Τυπε δεν είναι ακόμα ώρα, έχει πάρα πολλά ακόμα να δωσει..τυποι εμεις σαν bou forum, εχουμε πει ένα μεγαλο ευχαριστω στον κουλη?
:S :S :S
Τυπε δεν είναι ακόμα ώρα, έχει πάρα πολλά ακόμα να δωσει..τυποι εμεις σαν bou forum, εχουμε πει ένα μεγαλο ευχαριστω στον κουλη?
Γιατι, πού χαιρετισε κούκλα?Χαιρέτησε καμια κούκλα;
Τυπε είσαι εγκάθετος; :S :S :SΧαιρέτησε καμια κούκλα;
ποσα π.μ πηρες μωρη μουχριτσα? Το δωσες στα παιδια?
Τσουνάμι;Τυπε δεν είναι ακόμα ώρα, έχει πάρα πολλά ακόμα να δωσει..
:S :S :S
Τυπε ότι γράφουν οι γραφές.. :S :S :SΤσουνάμι;
σου στλενω πμ να δεις,σε ένα μου εγραψαν ότι εσυ τους ειπες ότι εχω το βιντεο και σε ένα άλλο ότι ο celebre τους ειπε ότι εχω το βιντεο :S :S :Sποσα π.μ πηρες μωρη μουχριτσα? Το δωσες στα παιδια?
Μεγαλη Υφεση θα υπαρχει τυπε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο ... και στην Σουηδια ομως το ιδιο αν και ανεφερες οτι θα εχει απειροελαχιστες επιπτωσεις στην οικονομια τηςοκ εχουν αρχισει τα κανονια στην οικονομια να σκανε κατσε να δεις τι θα γινει τον σεπτεμβρη
θα ζαλιστηκαν τα παιδια απ την αγαμια κ ψαχνουν αμεση εκτονωση.... ...καμια 15αρια ολα μαζι....τους το δωσες τελικα?σου στλενω πμ να δεις,σε ένα μου εγραψαν ότι εσυ τους ειπες ότι εχω το βιντεο και σε ένα άλλο ότι ο celebre τους ειπε ότι εχω το βιντεο :S :S :S
εσυ ποσα
Λες ο κουλης να ναι ο ιησους της δευτερας παρουσιας και τον σταυρώνουμε χωρις λόγο;Τυπε ότι γράφουν οι γραφές.. :S :S :S
ε μπερδευτηκα κι εγω κι εστειλα το άλλο με τον τρουμπ και την μαργκοτ ρομπι :-( :S :S :Sθα ζαλιστηκαν τα παιδια απ την αγαμια κ ψαχνουν αμεση εκτονωση.... ...καμια 15αρια ολα μαζι....τους το δωσες τελικα?
.....? δεν το χω.....στειλτο μου.... :Sε μπερδευτηκα κι εγω κι εστειλα το άλλο με τον τρουμπ και την μαργκοτ ρομπι :-( :S :S :S
για να δεις ποσο μπαγλαμας εισαιΜεγαλη Υφεση θα υπαρχει τυπε, αυτο ειναι το μονο σιγουρο ... και στην Σουηδια ομως το ιδιο αν και ανεφερες οτι θα εχει απειροελαχιστες επιπτωσεις στην οικονομια της
κριμα στους ανθρωπους βεβαια που χαθηκαν χωρις κανενα θεαματικο αποτελεσμα οπως φαινεται :S
Φερε τοτε ενα αρθρο που λεει οτι δεν ΘΑ εχει υφεση ... βεβαια εσυ γνωριζεις ηδη οτι θα εχει απειροελαχιστες οικονομικες συνεπειες.για να δεις ποσο μπαγλαμας εισαι
το αρθρο που εσυ εφερες λεει οτι η σουηδια ειχε τον μαρτη μεταβολη στο αεπ της 0,3%, ενώ ο μέσος όρος της ευρωζώνης ήταν -3,8%
και μετα γραφει για προβλεψεις οτι και καλα ΘΑ εχει 7%-10% μειωση στο αεπ της
παπαρια μαντολες λοιπον
με τα θα και τα αν κατακτω τον κοσμοΦερε τοτε ενα αρθρο που λεει οτι δεν ΘΑ εχει υφεση ... βεβαια εσυ γνωριζεις ηδη οτι θα εχει απειροελαχιστες οικονομικες συνεπειες.
ο κλασικος ηλιθιος :S
θα του δωσουμε παρασημο οταν ερθει η ωρα του..Ναι τύποι μια χαρα τα λετε, εδω οι ΗΠΑ εφτιαξαν 35 εκατομμυρια ανεργους σε ενα μηνα λογω της πανδημιας, κι εσεις βριζετε τον Αδωνη επειδη οι μικρεμποροι εχουν μειωση τζιρου
Καλα ενταξει
Ναι τύποι μια χαρα τα λετε, εδω οι ΗΠΑ εφτιαξαν 35 εκατομμυρια ανεργους σε ενα μηνα λογω της πανδημιας, κι εσεις βριζετε τον Αδωνη επειδη οι μικρεμποροι εχουν μειωση τζιρου
Καλα ενταξει