Εγώ είμαι δεξιός τύπε μου με όλη την σημασία του μεταπολεμικού δεξιού, λέγε ότι θέλεις για ακροδεξιές κλπ, αυτοί είναι νεοτερισμοί για να δικαιολογηθούν οι φιλελέδες, νεοφιλελέδες και οι νεοταξίτες παγκοσμιοποιητές.
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι το Ελληνικό τρίπτυχο από αρχαιοτάτων χρόνων. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες των ΝΔκρατων για να δικαιολογήσουν την σημερινή μεταστροφή τους προς την παγκοσμιοποίηση....
Δεν θα διαφωνήσω.
Υπάρχει όμως το εφικτό και το ανέφικτο. Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη για καθαρά δεξιά κυβέρνηση και οι μετατοπίσεις ψηφοφόρων του κέντρου κρίνουν τις εκλογές.
Όταν βρεθεί ο άνθρωπος που θα ηγηθεί καθαρού δεξιού κόμματος και αλλάξουν οι συνθήκες το συζητάμε.
Αλλά όταν αντίπαλός σου είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα.
ΚΙΝΑΛ προφανώς δεν υπάρχει στο πολιτικό χάρτη, δεν το ακούει κανένας, είναι βαθιά απαξιωμένο. Και σωστά πράγματα που λέει, δεν τα λαμβάνει κανένας υπ'όψην πλέον. Η Φώφη με βαθιά αναχρονιστικές απόψεις και πολιτικά μνημόσυνα στον Ανδρέα και τον Γεννηματά είναι τελειωμένη.
Τα δε καθαρά δεξιά κόμματα δεν έχουν ούτε κατάλληλους αρχηγούς ούτε σοβαρά στελέχη.