ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Φανταζομαι,τωρα που το λες..Αλλα ετσι ειναι το ονομα του και ειναι και γαυρος!Tomas Shwartz σημαινει Θωμάς Μαύρος?
Φανταζομαι,τωρα που το λες..Αλλα ετσι ειναι το ονομα του και ειναι και γαυρος!Tomas Shwartz σημαινει Θωμάς Μαύρος?
ακομη και οι σκληροπυρηνικοι ουαχαμπιτες που αν προσευχηθεις 4 αντι για 5 φορες την ημερα σου κοβουν το κεφαλι και στο δινουν να το φας κλεισαν Μεκκα και Αλ Ακσα.
εδω ο Μητσοτακης και ο Τσιορδας που ειναι ψαλτης σε εκκλησια
παρακαλανε τους σκοταδιστες παπα-τζηδες να αραιωσουν τις λειτουργειες μπας και σωθει κανεις απο τα διποδα που πηγαν να μεταλαβουν
Ελλαδα,το τελευατιο θεοκρατικο καθεστως στον κοσμο :S :S :S
ακομη και οι σκληροπυρηνικοι ουαχαμπιτες που αν προσευχηθεις 4 αντι για 5 φορες την ημερα σου κοβουν το κεφαλι και στο δινουν να το φας κλεισαν Μεκκα και Αλ Ακσα.
εδω ο Μητσοτακης και ο Τσιοδρας που ειναι ψαλτης σε εκκλησια
παρακαλανε τους σκοταδιστες παπα-τζηδες να αραιωσουν τις λειτουργειες μπας και σωθει κανεις απο τα διποδα που πηγαν να μεταλαβουν
Ελλαδα,το τελευταιο θεοκρατικο καθεστως στον κοσμο :S :S :S
η ιταλία έχει πολύ γερασμένο πληθυσμό και αστείο σύστημα υγείας (τα ίδια και εμείς)
η γερμανία φαίνεται να αντιμετωπίζει καλύτερα τα σοβαρά κρούσματα με μόλις 11 νεκρούς και 2 σε σοβαρή κατάσταση σε 5,620 κρούσματα...
Οντως,ποκερ παιζει στο Λουτρακι για "βιοποριστικούς" λόγους...Ειναι φιλαρακι από μια πρωην του που ειναι κολλητη της γυναικας μου..Μυστηριο τρενο,το γυρισε στην πιστη τα τελευταια δυο χρονια για καποιο αδιευκρινιστο λόγο...αυτόν τον τύπο τον έχω αντιμετωπίσει αρκετές φορές στις πράσινες τσόχες και έτυχε μέσω κοινού φίλου να πιούμε και καφέ, φαινόταν εκκεντρικός αλλά μάλλον είναι και πυροβολημένος
προφανως ο πολυ λιγος Μητσοτακης δεν μπορει και δεν θελει να τα βαλει με τους απατεωνες με τα μαυρα μην χασει καναν φηφο απο τα διποδαγια αυτο θα ερθει και απαγορευση κυκλοφοριας στους δρομους σε λιγες μερες για να αποκλεισει ετσι εμμεσα και τους τζιχαντοχριστιανους
να πηγαινουν εκκλησια.
Έτσι γιά να καταλάβω. Ποιό είναι το πρόβλημα που πήραν κάποιοι άνθρωποι το αυτοκίνητό τους και πήγαν να περπατήσουν στο βουνό; Ειλικρινά έχει δημιουργηθεί υστερία και καλλιεργείται μισανθρωπία. Έχει χαθεί η λογική!
Δημιουργεί ο Χατζημαλάκας κατάλληλο κλίμα ώστε να μας προετοιμάσει για το γενικό μάντρωμα.
Η "αστυνομία της σκέψης" είναι εδώ και λειτουργεί στην υπηρεσία του "γενικού καλού".
δεν μπορεις να καταλαβεις οτι αυτος που θα βγει απο το σπιτι θα ακουμπησει πομολα,θα παει να βαλει βενζινη,θα παρει καφε, θα ξυσει τα αρχιδια του και μετα θα κανει χειραψιες,θα κανει πικ νικ μαζι με αλλες αμοιβαδες και θα κολλησει και διασπειρει τον ιο σε οτι αναπνεειΈτσι γιά να καταλάβω. Ποιό είναι το πρόβλημα που πήραν κάποιοι άνθρωποι το αυτοκίνητό τους και πήγαν να περπατήσουν στο βουνό; Ειλικρινά έχει δημιουργηθεί υστερία και καλλιεργείται μισανθρωπία. Έχει χαθεί η λογική!
Δημιουργεί ο Χατζημαλάκας κατάλληλο κλίμα ώστε να μας προετοιμάσει για το γενικό μάντρωμα.
Η "αστυνομία της σκέψης" είναι εδώ και λειτουργεί στην υπηρεσία του "γενικού καλού".
Ειχες παντα τετοια αντικοινωνικη σκεψη και νοοτροπια ή σου προεκυψε στην πορεια?Έτσι γιά να καταλάβω. Ποιό είναι το πρόβλημα που πήραν κάποιοι άνθρωποι το αυτοκίνητό τους και πήγαν να περπατήσουν στο βουνό; Ειλικρινά έχει δημιουργηθεί υστερία και καλλιεργείται μισανθρωπία. Έχει χαθεί η λογική!
αν πας μονος σου στο βουνο δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. οι πετρες δεν εχουν ιους.Εγώ και ο φίλος μου παθολόγος που μιλούσαμε πριν λίγο... Έλα τρομπέτα, τρόμπαρε και με τα δύο χέρια:
Εγώ και ο φίλος μου παθολόγος που μιλούσαμε πριν λίγο... Έλα τρομπέτα, τρόμπαρε και με τα δύο χέρια:
Στο βουνό θα παει με τηλεμεταφορα?αν πας μονος σου στο βουνο δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. οι πετρες δεν εχουν ιους.
Αν σε ακολουθησουν αλλοι 100 και κανετε πικνικ στα 3 μετρα μπορει καποιος να σε κολλησει και μετα εσυ να κολλησεις τους αλλους οταν γυρισεις σπιτι σου
χρειαζεσαι phd για να το διαπιστωσεις αυτο ρε τυπε?
σαλτα γαμησου μουνοσκυλοΕγώ και ο φίλος μου παθολόγος που μιλούσαμε πριν λίγο... Έλα τρομπέτα, τρόμπαρε και με τα δύο χέρια:
θα βαλω ταινια να δω
Κάλεσμα σε όλους στις 9μμ σήμερα για χειροκρότημα στο μπακόνι. Νομίζω το αξίζουν.
Κάλεσμα σε όλους στις 9μμ σήμερα για χειροκρότημα στο μπακόνι. Νομίζω το αξίζουν.