You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Μάλλον δεν έβαλαν τα εισερχόμενα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ειμαι για ποτακι
εχω σκοπο να κατσω μεχρι τις 3
οποιος εχει τα αρχιδια ας ερθει να με σηκωσει αν ειναι τοσο μαγκας
περιμενω
περιμενω
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Πάρε μαζί τον ζαν κλωντ
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.789
- Πόντοι
- 19.795
Σου έφαγε την Ερη και βγαίνει μαζί της 1ο ραντεβού σε μπαράκι, τυπε.τυπε αγχωμενο σε βλεπω εβγαλες καινουργιο γκομενετο και το ετοιμαζεις για τσαρκα μεχρι τις πρωινες ωρες ?στο μεγκα λεει απο δευτερα....Λογικά από απόψε για να τα ανακοίνωσε σήμερα.
κι αν εγώ είμαι όρθιος δίπλα από το σκαμπό μου;
Είπαμε όχι όρθιοι. Και στην τουαλέτα για κατούρημα θα καθόμαστε τώρα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ε, να τα γαμήσω τα σκαμπό τότε!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
ειμαι για ποτακι
περιμενω
Είσαι πολύ μάγκας αλλά τζάμπα...
Κάντο από Δευτέρα αυτό και ένα πες μας τι έγινε.
Ε, να τα γαμήσω τα σκαμπό τότε!
Τότε θα είναι και γαμώ τα σκαμπό τύπε.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.048
- Πόντοι
- 2.606
Από σήμερα έπρεπε να κλείνουν στις 12...
Κάτσε ρε θείο, μη βαράς.
Αφού εσύ έχεις την θαλαμηγό με τα κορίτσια....
Να πας γονατιστός αύριο στην εκκλησία.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ειμαι για ποτακι
περιμενω
Είσαι πολύ μάγκας αλλά τζάμπα...
Κάντο από Δευτέρα αυτό και ένα πες μας τι έγινε.
χαχαχα κιοτεψαν οι κοταρες και το κανανε απο δευτερα??
δευτεριατκικα δε βγαινω ρε μουνοπαναδες
παρτε τα αρχιδια μου τωρα
κι αν εγώ είμαι όρθιος δίπλα από το σκαμπό μου;
Είπαμε όχι όρθιοι. Και στην τουαλέτα για κατούρημα θα καθόμαστε τώρα
Το πρόβλημα είναι πως πας στην τουαλέτα
Το πρόβλημα είναι πως πας στην τουαλέτα
Με καρέκλα γραφείου με ροδάκια
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.789
- Πόντοι
- 19.795
Και εγώ μέχρι τις 3 θα πίνω το ποτάκι μου (φασκόμηλο) αραχτός στον καναπέ και θα βλέπω τηλεόραση. Ας έρθει οποίο μουνοπανο θέλει να μου πουλήσει τσαμπουκα.βαγονια 3 η ωρα εμενες ξαγρυπνος μονο οταν φυλαγες γερμανικο
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
Και εγώ μέχρι τις 3 θα πίνω το ποτάκι μου (φασκόμηλο) αραχτός στον καναπέ και θα βλέπω τηλεόραση. Ας έρθει οποίο μουνοπανο θέλει να μου πουλήσει τσαμπουκα.βαγονια 3 η ωρα εμενες ξαγρυπνος μονο οταν φυλαγες γερμανικο
χμ....ο εισαγγελεας ισως?
John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ.
1. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βρήκε τον ακριβή μηχανισμό πώς ο ιός μέσω του αίματος προκαλεί θρομβώσεις (κυρίως στο αναπνευστικό).
Όπερ τα ιατρικά πρωτόκολλα θεραπείας όσων προσβληθούν δεν θα αντιμετωπίζονται, όπως μέχρι τώρα, λανθασμένα ως πνευμονία, με εξ ίσου λανθασμένες κάποιες φορές διασωληνώσεις. Και μπράβο στο ΔΠΘ!
2. Επιβεβαιώθηκε από 3 ανεξάρτητες μελέτες αυτό που η λογική και η στατιστική υποδεικνύει από την αρχή:
Ο κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί από τα αιωρούμενα σωματίδια της ατμόσφαιρας, αφού επιζεί τρεις ώρες πάνω σε αυτά!
Έτσι εξηγείται λογικά γιατί ξεκίνησε από το βιομηχανικό Γιουχάν και θερίζει στην Νέα Υόρκη (που άργησε να υιοθετήσει, πριν τον ιό, σοβαρά μέτρα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης), γιατί σκότωσε πολλούς στην Βόρειο Ιταλία αλλά ήταν ήπιος στην Νότια, γιατί κάνει πάρτι στην Ινδία, γιατί εδώ και στα Βαλκανια ήταν την άνοιξη σνομπ κλπ.
Δυο και τα συμπεράσματα ως προς αυτό:
Α) Οι αρχικές παλινωδίες του Τσιόδρα που οδήγησαν στο to mask or not to mask, ήταν εγκληματικές!
Όπως και τα μέτρα εγκλεισμού στα σπίτια μάλλον άχρηστα , αφού κάνεις δεν μπορεί να αποκλείσει τα αιωρούμενα σωματίδια να μείνουν ερμητικά έξω.
Αρκούν τα ατομικά μέτρα προφύλαξης χωρίς υστερίες και ξου μου και επικοινωνιακές αμφισημίες που προκαλούν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.
Την αμφισβήτηση της επιστήμης και την δημιουργία πρόσφορου εδάφους για κάθε αντιεπιστημονική συνωμοσιολογία.
Β) Η επιδρομή με δήθεν αναπτυξιακούς όρους για την τσιμέντοποίηση των δασών, που θα καούν που θα καούν, και των περιοχών ΝATURA βοηθούν στην εξάπλωση του ιού, αφού αυτοί οι πνεύμονες οξυγόνου είναι και τα φυσικά συστήματα καθαρισμού του αέρα που διαθέτουμε.
Έτσι, πολύ ευλαβικά, λέω: Αλλάξτε λαμόγια πολιτικές αμέσως και σε αυτά, το κούνημα του δαχτύλου, τα πρόστιμα και τα περί ατομικής ευθύνης κομμένα, ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ !
Η αξιοποίηση του υπαρκτού κινδύνου του κορονοϊού για να επιβληθούν νεοφιλελε πολιτικές παντού, είναι εγκληματική.
Σημειώστε ότι αν συνεχιστούν αυτά που κάνετε, θα πέσει πάρα πολύ ξύλο. Πολύ σχολαστικά.
1. Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης βρήκε τον ακριβή μηχανισμό πώς ο ιός μέσω του αίματος προκαλεί θρομβώσεις (κυρίως στο αναπνευστικό).
Όπερ τα ιατρικά πρωτόκολλα θεραπείας όσων προσβληθούν δεν θα αντιμετωπίζονται, όπως μέχρι τώρα, λανθασμένα ως πνευμονία, με εξ ίσου λανθασμένες κάποιες φορές διασωληνώσεις. Και μπράβο στο ΔΠΘ!
2. Επιβεβαιώθηκε από 3 ανεξάρτητες μελέτες αυτό που η λογική και η στατιστική υποδεικνύει από την αρχή:
Ο κορονοϊός μπορεί να μεταδοθεί από τα αιωρούμενα σωματίδια της ατμόσφαιρας, αφού επιζεί τρεις ώρες πάνω σε αυτά!
Έτσι εξηγείται λογικά γιατί ξεκίνησε από το βιομηχανικό Γιουχάν και θερίζει στην Νέα Υόρκη (που άργησε να υιοθετήσει, πριν τον ιό, σοβαρά μέτρα κατά της ατμοσφαιρικής ρύπανσης), γιατί σκότωσε πολλούς στην Βόρειο Ιταλία αλλά ήταν ήπιος στην Νότια, γιατί κάνει πάρτι στην Ινδία, γιατί εδώ και στα Βαλκανια ήταν την άνοιξη σνομπ κλπ.
Δυο και τα συμπεράσματα ως προς αυτό:
Α) Οι αρχικές παλινωδίες του Τσιόδρα που οδήγησαν στο to mask or not to mask, ήταν εγκληματικές!
Όπως και τα μέτρα εγκλεισμού στα σπίτια μάλλον άχρηστα , αφού κάνεις δεν μπορεί να αποκλείσει τα αιωρούμενα σωματίδια να μείνουν ερμητικά έξω.
Αρκούν τα ατομικά μέτρα προφύλαξης χωρίς υστερίες και ξου μου και επικοινωνιακές αμφισημίες που προκαλούν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.
Την αμφισβήτηση της επιστήμης και την δημιουργία πρόσφορου εδάφους για κάθε αντιεπιστημονική συνωμοσιολογία.
Β) Η επιδρομή με δήθεν αναπτυξιακούς όρους για την τσιμέντοποίηση των δασών, που θα καούν που θα καούν, και των περιοχών ΝATURA βοηθούν στην εξάπλωση του ιού, αφού αυτοί οι πνεύμονες οξυγόνου είναι και τα φυσικά συστήματα καθαρισμού του αέρα που διαθέτουμε.
Έτσι, πολύ ευλαβικά, λέω: Αλλάξτε λαμόγια πολιτικές αμέσως και σε αυτά, το κούνημα του δαχτύλου, τα πρόστιμα και τα περί ατομικής ευθύνης κομμένα, ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ !
Η αξιοποίηση του υπαρκτού κινδύνου του κορονοϊού για να επιβληθούν νεοφιλελε πολιτικές παντού, είναι εγκληματική.
Σημειώστε ότι αν συνεχιστούν αυτά που κάνετε, θα πέσει πάρα πολύ ξύλο. Πολύ σχολαστικά.
Συνημμένα
Και εγώ μέχρι τις 3 θα πίνω το ποτάκι μου (φασκόμηλο) αραχτός στον καναπέ και θα βλέπω τηλεόραση. Ας έρθει οποίο μουνοπανο θέλει να μου πουλήσει τσαμπουκα.
Νομίζω ότι είσαι ασφαλής εκτός και παίζει δυνατά η τηλεόραση και ενοχληθούν οι γείτονες
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.031
- Πόντοι
- 1.706
Τύπε σε άλλη χώρα ζεις; Ούτε ένα μέτρο μέχρι στιγμής (από Μάρτιο που ξεκίνησαν) δεν ίσχυσε από την ημέρα ανακοίνωσής του. Όλα είχαν 3-7 μέρες κενό. Γι αυτό λέμε ότι οι άνθρωποι είναι γελοίοι και καραγκιόζηδες.Λογικά από απόψε για να τα ανακοίνωσε σήμερα.
Τύπε σε άλλη χώρα ζεις; Ούτε ένα μέτρο μέχρι στιγμής (από Μάρτιο που ξεκίνησαν) δεν ίσχυσε από την ημέρα ανακοίνωσής του. Όλα είχαν 3-7 μέρες κενό. Γι αυτό λέμε ότι οι άνθρωποι είναι γελοίοι και καραγκιόζηδες.
Σε χαλάει; Έχεις και το τριήμερο να το κάψεις μέχρι τελικής πτώσης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36