Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 6.256
Εντωμεταξύ σήμερα Αττική είχαμε 141 κρούσματα...Τελικά το εμβόλιο φιλότιμο τελείως μάπα.
"Οι επόμενες 2 βδομάδες είναι κρίσιμες"284 κρούσματα σήμερα...νέο ρεκόρ.Από 30 Αυγούστου να δείτε τι πανηγύρι θα γίνει....
παντως σοβαρα 16738559876868 μελη εχουμε ουτε ενας δεν κολλησε
αυτοι οι 8,664 που το τσιμπησαν μεχρι τωρα που στο πουτσο γραφουν μονο στο ινστα καυλαντιζουν?
Εντωμεταξύ σήμερα Αττική είχαμε 141 κρούσματα...Τελικά το εμβόλιο φιλότιμο τελείως μάπα.
Πιστεύουν ό,τι μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα πέσουμε σε διψήφια νούμερα πανελλαδικά.
Ποιος θα παει να βαρεσει πρωτος το εμβολιο;
Εγώ.
Και 2ο και 3ο αν το πρώτο δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό.
Πιστεύουν ό,τι μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου θα πέσουμε σε διψήφια νούμερα πανελλαδικά.
Δεν ξέρω τι ενημέρωση έχει ο Μητσοτάκης αλλά κάτι πρέπει να κάνει…
]
Στο βίντεο λέει οτι δεν είναι 100% σίγουροι για τα τεστ , ε αν είναι έτσι ας μην τα κάνουν τότε πρώτον , και δεύτερον αν δεν είναι σίγουροι ας μην μας ανακοινώνουν ούτε κρούσματα ... η ας το πουν πιθανά κρούσματα για να είναι πιο ακριβείς τέλος πάντων.
Και επίσης αν ισχύουν αυτά που λέει στο βίντεο να μας πουν πόσο % αξιόπιστα είναι τα τέστ τους.
Εε, για το καλό σου/μας
Τα αυτονόητα, που έχουν γραφτεί κι εδώ μέσα αρκετές φορες
Γιατι έχει στηθεί όλο αυτό το πανηγυρακι με την κρουσματαλογια πραγματικά θέλω πολύ να το μαθω.
Τα αυτονόητα, που έχουν γραφτεί κι εδώ μέσα αρκετές φορες
Γιατι έχει στηθεί όλο αυτό το πανηγυρακι με την κρουσματαλογια πραγματικά θέλω πολύ να το μαθω.
εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν αφηνουν τους νεους να διασκεδασουν. ας πανε σε 3ψηφια και 4ψηφια νουμερα εφοσον τα ατομα σε εντατικη μενουν κατω απο 150-200.ετσι θα εχεις ενα καλο ποσοστο ατομων νεαρης ηλικιας με αντισωματα οποτε θα κανεις την μεταδοση πιο δυσκολη
Η αποτυχία διαχείρισης της επιδημίας του Κορονοιού, παίρνοντας τη συμβατική άποψη, δείχνει πως η επιστήμη της επιδημιολογίας διανύει την ...εποχή του Χαλκού!εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν αφηνουν τους νεους να διασκεδασουν. ας πανε σε 3ψηφια και 4ψηφια νουμερα εφοσον τα ατομα σε εντατικη μενουν κατω απο 150-200.ετσι θα εχεις ενα καλο ποσοστο ατομων νεαρης ηλικιας με αντισωματα οποτε θα κανεις την μεταδοση πιο δυσκολη
Καταπληκτική ιδέα.
Πως δεν το σκέφτηκε κανένας επιδημιολόγος σε όλο τον κόσμο;
Τύπε θέτεις υποψηφιότητα για το βραβείο Νόμπελ!!
η επιστήμη της επιδημιολογίας διανύει την ...εποχή του Χαλκού!
εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν αφηνουν τους νεους να διασκεδασουν. ας πανε σε 3ψηφια και 4ψηφια νουμερα εφοσον τα ατομα σε εντατικη μενουν κατω απο 150-200.ετσι θα εχεις ενα καλο ποσοστο ατομων νεαρης ηλικιας με αντισωματα οποτε θα κανεις την μεταδοση πιο δυσκολη
Καταπληκτική ιδέα.
Πως δεν το σκέφτηκε κανένας επιδημιολόγος σε όλο τον κόσμο;
Τύπε θέτεις υποψηφιότητα για το βραβείο Νόμπελ!!