Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
εγω γιαννη θα στο πω αλλιως

εαν πας σε γιατρο που εχει παρει διπλωμα απο βουλγαρια η ρουμανια η ιταλια  απεφυγε τον οπως ο διαολος το λιβανι

ακουσε με και θα με θυμηθεις

εχουμε γεμισει πολλους "γιατρους" με "πτυχια" απο αυτες τις χωρες οι οποιοι "απο λαθη τους" πεθαινουν συμπατριωτες μας ειται σε δημοσια η ιδιωτικα νοσοκομεια

δυστυχως με τα χρονια αυτο εχει γινει νομος λογω πολλαπλων θανατων η μονιμων βλαβων σε ασθενεις 

και αυτοι οι γιατροι ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ τα ζητηματα της κοινωνιας οπως για τον συγκεκριμενο ιο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Με λίγα λόγια ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ αν ένα άτομο δηλώνει γιατρός, ενώ κάνει Ομοιοπαθητική και Γιόγκα. Τι να κάνουμε, εγώ έχω άλλη άποψη. Η Ανθρωπότητα πήγε μπροστά χάρη στην Επιστήμη και μόνο, όχι χάρη στους Εναλλακτικούς που στέλνουν κόσμο στα θυμαράκια. Τόσο πολύ ξέχασες τον ψευτογιατρό; Να έχει τα κότσια να βάλει στην Επικεφαλίδα με τι ασχολείται, αλλά μάλλον δεν τα είχε γι αυτό και δήλωσε ψευδώς την Ιατρική της Ιδιότητα, προκειμένου να δώσουν βαρύτητα στο κείμενο που έγραψε
ρε συ γιαννη τι κολλημα εχεις φαει με τη γιογκα...
η γιογκα ειναι μια ευεργετικη ασκηση για σωμα και πνευμα, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λογοτερο...
κανεις σοβαρος και νοημων δεν διατεινεται οτι μπορει μεμονωμένα κι αποκλειστικα να λειτουργήσει θεραπευτικα σε σοβαρα προβληματα υγειας...
συνεπικουρικα θα μπορουσε λιγο-πολυ να βοηθησει αντιστοιχως με οποιαδηποτε αλλη σωματικη άσκηση...
ειδικα σε ζητηματα διαχειρησης στρες, χαλάρωσης, τετοιου ειδους μορφες ασκησης ειναι αρκετα ευργετικες.... καθοτι ειναι πλεον επιστημονικα τεκμηριωμενο για τις βλαβες που προκαλει το αγχος στον οργανισμο, και ειδικα στο ρολο που παιζει στα αυτοανοσα και χρονια νοσηματα (τα οποια η κλασικη ιατρικη δεν μπορει να θεραπευσει οριστικα, παρα να καταστειλει αναστέλοντας μηχανισμους του ανοσοποιητικου, γεγονος που καθιστα τον οργανισμο περισσοτερο ευαλωτο πχ σε λοιμωξεις κτλ...)

αν και φανταζομαι θα τα γνωριζεις αυτα τα ζητηματα, δες παρακατω τι λεει γενικοτερα κι ο καθηγητης...νομιζω θα τα βρεις ενδιαφεροντα... (μάλιστα στο τελευταιο βιντεο σε καποιο σημειο λεει για τις επιστημονικα ελεγμενες ευεργετικες ιδιοτητες του διαλογισμου στον εγκεφαλο, που σαφως ομως δεν υποκαθιστουν οποιαδηποτε ιατρικη θεραπεια, λειτουργώντας παντοτε συνεπικουρικα, οταν υφισταται προβλημα υγειας)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
ρε συ γιαννη τι κολλημα εχεις φαει με τη γιογκα...
η γιογκα ειναι μια ευεργετικη ασκηση για σωμα και πνευμα, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λογοτερο...
κανεις σοβαρος και νοημων δεν διατεινεται οτι μπορει μεμονωμένα κι αποκλειστικα να λειτουργήσει θεραπευτικα σε σοβαρα προβληματα υγειας...
συνεπικουρικα θα μπορουσε λιγο-πολυ να βοηθησει αντιστοιχως με οποιαδηποτε αλλη σωματικη άσκηση...
ειδικα σε ζητηματα διαχειρησης στρες, χαλάρωσης, τετοιου ειδους μορφες ασκησης ειναι αρκετα ευργετικες.... καθοτι ειναι πλεον επιστημονικα τεκμηριωμενο για τις βλαβες που προκαλει το αγχος στον οργανισμο, και ειδικα στο ρολο που παιζει στα αυτοανοσα και χρονια νοσηματα (τα οποια η κλασικη ιατρικη δεν μπορει να θεραπευσει οριστικα, παρα να καταστειλει αναστέλοντας μηχανισμους του ανοσοποιητικου, γεγονος που καθιστα τον οργανισμο περισσοτερο ευαλωτο πχ σε λοιμωξεις κτλ...)

αν και φανταζομαι θα τα γνωριζεις αυτα τα ζητηματα, δες παρακατω τι λεει γενικοτερα κι ο καθηγητης...νομιζω θα τα βρεις ενδιαφεροντα... (μάλιστα στο τελευταιο βιντεο σε καποιο σημειο λεει για τις επιστημονικα ελεγμενες ευεργετικες ιδιοτητες του διαλογισμου στον εγκεφαλο, που σαφως ομως δεν υποκαθιστουν οποιαδηποτε ιατρικη θεραπεια, λειτουργώντας παντοτε συνεπικουρικα, οταν υφισταται προβλημα υγειας)

Ο τελευταίος που θα μιλήσει κατά της Γυμναστικής και γενικά του υγιεινού τρόπου ζωής είμαι εγώ. Δεν έγραψα κατά οποιασδήποτε Γυμναστικής, ίσα ίσα θεωρώ ότι δυναμώνει συνολικά το σώμα και οι Λαοί που γυμνάζονται έχουν καλύτερη υγεία τελικά, κάτι σαν πρόληψη ας πούμε. Ειδικά για τη Γιόγκα όμως έχω την άποψη ότι (εκτός κι αν μιλάμε για άτομα προικισμένα με πολύ ιδιαίτερη ευλυγισία που ασκούνται από 5 χρονών) δεν μπορούμε να την ασκήσουμε πραγματικά, στη Δύση εννοώ. Οι Ινδοί έχουν πολύ χαμηλό σωματικό βάρος και ασκούνται από νήπια, γι αυτό και τα καταφέρνουν. Κλείνει η παρένθεση.Το νόημα αυτού που έγραψα είναι ότι ΕΙΔΙΚΑ σε περιπτώσεις Πανδημίας πρέπει να ακούμε τους Γιατρούς και μόνο. Ναι, υπάρχουν και κακοί γιατροί, όπως σε κάθε Επαγγελματικό Κλάδο. Ο λόγος που στη Δύση διπλασιάστηκε ο μέσος όρος ζωής, είναι η ανάπτυξη της Επιστήμης σε όλα τα πεδία, και στην Ιατρική. Μιλάμε για μεταμοσχεύσεις οργάνων, για τετραπλά ByPass τα οποία τον προηγούμενο αιώνα θα θεωρούνταν μαγείες. Η Σκωληκοειδίτιδα κάποτε σε έστελνε στον τάφο, η Ευλογιά σε παραμόρφωνε (βλογιοκομμένος) αν επιβίωνες, οι Μαγουλάδες σε άφηναν στείρο. Ας μην μιλήσουμε για τη Φυματίωση, τη Λέπρα, τη Χολέρα. Καμία γυμναστική δεν ωφελούσε, η Ομοιοπαθητική και η Γιόγκα δεν μπορούν να βοηθήσουν. Και αδιαφορώ για το τι λέει κάποια Ομοιοπαθητική Γιατρός που συνεργάζεται με σχολές. Αν ήταν έντιμη εξάλλου, θα έγραφε στην προμετωπίδα του άρθρου την ειδικότητά της και με το τι ασχολείται. Που είναι η περηφάνια για τους τίτλους και τα επιτεύγματά της;   

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.837
Πόντοι
6.256
εγω γιαννη θα στο πω αλλιως

εαν πας σε γιατρο που εχει παρει διπλωμα απο βουλγαρια η ρουμανια η ιταλια  απεφυγε τον οπως ο διαολος το λιβανι

