Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Οι αριστεριστές, αυτά που κάνουν σε ορισμένες πλατείες είναι οργανωμένα έτσι ώστε να προκαλέσουν και να γίνουν φασαρίες. Καλά κάνει η αστυνομία και δεν επεμβαίνει αν δεν υπάρχουν έκνομες πράξεις. Συνωστίζονται επίτηδες για να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν θέμα από το τίποτα.

Και πως θα διαλύσεις έναν συνωστισμό εκτός απο παρενεσεις; Μόνο με βία, αυτό επιδιώκουν τα λαμόγια. Και πως αποδεικνύεται ο συνωστισμός; Θα πάει το όργανο σε μια παρέα 10 νεαρών και θα μετράει τις αποστάσεις μεταξύ τους; Και θα τους επιβάλει το πρόστιμο; Αυτά παθαίνεις όταν 40 χρόνια φοβάσαι μην σε πούνε δεξιό ή φασίστα ή εθνικιστή, αλλά αντιθέτως αν αυτοπροσδιορίζεται προοδευτικός, κομμουνιστής, αριστερος και άλλες μπούρδες, είσαι σωστός.

Αυτά δεν είναι εφαρμόσιμα και αυτά τα λαμόγια το ξέρουν καλά. Κι αυτά τα έχουμε ζήσει πολλάκις τα τελευταία 40 χρόνια.
Η πλακα ειναι οτι σχεδον κανενας απο αυτους τους ηλιθιους δεν περασε απο κομμουνιστικες η εστω πρωην κομμουνιστικες χωρες για να δουνε τι γινεται και ποση "ελευθερια" εχουν εκει/
Αριστερα και προοδος ειναι πραγματι ανεκδοτο για τις δικες τους κοινωνιες ...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ναι, πολυ λογικο

Θελει μια κυβερνηση να σε μαντρωσει μεσα, για να παραγει η οικονομια μηδεν και να γινουν ολα μπαχαλο

Σχιζοφρενεις αριστεροι, καμια σκεψη
ε?.....επικοινωνεις?ποιος αμολησε τον κοσμο εξω χωρις πλανο ρε τυπε?...ειναι δυνατον σε πολη 1.5μυριο με ελαχιστες πλατειες να μη γινει συνωστισμος εξω....ποια αποσταση των 2 μετρων?θα φταναμε αθηνα ...

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ευχομαι ο ιος να μην μπορει να μεταδοθει το ιδιο ευκολα λογω της ζεστης και των ελαχιστων κρουσματων,αλλιως τη γαμησαμε...τι αλλο να κανει ο κοσμος..οπου βρει ανοιχτο χωρο παει,αλλα ειναι μεγαλος ο ογκος..

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
...τις μαλακιες περι αντιστασης και αριστερων σχιζοφρενων τις ακουω βερεσε...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
ε?.....επικοινωνεις?ποιος αμολησε τον κοσμο εξω χωρις πλανο ρε τυπε?...ειναι δυνατον σε πολη 1.5μυριο με ελαχιστες πλατειες να μη γινει συνωστισμος εξω....ποια αποσταση των 2 μετρων?θα φταναμε αθηνα ...

Έχεις δίκιο, όταν έχεις μαλάκα λαό, κράτα τον μέσα για πάντα και άσε τους ψεκασμένους να σκούζουν.

Εγώ δηλαδή και οι φίλοι μου που ΔΕΝ πάμε σε ΠΛΑΤΕΙΕΣ, έξω από καφέ με άλλα 50 ΑΤΟΜΑ, κάνουμε τη βόλτα μας σε ΗΣΥΧΑ ΜΕΡΗ με ΛΙΓΟ κόσμο και όπου βλέπουμε συνωστισμό και μπουλούκια ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
αρχισαν και να στουκαρουν ξανα και με τα αμαξια στις διασταυρωσεις τυποι
σε φουλ κανονικοτητα οι ουγκ εξω

:s&m_2:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Έχεις δίκιο, όταν έχεις μαλάκα λαό, κράτα τον μέσα για πάντα και άσε τους ψεκασμένους να σκούζουν.

Εγώ δηλαδή και οι φίλοι μου που ΔΕΝ πάμε σε ΠΛΑΤΕΙΕΣ, έξω από καφέ με άλλα 50 ΑΤΟΜΑ, κάνουμε τη βόλτα μας σε ΗΣΥΧΑ ΜΕΡΗ με ΛΙΓΟ κόσμο και όπου βλέπουμε συνωστισμό και μπουλούκια ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης;
δεν ισχυει...η φαση ειναι δυσκολη...2 μηνες ηταν οριακα και ολοι πειθαρχησαν...τωρα,ουτε οι πολιτες εχουν δυναμεις ουτε ομως και η κυβερνηση....εδω με το ζορι βρηκαν ενα 800ρι..αναγκαστικα ανοιξαν και κανουμε ολοι την προσευχη μας...δηλαδη ,για καταλαβω,με τους φιλους σου πας σε ερημικα μερη για βολτα,αλλα οταν πας στην αγορα η σε τραπεζα,τι κανεις?τηλεφωνεις οτι ερχεσαι να τζασει ο οχλος....αθηνα 5εκ...θεσσαλονικη 1.5εκ και χωρις την δυνατοτητα να πας σε αλλο νομο...που θα βρεθει ακριβως ερημικο μερος?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

χειροτερα...κανουν τρελες παραλυσιες μετα 2μηνες κλεισουρας..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
δεν ισχυει...η φαση ειναι δυσκολη...2 μηνες ηταν οριακα και ολοι πειθαρχησαν...τωρα,ουτε οι πολιτες εχουν δυναμεις ουτε ομως και η κυβερνηση....εδω με το ζορι βρηκαν ενα 800ρι..αναγκαστικα ανοιξαν και κανουμε ολοι την προσευχη μας...δηλαδη ,για καταλαβω,με τους φιλους σου πας σε ερημικα μερη για βολτα,αλλα οταν πας στην αγορα η σε τραπεζα,τι κανεις?τηλεφωνεις οτι ερχεσαι να τζασει ο οχλος....αθηνα 5εκ...θεσσαλονικη 1.5εκ και χωρις την δυνατοτητα να πας σε αλλο νομο...που θα βρεθει ακριβως ερημικο μερος?

Τράπεζα έχω χρόνια να πατήσω, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου που δε μπορώ να το κάνω μέσω e banking ή atm. Aγορά έχει πολλές στιγμές της ημέρας που μπορείς να εξυπηρετηθείς χωρίς να πέσεις σε τσουνάμι, μεσημέρια, ημέρες χωρίς πολύ κίνηση Δευτέρα-Τετάρτη. Και αν κάτι δεν επείγει το αφήνεις για άλλη στιγμή.

Και στην τελική, το εύκολο είναι να κρατάς μια λογική απόσταση και να προσέχεις. Δε σημαίνει οτι ξαφνικά όλοι, παντού γίναμε μπουλούκια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506

Οι βλαμμένοι, βλαμμένοι μπήκαν στα σπίτια, βλαμμένοι θα βγουν, δεν υπάρχει κάποια μαγική ιδιότητα που να τους κάνει ανθρώπους.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εσύ τύπε, λύσε μου την απορία, γιατί καίγεσαι να βγεις έξω;
σαπισε στο χωριο ρε το ειπε

θελει να παρει το κτελ να ερθει θεσσαλονικη να αραξει παραλια να βλεπει τα χαζομουνια με τα κολαν σαν τον δρακο

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μη διαθεσιμο βιντεο

Το εφαγαν οι απιστοι

Οτι και να κανουν οι νεοταξιτες ο κοσμος ξυπνησε και τους γραφει

Γιατί λοιπόν θα φταίει η κυβέρνηση για το δεύτερο lockdown? :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Μπορεί να θέλει να γαμησει... Μπαφιασε τόσο καιρό με την καραντίνα...

Είπαμε να μιλάμε για πραγματικά πιθανά γεγονότα. Αν είναι να λέμε μαλακίες να σου πω και γω οτι το cas θα δικαιώσει τη μεγάλη μπαοκάρα του σαμπίντι και θα ρίξει τον Ολυμπιακό στο τοπικό Πειραιώς.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εσύ τύπε, λύσε μου την απορία, γιατί καίγεσαι να βγεις έξω;

Κι εσένα τί σε νοιάζει ρε ξεβράκωτε;Άντε που'χεις και απορία παλιομαλάκα

Άντε και μην πολυασχολείσαι άλλο μαζί μου,μου τα'χεις πρήξει

Reznov