alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μωρε σε μενα το λεει και ανησυχωΠάντως αν δεν βγήκε μπαλκόνι, μάλλον το λέει σε εσένα τυπε.
Μωρε σε μενα το λεει και ανησυχωΠάντως αν δεν βγήκε μπαλκόνι, μάλλον το λέει σε εσένα τυπε.
Τυπε στη δικη μου ουτε ενας. :S :S :S
στη γειτονια μου χειροκροτανε 5 μαλακες αζ γουι σπηκ
ειναι καλη περιπτωση να κανετε δημοσκοπηση ποσοι ειναι οι μαλακες γειτονες σας
τι δικαιολογια εχεις τυπε που καθεσαι και ψωλαρεις στο μπου τοσες ωρες βραδυατικαΤι στο διαολο ρε τύπε
Αυτο το τραγουδι εχει κολλησει στη γυναικα μου εδω και δυο μερες και το τραγουδαει συνεχεια
Δεν κοιταξα αν βγηκε στο μπαλκονι ρε πουστη μου
στην παραδιπλα πολυκατοικια μενουν κατι φοιτητες
αφου χειροκροτησαν με σφυριγματα και φωνες, η κοπελα δακρυσε και λεει "ποσο συγκινητικο..."
γαμω της γης τον αξονα
Πρέπει να κάνεις το καθήκον σου, τυπε.Μωρε σε μενα το λεει και ανησυχω
Ακριβως οπως το λες τύπετι δικαιολογια εχεις τυπε που καθεσαι και ψωλαρεις στο μπου τοσες ωρες βραδυατικα
της λες οτι μελετας δικογραφιες
αυτη νομιζει οτι βγαζεις τα προς το ζην και συ καθεσαι με αλλους 50 ψωλαραδες εδω μεσα και καυλαντιζεις :S :S :S
Το οποιον ειναι?Πρέπει να κάνεις το καθήκον σου, τυπε.
Τυπε μου θυμίσες ένα μυθικό θρεντ: "Γάμηστε τη γυναίκα μου κ γιατί όχι κ με δωράκι" κάπως έτσι το ελεγαν :SΓινε ο ευεργετης μου τύπε και θα σου χρωσταω αιωνιως
Ναι ναιΤυπε μου θυμίσες ένα μυθικό θρεντ: "Γάμηστε τη γυναίκα μου κ γιατί όχι κ με δωράκι" κάπως έτσι το ελεγαν :S
Ριχτης δύο σφαλιαρες και πες της: Τραγουδάς φάλτσα μωρη!!!(όχι, το μωρη μην το πεις, μπορεί να παρεξηγηθεί).Το οποιον ειναι?
Ψηφίστε το καλύτερο χειροκρότημα ΟΝΟΙ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΙ.
Βγηκατε ολοι στο μπαλκονι μηπως εχει βγει καποια σαν αυτην. ...
αλλα τελικα ειδατε τυπους μονο σαν και αυτον :S :S :S
Μαγος εισαι?Το τραγικό θα είναι οι Κινέζοι τώρα που πάνε καλά να κλείσουν τα σύνορα σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη για να μην τους κολλήσουμε :S
Το τραγικό θα είναι οι Κινέζοι τώρα που πάνε καλά να κλείσουν τα σύνορα σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη για να μην τους κολλήσουμε :S
Α, ωραία, αυτό που έπρεπε να τους είχε κάνει όλος ο πλανήτης από την πρώτη μέρα...Μαγος εισαι?
Ηδη βαλανε καραντινα 14 ημερων σε οσους ερχονται στην Κινα απο το εξωτερικο, επειδη πλεον λεει εχουν κρουσματα μονο απο ταξιδιωτες του εξωτερικου