You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
δεν εχεις δικιο....
θα γλυτωνουμε απο τον κοβιντ και σαν μπονους θα μας φυτρωνει και μια εξτρα μυτη στο κουτελο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
ο καραγκιοζης ο χαρδαλιας γιατι φοραει μασκα οταν λεει για τον κοβιντ και δεν φοραει οταν λεει για το 112?
Γιατι δεν δουλευει ρε το 112!!!
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.979
- Πόντοι
- 5.506
τυπε η βερσιον με το τσουτσουνι θα βγει με το εμβολιο του κοβιντ-20....Γιατί έξτρα μύτη και όχι έξτρα τσουτσούνι; Να μπορούμε να πηδάμε και να μας κάνουν πίπα την ίδια στιγμή!
Το ρώσικο εμβόλιο το εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από αυτό που θα έχει πιστοποίηση από τον ..ΠΟΥ!!!
Περίεργο. Γιατί έτσι;
Περίεργο. Γιατί έτσι;
Το ξανθό γένος θα μας σώσει
Το ξανθό γένος θα μας σώσειΠερίεργο. Γιατί έτσι;
Ναι έχω ακούσει και εγώ αυτές τις αηδίες. Μετά απο όσα έχουν γίνει, υπάρχουν ακόμα Ελληνες που συμπαθούν και πιστεύουν τους ρωσοπήθικους; Περίεργο.
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Τι ξανθά γένη και μαλακίες ρε Ζώα!? Χώρα με εθνικό συμφέρον είναι η Ρωσία! Μη πω περισσότερο απο τη δύση που μόνο οι ζωές των μαύρων και των μεταναστών έχουν σημασία... Περιμένετε το εμβόλιο του Gates εσείς! Το Ρώσικο μια χαρά θα είναι!
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Όταν λες για ξανθά γένη και εξαδάχτυλους βασιλείς, δεν είναι πιο ύπουλο από το να μιλάς ευθέως? Για να χαλαρώσεις λίγο κι εσύ, όλοι Ζώα(εν ζωή όντα) είμαστε!Πλάκα κάνουμε, χαλάρωσε λίγο, δεν σε έβρισε κανείς.
*αν έχεις πρόβλημα και με το "ρε" πες το μου και θα τα βρούμε
Για να χαλαρώσεις λίγο κι εσύ, όλοι Ζώα(εν ζωή όντα) είμαστε! *αν έχεις πρόβλημα και με το "ρε" πες το μου και θα τα βρούμε
Είσαι ωραίος και συγγνώμη αν σε έθιξα, καμια φορά το παρακάνω με την πλάκα. Μη δίνεις σημασία
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η φάση ΙΙΙ των κλινικών δοκιμών αρχίζει αύριο Τετάρτη, ενώ η έναρξη της παραγωγής τοποθετείται τον Σεπτέμβριο
Γελάει και το παρδαλό εριφιο με το εμβόλιο των Ρώσων....
Γελάει και το παρδαλό εριφιο με το εμβόλιο των Ρώσων....
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.618
- Πόντοι
- 6.056
τυπε μεσα στα εν ζωη οντα που πεταξες εβαλες και εμενα μεσα που σου εθιξα αθελα μου το ρωσικο εμβολιο?Όταν λες για ξανθά γένη και εξαδάχτυλους βασιλείς, δεν είναι πιο ύπουλο από το να μιλάς ευθέως? Για να χαλαρώσεις λίγο κι εσύ, όλοι Ζώα(εν ζωή όντα) είμαστε! *αν έχεις πρόβλημα και με το "ρε" πες το μου και θα τα βρούμεΠλάκα κάνουμε, χαλάρωσε λίγο, δεν σε έβρισε κανείς.
ηρεμα ρωταω...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36