διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αν αυτό είχε γίνει από την αρχή, ίσως να μην χρειαζότανε το λοκ ντάουν στις περισσότερες δραστηριότητες.
Αν αυτό είχε γίνει από την αρχή, ίσως να μην χρειαζότανε το λοκ ντάουν στις περισσότερες δραστηριότητες.
Με τον κορονοϊο επαναλαμβάνεται η γνωστή μανιέρα της Φύσης: Θα επιβιώσουν οι πιο ανθεκτικοί, οι πιο προνοητικοί, οι πιο γρήγοροι και οι πιο προσαρμόσιμοι.
Αν και θεωρητικά οι επιλογές σου σε εκθέτουν σε κίνδυνο, όμως κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του, κι εσύ είσαι μια από αυτές.ειμαι μεσα σε ολα αυτα που λες τυπε.... ειμαι ανθεκτικος εχω προνοησει ειμαι γρηγορος και προσαρμοσιμος...
πινω μουνοζουμο..
Ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν λοιπόν, ο Κούλης ήταν γνωστός δεν ήρθε από τον Άρη...Η πιο ανίκανη και άχρηστη κυβέρνηση με διαφορά......αυτοί είναι ικανοί να μας φέρουν με πτήσεις από όλο τον κόσμο τον ιό με οποιοδήποτε μετάλλαξη τρόπο και μεταφορικό μέσο....και θα βάλει όλους όσους την ψήφισαν με 40 βαθμούς να φοράνε μάσκα και από Σεπτέμβρη να φοράμε και στολή Αστροναύτη προκειμένου να μη μεταδοθεί ο βλακοιος
Αν και θεωρητικά οι επιλογές σου σε εκθέτουν σε κίνδυνο, όμως κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του, κι εσύ είσαι μια από αυτές.
Με τα μουνόζουμα και προσφάτως κωλόζουμα που πίνεις, το ανοσοποιητικό σου είναι σαν άρμα τεθωρακισμένο.
Μόνο οι γύφτοι και καναδυο πουτάνες πιθανόν να έχουν καλύτερο ανοσοποιητικό.
Το αίμα σου στο μικροσκόπιο είναι επιστημονικός θησαυρός.
Είναι μία περίπτωση στην ιστορία που οι συνομωσιολόγοι της εποχής είχαν δίκιο.Οι άνθρωποι δεν έχουν όλοι την ίδια εκτίμηση κινδύνου: Π.χ. στον Β ΠΠ, με την αρχή της εισβολής των ναζί στην Ευρώπη, πολλοί Εβραίοι εγκατέλειψαν άμεσα τα σπίτια τους και πήγαν σε άλλες μακρινές χώρες. Οι αισιόδοξοι πήγαν στα κρεματόρια.
Έχουμε κάποιο link με τις λεπτομέρειες του νόμου, πότε ψηφίστηκε κλπ;Γνωριζεις οτι οποιος παροτρυνει δημοσιως αποφυγή εμβολιασμου διαπραττει ποινικο αδικημα ε?
Αντίο...
Όχι ρε τύπε,απλά σε βλέπω με αυτό που έχεις γράψει να σε μπανάρουνε για τα καλά.κρίμα είναι...
"Journalists scouring the reams of daily data for discrepancies have apparently happened upon bombshell they had been hoping for: Orlando Health has just confirmed that some of the data it shared over the weekend were wrong, after journalists reported more than 50 labs showing 100% positivity rate, or roughly around there. One local Fox affiliate looked into the numbers and contacted a few of the labs to confirm that their internal data matched the public data released by the state.
As it turned out, some of these discrepancies were pretty extreme: Orlando Health, one of the organizations contacted by Fox, confirmed that it's positivity rate was actually 9.8%, not the 98% that had been reported to the state.
FOX 35 is still waiting to hear back from the Florida Department of Health about an explanation for these errors.