Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.143
- Πόντοι
- 1.686
Ασε το που δεν κολλαει, το θεμα ειναι που κολλαει ευκολα ?
Και σιγουρα σε ανεγκεφαλους αγραμματους σαν εσενα kinks.
Ασε το που δεν κολλαει, το θεμα ειναι που κολλαει ευκολα ?
Και σιγουρα σε ανεγκεφαλους αγραμματους σαν εσενα kinks.
Σταμάτα, όχι αλήθεια σταμάτα.
Εγω πιστεύω οτι κάπως εξισορροπείτε η κατάσταση πχ κάποιος ο οποίος ηταν να δουλέψει σεζόν και δεν θα δουλέψει φέτος , εκει που είχε σκοπό να πάει κάποιο ταξίδι παράδειγμα ... απλά δεν θα πάειΒλέποντας έξω τα πάντα γεμάτα,απο εστιατόρια,μαγαζιά κλπ,τον κόσμο χαλαρό,τις τιμές ίδιες με πέρσι,έτσι το έχω απορία,έχετε γύρω σας κόσμο που να έχει επηρεαστεί οικονομικά από το lockdown;
Μήπως πρέπει να γίνουν άλλα 5-6 lockdown για να πάρει χαμπάρι ο Έλληνας τί έγινε;
Ιδιες τιμες με περυσι μαλλον λαθος κανεις,ακριβοτερα ειναιΒλέποντας έξω τα πάντα γεμάτα,απο εστιατόρια,μαγαζιά κλπ,τον κόσμο χαλαρό,τις τιμές ίδιες με πέρσι,έτσι το έχω απορία,έχετε γύρω σας κόσμο που να έχει επηρεαστεί οικονομικά από το lockdown;
Μήπως πρέπει να γίνουν άλλα 5-6 lockdown για να πάρει χαμπάρι ο Έλληνας τί έγινε;
Λοιπον η γυναικα μου δουλευει σε τραπεζα,γινεται χαμος σε αιτησεις για δανεια για αγορα αυτοκινητων και σε πιστωτικες καρτες,1000 αιτησεις την ημερα για καρτες!Εγω πιστεύω οτι κάπως εξισορροπείτε η κατάσταση πχ κάποιος ο οποίος ηταν να δουλέψει σεζόν και δεν θα δουλέψει φέτος , εκει που είχε σκοπό να πάει κάποιο ταξίδι παράδειγμα ... απλά δεν θα πάει
Η αν είχε σκοπό να αγοράσει αυτοκίνητο δεν θα το αγοράσει κτλ.
Αυτό με τα γεμάτα μαγαζιά μου κάνει και εμένα λίγο εντύπωση , μάλλον πάθαμε στέρηση με την καραντίνα
Βασικα ναι πιό πάνω που έλεγα για γεμάτα μαγαζιά εννοούσα κάποια που είδα αλλα ηταν εντελώς εξωτερικου χώρου , αλλά και αυτά ακόμα λογικά έχουν λιγότερα καθίσματα απο πριν.τα στοιχεια λενε 40% κατω οι καφετεριες και 80% κατω η εστιαση
Περίεργο ... μηπως δίνουν τίποτα κορωνοδάνεια ;Λοιπον η γυναικα μου δουλευει σε τραπεζα,γινεται χαμος σε αιτησεις για δανεια για αγορα αυτοκινητων και σε πιστωτικες καρτες,1000 αιτησεις την ημερα για καρτες!
Αποφάσισε αν ο ιός δεν είναι επικίνδυνος ή αν το lockdown ήταν τις πούτσας και έπρεπε πιο σκληρό.ποσο γιδια ειστε που τρωτε ακομη το παραμυθι του φονικου ιου,
ο ιος εχει μικροτερο ποσοστο θανατου απο της κοινης γριπης
το λοκ νταουν ηταν της πουτσας,λοκ νταουν με ανοιχτα σουπερμαρκετ,βολτες στα παρκα ,τραπεζες να λειτουργουν,οι μισοι και παραπανω εργαζομενοι να εργαζονται κανονικα
ραδιοφωνα,τηλεοραση,εφημεριδες,εργοστασια,σεκιουριταδες,μ.μ.μ.,κλπ κλπ
το λοκ νταουν ειχε σκοπο να ξεκωλιασει την οικονομια και να σου γαμησει την ψυχολογια,να καταργησει την διασκεδαση, να περιορισει τις κοινωνικες επαφες να σε βαλει σε κατασταση ζωωποιησης
σαν καλα ζωαδια χορευετε στον ρυθμο που θελουν
σας εχει κυριευσει ο φοβος ,η αγωνια,το αγχος
γινατε τα καλυτερα παβλοφικα σκυλια
ο ιος δεν ειναι επικινδυνος αυτο το καταλαβαινεις και απο το γεγονος οτι το λοκνταουν ηταν της πουτσας,αν ο ιος ηταν επικινδυνος με τετοια μαλακια για λοκνταουν θα ειχε ψοφησει η μιση ελλαδαΑποφάσισε αν ο ιός δεν είναι επικίνδυνος ή αν το lockdown ήταν τις πούτσας και έπρεπε πιο σκληρό.
τα στοιχεια λενε 40% κατω οι καφετεριες και 80% κατω η εστιαση
Ιδιες τιμες με περυσι μαλλον λαθος κανεις,ακριβοτερα ειναι
Εγώ έξω όλα γεμάτα τα βλέπω
... χθές βράδυ όλη η παραλιακή Κορινθία βουλιαζε,δεν υπήρχε καρέκλα....
για ποιον λογο να κρατανε αποστασεις ρε τραχανα;Φαντάζομαι όλοι με αποστάσεις
Τυπε ημουνα χτες το πρωι,καταρχην αυξησαν την εισοδο 2 ευρω απο περυσι,μπαινω λοιπον και βλεπω τις ξυλινες ξαπλωστρες και παω και ακουμπαω τα πραγματα μου,λεω για να μην καθετε κανεις κατι βρωμαει,ομπρελα σε ολη την παραλια δεν υπηρχε ,εκει κανεις,λεει η γυναικα μου,παω να δω αν εχει σκετες ξαπλωστρες,κι ερχεται μια κοπελιτσα και μου σκαει το παραμυθι,εδω ειναι vip θεσεις κι εχει 50 ευρω το σετ μου λεει,συγνωμη της απαντω καποτες εφερες γιατι δεν μου αρεσει να με γαμανε ακαποτα,εφυγα αφηνοντας την με το στομα ανοιχτο,εφερα απο το αμαξι την ομπρελα βρηκε η γυναικα μου δυο ξαπλωστρες κι κατσαμε πιο διπλα.Κατα τις 12 καθοντουσαν μερικες παρεες εκει αλλα γενικα αποτυχια.50 ευρω στη Βουλιαγμενη;ελεος!!!50 ευρώ οι ξαπλώστρες στη Βουλιαγμένη
www.protothema.gr/greece/article/1025876/akti-vouliagmenis-evalan-rezerve-xaplostres-me-50-tous-gurisan-tin-plati-oi-louomenoi/#Comments]https://www.protothema.gr/greece/article/1025876/akti-vouliagmenis-evalan-rezerve-xaplostres-me-50-tous-gurisan-tin-plati-oi-louomenoi/#Comments[/url]
Απλά γελάμε με τη γνώμη σου,Είναι η μόνη λογική εξήγηση.
Οι Αμερικάνοι δεν είναι ηλίθιοι.
Βλέπουν ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί από την αλόγιστη χρήση του πετρελαίου.
Από την άλλη δεν θέλουν να χάσουν τη θέση τους ως απόλυτη παγκόσμια υπερδύναμη, η οποία οφείλεται στο πετρέλαιο.
Οπότε πάνε να χαμηλώσουν τους ενεργειακούς ρυθμούς του πλανήτη μέσω καραντίνας.
Φυσικά αυτό δε θα περάσει ποτέ με τον απλό κορονοϊό.
Αυτός ήταν απλά ένα test drive.
Θα έρθει νέα βελτιωμένη έκδοση πολύ πιο θανατηφόρα για να μας υποχρεώσουν να μείνουμε όλοι μέσα δια παντός.
Η χούντα των γιατρών έρχεται.
Εδώ θα μαστε να τα δείτε.
Πρώτος το πα εγώ.