ακουσε με και θα με θυμηθεις

εχουμε γεμισει πολλους "γιατρους" με "πτυχια" απο αυτες τις χωρες οι οποιοι "απο λαθη τους" πεθαινουν συμπατριωτες μας ειται σε δημοσια η ιδιωτικα νοσοκομεια

δυστυχως με τα χρονια αυτο εχει γινει νομος λογω πολλαπλων θανατων η μονιμων βλαβων σε ασθενεις 

και αυτοι οι γιατροι ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ τα ζητηματα της κοινωνιας οπως για τον συγκεκριμενο ιο

Απο Ιταλια λεει ο τριμαλακας να τους αποφυγει σαν τον διαολο το λιβανι...εχεις ιδεα βρε επαγγελματια παπαρολογε τι υψηλου επιπεδου ιατρικες σχολες και γενικοτερα πανεπιστημια εχουν στην Ιταλια;

Εδω εχεις εσυ αποψη για τα παντα που οποτε ανοιγεις το στομα σου πεφτουν τα πουλια απο τον ουρανο νεκρα απο εγκεφαλικο!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν όμως είχαν φροντίσει για να έχουμε ισχυρό ανοσοποιητικό όπως λέει στο πόστ (αφου ενδιαφέρονται για την υγεία μας τόσο πολύ) τότε πολυ πιθανόν να μην έκανε την ζημιά που εκανε ο κορωνοιός , η ακόμα και αν έκανε την ίδια ζημιά ας πούμε οτι είχαμε να κάνουμε με εναν λίγο πιο φονικό ιό , πάλι θα είχαμε λιγότερους στα νοσοκομεία απο άλλες παθήσεις και πιθανόν να μην γονάτιζαν τα συστήματα υγείας.

Τωρα το αν έχει ιδέα αυτη που μιλάει στο πόστ , υποτίθεται είναι και γιατρός η τουλάχιστον έτσι υπογράφει δηλαδη αν δεν έχει ιδέα η γιατρός ποιός έχει εγω ;

Απο την άλλη δεν έκατσα να ψάξω αν όντως είναι γιατρός.
Δεν υπάρχει στανταρ και εγγυημένη μέθοδος ενίσχυσης της άμυνας,του ανοσοποιητικου συστηματος ενος πληθυσμου

Οι περιβαλλοντικες αλλαγες,οι διατροφικες συστασεις,η μεταβολη κοινωνικων συνθηκων εκτος του οτι απαιτουν χρονο απο το.να εφαρμοστουν απ ολους,εκτος του οτι δε σου εγγυωνται προστασια απεναντι στον κορωνοιο(μονο το εμβολιο μπορει να το.κανει αυτο) δεν αποτελουν στανταρ μεθοδου αντιμετωπισης.Μιλαμε για τροπους που απλα σε κανουν να.εχεις παραπανω ελπιδες να την παλεψεις.

Μιλαμε για προληψη.

Ολα αυτα που λες περι ενισχυσης ανοσοποιητικου ειναι γενικολογα.

Μονο το.εμβολιο ειναι η απαντηση

Ολα τ αλλα να χαμε να λεμε.

Δηλαδη:Χωρις εμβολιο,μονο η τηρηση αποστασεων σωζει

Αναρρωτησου και το αλλο:Μηπως μας μαντρωσαν σε καραντινα γιατι οι πιο πολλοι απο μας ειμαστε γιδια;

Στην.περιοδο της καραντινας ειδα

-ζευγαρακια να φιλιουνται

-φιλαρακια να.κανουν πικ νικ

-να πηγαινουν 2 και 3 βολτα με τα σκυλια τους

-να κανουν.γλεντια

-να συνοστιζονται εξω απο υπηρεσιες

Καταλαβες τωρα γιατι λεμε

Καραντινα η εμβολιο;

Γιατι ειμαστε ζωα.

Αυτα φιλε

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Απο Ιταλια λεει ο τριμαλακας να τους αποφυγει σαν τον διαολο το λιβανι...εχεις ιδεα βρε επαγγελματια παπαρολογε τι υψηλου επιπεδου ιατρικες σχολες και γενικοτερα πανεπιστημια εχουν στην Ιταλια;

Εδω εχεις εσυ αποψη για τα παντα που οποτε ανοιγεις το στομα σου πεφτουν τα πουλια απο τον ουρανο νεκρα απο εγκεφαλικο!
ρε παπαρα

μαθε γαμω το στανιο μου ποσοι "γιατροι" του κωλου εχουν κανει λαθος διαγνωσεις και εχουν πεθανει κοσμακη επειδη πηραν πτυχια απο ιταλια βουλγαρια και ρουμανια?

εχει φριξει το διαδικτυο με τις καταγγελειες τοσα χρονια

ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ  απο τον κλαδο τους

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δείτε τι καταγγέλλει ο Δημήτρης Γκόρης, κάτοικος Αλίμου, εκδότης του Who is Who στην Ελλάδα, της συλλεκτικής εγκυκλοπαίδειας βιογραφιών διαπρεπών Ελλήνων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο τομέα, με τον Γιώργο Πατούλη:

Σήμερα συνέβη ένα περιστατικό που εξευτελίζει τα Jumbo αλλά και τους πελάτες του.

Μου ζήτησε η γυναίκα μου να πάμε στο κατάστημα Jumbo στον Άλιμο. Δεν προλάβαμε να μπούμε και παρατηρούμε ότι κανείς δεν φοράει μάσκα ούτε το προσωπικό ούτε και οι πελάτες. Με απορία ρωτάω ευγενικά τον πρώτο υπάλληλο εάν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και μου απαντάει πολύ επιθετικά «τι θέλετε, κύριε? Ήρθατε να ψωνίσετε ή να μας κάνετε παρατήρηση». Έκπληκτος, του απαντώ ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου θα έπρεπε να φοράνε μάσκα οι υπάλληλοι και οι πελάτες και μου απαντά «δεν είναι αναγκαίο, αφού ανακυκλώνεται ο αέρας» και συνεχίζει να λέει τι με αφορά εμένα αυτό και ότι ο πελάτης δεν έχει κανένα δίκαιο, δίκαιο έχει μόνο το προσωπικό του Jumbo. Και του απαντάω ότι οι πελάτες πρέπει να φοράνε μάσκες αφού έχει πρόστιμο 150 Ευρώ βάσει των νέων κανονισμών. Μία άλλη υπάλληλος που ήταν εκεί ρωτάει τον συνάδελφο της δυνατά, με θράσος, και αυτό μπροστά μας «Χρήστο, τι θέλει αυτός?». Και απαντάει επίσης με θράσος ο Χρήστος «μου κάνει υποδείξεις» και στρέφεται προς εμένα και λέει «ξέρεις ποιος είμαι εγώ?». Η γυναίκα λοιπόν υπάλληλος έφτασε να μας πει με έντονο τρόπο να φύγουμε από το κατάστημα. Στην συζήτηση αυτή προστέθηκε και άλλος πελάτης λέγοντας μας ότι διαφωνεί μαζί μας (δηλ. με εμένα και την γυναίκα μου) και ότι ο πελάτης δεν έχει δίκαιο και πρέπει να σεβόμαστε το προσωπικό.

Πραγματικά τόση αγένεια και εξευτελισμό δεν έχω ζήσει σε κανένα εμπορικό κατάστημα. Με εκπλήσσει όλη αυτή η συμπεριφορά των υπαλλήλων των Jumbo και σκέπτομαι δεν έχουν λάβει την αρμόζουσα εκπαίδευση ή είναι η νέα νοοτροπία. Είναι απαράδεκτοι, αποτρόπαιοι και δεν γνωρίζουν στο ελάχιστο πως πρέπει να συμπεριφέρονται στους πελάτες. Απορώ εάν συμβαίνει αυτό και σε άλλα καταστήματα των Jumbo.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Όπως με τον Σκαρλάτο που απο γιατρό ηθελαν να τον βγάλουν φοιτητή ιατρικής , μπορεί να έκανε κανένα μεταπτυχιακό ο άνθρωπος , η στην τελική και φοιτητής να είναι ... αυτο κάνει αυτόματα όσα λέει να είναι λάθος ;  :think:
το να παρουσιάζεται ως επιστήμονας και ερευνητής, δηλ. συγκρινόμενος με ανρθώπους που έχουν κάνει ΚΑΙ μεταδιδακτορικές σπουδές είναι σωστό;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε παπαρα

μαθε γαμω το στανιο μου ποσοι "γιατροι" του κωλου εχουν κανει λαθος διαγνωσεις και εχουν πεθανει κοσμακη επειδη πηραν πτυχια απο ιταλια βουλγαρια και ρουμανια?

εχει φριξει το διαδικτυο με τις καταγγελειες τοσα χρονια

ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ  απο τον κλαδο τους
Τι τραχανοπλαγιάς είσαι εσύ;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δείτε τι καταγγέλλει ο Δημήτρης Γκόρης, κάτοικος Αλίμου, εκδότης του Who is Who στην Ελλάδα, της συλλεκτικής εγκυκλοπαίδειας βιογραφιών διαπρεπών Ελλήνων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο τομέα, με τον Γιώργο Πατούλη:

Σήμερα συνέβη ένα περιστατικό που εξευτελίζει τα Jumbo αλλά και τους πελάτες του.

Μου ζήτησε η γυναίκα μου να πάμε στο κατάστημα Jumbo στον Άλιμο. Δεν προλάβαμε να μπούμε και παρατηρούμε ότι κανείς δεν φοράει μάσκα ούτε το προσωπικό ούτε και οι πελάτες. Με απορία ρωτάω ευγενικά τον πρώτο υπάλληλο εάν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και μου απαντάει πολύ επιθετικά «τι θέλετε, κύριε? Ήρθατε να ψωνίσετε ή να μας κάνετε παρατήρηση». Έκπληκτος, του απαντώ ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου θα έπρεπε να φοράνε μάσκα οι υπάλληλοι και οι πελάτες και μου απαντά «δεν είναι αναγκαίο, αφού ανακυκλώνεται ο αέρας» και συνεχίζει να λέει τι με αφορά εμένα αυτό και ότι ο πελάτης δεν έχει κανένα δίκαιο, δίκαιο έχει μόνο το προσωπικό του Jumbo. Και του απαντάω ότι οι πελάτες πρέπει να φοράνε μάσκες αφού έχει πρόστιμο 150 Ευρώ βάσει των νέων κανονισμών. Μία άλλη υπάλληλος που ήταν εκεί ρωτάει τον συνάδελφο της δυνατά, με θράσος, και αυτό μπροστά μας «Χρήστο, τι θέλει αυτός?». Και απαντάει επίσης με θράσος ο Χρήστος «μου κάνει υποδείξεις» και στρέφεται προς εμένα και λέει «ξέρεις ποιος είμαι εγώ?». Η γυναίκα λοιπόν υπάλληλος έφτασε να μας πει με έντονο τρόπο να φύγουμε από το κατάστημα. Στην συζήτηση αυτή προστέθηκε και άλλος πελάτης λέγοντας μας ότι διαφωνεί μαζί μας (δηλ. με εμένα και την γυναίκα μου) και ότι ο πελάτης δεν έχει δίκαιο και πρέπει να σεβόμαστε το προσωπικό.

Πραγματικά τόση αγένεια και εξευτελισμό δεν έχω ζήσει σε κανένα εμπορικό κατάστημα. Με εκπλήσσει όλη αυτή η συμπεριφορά των υπαλλήλων των Jumbo και σκέπτομαι δεν έχουν λάβει την αρμόζουσα εκπαίδευση ή είναι η νέα νοοτροπία. Είναι απαράδεκτοι, αποτρόπαιοι και δεν γνωρίζουν στο ελάχιστο πως πρέπει να συμπεριφέρονται στους πελάτες. Απορώ εάν συμβαίνει αυτό και σε άλλα καταστήματα των Jumbo.

Καλά να πάθει που πήγε στα τζάμπο!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736

Βασικά μόνο για σούπερ μάρκετ δεν είπαν για μάσκα ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
εσυ γιατι σου πεφτει λογος  τσιρακι του εισαι?
αστον να απαντησει δεν θελει διαμεσολαβητη  μονος του λεει συνεχως μαλακιες
Δεν θέλω απο κανένα άδεια για να πω ότι είσαι μαλάκας και λες μαλακίες.Αρκούν αυτά που γράφεις.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει στανταρ και εγγυημένη μέθοδος ενίσχυσης της άμυνας,του ανοσοποιητικου συστηματος ενος πληθυσμου

Οι περιβαλλοντικες αλλαγες,οι διατροφικες συστασεις,η μεταβολη κοινωνικων συνθηκων εκτος του οτι απαιτουν χρονο απο το.να εφαρμοστουν απ ολους,εκτος του οτι δε σου εγγυωνται προστασια απεναντι στον κορωνοιο(μονο το εμβολιο μπορει να το.κανει αυτο) δεν αποτελουν στανταρ μεθοδου αντιμετωπισης.Μιλαμε για τροπους που απλα σε κανουν να.εχεις παραπανω ελπιδες να την παλεψεις.

Μιλαμε για προληψη.

Ολα αυτα που λες περι ενισχυσης ανοσοποιητικου ειναι γενικολογα.

Μονο το.εμβολιο ειναι η απαντηση

Ολα τ αλλα να χαμε να λεμε.

Δηλαδη:Χωρις εμβολιο,μονο η τηρηση αποστασεων σωζει

Αναρρωτησου και το αλλο:Μηπως μας μαντρωσαν σε καραντινα γιατι οι πιο πολλοι απο μας ειμαστε γιδια;

Στην.περιοδο της καραντινας ειδα

-ζευγαρακια να φιλιουνται

-φιλαρακια να.κανουν πικ νικ

-να πηγαινουν 2 και 3 βολτα με τα σκυλια τους

-να κανουν.γλεντια

-να συνοστιζονται εξω απο υπηρεσιες

Καταλαβες τωρα γιατι λεμε

Καραντινα η εμβολιο;

Γιατι ειμαστε ζωα.

Αυτα φιλε
το οτι εισαι μεγαλο ζωο και μαλιστα και βλαμενο ζωο το καταλαβαμε τυπε απο την στιγμη που σου φανικε περιεργο και τρομερο να φιλουνται τα ζευγαρια κατα την περιοδο του κορωνοιου
που τραβας τα βυζια σου γιατι 2-3 ατομα εβγαζαν μαζι βολτα τα σκυλια τους ή απλα εκαναν βολτα και γενικα που εισαι τοσο μα τοσο μαλακας που θελεις να απομονωθει ο κοσμος γιατι εισαι ελεεινο χαπαπτο που μασας τις μαλακιες που σου λενε
τυπε τραβα ψωφα και ασε τον κοσμο να ζησει

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δεν θέλω απο κανένα άδεια για να πω ότι είσαι μαλάκας και λες μαλακίες.Αρκούν αυτά που γράφεις.
και εσυ εισαι μαλακας που χαβεις οτι μας λενε να κανουμε 

λιγοι εχουν μεινει εδω "δογματικοι" με το αποφασισομεν και διαταξομεν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Το κλειδι σε ολη την αφηγηση ειναι οτι "ενας αλλος πελατης πηρε το μερος του προσωπικου".
Ενταξει, καταλαβαμε. Ενας γραφικος πού επρηξε τ' αρχιδια εργαζομενων ανθρωπων με την γκρινια του, και μετα οταν οι ανθρωποι αντεδρασαν τούς εκανε και καταγγελια.

Τους ξερω πολυ καλα κατι τετοιους "καταγγελλοντες".

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το κλειδι σε ολη την αφηγηση ειναι οτι "ενας αλλος πελατης πηρε το μερος του προσωπικου".
Ενταξει, καταλαβαμε. Ενας γραφικος πού επρηξε τ' αρχιδια εργαζομενων ανθρωπων με την γκρινια του, και μετα οταν οι ανθρωποι αντεδρασαν τούς εκανε και καταγγελια.

Τους ξερω πολυ καλα κατι τετοιους "καταγγελλοντες".
δεν επρεπε να φορανε μασκα στο μαγαζι? η η νομοθεσια αφορα μονο για μαγαζια τροφιμων?  τι λεει η εγγυκλειος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom