nikolakis66
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 863
- Πόντοι
- 376
αλλα να μου πεις τι ξερουν αυτοι γαμω το χριστο τους ε?
σου θυμιζω οτι καποιοι παπαρες καθηγητες του πολυτεχνειου κρητης ειχαν βγει το μαρτιο και εβγαλαν μοντελο που εδειχνε οτι τελος μαιου θα ειχαμε μηδενισει τα κρουσματα. το παπαρες παει στο οτι οποιοσδηποτε ξερει εστω και λιγα δεδομενα στατιστικης ξερει οτι το μοντελο εχει αμεση σχεση με το ποσο αντιπροσωπευτικο ειναι το δειγμα. και εδω το δειγμα ηταν προβληματικοτατο.
τωρα βγηκαν καποιοι και προσπαθουν μεσω των λυματων να υπολογισουν τα κρουσματα του ιου. ειναι μια φιλοτιμη προσπαθεια και ειναι ΕΞΥΠΝΗ.
ΑΛΛΑ. για να εχει αποτελεσμα χρειαζονται δεδομενα.και νομιζω οτι τη δεδομενη χρονικη στιγμη τα δεδομενα λειπουν. οποτε κανουν υποθεσεις. Το λαθος τους (για εμενα) ειναι οτι δημοσιευουν ενω θα επρεπε να τα κρατανε σε κλειστο κυκλο.
δεν μπορω να κατανοησω πώς ξερουν ας πουμε την ανιχνευσιμη ουσια σε σχεση με τους ασυμπτωματικους, τους ελαφρα αρρωστους, τους βαρια αρρωστους.και ακομα περισσοτερο πόση απο την ουσια αυτη παραμενει αναλογα με το χρονικο διαστημα και τις καιρικες συνθηκες. αν δηλαδη εγω κατουρησω στο αλλο ακρο του αποχετευτικου δικτυου και ο γειτονας μου κανει εκεινη την ωρα ενα ζεστο μπανιο πόσο επηρεαζεται το δειγμα;
και για να το κανω χειροτερο.κορωνοιος υπαρχει ηδη στα ζωα.που ξερουμε οτι στα λυματα δεν ανιχνευεται ο ιος απο περιστερια ή νυχτεριδες ή οτιδηποτε αλλο μην ανθρωπινο;
δεν ειμαι χημικος, δεν ξερω αλλα εμενα μου φαινεται επιπολαιο να βγαζεις συμπερασματα χωρις να μας δινεις ποσοστο ακριβειας.