Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.866
Πόντοι
10.411
τυπε με αυτα που συμβαινουν 2 εβδομαδες τωρα....κλαιν μαιν
θυμησου το σκουλαμεντο πηρε μπρος στην ελλαδα απο μολυνση απο εκδρομη...
χτες μας ειπαν οτι μπητε σκυλοι αλεστε τα μπαρ θα φταινε μετα...στην ελλαδα σχεδον δεν υπαρχει ο ιος πια (τσιορδας προχτες) ανοιγουν τα αεροπλανα αερα πατερα και ειναι ετοιμοι να ριξουν το φταιξιμο
"Σε ερώτηση για το άνοιγμα του τουρισμού και εάν θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων, ο κ. Τσιόδρας εμφανίστηκε επιφυλακτικός, λέγοντας πως δεν το εγγυάται 100%."  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Μ-Π-Α-Χ-Α-Λ-Ο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Ο Ελληνας δεν μπορει να προγραμματισει νωρις, γι αυτο δεν μπορει να βρει φτηνα πακετα. Ασ μπει Γεναρη σε Booking.com η, Hotels.com να κλεισει για διακοπες μεχρι 10 Ιουλιου, να βρει δωματια τζαμπα. Αν ομως μπεις τον Ιουνιο και κοιτας για Αυγουστο, φυσικο ειναι να πληρωσεις τρεις φορες και τεσσερεις παραπανω.
αμα ειναι να κλεισει ryanair μπορει να προγραμματισει,ξενοδοχεια ποτε δεν εκλεινε και πάντα εβρισκε πληρωνοντας παραπάνω τωρα απλά δεν εχει για παραπάνω και τα φτηνιαρικα πολλες φορες οχι μονο ειναι κλεισμενα αλλα και εξ ολοκληρου αγορασμενα απο τους ανατολικους,τελικα  ο εθνικος ολετηρας που οταν ελεγε οτι ταχα δεν θα μας κανει γκαρσονια των ξένων και εννοουσε προφανως τιποτα αμερικανους που να ξερε οτι  με τις μαλακιες του θα γινομασταν γκαρσονια των τελευταιων
Από τις χώρες που εχ ταξιδέψει κ σαν εμπειρία νομίζω Αμερικάνοι Αυστραλοί Καναδοί κ Τούρκοι για βόρεια Ελλάδα είναι οι πιο χουβαρνταδες τουριστες
και οι αυστραλοι αλλα ειδικα οι καναδοι ειναι διαβοητοι τσιγγουνηδες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
αμα ειναι να κλεισει ryanair μπορει να προγραμματισει,ξενοδοχεια ποτε δεν εκλεινε και πάντα εβρισκε πληρωνοντας παραπάνω τωρα απλά δεν εχει για παραπάνω και τα φτηνιαρικα πολλες φορες οχι μονο ειναι κλεισμενα αλλα και εξ ολοκληρου αγορασμενα απο τους ανατολικους,τελικα  ο εθνικος ολετηρας που οταν ελεγε οτι ταχα δεν θα μας κανει γκαρσονια των ξένων και εννοουσε προφανως τιποτα αμερικανους που να ξερε οτι  με τις μαλακιες του θα γινομασταν γκαρσονια των τελευταιωνκαι οι αυστραλοι αλλα ειδικα οι καναδοι ειναι διαβοητοι τσιγγουνηδες
Οι καλυτεροι τουριστες, οσον αφορα το ποσο ξοδευουν χωρις να το σκεπτονται, ειναι οι Σκωτσεζοι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
Eκλεισε λεει ο Μητσοτακης συμφωνια με το Ισραηλ. Απο την μικρη μου εμπειρια των 40 χρονων, ο Ισραηλινος ερχεται με 500 ευρω για διακοπες και προσπαθει να φυγει με 510. :S

Αλλάζει η γενιά των Ισραηλινών. Τουλάχιστον οτι έχω δει εγώ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
λεγε ρε τυπε?
μουφα που τους λενε σπαγγους?  :o
Οι Εγγλεζοι τους λενε ετσι, για να ξεκαρφωθουν οι ιδιοι. Ειναι οι πιο ανοιχτοκαρδοι και πιο ανοιχτοχερηδες, Αγγλοσαξωνες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Προπερσι ειχα την τελευταια εμπειρια απο ενα γκρουπ καμμια 60αρια απο δαυτους. Εκτος του οτι ητανε απιστευτα παζαρτζηδες στο αντικειμενο μου, μετα αφου πετυχαινανε τιμες "δωστα να παν στο διαολο, να σηκωθουν να φυγουν", μετα θελανε και συσκευασιες στο 1000 τοις εκατο, πιο ακριβα ητανε η συσκευασια απο αυτα που αγορασανε. :S

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Εχεις ακουσει καταστηματαρχη να λεει σε πελατη, ο οποιος του λεει "δωστο μου τοσο, και θα φερω και τους υπολοιπους του γκρουπ να ψωνισουν απο εσενα", και αυτος να του λεει, "θα στο δωσω τοσο, αν δεν φερεις τους αλλους εδω να ψωνισουν";

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
Προπερσι ειχα την τελευταια εμπειρια απο ενα γκρουπ καμμια 60αρια απο δαυτους. Εκτος του οτι ητανε απιστευτα παζαρτζηδες στο αντικειμενο μου, μετα αφου πετυχαινανε τιμες "δωστα να παν στο διαολο, να σηκωθουν να φυγουν", μετα θελανε και συσκευασιες στο 1000 τοις εκατο, πιο ακριβα ητανε η συσκευασια απο αυτα που αγορασανε. :S

Έχω δει μεγάλη διαφορά στη νέα γενιά, 25-35 που πλέον ανοίγει το μάτι τους. Και βέβαια έχουν χρήμα για ξόδεμα. Το παζάρι είναι πάντα το εθνικό τους σπορ αλλά εφόσων κλείσεις το ντιλ εκεί είναι κύριοι και καλοπερασάκηδες. Και αν μείνουν ευχαριστημένοι, που είναι εύκολο, το ανταποδίδουν. Φυσικά, οι μεγαλύτεροι και κυρίως όταν κυκλοφορούν 15-20 μαζί είναι για να τρέχεις, χάσιμο χρόνου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
Εχεις ακουσει καταστηματαρχη να λεει σε πελατη, ο οποιος του λεει "δωστο μου τοσο, και θα φερω και τους υπολοιπους του γκρουπ να ψωνισουν απο εσενα", και αυτος να του λεει, "θα στο δωσω τοσο, αν δεν φερεις τους αλλους εδω να ψωνισουν";

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
γενικα ετσι ειναι,πραγματικο βασανο για οποιον εχει να κανει μαζι τους ,σχεδον επιβεβαιωνουν στερεοτυπα που αναφερουν περι σαδιστικου ψυχισμου της φυλης τους 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
γενικα ετσι ειναι,πραγματικο βασανο για οποιον εχει να κανει μαζι τους ,σχεδον επιβεβαιωνουν στερεοτυπα που αναφερουν περι σαδιστικου ψυχισμου της φυλης τους 
Αυτοι και οι Ινδοι. Εννοειται βεβαια οι ηλικιωμενοι, τα νεα παιδια εχουν αλλαξει πολυ. Για δε, τις Ρωσσιδες, εχω ξαναγκρινιαξει, οχι ομως για παζαρια, αλλα για την αναποφασιστηκοτητα τους. Οι χειροτερες πελατισσες.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Αυτοι και οι Ινδοι. Εννοειται βεβαια οι ηλικιωμενοι, τα νεα παιδια εχουν αλλαξει πολυ. Για δε, τις Ρωσσιδες, εχω ξαναγκρινιαξει, οχι ομως για παζαρια, αλλα για την αναποφασιστηκοτητα τους. Οι χειροτερες πελατισσες.

Επιβεβαιωνω για ισραηλινους και ινδους ως τους χειροτερους πελατες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
λεγε ρε τυπε?
μουφα που τους λενε σπαγγους?  :o

Θυμαμαι Coulthard ειχε ξεμεινει στις λασπες με τη Mclaren... και εβγαλε τα παπουτσια και περπαταγε στη λασπη με τις καλτσες... λεει αργοτερα στον τυπο:

"I took my shoes off because I buy the boots and the team pays for the socks so I'd rather ruin the socks"

Team boss Ron Dennis savoured the comment, adding only -- in a jibe at the thrifty reputation of Coulthard's compatriots -- that "the one thing you forgot to add was that you are a Scot."

:2funny: :2funny: :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.998
Πόντοι
6.256
Μην ακούω για εβραίους, ότι χειρότερο, εκδικητικός λαός, ότι πιασουν στο χερι τους το καταστρεφουν

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
"Σε ερώτηση για το άνοιγμα του τουρισμού και εάν θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων, ο κ. Τσιόδρας εμφανίστηκε επιφυλακτικός, λέγοντας πως δεν το εγγυάται 100%."  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Όταν θέλεις να σχολιάσεις δήλωση κάποιου πρέπει να είσαι ακριβής.

Απαντώντας λοιπόν ο Τσιόδρας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως:

Όλα είναι πρωτόγνωρα και δεν υπάρχει κάτι που να θεωρηθεί 100% εγγυημένο όταν γίνεται άρση μέτρων που ανοίγουν την οικονομία. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με μαθηματική ακρίβεια είναι πως όταν υπάρχει αύξηση των δεικτών που έχουν σχέση με την βαρύτητα την νόσου στον πληθυσμό όπως π.χ. το Ro τότε στον μέλλον μπορεί να επαναφέρουμε κάποια μέτρα αλλά αυτό δεν είναι της στιγμής. Της στιγμής είναι η χαμηλή κυκλοφορία του ιού τώρα για αυτό και ανοίγουμε τη οικονομία με κάποιους κανόνες που ορισμένους τους εισηγούμαστε εμείς σαν επιστημονική επιτροπή και άλλους όπως π.χ. οι  αερομεταφορές  οι αποφάσεις λαμβάνονται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση της διεθνούς ένωσης αερομεταφορών σε συνεργασία με το ECDC που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.779
Πόντοι
19.795
Οτι και να λεμε, αν δεν βαλουμε, τουλαχιστον μεχρι να θεραπευθει εντελως ο ιος, στις συνηθειες μας, μασκα, γαντια, αποστασεις και καλο πλυσιμο χεριων, φοβαμαι οτι το εργο θα το ξαναδουμε.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Όταν θέλεις να σχολιάσεις δήλωση κάποιου πρέπει να είσαι ακριβής.

Απαντώντας λοιπόν ο Τσιόδρας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως:

Όλα είναι πρωτόγνωρα και δεν υπάρχει κάτι που να θεωρηθεί 100% εγγυημένο όταν γίνεται άρση μέτρων που ανοίγουν την οικονομία. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με μαθηματική ακρίβεια είναι πως όταν υπάρχει αύξηση των δεικτών που έχουν σχέση με την βαρύτητα την νόσου στον πληθυσμό όπως π.χ. το Ro τότε στον μέλλον μπορεί να επαναφέρουμε κάποια μέτρα αλλά αυτό δεν είναι της στιγμής. Της στιγμής είναι η χαμηλή κυκλοφορία του ιού τώρα για αυτό και ανοίγουμε τη οικονομία με κάποιους κανόνες που ορισμένους τους εισηγούμαστε εμείς σαν επιστημονική επιτροπή και άλλους όπως π.χ. οι  αερομεταφορές  οι αποφάσεις λαμβάνονται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Υπάρχει και η επίσημη ανακοίνωση της διεθνούς ένωσης αερομεταφορών σε συνεργασία με το ECDC που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες.

Δλδ για να καταλαβω, υπαρχει περιπτωση να αρχισουν να ερχονται εκατομμυρια τουριστες χωρις μετρα, χωρις καραντινες και ιστοριες, και να μην υπαρχει αυξηση κρουσματων?

Αντι να λες δε μπορω να το εγγυηθω 100%, βγες και πες οτι ναι το λογικο αυτο ειναι, μαλλον θα δουμε μια αυξηση των κρουσματων αλλα το ζητουμενο ειναι να ειναι διαχειρισιμο απ'το συστημα υγειας και με βαση το οτι τα παμε καλα σ'αυτο το τομεα ειμαστε αισιοδοξοι οτι δε θα εχουμε προβλημα - ή κατι τετοιο τελως παντων. Δεν ειναι αναγκη να υπεκφευγει σα πολιτικος ή για να μη του τη πουν στα media οτι θυσιαζει τις θυσιες των ελληνων στην "εκμηδενιση" του ιου για χαρη του τουρισμου που θα μας φερει παλι το σκουλαμεντο :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom