ωραία αυτά που γράφεις, λύσε μου και συ μια απορία, αφού όπως λες ο αριθμός των τεστ δεν ανακοινώνεται εσύ πως φτάνεις στο συμπέρασμα ότι "Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται κυρίως στην αυξηση των τέστ"Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται κυρίως στην αυξηση των τέστ , αλλά οι δημοσιογράφοι στα μμε για κάποιο λόγο αναφέρουν μόνο τον αριθμό κρουσμάτων , τον αριθμό των τέστ ούτε τον αναφέρουν , ούτε καν αναφέρουν οτι αυξήθηκαν τα τέστ , έτσι νομίζω δηλαδη οτι κάνουν στην πλειοψηφία τους γιατί δεν παρακολουθώ και πολυ τηλεόραση.
κριτική σκέψη και συ ή μαντικές ικανότητες ;
Είναι και κριτική σκέψη , αφού τον πρώτο καιρό απο όσο ξέρω και δεν υπήρχαν τέστ , και στο νοσοκομέιο για τέστ πηγαιναν μόνο όσοι ηταν σοβαρά οπότε σε αυτους γινόταν τέστ , σε άλλους που έμεναν σπίτι με ελαφριά ίσως συμπτώματα δεν γινόταν κανένα τέστ.
Αλλα πέρα απο την όποια κριτική σκέψη , και ο Leclerc είπε προχτές οτι μέσω ιχνηλατησεων κτλ όντως γίνοται πλέον περισσότερα τέστ , και πέτυχα και ενα βίντεο τις προάλλες στο youtube που τα ίδια λέει και ένας καθηγητης πνευμονολογίας σε ερωτηση δημοσιογράφου , θα δω αν βρω το βίντεο να το βάλω.
Εδω και το βίντεο , προς το τελος λέει για το θέμα κάπου στο 7ο λεπτό