Εγω διαφωνησα απο την αρχη με το lockdown και εξακολουθω να διαφωνω..δεν μπορεις να "σκοτωνεις" μια ολοκληρη κοινωνια για να ζησουν μερικοι 80 ρηδες 90ρηδες..και αυτο θανατος ειναι εμεσος και αμεσος,και εμπας περιπτωση αυτοι που κινδυνευουν ας μεινουν αυτοι μεσα και να κοψουν τις πολλες πολλες επαφες και τελειωνει η υποθεση...δηλ τωρα που ειναι ολοι εξω δεν κινδυνευουν οι γεροι? σταματησε ο κινδυνος επειδη το ειπε ο τσιορδας? δεν εχει νοημα ολο αυτο,αυτοι που ειναι να κολησουν θα κολησουν,αυτοι που ειναι να πεθανουν θα πεθανουν παει και τελειωσε...και γω εχω στην οικογενεια γιαγια θεια μανα θειο ποσο καιρο μπορω να τους προσεχω και να προσεχουν και αυτοι τον εαυτο τους? δε γινεται αυτο δυστηχως και θα κολησουν αυτοι που ειναι να κολησουν,και θα πεθανουν αυτοι π ειναι να πεθανουν,και θα καταστραφει και ολοκληρη η κοινωνια για αυτο....αν εγω ημουν 80 και εβγαινα εξω αυτες τις μερες και μιλουσα με τον εναν και τον αλλον και κολουσα,τοτε απαραιτητα θα φταιγανε οι αλλοι που ειναι εξω και οχι μεσα? και οχι εγω?