Μαλιστα... αρα η διαδικασια δεν ειναι οπως μας τα ελεγαν οτι βλεπουν οι "γιατροι" την κατασταση και παιρνουν τον Κουλη και του λενε αρχηγε εχουμε προβλημα παρε μετρα. Αλλα ο Κουλης παιρνει τους "γιατρους" για να δικαιολογησουν τα μετρα που αυτος θελει να παρει. Μαλιστα... δημοκρατια αλα Κουλης λεγεται αυτο???
Παίζει ο ένας να ρίχνει την ευθύνη στον άλλον , μια έχουμε την καλή κυβέρνηση και τους κακούς λοιμοξιολόγους , μια έχουμε την κακή κυβέρνηση και τους καλούς λοιμοξιολόγους. Το ερώτημα που ίσως πρέπει να τεθεί όμως , είναι γιατί να υπάρχουν μέτρα-πρόστιμα και όχι συστάσεις-υποδείξεις όπως η σουηδία παράδειγμα.
Επίσης ενα άλλο , όποιος έχει κάποια αντίθετη γνώμη για τον ιό η για τις μάσκες η για οτιδήποτε , θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν κλώνο η χρυσαυγίτη η συριζαίο η ψεκασμένο η και εγω δεν ξέρω τι άλλο .... Δηλαδη λέει κάτι κάποιος και επειδη ηταν παράδειγμα στην χρυση αυγη τι έγινε ακριβώς ; Οταν έρθει η ώρα για εκλογές και μου ζητήσει την ψήφο του θα σκεφτώ αν ηταν στην χρυση αυγή η που αλλού ηταν , αλλά αυτό το ταμπέλιασμα που γίνεται δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα.