Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΣ & ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ
Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» για να εμψυχώσουν τους γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας που δίνουν την μάχη με την επιδημία του κορωνοϊού αναμένεται να πουν σήμερα στις 21:00 από τα μπαλκόνια τους οι πολίτες.

Το διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθεί το παράδειγμα της Ισπανίας, όταν το Σάββατο κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό.

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:
«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»
Πηγή: Διαδίκτυο

Και να ξεχασουμε τα φακελακια που ζητανε για να σε τακτοποιησουνε  :think: :S :S :S

Θελουνε και χειροκροτημα τα λαμογια.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291

Για άλλη μια φορά οι Άγγλοι πρωτοπορούν και βρίσκονται στο σωστό δρώμο.
Σιγά μη καταστρέψουμε την οικονομία μας και τις ζωές μας για να σώσουμε 5 χούφταλα οι οποίοι ούτως ή άλλως θα ψόφαγαν οσωνούπω, ενώ οι υπόλοιποι θα τη βγάλουμε με ένα απλό κρυολόγημα.
Μπράβο στην Αγγλία που δε μασάει στη παγκόσμια σχιζοφρένεια που μας έχει κατακλύσει.
:rockon: :rockon: :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Είμαι πολύ περήφανος τόσο για την πολιτική ηγεσία της χώρας μας όσο και για την επιστημονική της κοινότητα που έχουν επιλέξει την μέχρι στιγμής πιο σωστή σε timing, έκταση μέτρων και αποτελεσματικότητα πολιτική αντιμετώπισης της επιδημίας στον κόσμο!
Όσοι γκρινιάζουν γιατί "μας στερούν την ελευθερία μας" είναι ηλίθιοι. Κι όσοι νομίζουν ότι χωρίς γνώσεις έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο ακόμα πιο ηλίθιοι...

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
Αυτό που θεωρητικά θέλουν να πετύχουν οι Άγγλοι είναι να νοσήσει ένα περίπου 60% του πληθυσμού, να αναπτύξει αντισώματα οπότε ο ιός δεν θα μπορεί να βρει νέα κρούσματα και οπότε κάποια στιγμή θα σταματήσει η διάδοση του.

Αν και αυτό δεν είναι παράλογο υπάρχουν τα εξής θέματα:
- Κανένας δεν ξέρει αν είναι 60% ή 70% ή κάποιο άλλο νούμερο
- Κανένας δεν ξέρει αν κάποιος που νόσησε έχει ανοσία και πόσο αυτή διαρκεί. Στην γρίπη αρρωσταίνουμε τον ένα χρόνο και άντε ξανά και τον επόμενο και μεθεπόμενο.
- Αν το 60% καθυστερήσει λίγο τότε τα νούμερα αυτών που θα πεθάνουν θα είναι πολύ μεγάλα και το κοινωνικό κόστος τεράστιο.
'

το ηνωμενο βασιλειο εχει πληθυσμο 67 εκατομυρια. ΑΝ (στο πιο αισιοδοξο σεναριο) νοσισει μονο το 60% και ΑΝ οντως εχουν ανοσια μετα (αγνωστο) και δεν ξανανοσουν και ΑΝ καταφερουν να εχουν ποσοστο θνησιμοτητας οχι 3.4% που λεει ο ΠΟΥ αλλα το μισο (1.7%) μιλαμε για κοντα 700,000 θανατους. Επεξεργαστειτε λιγο αυτο το νουμερο.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Όλοι στο σάπιο δημόσιο με τα φακελάκια
αλλά ο ιδιώτης θέλει 200 ευρώ για την εξέταση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Ο κόσμος αν και με εξαιρέσεις είναι γενικά υπευθυνος. Μόνο να συνεχίσουμε έτσι και να μην το μαλακισουμε λόγω βαρεμάρας η ατομισμου.
Ετσι, νομιζω θα συνεχισουμε και θα παμε καλα.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
μάγκες το σπορ συνεχίζεται κανονικοτατα
έστειλα σε ανεξάρτητες σήμερα που ήμουνα παρά πολύ καλός πελάτης και τις είχα δει αρκετές φορες
δεν σταματανε
συνεχίζεται κανονικότατα !!
προσοχή μαλακές !!!!

ακόμα και για αυτές τις 14 μέρες δεν σταματάνε !!!

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
έστειλα σε ανεξάρτητες σήμερα που ήμουνα παρά πολύ καλός πελάτης και τις είχα δει αρκετές φορες
δεν σταματανε
προσοχή μαλακές !!!!

Αδερφέ δεν συνεχίζουν μόνο αυτές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Είμαι πολύ περήφανος τόσο για την πολιτική ηγεσία της χώρας μας όσο και για την επιστημονική της κοινότητα που έχουν επιλέξει την μέχρι στιγμής πιο σωστή σε timing, έκταση μέτρων και αποτελεσματικότητα πολιτική αντιμετώπισης της επιδημίας στον κόσμο!
Όσοι γκρινιάζουν γιατί "μας στερούν την ελευθερία μας" είναι ηλίθιοι. Κι όσοι νομίζουν ότι χωρίς γνώσεις έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο ακόμα πιο ηλίθιοι...
Γιατρε ειναι πολυ λιγοι.
Παμε καλα νομιζω.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
'

το ηνωμενο βασιλειο εχει πληθυσμο 67 εκατομυρια. ΑΝ (στο πιο αισιοδοξο σεναριο) νοσισει μονο το 60% και ΑΝ οντως εχουν ανοσια μετα (αγνωστο) και δεν ξανανοσουν και ΑΝ καταφερουν να εχουν ποσοστο θνησιμοτητας οχι 3.4% που λεει ο ΠΟΥ αλλα το μισο (1.7%) μιλαμε για κοντα 700,000 θανατους. Επεξεργαστειτε λιγο αυτο το νουμερο.

Από την άλλη εάν ένας λαός από ιδιοσυγκρασία θα μπορούσε να παίξει ένα τέτοιο στοίχημα μετά λόγου γνώσεως μάλλον θα ήταν όντως οι εγγλέζοι ... Ζούμε μεγάλες στιγμές ...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Είναι προσωπική συνεύρεση σε προσωπικό χώρο αυτή οπότε δεν τρέχει τίποτα.
Μάλιστα επιβάλετε και ο κρεμπιές αν ζητήσεις το πρόγραμμα του μερακλή!
:walkingpenis:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.769
Πόντοι
2.306
Και να ξεχασουμε τα φακελακια που ζητανε για να σε τακτοποιησουνε  :think: :S :S :S

Θελουνε και χειροκροτημα τα λαμογια.

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Τωρα θα φανεί αν είναι αντάξιοι του επαγγέλματος η θα δηλώσουν όλοι...ασθένεια στα δύσκολα....πάντως ο τυπάκος καρδιολόγος που κούραρε ένα περιστατικο στην Κοζάνη νομίζω μίλησε παρά πολύ ωραία...νέος άνθρωπος που αφήνει ελπίδα για το μέλλον με το ήθος του.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δεν σταματανε
προσοχή μαλακές !!!!

Ξεφτιλισμένες βρωμιάρες όλες όσες συνεχίζουν και δυστυχώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
δεν σταματανε
προσοχή μαλακές !!!!

Πρεπει να εισαι τερμα ηλιθιος τυπε αν πιστευεις οτι οι πουτανες που για το μονο που ζουνε και αναπνευουνε ειναι το χρημα να σταματησουν να βγαζουν παραδακι εστω και για μερικες μερες . :S :S :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Θυμάται κανείς τα νούμερα, μέρα με τη μέρα, για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα να δούμε πως εξελίσσεται το φαινόμενο?
228 - 190 - 131 - 81 -  ???  :think:

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Ξεφτιλισμένες βρωμιάρες όλες όσες συνεχίζουν και δυστυχώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

εγώ το έκοψα μαχαίρι το σπορ
αλλά αυτές λατρεύουνε το χρήμα φιλε
δεν σταματάει καμία τους
εγώ ρίχνω Τεράστιο Χ σε όλες όσες μου είπανε να βρεθούμε και όλα οκ

έσκαγα 500αρια κτλπ αρκετές φορές , πολύ καλός πελάτης , και όλες είπανε ναι να βρεθούμε

απλά τσέκαρα να δω δεν υπήρχε περίπτωση να παω

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Να αναγνωρίσουμε επίσης ότι η επιλογή της τοποθέτησης του Τσιόδρα σε αυτή την θέση αντιστάθμισε πλήρως την εμφανέστατη ανεπάρκεια Κικίλια.

Δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο από άκρα αριστερά μέχρι άκρα δεξιά που να μου είπε έναν κακό λόγο για τον Τσιόδρα - πολύ πειστικός και εξαιρετικά σοβαρός.

Δεν ξέρω το επιστημονικό του έργο και τις διοικητικές του ικανότητες αλλά σαν "εικόνα" είναι ο ιδανικός άνθρωπος για την θέση.

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Πρεπει να εισαι τερμα ηλιθιος τυπε αν πιστευεις οτι οι πουτανες που για το μονο που ζουνε και αναπνευουνε ειναι το χρημα να σταματησουν να βγαζουν παραδακι εστω και για μερικες μερες . :S :S :S

ναι ρε φίλε απλά εγώ προσωπικά δεν θέλω να συναντηθώ με αυτές μόλις τελιωσει η ιστορία με τον ιο

γιατί είναι και άλλες που αρνήθηκαν και δεν είπανε ναι , και είπανε ότι θέλουνε να προσεχουνε και κάθονται σπίτια τους
και με αυτές ήμουνα πολύ καλός πελατης

αλλά οι περισσότερες μου είπανε να βρεθούμε κανονικότατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom