Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
ενας ειναι και γραφει με διαφορα νικ για να υποβαθμιζει οσους γραφουν κατα του κουλη, μη μου πεις οτι δεν το καταλαβες, αφου ολα τα ποστ απο ενα μυαλο ειναι,
δηλαδη και η λεξη κομματοσκυλο χανει τη σημασια της

Εχει αφθονα κομματοσκυλα αλλα τα απλα μπινελικια ειναι κακη υπηρεσια προς το κομμα. Εκτος αν ειναι reverse-trolling για να σιχαθουμε τη ΝΔ :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
ενας ειναι και γραφει με διαφορα νικ για να υποβαθμιζει οσους γραφουν κατα του κουλη, μη μου πεις οτι δεν το καταλαβες, αφου ολα τα ποστ απο ενα μυαλο ειναι,
δηλαδη και η λεξη κομματοσκυλο χανει τη σημασια της

Να τος και ο άλλος ο καραφωτιάς.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Εχει αφθονα κομματοσκυλα αλλα τα απλα μπινελικια ειναι κακη υπηρεσια προς το κομμα. Εκτος αν ειναι reverse-trolling για να σιχαθουμε τη ΝΔ :2funny:

Αν νομίζεις οτι το κόμμα που με χρυσοπληρώνει για να γράφω στο μπου.κομ περιμένει χαίρι από εσάς, άλλαξε πλευρό και σκεπάσου λίγο γιατί πέφτει η θερμοκρασία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
... θα φανει στο τελος

"Όταν κάποτε τούτη η κατάσταση τελειώσει θα ζητηθούν ευθύνες από τους υπεύθυνους πολιτικούς για το τι έχουν κάνει. Το σημαντικό είναι τώρα να κάνουμε κάτι, πολλές ζωές μπορούν ακόμη να σωθούν», έγραφε στο εντιτόριαλ της AFTONBLADET, πρώην εφημερίδας της ´Ενωσης Εργατών, η γιατρός στα Επείγοντα Φάνυ Νίλσον."

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Αν νομίζεις οτι το κόμμα που με χρυσοπληρώνει για να γράφω στο μπου.κομ περιμένει χαίρι από εσάς, άλλαξε πλευρό και σκεπάσου λίγο γιατί πέφτει η θερμοκρασία.

Τυπε αυτο εγραψα, οτι αν εισαι κομματοσκυλο τοτε προσφερεις πολυ κακες υπηρεσιες αντιστοιχες με reverse-trolling, αφου κανεις ζημια στο κομμα. Δλδ εγω αμα ημουν κομματαρχης δε θα πληρωνα για κατι τετοιο. Αντιθετα μπορει να πληρωνα καποιον σαν εσενα αμα ημουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ κομματαρχης για να φανει οτι οι νεοδημοκρατες ειναι ουγκανα (=κανεις τους ΝΔημοκρατες να φαινονται ηλιθιοι / reverse-trolling).

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
... θα φανει στο τελος

"Όταν κάποτε τούτη η κατάσταση τελειώσει θα ζητηθούν ευθύνες από τους υπεύθυνους πολιτικούς για το τι έχουν κάνει. Το σημαντικό είναι τώρα να κάνουμε κάτι, πολλές ζωές μπορούν ακόμη να σωθούν», έγραφε στο εντιτόριαλ της AFTONBLADET, πρώην εφημερίδας της ´Ενωσης Εργατών, η γιατρός στα Επείγοντα Φάνυ Νίλσον."

Τι να μας πουν οι Σουηδοί ρε τύπε, εμείς εδώ είμαστε προχώ.....

Χαιρομαι που επεσα σε κατοικο Σουηδιας! Ευκαιρια να μς πεις απο πρωτο χερι τι γινεται εκει. Για ποια πολιτικη αποψη γραφεις;
Αυτο που εγραψα, ειναι οτι ανεξαρτητα εαν οι αποφαση τους ητανε σωστη ή λαθος θα πρεπει να υποστουν τις συνεπειες των αποφασεων τους

......εμείς εδώ, ακόμα και σωστές να ήταν οι αποφάσεις τους θα τους κρεμάσουμε άμεσα, Αύγουστο-Σεπτέμβρη-Οκτώβρη που "θα γίνουν οι εκλογές".

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Τυπε αυτο εγραψα, οτι αν εισαι κομματοσκυλο τοτε προσφερεις πολυ κακες υπηρεσιες αντιστοιχες με reverse-trolling, αφου κανεις ζημια στο κομμα. Δλδ εγω αμα ημουν κομματαρχης δε θα πληρωνα για κατι τετοιο. Αντιθετα μπορει να πληρωνα καποιον σαν εσενα αμα ημουν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ κομματαρχης για να φανει οτι οι νεοδημοκρατες ειναι ουγκανα (=κανεις τους ΝΔημοκρατες να φαινονται ηλιθιοι / reverse-trolling).

Όλα αυτά επειδή στα τελευταία 10 ποστ μου, πιθανώς και περισσότερα γιατί δεν αντέχεστε πλέον και πολύ οι βλαμμένοι, την έχω πει στη dream team των ηλιθίων του σαη.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα τελευταια σου 10 post την ειπες κατα σειρα σε

[size=20pt]Λαδακη, sadman, kontolagno, jean-claud, madrach, kabourdidis, emperor13 [/size]

Λίγο νερό να ρίξεις πάνω σου να συνέλθεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
... θα φανει στο τελος

Λαϊκιζει η γιατρος... Καθε μερα μπορουν να σωζονται ζωες με επιλογες οπως η απαγορευση της κυκλοφοριας (μηδενισμος τροχαιων), το lockdown οταν σκαει η εποχικη γριπη (αλλα θα γαμαγε την οικονομια καθε χρονο), η απαγορευση του καπνισματος (8εκ θανατοι παγκοσμιως καθε χρονο σε κατι απολυτως αποτρεψιμο), του αλκοολ, κτλ κτλ. Ακομα και οι δυνατοτητες των κρατων να εξασφαλιζουν τη φαρμακευτικη δαπανη για ασθενεις με ακριβα φαρμακα, ειναι γνωστο οτι ειναι πεπερασμενες. Η ανθρωπινη ζωη ναι μεν ειναι ανεκτιμητη αφου δε μπορουμε να της βαλουμε μια τιμη, απ'την αλλη τα κρατη με τους πεπερασμενους πορους εχουν μια πιο "ρεαλιστικη" προσεγγιση που εχει να κανει με τις οικονομικες τους δυνατοτητες. Οι γιατροι φυσικα μπορουν να θεωρητικολογουν για μηδενισμους ή ελαχιστοποιησεις θανατων αφου δεν διαχειριζονται αυτοι τα οικονομικα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.992
Πόντοι
6.256
δηλαδη η νδ σας μοιαζει για κομμα που χει διαφορα απ το πασοκ και το συριζα?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Όλα αυτά επειδή στα τελευταία 10 ποστ μου, πιθανώς και περισσότερα γιατί δεν αντέχεστε πλέον και πολύ οι βλαμμένοι, την έχω πει στη dream team των ηλιθίων του σαη.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λίγο νερό να ρίξεις πάνω σου να συνέλθεις.

ποιός ήταν εκείνος με την confederate flag να ανεμίζει περήφανα στο σπίτι του στην Ανάβυσσο;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.078
Πόντοι
2.356
Γενικα φαινεται οτι απετυχε η Σουηδια ακομα και στην προστασια των ευπαθων ομαδων ...
τους θερισε στα γηροκομεια που ηταν τα πρωτα που επρεπε να προσεξουν  :S

Οπως ακριβως καναμε εμεις με σχεδον απολυτη επιτυχια.

• Like
Αντιδράσεις: 968

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ενω ως τωρα την αγαπουσατε ε?

Τυπε οι οπαδισμοι (ποσο μαλλον για ελληνικα κομματα του 2020 που ολα εχουν την ιδια θεση του ναι σε ολα, των λαθρομεταναστων, κτλ κτλ) δε μπορουν να ενταχθουν στο λογικο πλαισιο ενος σοβαρου ανθρωπου. Αυτο τουλαχιστον εφοσον δεν υπαρχει οικονομικο αλισβερισι του στυλ ο θειος μου στο Χ κομμα με εβαλε στη ταδε θεση και αρα εγω τους χρωστω τη ψηφο μου και την υποστηριξη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε οι οπαδισμοι (ποσο μαλλον για ελληνικα κομματα του 2020 που ολα εχουν την ιδια θεση του ναι σε ολα, των λαθρομεταναστων, κτλ κτλ) δε μπορουν να ενταχθουν στο λογικο πλαισιο ενος σοβαρου ανθρωπου. Αυτο τουλαχιστον εφοσον δεν υπαρχει οικονομικο αλισβερισι του στυλ ο θειος μου στο Χ κομμα με εβαλε στη ταδε θεση και αρα εγω τους χρωστω τη ψηφο μου και την υποστηριξη μου.
Σωστα τύπε, οι οπαδισμοι δεν εχουν θεση
Αρα ειναι αδιαφορο αν θα σε κυβερναει ο Βελοπουλος ή ο Τσιπρας

Ή αν το 2015 θα εξελεγες για πρωθυπουργο εναν ασχετο αμορφωτο που παρα λιγο να σε τελειωσει ως χωρα.
Ολα τα κομματα ιδια ειναι εξαλλου. Ναι? Γιατι να προτιμαμε ενα εναντι καποιου αλλου?

Οποιος τα επισημαινει αυτα ειναι κομματοσκυλο.
Κι εγω λεω οτι οποιος μιλαει για κομματοσκυλα ειναι απλως ιδιωτης

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom