πανε ασκοπες βολτες και ενημερωνουν χωρις λογο το βιβλιαριο καταθεσεων με τα εξτρα 0,15 ευρω που μπηκαν απο τοκους

ειναι οι ιδιοι κωλογεροι που ποδοπατιουνται σημερα στα σουπερμαρκετ και κολλανε ο ενας τον αλλον για 2 μαντηλακια ντετολ παραπανω

δεν θελω να πω ψοφος απο κορονοϊο να ξεβρωμισουμε αλλα στο τσακ ειμαι

Ισως ειμαι ακραιος αλλα ο ιος μπορει  να μας απαλαξει απο αρκετους πουστογερους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Έτσι είναι, αλλά τι να κάνεις, χάρι σ αυτούς ήρθαμε στη ζωή, πρέπει να τους ανεχτούμε.
δεν παει ετσι,

αμα είναι και οι τουρκοι που μας εσφαζαν πριν 100 χρονια ηταν 200σιοστα ξαδέρφια μας να τους ανεχτουμε

όταν καποιος βλαπτει λεγεται βλακας

και οταν καποιος κανει κατι εναντιον σου λεγεται εχθρος σου.

κάθονται οι αντιλόπες να φαγωθουν από τα λιονταρια επειδή είναι θηλαστικα και αυτά, μακρυνοι συγγενείς να τους ανεχτουν?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ισως ειμαι ακραιος αλλα ο ιος μπορει  να μας απαλαξει απο αρκετους πουστογερους
βγαινοντας από την εκκλησια να βαζουν ένα περιβραχιονιο με ένα μεγαλο σταυρο για να καταλαβαινουμε από μακρια ποιοι είναι οι επικίνδυνοι βλακες που πηγαινουν σε κλειστους χωρους να συνωστιστουν για να κολλανε, οποτε να ξερουμε ποιοι είναι οι πιο πιθανοι φορεις και όχι ο μπαρμπας που παει μονος του για ψαρεμα μακρια από συνωστισμο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αν αυτό δεν αποτελεί απόλυτη ανηθικότητα από γερμανικής πλευράς και εξευτελισμό κάθε έννοιας ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, τότε δεν ξέρω τι είναι…
απο το 2015 και μετα η Γερμανια απέσπασε με δολιο τρόπο απο την Ελλαδα οχι μονο γιατρους αλλα σχεδον ολο το ικανο και φιλεργατικο προσωπικο της αφηνοντας πισω κυριως αχρηστους δημοσιους και λοιπους τεμπέληδεςς και φυσικα τους ελλεινους αριστερους και λοιπους εαμοβουλγαρους τους οποιους μάλιστα επεβαλε ως κυβερνηση της χωρας στηριζοντας τους δε απροκαλυπτα για 4,5 ολοκληρα χρονια,αυτη ηταν η μεγιστη ατιμια και απολυτη ανηθικοτητα  της Γερμανιας απέναντι στην Ελλάδα για την οποια ομως θα πληρωσει οταν ερθει η ωρα
Τι να κανει οταν 4,5 χρονια οι ανθελληνες του συριζα αφησαν να γιγαντωθει η εγχωρια και εισαγωμενη εγκληματικοτητα ?
Εχει η γερμανια τους αναρχοαυτονομους που εριχναν βομβες καθε βραδυ στο κεντρο της αθηνας και εσπαγαν περιουσιες κατα βουληση?
Εχει στα πανεπιστημια γιαφκες εγκληματιων σε αλλη χωρα του κοσμου?
τιποτα απ όλα αυτα δεν εχει και επειδη μας φορτωσε 4,5 χρονια τους εαμοβουλγαρους μολις ανεβηκε ο κουλης  για να κανει ρισταρτ επρεπε να επαναπροσλαβει ολοκληρο στρατο

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Λιακαδα αναμενεται τυποι σημερα σχεδον σε ολη τη χωρα, βγειτε μια βολτα να ξεσκασετε  :S :S :S

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.730
Πόντοι
2.306

Απ ότι φαίνεται παντως, υπαρχει σημαντικη αποκλιση μεταξυ νοτιων χωρων (μεσογειος, κλπ) και βορειων, στη θνησιμοτητα. Σε νοτιες χωρες αυτη φτανει μεχρι και σε 75 ανα 1000 κρουσματα (Ιταλια), η Ισπανια εχει 37 ανα 1000, η Κινα εχει 40 ανα 1000.
Αντιθετα οι πιο κρυες χωρες εχουν θνησιμοτητα πολυ μικρη, 2/1000 η Γερμανια, και μικροτερη απο 3/1000 η Νορβηγια, Σουηδια, Βελγιο, Αυστρια

Ισως δεν ειναι μονο τα καλυτερα συστηματα υγειας, ισως εχει να κανει και με τη γενικοτερη αντοχη του οργανισμου απεναντι σε ιους, μιας και γενικα στις βορειες ωρες οι γριπες ειναι πιο συχνες απο τις νοτιες, αλλα και οι οργανισμοι τους δεχονται μεγαλυτερες καταπονησεις σε κρυα, υγρασιες, κλπ και οι πνευμονες τους εχουν αναπτυξει μεγαλυτερη αντοχη και προσαρμοστικοτητα

Νότιοι : καθολικές κυρίως χώρες με έντονο το θρησκευτικό στοιχείο και τον εκκλησιασμό...
Βόρειοι: γενικώς ψιλό άθεοι....

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
δεν παει ετσι,

αμα είναι και οι τουρκοι που μας εσφαζαν πριν 100 χρονια ηταν 200σιοστα ξαδέρφια μας να τους ανεχτουμε

όταν καποιος βλαπτει λεγεται βλακας

και οταν καποιος κανει κατι εναντιον σου λεγεται εχθρος σου.

κάθονται οι αντιλόπες να φαγωθουν από τα λιονταρια επειδή είναι θηλαστικα και αυτά, μακρυνοι συγγενείς να τους ανεχτουν?

εγώ είπα οτι οφείλουμε την ύπαρξή μας στους μεγαλύτερους, ούτε οι έλληνες οφείλουν την ύπαρξή τους στους τούρκους που ήρθαν από τη μογγολία, ούτε οι αντιλόπες προέρχονται από τα λιοντάρια ή συγγενεύουν, τι συγκρίσεις είναι αυτές?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
βγαινοντας από την εκκλησια να βαζουν ένα περιβραχιονιο με ένα μεγαλο σταυρο για να καταλαβαινουμε από μακρια ποιοι είναι οι επικίνδυνοι βλακες που πηγαινουν σε κλειστους χωρους να συνωστιστουν για να κολλανε, οποτε να ξερουμε ποιοι είναι οι πιο πιθανοι φορεις και όχι ο μπαρμπας που παει μονος του για ψαρεμα μακρια από συνωστισμο
δεν θα το κανουν μονοι τους
πρεπει να του βαψουμε με την μπογια που βαζουν στα ατμ και αχρηστευει τα χαρτονομισματα σε περιπτωση κλοπης

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Λιακαδα αναμενεται τυποι σημερα σχεδον σε ολη τη χωρα, βγειτε μια βολτα να ξεσκασετε  :S :S :S
αυτό θα κανω όπως και προχθες,

εδώ κυκλοφορουν οι γεροι στις εκκλησιες που κινδυνευουν εγω, που δεν πεθανε κανενας στην ηλικια μου σε ολη την ευρωπη, θα κατσω μεσα με τετοιο ηλιο?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

εδώ κυκλοφορουν οι γεροι στις εκκλησιες που κινδυνευουν εγω, που δεν πεθανε κανενας στην ηλικια μου σε ολη την ευρωπη, θα κατσω μεσα με τετοιο ηλιο?

Χα χα :rockon:

Skeptic

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2020
Like
62
Πόντοι
1

Ηλίθιος τροπος σκέψεις, νεοελληνικός σταρχιδιστικός θα ελεγα, τολμαω να πω και αμόρφωτος.

Ο ιός έχει περίοδο επωασης μέχρι και 24 ημέρες.
Πως ξέρεις οτι δε θα κολλησεις καποιον αλλον μεσα στο αυτο το χρονικο διαστημα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom