1.Για να ειναι μολις 41 ετη η μεση ηλικια σημαινει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι κατω απο τα 50 ετη...τα νουμερα που γραφεις δειχνουν την ηλιθιοτητα που σε δερνει.
2.Δεν υπαρχει μπετοβλακα πτωση ηλικιων στους τεσταρισμενους υπαρχει πτωση ηλικιων σε αυτους που εκδηλωνουν συμπτωματα και πανε απο μονοι τους να ελεγχθουν.Στα εχω ξαναγραφει αλλα σαν ανεγκεφαλος που εισαι απο το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει.Στους μονους που γινεται προληπτικος ελεγχος ειναι στους τουριστες και σε αυτους μολις στο 10%.
Biased και κολοκυθια τουμπανα...πετας ξενους ορους για να κρυψεις την ασχετοσυνη σου και τη βλακεια σου.
Τυπε αμφισβητεις και αυτα που δινονται τωρα επισημως οπως και αυτα που εγιναν τοτε - εξισου επισημως, οπου δεν εκαναν τεστ παρα σε ελαχιστους και ελεγαν απ'τα τηλεφωνα καθηστε σπιτι και αυτοαπομονωθειτε αν εχετε συμπτωματα... εννοειται ουτε καν τεστ.
Εδω αφησαν ατομα να πεθανουν ακολουθωντας τοτε το συγκεκριμενο πρωτοκολλο....
Και ερχεσαι εσυ τωρα να αμφισβητησεις αυτα που ξερουμε οτι εγιναν για να μας πεις τι? Οτι πεφτει ο ορος ηλικιας στο δειγμα και οτι τωρα "κολλανε οι νεοι"?
ΠΑΠΑΡΙΑ.
Μα φυσικα και θα πεσει αφου τοτε τεσταραν τα παππουδια που κανανε εισαγωγη και τους αλλους τους λεγαν απ'το τηλεφωνο καθηστε σπιτι. Για τα δε τεστ λεγανε οτι
δεν εχουν νοημα.
Τσιόδρας: Γιατί δεν γίνονται μαζικά τεστ στην Ελλάδα
Στην ερώτηση που κρέμεται από τα χείλη πολλών «γιατί δεν γίνονται μαζικά τεστ στην Ελλάδα», ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει απαντήσει ότι δεν έχουν νόημα αυτή τη χρονική στιγμή.
«Μαζικός έλεγχος με τεστ είναι μία στρατηγική που θα ακολουθηθεί όταν κριθεί επιδημιολογικά αναγκαίο να γίνει» είπε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτή τη στρατηγική (σ.σ.: των μαζικών τεστ). Ας μιλήσουμε ακόμα μία γιατί περισσότερα από 15.000 τεστ είναι λίγα ή δεν έχουμε ακριβή εικόνα αυτή τη στιγμή για το τι γίνεται στη χώρα μας;
Ή αν πηγαίναμε και ελέγχαμε 10.400.000 Έλληνες ή 10.700.000, θα είχαμε αυτή τη στιγμή καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει στη χώρα; Αύριο δεν θα έπρεπε να τους ελέγξουμε ξανά; Πόσοι από αυτούς θα ήταν στη φάση επώασης;
Πόσοι από αυτούς είχαν εκτεθεί πραγματικά και χρειάζονταν τον έλεγχο; Πόσοι από αυτούς μετά από πέντε μέρες δεν θα εμφάνιζαν τη νόσο, ό,τι έλεγχο και να έκαναν, γιατί δεν είχαν εκτεθεί;
Και ερχεσαι και συγκρινεις το ΤΟΤΕ με το ΣΗΜΕΡΑ για να πεις οτι σημερα ο ιος κολλαει στους νεους αλλα τοτε δε κολλαγε, επειδη απλα δε κανανε τεστ παρα μονο στους εισηγμενους παππουδες - και στους αλλους λεγανε καθηστε σπιτι, δεν χρειαζεστε τεστ... αν ηταν και νεοι μπορει ακομα και να τους εστελναν στον αλλο κοσμο (οπως και εγινε με τη 41χρονη).
Εντωμεταξυ η συζητηση ειχε ξεκινησει επειδη ανεφερα οτι η D που παραγει το ανθρωπινο σωμα εχει καταστησει τον ιο πολυ πιο ακινδυνο τη συγκεκριμενη περιοδο, λογω του οτι η D παραγει μη-φλεγμονωδεις κυτοκινες (ενω η ελλειψη D παραγει φλεγμονωδεις - οι οποιες δημιουργουν το μεγαλο προβλημα της επιθεσης στα πνευμονια / cytokine storm). Και οταν σου ειχα επισημανει οτι εδω εχουμε τοσες χιλιαδες κρουσματα σε λιγες μερες αλλα νεκρους μετρημενους στα δαχτυλα των χεριων και 20 ατομα στις ΜΕΘ (~2% capacity του συστηματος), μου λες μα τωρα κολλαει τους νεους... Δλδ ενα εφευρημα - πραγματικα φανταστικο - οπου ξαφνικα οι νεοι και οι γεροι ζουν σε παραλληλα συμπαντα και οχι στην ιδια κοινωνια και στα ιδια σπιτια, βασισμενο σε biased στατικα μαρτιου-απριλιου που τεσταρανε ελαχιστους, συνηθως ηδη εισηγμενους στα νοσοκομεια... και γι'αυτο τοτε εγραφες 10%+ case fatality ratio και τωρα ουτε 1%. Δεν υπερδεκαπλασιαστηκε η διαδοση στους νεους. Και να συνεβαινε ακομα θα ηταν αδυνατο να διαχωριστει ηλικιακα λογω του οτι ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ αλλα στην ιδια κοινωνια. Στα ιδια ΜΜΜ θα μπουν, στο σπιτι με τους γονεις θα γυρισουν, κτλ.
Αλλα επειδη εισαι ισχυρογνωμων και δε θες να παραδεχτεις τιποτα, εισαι ικανος να υποστηριζεις μαλακιες αρκει να μη φανει οτι ο αλλος οτι εχει δικιο σε μια συζητηση σε ενα φορουμ. Για τοση
μιλαμε...