Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Αφού δεν εργάζεσαι ακόμα,
μπορείς να κατεβάσεις το πιο κάτω βιβλίο

9781444180022.jpg

3rd Edition
Modern Infectious Disease Epidemiology
By Johan Giesecke

Published April 5, 2017 by CRC Press

και να ρίξεις μια ματιά...
πριν ποστάρεις τις επιδημιολογικές απόψεις σου

Λαδάκη μερικές απορίες, αν δεν σου κάνει κόπο να με διαφωτήσεις :

α) τί είναι αυτό που σε ενόχλησε στα γραφόμενα του CLOSER ώστε να τον παραπέμπεις να διαβάσει ένα εξειδικευμένο βιβλίο ώστε να έχει δικαίωμα να γράφει μια άποψη;

β) πιο συγκεκριμένα επειδή δεν πρόκειται να κάτσω να διαβάσω το βιβλίο (ούτε έχω τις σχετικές γνώσεις να αξιολογήσω τα περιεχόμενα) μπορείς να μου πεις περιληπτικά τι γράφει που έπρεπε να το ξέρει ο CLOSER "πριν ποστάρει τις επιδημιολογικές απόψεις του";

γ) αφού δηλώνεις ηλεκτρολόγος μηχανικός τι σχέση έχεις με το αντικείμενο του βιβλίου ; Το έχεις διαβάσει ; μόνο αυτό ή και άλλα αντίστοιχα ;

δ) Και πως επέλεξες να ποστάρεις το συγκεκριμένο βιβλίο από άλλα αντίστοιχα που (υποθέτω) κυκλοφορούν ; δική σου επιλογή ή στο υπέδειξαν άλλοι ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
ΣΛΟΒΕΝΙΑ, παρομοια κρούσματα με ελλαδα, ανακοινωσε ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

εδω οι ανεπαρκεις ευθυνοφοβοι κρατουν την οικονομια, εξαθλιωνουν το λαο ετσι ώστε οι κολλητοι τους να αγορασουν τη χωρα για ένα κομματι ψωμι  :vomit:

ο καθηγητης Ιωαννίδης τους ξεβρακωσε με το γαντι στην εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   :takethis:

λύσε μου και συ μια απορία : αφού είσαι γνώστης της συνωμοσίας που εξελίσσεται ώστε να ξεπουληθεί η χώρα και υπάρχουν και άλλοι σα εσένα που κατέχουν αυτή τη γνώση (όπως και πριν με τα μνημόνια) γιατί δεν μαζεύεστε να τα πάρετε εσείς κοψοχρονιά ; περίσσεια πατριωτισμού ή έλειψη ρευστότητας ; ούτε ένα κομάτι ψωμί δεν σας περισσεύει ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686

barock κρητικάτσι

το πιο πάνω βιβλίο μπορεί κανείς να το κατεβάσει χωρίς να πληρώσει
χρήματα, προς το παρόν,
η Ιατρική Στατιστική διδάσκεται στο 1ο έτος της Ιατρικής
και η Επιδημιολογία βασίζεται στη Στατιστική .
Αρκούν οι γνώσεις του Λυκείου , για να καταλάβει κάποιος
το βιβλίο αυτό, και είναι από τα πιο πρόσφατα ( 2017)
και αναφέρεται στις ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ νόσους , όχι γενικά
στην Επιδημιολογία, π.χ. πόσες γυναίκες θα εμφανίσουν
καρκίνο του μαστού και λοιπά, ΔΕΝ αναφέρονται στο βιβλίο αυτό
ενώ στο ΠΙΟ ΚΑΤΩ

xlarge_20200219110407_geniki_kai_kliniki_epidimiologia.jpeg

αναφέρονται όλων των ειδών οι παθήσεις.

Επίσης ΔΕΝ μπορείς να το κατεβάσεις χωρίς πληρωμή.

Αν λοιπόν έχεις τελειώσει ΛΥΚΕΙΟ
αφού ΔΕΝ εργάζεσαι και έχεις ελεύθερο χρόνο
αντί να βλέπεις 5 ώρες τηλεόραση κλπ.την ημέρα
δες 4 ώρες, και 1 ώρα κάτσε και διάβασε κάποια
πράγματα στο βιβλίο αυτό
αν θέλεις να μάθεις κάποια πράγματα για την
επιδημιολογία των ΛΟΙΜΩΔΩΝ νοσημάτων.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
όποιος εκφέρει την οποιαδήποτε γνώμη οφείλει να την τεκμηριώσει σε σοβαρές πληροφορίες και επιστημονικά δεδομένα.

εσύ όμως δεν κάνεις κάτι τέτοιο. εδώ ο άλλος μας έβαλε τον ποδοσφαιριστή που νομίζει ότι είναι ο γιος του Θεού και εσύ το μόνο που βρήκες να πεις ήταν «Εδω φαντάζομαι θα σου πουν οτι είναι θεωρίες συνωμοσίας» λες και δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας.

για το συγκεκριμένο βιντεο τώρα... ο τίτλος του είναι 'Τους πρόδωσαν τα ανοιχτά μικρόφωνα οτι ζουμε μια απατη ενα ψεμα' και ανέβηκε στο Nikos Romanos Channel (
). Από το περιεχόμενο, την φάτσα του και αυτά που ανεβάζει, ο οποιοσδήποτε που έχει κριτική σκέψη μπορεί να τον αξιολογήσει αναλόγως...

όσο για την αυθεντική πηγή του βίντεο, στο βίντεο μιλάει ο Del Bigtree (), γνωστός συνωμοσιολόγος και αντιεμβολιαστής χωρίς να έχει καμία απολύτως ιατρική γνώση ή να χει σπουδάσει κάτι σχετικό.

το περιεχόμενο του βίντεο έχει καταρριφθεί από ξένες και ελληνικές σελίδες που ασχολούνται με κατάρριψη θεωριών συνωμοσίας:

ΥΓ: Απορίας άξιο πως την εποχή της πληροφορίας και του google, τύποι που αμφιβάλουν για τα πάντα και δεν εμπιστεύονται κανέναν, βλέπουν βιντεάκι με έναν βλαμμένο που το ανέβασε ένας άλλος βλαμμένος και το πιστεύουν αμέσως χωρίς καν να μπουν στο κόπο να ψάξουν ποιος είναι αυτός που μιλάει.
Ναι , το θέμα είναι όμως οτι μπορεί να μην υπάρχουν στοιχεία για τα πάντα , εγω παράδειγμα μπορεί να πω οτι "υποψιάζομαι οτι οι δημοσκοπήσεις είναι στημμένες" αλλά να μην έχω καμμία απόδειξη για αυτό , οπότε αν το πω παράδειγμα σε έναν φίλο μου , αυτός μπορεί να συμφωνήσει η να διαφωνήσει η να διαφωνήσει και να μου ζητήσει στοιχεία που όμως δεν τα έχω.

Τωρα ο Ιωαννίδης παράδειγμα που για αυτόν μιλούσα πιο πάνω φαντάζομαι έχει τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο για να μιλήσει με στοιχεία και επιστημονικά δεδομένα.

Επίσης σαν πολλοί δεν ασχολούνται με καταρρίψεις θεωριών συνωμοσίας ; Θα μου πεις είναι πολλοί και οι συνωμοσιολόγοι :P

ΥΓ : Αν αυτός που μιλάει αυτά που λέει μου φαίνονται σωστα , όπως για παράδειγμα ο Γιοβαννόπουλος τις προάλλες για ποιόν λόγο να κάτσω να ψάξω αν ηταν σε κάποιο κόμμα η τι έκανε στο παρελθόν ; Επειδη κάποιοι ασχολούνται μόνο με τα κόμματα δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να κάνουν το ίδιο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
ΣΛΟΒΕΝΙΑ, παρομοια κρούσματα με ελλαδα, ανακοινωσε ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

εδω οι ανεπαρκεις ευθυνοφοβοι κρατουν την οικονομια, εξαθλιωνουν το λαο ετσι ώστε οι κολλητοι τους να αγορασουν τη χωρα για ένα κομματι ψωμι  :vomit:

ο καθηγητης Ιωαννίδης τους ξεβρακωσε με το γαντι στην εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ   :takethis:

:happy: :happy: :happy: :happy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.023
Πόντοι
6.515
λύσε μου και συ μια απορία : αφού είσαι γνώστης της συνωμοσίας που εξελίσσεται ώστε να ξεπουληθεί η χώρα και υπάρχουν και άλλοι σα εσένα που κατέχουν αυτή τη γνώση (όπως και πριν με τα μνημόνια) γιατί δεν μαζεύεστε να τα πάρετε εσείς κοψοχρονιά ; περίσσεια πατριωτισμού ή έλειψη ρευστότητας ; ούτε ένα κομάτι ψωμί δεν σας περισσεύει ;

Δεν παιρνει σειρα αλλος κοσμος τυπε
Ακομα και τις μασκες κολλητοι της οικογενειας τις φτιαχνουν  :undecided:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
Λαδάκη μερικές απορίες, αν δεν σου κάνει κόπο να με διαφωτήσεις :

α) τί είναι αυτό που σε ενόχλησε στα γραφόμενα του CLOSER ώστε να τον παραπέμπεις να διαβάσει ένα εξειδικευμένο βιβλίο ώστε να έχει δικαίωμα να γράφει μια άποψη;

β) πιο συγκεκριμένα επειδή δεν πρόκειται να κάτσω να διαβάσω το βιβλίο (ούτε έχω τις σχετικές γνώσεις να αξιολογήσω τα περιεχόμενα) μπορείς να μου πεις περιληπτικά τι γράφει που έπρεπε να το ξέρει ο CLOSER "πριν ποστάρει τις επιδημιολογικές απόψεις του";

γ) αφού δηλώνεις ηλεκτρολόγος μηχανικός [size=20pt]τι σχέση έχεις με το αντικείμενο του βιβλίου [/size]; Το έχεις διαβάσει ; μόνο αυτό ή και άλλα αντίστοιχα ;

δ) Και πως επέλεξες να ποστάρεις το συγκεκριμένο βιβλίο από άλλα αντίστοιχα που (υποθέτω) κυκλοφορούν ; δική σου επιλογή ή στο υπέδειξαν άλλοι ;

Ιεροσυλία τύπε, ο λαδάκης έχει σχέση ΜΕ ΟΛΑ. 

Κοινώς, είναι ΑΣΧΕΤΟΣ. :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
ΥΓ : Αν αυτός που μιλάει αυτά που λέει μου φαίνονται σωστα , όπως για παράδειγμα ο Γιοβαννόπουλος τις προάλλες για ποιόν λόγο να κάτσω να ψάξω αν ηταν σε κάποιο κόμμα η τι έκανε στο παρελθόν ; Επειδη κάποιοι ασχολούνται μόνο με τα κόμματα δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να κάνουν το ίδιο.

Γιατί το "οτι σου φαίνονται σωστά" δε συνεπάγεται οτι είναι κιόλας.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
barock κρητικάτσι

το πιο πάνω βιβλίο μπορεί κανείς να το κατεβάσει χωρίς να πληρώσει
χρήματα, προς το παρόν,
η Ιατρική Στατιστική διδάσκεται στο 1ο έτος της Ιατρικής
και η Επιδημιολογία βασίζεται στη Στατιστική .
Αρκούν οι γνώσεις του Λυκείου , για να καταλάβει κάποιος
το βιβλίο αυτό, και είναι από τα πιο πρόσφατα ( 2017)
και αναφέρεται στις ΛΟΙΜΩΔΕΙΣ νόσους , όχι γενικά
στην Επιδημιολογία, π.χ. πόσες γυναίκες θα εμφανίσουν
καρκίνο του μαστού και λοιπά, ΔΕΝ αναφέρονται στο βιβλίο αυτό
ενώ στο ΠΙΟ ΚΑΤΩ

xlarge_20200219110407_geniki_kai_kliniki_epidimiologia.jpeg

αναφέρονται όλων των ειδών οι παθήσεις.

Επίσης ΔΕΝ μπορείς να το κατεβάσεις χωρίς πληρωμή.

Αν λοιπόν έχεις τελειώσει ΛΥΚΕΙΟ
αφού ΔΕΝ εργάζεσαι και έχεις ελεύθερο χρόνο
αντί να βλέπεις 5 ώρες τηλεόραση κλπ.την ημέρα
δες 4 ώρες, και 1 ώρα κάτσε και διάβασε κάποια
πράγματα στο βιβλίο αυτό
αν θέλεις να μάθεις κάποια πράγματα για την
επιδημιολογία των ΛΟΙΜΩΔΩΝ νοσημάτων.

δικαίωμά σου να απαντάς όπως θέλεις ή να θεωρείς ότι αυτό που έγραψες είναι απάντηση στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έγραψα πριν. Εγώ θεωρώ ότι δεν πήρα απάντηση για κανένα.
  Και επειδή μάλλον φαντάζεσαι διάφορα, προσωπικά σου λέω ότι κατ' ανάγκη να κοντράρω με κανέναν, και τη δική σου άποψη όπως και των υπόλοιπων την διαβάζω με την ίδια προσοχή. Αλλά αν θεωρείς ότι εγώ ή όποιος άλλος εδω μέσα πρέπει να κάτσει να διαβάσει ένα εξειδικευμένο βιβλίο για να γράψει με πέντε γραμμές άποψη εδώ μέσα (σωστή ή λάθος δεν έχει σημασία) λυπάμαι αλλά ...όχι. Δηλαδή αν ήθελε κάποιος να πει τη γνώμη του πχ. για την κατάρευση του WTC θα έπρεπε πρώτα να διαβάσει Στατική ; αντοχή υλικών ; τι άλλο ;

για τα ανόητα υπονοούμενα σου περί κλώνων έγραψα και πριν (σελ. 2456) περιττό να επαναλάβω. Αλλά αφού είσαι πολυμαθής αν τυχόν έχεις διαβάσει σχετικά βιβλία μπορείς να μου πεις το εξής :
τι λέει η επιστήμη για τα άτομα που μπαίνουν στη νοητική διαδικασία να θεωρούν ότι οι διαδικτυακοί τους "αντίπαλοι" κατασκευάζουν κλώνους για να τους απαντήσουν ;;;;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.098
Πόντοι
4.895
Ιεροσυλία τύπε, ο λαδάκης έχει σχέση ΜΕ ΟΛΑ. 

Κοινώς, είναι ΑΣΧΕΤΟΣ. :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

φαντάζομαι τον Λαδάκη σαν το χαρακτήρα της Scarlett Johansson σε εκείνη την ταινία που αποκτούσε την γνώση των πάντων και γινοταν ένα με το σύμπαν  :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.278
Πόντοι
5.506
φαντάζομαι τον Λαδάκη σαν το χαρακτήρα της Scarlett Johansson σε εκείνη την ταινία που αποκτούσε την γνώση των πάντων και γινοταν ένα με το σύμπαν  :grin:

Ο Λαδάκης είναι η οντότητα που κατάπιε το google και τη wiki.  :tooth: :tooth:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
1. Ναι , το θέμα είναι όμως οτι μπορεί να μην υπάρχουν στοιχεία για τα πάντα , εγω παράδειγμα μπορεί να πω οτι "υποψιάζομαι οτι οι δημοσκοπήσεις είναι στημμένες" αλλά να μην έχω καμμία απόδειξη για αυτό , οπότε αν το πω παράδειγμα σε έναν φίλο μου , αυτός μπορεί να συμφωνήσει η να διαφωνήσει η να διαφωνήσει και να μου ζητήσει στοιχεία που όμως δεν τα έχω.

2. Τωρα ο Ιωαννίδης παράδειγμα που για αυτόν μιλούσα πιο πάνω φαντάζομαι έχει τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο για να μιλήσει με στοιχεία και επιστημονικά δεδομένα.

3. Επίσης σαν πολλοί δεν ασχολούνται με καταρρίψεις θεωριών συνωμοσίας ; Θα μου πεις είναι πολλοί και οι συνωμοσιολόγοι :P

1. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και με ποιους συζητάς αλλά σε μια σοβαρή συζήτηση αν πεις 'υποψιάζομαι ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες', σε ρωτήσουν από που πηγάζει αυτή η υποψία σου και πεις 'δεν ξερω, εγώ έτσι πιστεύω, δικαίωμά μου', θα αρχίσουν να σε χλευάζουν στην καλύτερη περίπτωση. Η αμφισβήτηση πρέπει να πηγάζει από γνώση, όχι από ιδεοληψίες και φαντασίες. Αλλιώς να θεωρούμε σοβαρούς και αυτούς που αμφισβητούν ότι η γη είναι στρογγυλή ή ό,τι πήγαμε στο φεγγάρι κλπ κλπ.

2. Ναι ο Ιωαννίδης έχει τις γνώσεις. Επιστήμονας είναι. Εσύ και εγώ όμως δεν έχουμε τις επιστημονικές γνώσεις να αξιολογήσουμε ποιο μοντέλο είναι πιο σωστό, αυτό που προτείνει ο Τσιόδρας ή αυτό του Ιωαννίδη; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αξιολογήσουμε αποτελέσματα και να δούμε ποιος δικαιώνεται και ποιος όχι όλο αυτό το διάστημα. Πχ η εικόνα του Ιωαννίδη έχει τραυματιστεί πολύ περισσότερο αυτή την την περίοδο και ακούγονται πολλές κριτικές για τις απόψεις του και την μεθοδολογία του μετά τις συνεντεύξεις και τις παρεμβάσεις του ενώ την ίδια στιγμή ακούγονται διθύραμβοι σε παγκόσμιο επίπεδο για τον Τσιόδρα. Βλέπουμε και στην αμερική τι γίνεται και τις απόψεις του Ιωαννίδη για το lockdown.
Επίσης διάβασε και αυτό (το είχα βάλει πριν κάνα μήνα), άρθρο άλλου καθηγητή για τον Ιωαννίδη από το 2018:  Το Σύνδρομο «Google Scholar» και ο Δρ. Γιάννης Ιωαννίδης [video]https://www.huffingtonpost.gr/eleftherios-diamandis/-google-scholar-_1_b_14202410.html?utm_campaign=share_facebook&ncid=engmodushpmg00000003&fbclid=IwAR3jaqyBADsvzrIG4cvxkMO9JljtxJW1zxQQTVnBXr0Tio121HNf4i9Z4Sg[/video]
Σήμερα επίσης έβαλα και αυτήν την είδηση:
επίσης ο Ιωαννίδης ανακοίνωσε αποτελέσματα έρευνας () βάσει των οποίων 'επιβεβαιώνονται' οι θέσεις του για τα lockdown, έρευνα όμως που προκάλεσε πολλά σχόλια για την μεθοδολογία της αλλά και τους σκοπούς της:

3. όσο πιο πολύ γίνονται οι συνωμοσιολόγοι, τόσο θα αυξάνονται και αυτοί που ασχολούνται με την περιπτωσάρα τους.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.680
Πόντοι
736
3. όσο πιο πολύ γίνονται οι συνωμοσιολόγοι, τόσο θα αυξάνονται και αυτοί που ασχολούνται με την περιπτωσάρα τους.

Μια άλλη θεωρία (συνωμοσίας ;)βέβαια μπορεί να είναι οτι οι συνωμότες μπορεί να πληρώνουν κάποιους , ούτως ώστε αυτοι οι κάποιοι να ασχολούνται με τους συνωμοσιολόγους.  :S :S :S

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Μια άλλη θεωρία (συνωμοσίας ;)βέβαια μπορεί να είναι οτι οι συνωμότες μπορεί να πληρώνουν κάποιους , ούτως ώστε αυτοι οι κάποιοι να ασχολούνται με τους συνωμοσιολόγους.  :S :S :S

200.gif

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.953
Πόντοι
6.256
Περασα πριν λιγο απο χιλτον πρεσιντεντ μεγαλη βρετανια συνταγμα ζαπειο δ αρεοπαγιτου, κλειστα χοτελ, χωρις τουριστες χωρις τα μπουλουκια των Ασιατών, κλειστα εστιατόρια,
Απίστευτο θέαμα που δεν είχαμε δει ποτέ.
Α ρε καντέμη κούλη, μοναδικός ηγέτης , αφήνει πίσω του σκόνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom