Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
Ioannis Avgoustatos Δυστυχώς πρόκειται για μια εγκληματική εξαπάτηση! Ο ΠΟΥ και οι επίσημοι λοιμωξιολόγοι ελέγχονται από τις φαρμακευτικές! Διαβάστε τι λένε και ανεξάρτητοι καταξιωμένοι λοιμωξιολόγοι ...
Οι μάσκες δεν ωφελούν σε τίποτα .. άλλωστε δεν υπάρχει καν επιδημία παρά ασυμπτωματικοί θετικοί στο αμφίβολο τεστ... Τα συμπεράσματα δικά σας μετά από εμβάθυνση του θέματος..

Συνημμένα

• 118652525_10158385862652367_5923656916207482818_n.jpg
    118652525_10158385862652367_5923656916207482818_n.jpg
    74,7 KB · Εμφανίσεις: 18

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Αααα, είσαι από επαρχία και διαφορετικά θα ερχόσουνα στο Σωτηρία.

Μάλιστα.

Δεν πειράζει, έχει και στην επαρχία νοσοκομεία αναφοράς. Πες μου ποιο είναι κοντά σου για να δω τι μπορώ να κάνω.

Αν και υποψιάζομαι ότι θα μου πεις ότι είσαι από το Καστελόριζο ή την Γαύδο ή το Αγαθονήσι.

Και ώστε πιστεύεις ότι υπάρχει ιός αλλά δεν πιστεύεις τα νούμερα που ανακοινώνουν....

Δηλαδή εσύ ποια νούμερα θα πίστευες;
Την μπούργκα σου φόρα και στην τρύπα σου αμέσως.Δουλάκι του συστήματος

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Βρήκα αυτό εδω απο ενα πόστ στο facebook , και το βρήκα και στο παρακάτω άρθρο , φαίνονται ενδιαφέροντα αυτά που λέει , παρόλαυτά δεν μπορω να ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά που λέει , ας το δει κανένας γιατρός αν θέλει ... η έστω κάποιος με άλλη σχετική ειδικότητα.

Πάντως αν ισχύουν αυτά που λέει σημαινει οτι τόσο καιρό μας δουλεύουν :P

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.928
Πόντοι
6.256
Βρήκα αυτό εδω απο ενα πόστ στο facebook , και το βρήκα και στο παρακάτω άρθρο , φαίνονται ενδιαφέροντα αυτά που λέει , παρόλαυτά δεν μπορω να ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά που λέει , ας το δει κανένας γιατρός αν θέλει ... η έστω κάποιος με άλλη σχετική ειδικότητα.

Πεθανα στα γελια με τον ισχυρισμο οτι ο ιος ειναι ανενεργος εξω απο τον οργανισμο....τα αερολυματα δεν τα εχει φαινεται ακουσει ο "ιατρος κυτταρολογος"!

Αλλα πολυ γελιο ειχε και η πιπα οτι ο Ορκος του Ιπποκρατη λεει οτι απαγορευεται ο υποχρεωτικος εμβολιασμος...λες και την εποχη του Ιπποκρατη υπηρχαν εμβολια και ειχε κανει αναφορα για τη χορηγηση τους στον ορκο!!!:P

Ακολουθει ο ορκος ενος αποφοιτου ιατρικης....

Ιατρικός όρκος

Ορκίζομαι να αφιερώσω τη ζωή μου στην υπηρεσία της ανθρωπότητας
Η υγεία και η ευζωία του ασθενή μου, θα είναι η πρώτη μου σκέψη
Θα σεβαστών την αυτονομία και αξιοπρέπεια του ασθενή μου
Θα διατηρώ τον ύψιστο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή
Δεν θα επιτρέψω ζητήματα ηλικίας, ασθένειας ή αναπηρίας, δόγματος, εθνοτικής καταγωγής, φύλου, εθνικότητας, πολιτικής σχέσης, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού, κοινωνικής θέσης ή οποιουδήποτε άλλου παράγοντα, να παρέμβει μεταξύ του καθήκοντός μου και του ασθενούς μου.
Θα σεβαστώ τα μυστικά που μου εμπιστεύονται, ακόμη και μετά το θάνατο του ασθενούς
Θα ασκώ το επάγγελμά μου με ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια και σύμφωνα με την ορθή ιατρική πρακτική
Θα διατηρώ την τιμή και τις ευγενείς παραδόσεις του ιατρικού επαγγέλματος
Θα αποδίδω στους δασκάλους, τους συναδέλφους και τους μαθητές μου τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη που τους οφείλεται
-Θα μοιράζομαι την ιατρική μου γνώση προς όφελος του ασθενούς και την πρόοδο της υγειονομικής περίθαλψης
-Θα προσέχω στην υγεία μου, την ευεξία και τις ικανότητές μου για να παρέχω φροντίδα του υψηλότερου επιπέδου
-Δεν θα χρησιμοποιήσω τις ιατρικές μου γνώσεις για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών, ακόμη και υπό απειλή
Υπόσχομαι τα ανωτέρω με ειλικρίνεια, ελεύθερα και στην τιμή μου

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Η Ουγγαρία η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που ξανακλείνει σύνορα από 1/9 λόγω πανδημίας

Οι ξένοι πολίτες δεν θα μπορούν να μπουν στην Ουγγαρία από την 1η Σεπτεμβρίου, καθώς η κυβέρνηση Ορμπαν διέταξε το κλείσιμο των συνόρων, επιστρέφοντας στη στρατηγική που ακολούθησε κατά το πρώτο κύμα κορωνοϊού.

Είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη ζώνη Σένγκεν που βάζει ξανά σε ισχύ τους καθολικούς περιορισμούς στα σύνορά της.

Η κίνηση αυτή γίνεται μετά την αύξηση των κρουσμάτων στην Ουγγαρία και μετά τη διάγνωση ότι ο επικεφαλής επικοινωνίας του κυβερνώντος κόμματος είναι θετικός στον κορωνοϊό. Χθες, η χώρα ανακοίνωσε 132 νέα κρούσματα, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ανακοινώσει 52.

Ο προσωπάρχης του Βίκτορ Ορμπαν ανέφερε ότι θα υπάρξουν πολλές εξαιρέσεις στην απαγόρευση εισόδου των ξένων και ότι οι λεπτομέρειες θα αποφασιστούν σήμερα κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου. Η Ουγγαρία θα διατηρήσει έναν ανοιχτό διάδρομο ώστε να επιτρέπει μετακινήσεις μέσα στη χώρα.

Οι πολίτες της Ουγγαρίας που θα επιστρέφουν στη χώρα από το εξωτερικό θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα ή να κάνουν δύο τεστ που θα βγαίνουν αρνητικά.

Άγνωστο ακόμα τι θα γίνει με το ευρωπαϊκό Super Cup Μπάγερν-Σεβίλλη, το οποίο έχει προγραμματιστεί στις 24 Σεπτεμβρίου στο «Puskas Arena» της Βουδαπέστης.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δρ.Καραγιάννης: «Εάν ο κόσμος δεν θέλει να ξανακλειστεί στο σπίτι πρέπει να αποδεχτεί τα μέτρα»

[video]https://viralgreece.eu/dr-karagiannis-ean-o-kosmos-thelei-na-xanakleistei-spiti-prepei-na-apodechtei-ta-metra?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR2qqp1ZhLZe-Pv68d0JwVBV6KGLxL9v0Ep0n-iZ8C28mAS-NDo-K_YPXK4[/video]

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Με φιλάθλους στις εξέδρες το φιλικό Μπράιτον-Τσέλσι

Για πρώτη φορά έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού τον περασμένο Μάρτιο, βρέθηκε κόσμος στις εξέδρες της Αγγλίας στην φιλική αναμέτρηση της Μπράιτον με την Τσέλσι στο Amex Stadium
Κόσμος στα αγγλικά γήπεδα για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο και την πανδημία του κορωνοϊού!

Ιστορική στιγμή στο Νησί, αφού στη φιλική αναμέτρηση της Μπράιτον με την Τσέλσι βρέθηκαν 2500 φίλαθλοι. Σε πολλά σημεία του γηπέδου οι οπαδοί σεβάστηκαν τις οδηγίες για τη σωστή απόσταση, ωστόσο υπήρξαν φωτογραφίες που ο κόσμος ήταν αρκετά κοντά...

Για πολλούς, το σημερινό γεγονός, αποτελεί και πρόβα για την έναρξη της Πρεμιερ Λιγκ, με τη διοργανώτρια αρχή να επιθυμεί την επιστροφή του κόσμου.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.862
Πόντοι
606
Mas exeis flomosei sti papatza.

Tomahok

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ο ΙΣΑ θα κάνει τίποτε ή όλα εμείς;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Εν το μεταξύ ρε παιδιά δεν αμφιβάλλω μπορεί να υπάρχουν τα αερολύματα που λέει ο Hell πιό πάνω , βρήκα και αυτό εδω , που μιλάει για αερολύματα και μετάδοση του ιού μέσω συστημάτων αποχετευσης , απλά να μας πουν μηπως μεταδίδεται και μέσω κλανιάς ο ιός , να προσέχουμε μην αμολήσουμε καμία μεσα στο σουπερ μάρκετ :P

Σε λίγο δηλαδη εκτός απο μάσκες στο πρόσωπο , ισως πρέπει να βάλουμε και τίποτα στον πισινό μας :P

υγ. μεταξύ σοβαρου και αστείου τα παραπάνω by the way :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ρωταγα αρχες αυγουστου, ρωταγα ξανα μεσα αυγουστου, που ειναι οι γεματες ΜΕΘ απο ολα αυτα τα χιλιαδες νεα κρουσματα? Μου λεγανε περιμενε λιγο να αρρωστησουν και θα τα δεις - θελει λιγες μερες ο ιος για να δρασει...

Φθασαμε 2 μερες πριν το Σεπτεμβρη... οι ΜΕΘ σταθερα στο 2-3% του ηδη πολυ χαμηλου ελληνικου οριου χωρητικοτητας (μαζι με τις δωρεες, επεκτασεις και χρηση ιδιωτικων).... δλδ ~20-30 ατομα / 1000 θεσεις.

Ουτε εκατομβες ειδαμε, ουτε γεματες ΜΕΘ, παροτι τα κρουσματα υπερδιπλασιαστηκαν μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα - σε σχεση με ολα αυτα που ειχαμε απο την εναρξη της εκδηλωσης του covid. Ακομα ο ιος να δρασει? :confused::confused::confused:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ωραιο post savvass. Αν θυμάμαι καλά, είχε κυκλοφορήσει το post αυτού του γιατρού πριν μήνες, τότε που ο ΠΟΥ έλεγε ότι δεν αφήνει καθόλου ανοσία ο ιός :jerk
Στο ellinikahoaxes τη μόνη κριτική που κατάφεραν να του κάνουν είναι για τα τεστ ανίχνευσης του ιού ...

Ακόμα είναι πολύ νωρίς να δούμε ποια είναι η ειδικότητα αυτών των τεστ σε πραγματικές συνθήκες για τον SARS-coV-2. Σε συνθήκες εργαστηρίου (χωρίς ξένα, τυχαία μόρια RNA τριγύρω) έχουν μεγάλη επιτυχία (100%). Όμως σε πραγματικές συνθήκες είναι γνωστό ότι δίνουν και ψευδώς θετικά αποτελέσματα (π.χ. έβγαλαν θετικές τις παπάγιες σε κάποιο κράτος της αφρικής αν θυμάμαι καλά).

Αν δούμε μελέτες για τον H1N1 (τον άλλο αγαπημένο ιό του ΠΟΥ), που έγιναν μετά την "πανδημία", θα δούμε τιμές για την ειδικότητα των τεστ που εντοπίζουν το γενετικό υλικό μεταξύ 94% και 98%.
Δηλαδή, στην καλύτερη περίπτωση έδιναν 2% ψευδώς θετικά κρούσματα.

Αν πούμε ότι κάτι παρόμοιο γίνεται και με τα τεστ για τον κορονοιό δεν είναι διόλου απίθανο να βρίσκονται 240 θετικά κρούσματα ανά ημέρα (σχεδόν όλα βαφτισμένα αναγκαστικά "ασυμπτωματικά" βεβαίως βεβαίως). Αρκεί να κάνουμε 12000 τεστ ανά ημέρα, όπως έχει ήδη δημοσιευθεί (12.000 επί 2% μας κάνει 240).
Βάλε και ότι μετράμε τους νεκρούς ΜΕ τον ιό σαν θανάτους από covid19, ίσως και να μην τελειώσει ποτέ αυτή η πανδημία.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Τραγούδι απο active member σχετικό με τις μάσκες και τους ιούς.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το τριο μπαρουφο...

https://[URL unfurl="true"]www.sportime.gr/wp-content/uploads/2020/04/Mitsotakis-maska.jpg[/img[/URL]]

...δινει αυστηρα μηνυματα στον κοροιδοιο

[img]https://dear-eva.gr/content/uploads/2016/02/facial_mask.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom