Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
σωστα τα λεει αλεξ γιατι σου φαινεται περιεργο.
με 100 ενεργα κρούσματα μας εκλεισαν σε καραντινα και τωρα με 1500 ενεργα αρχιζουν και αρουν την καραντινα.
αυτό δεν είναι παραλογισμος?ασε με τις μασκες και τη καταγραφη των θανοντων.
ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο.

Τύπε θα με συγχωρησεις αλλά σημερα δεν εχω ορεξη να απαντω σε μπουρδες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τύπε θα με συγχωρησεις αλλά σημερα δεν εχω ορεξη να απαντω σε μπουρδες
απαντησε μου πως με 100 ενεργα επιβαλεις καραντινα και με 1500 ενεργα κρούσματα την καταργεις.
τι γινεται εδώ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Ε δεν εχω καθε μερα διαθεση να απανταω σε παιδικοτητες ρε τύπε, τι να κανουμε
να βρεις τυπε,θα παραθεσω αρθρο φωτια για την λαθρολαγνα κυβερνηση σου στους λαθρο :wanker:
:S :S :S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.722
Πόντοι
736
Γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν, δεν ξέρεις, και δεν έχεις γνώσεις να τα ξέρεις.
Το lockdown έγινε σε όλες σχεδόν τις χώρες, υπάρχουν χώρες που είναι πολύ πιο πίσω από εμάς σε άρση μέτρων, και χώρες που είχαν και έχουν πολύ πιο αυστηρά μέτρα όπως η Κύπρος που ακόμα και σήμερα υπάρχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ μετά τις 10 το βράδυ.
Κατά τα άλλα μερικοί τα ξέρετε όλα και γράφετε απίστευτες παρλαπίπες, αλλά ευτυχώς για την κοινωνία υπάρχουν πάντα αυτοί που γράφουν την ιστορία και παίρνουν αποφάσεις και οι πολύξεροι αγράμματοι που απλά ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι ξέρουν τις λύσεις αλλά δεν έχουν τα cojones να τα γράψουν ούτε στον λογαριασμό τους στα social media, τα γράφουν ανώνυμα σε forum…
Εσυ που μάλλον τα ξέρεις όλα , μπορείς να μας εξηγήσεις και εμάς τους αγράμματους τί το παράλογο λέει στην δημοσίευσή του πιο πάνω ο πρώην υπουργός για να τον φτύσουμε ;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Εσυ που μάλλον τα ξέρεις όλα , μπορείς να μας εξηγήσεις και εμάς τους αγράμματους τί το παράλογο λέει στην δημοσίευσή του πιο πάνω ο πρώην υπουργός για να τον φτύσουμε ;

Εσύ μην φτύνεις, το post απευθύνονταν σε αυτούς που έχουν επαρκή νοητικό επίπεδο να το καταλάβουν…

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.124
Πόντοι
26.141
Ο.πρωτος ιός ανακαλύφθηκε στον καπνό το διάσημο mosaic tobaco virus πριν.150 χρόνια...

Μέχρι τότε έχουν βρεθεί πολλοί ιοί αλλά ο.πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η αραίωση των.δενδρυλλιων μεταξύ τους

Κάτι που πρέπει να ισχύσει κ για εμάς τους ανθρώπους

Είναι τόσο απλο

Δλδ θεωριτικα αν κλεινομασταν όλοι για 14 μερες σε απομόνωση εκτός από αυτούς που εχουν ανάγκη νοσοκομείου κ τηροντοθσαν οι  σωστές συνθήκες τότε μπορούσαμε σε 14 μερες θεωριτικα να απαλλαγούμε από.τον ιό όπως μπορούν.στα φυτά

Βέβαια πρακτικά είμαι.αδυνατο

Σαν τα πρεζόνια ο καθένας κλεισμένος στο.δωματιο.του lol

Σήμερα ήρθα σε τουριστικό μέρος για επαγγελμ δουλειά κ είμαι μόνος μου ,,με πιάνει καυαθλιψει κ Ευτυχώς κουβάλησα ουκρανιδα  από εδώ Ελλάδα

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.178
Πόντοι
2.606
Στην πλατεία της πόλης μου γινόταν της πουτάνας πριν λίγο που βγήκα.Εν τω μεταξύ,και οι καφετέριες είναι σαν να δουλεύουν,απλά δεν έχουν τραπέζια και όλοι είναι στα όρθια.

Ρε μας δουλεύουνε οι χαρδαλιάδες;Ποια μέτρα και παπαριές;Τί τραγέλαφο ζούμε;
τυπε εισαι σιγουρος πως αυτα που δουλευουν ειναι καφετεριες?...εννοεις προφανως τα τεηκ εγουι καφε...στα οποια πραγματι παιζει πανζουρλισμος...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα σχολεία τί τα κρατάνε κλειστά ήθελα να'ξερα;Η πιτσιρικαρία είναι όλη έξω και αστυνομία πουθενά.Δηλαδή θα κολλήσουν κουραδοϊό στο σχολείο και όχι στα παγκάκια και τα πεζούλια που κάθονται κολλημένοι ο ένας με τον άλλο;Άντε ρε απο'δω

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Eισαι λοιμωξιολογος-επιδημιολογος?
Με ποια γνωση λες τα αντιθετα απο αυτα που εισηγηθηκαν οι αρμοδιοι γιατροι?

Όχι Άλεξ, αλλά έχω πολυετή εμπειρία στην διαχείριση κρίσεων και ιδίως στο operational planning process. Για να αποφασίσεις πιο τρόπο ενεργείας θα εφαρμόσεις πρέπει να συνεκτιμηθούν πολλοί παράγοντες μεταξύ των οποίων και οι επιπτώσεις στην οικονομία μεσομακροπρόθεσμα στην προκειμένη περίπτωση.
Φυσικά πρώτα ορίζεις το End State δηλαδή τι θέλεις να καταφέρεις με την εφαρμογή του σχεδίου. Αν εγώ ήθελα να μηδενισω τους θανάτους θα σχεδίαζα ανάλογα και θα έφαρμοζα αυτά περίπου που έκανε η κυβέρνηση.
Αν εγώ ήθελα end state να ελαχιστοποιησω τους θανάτους αλλά και να μην έχω μεγάλες απώλειες στην οικονομία τότε θα σχεδίαζα διαφορετικά από την πρώτη περίπτωση.
Αν στην σχεδίαση για την αντιμετώπιση της κρίσης ήταν μόνο γιατροί, τότε ήταν τραγικό λάθος, δεν το νομίζω διότι ο Κουλης διδάχτηκε στο Χάρβαρντ διαχείριση κρίσεων. Στην σχεδίαση μετέχουν όλοι οι επαΐοντες και συνεισφέρουν ο καθένας στον τομέα του.
Εγώ πιστεύω ότι τα πήγε καλά στην εφαρμογή των σχεδίου του. Για το  end state έχω αμφιβολίες, τι τέθηκε από την αρχή σαν end state;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τα σχολεία τί τα κρατάνε κλειστά ήθελα να'ξερα;Η πιτσιρικαρία είναι όλη έξω και αστυνομία πουθενά.Δηλαδή θα κολλήσουν κουραδοϊό στο σχολείο και όχι στα παγκάκια και τα πεζούλια που κάθονται κολλημένοι ο ένας με τον άλλο;Άντε ρε απο'δω
Τι κρατανε τα σχολεια κλειστα εσυ, τι ανοιγουν τα δημοτικα και τα γυμνασια ο αλλος, να ενας λογος που δεν θα ηθελα να ασχοληθω ποτέ με την πολιτικη.
Οτι θα με πιανει ο καθενας στο στομα του

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.333
Πόντοι
24.596
Τι κρατανε τα σχολεια κλειστα εσυ, τι ανοιγουν τα δημοτικα και τα γυμνασια ο αλλος, να ενας λογος που δεν θα ηθελα να ασχοληθω ποτέ με την πολιτικη.
ενω τωρα που ασχοληθηκες με το μπου σε εχουν στα οπα οπα ολοι τυπε :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Όχι Άλεξ, αλλά έχω πολυετή εμπειρία στην διαχείριση κρίσεων και ιδίως στο operational planning process. Για να αποφασίσεις πιο τρόπο ενεργείας θα εφαρμόσεις πρέπει να συνεκτιμηθούν πολλοί παράγοντες μεταξύ των οποίων και οι επιπτώσεις στην οικονομία μεσομακροπρόθεσμα στην προκειμένη περίπτωση.
Φυσικά πρώτα ορίζεις το End State δηλαδή τι θέλεις να καταφέρεις με την εφαρμογή του σχεδίου. Αν εγώ ήθελα να μηδενισω τους θανάτους θα σχεδίαζα ανάλογα και θα έφαρμοζα αυτά περίπου που έκανε η κυβέρνηση.
Αν εγώ ήθελα end state να ελαχιστοποιησω τους θανάτους αλλά και να μην έχω μεγάλες απώλειες στην οικονομία τότε θα σχεδίαζα διαφορετικά από την πρώτη περίπτωση.
Αν στην σχεδίαση για την αντιμετώπιση της κρίσης ήταν μόνο γιατροί, τότε ήταν τραγικό λάθος, δεν το νομίζω διότι ο Κουλης διδάχτηκε στο Χάρβαρντ διαχείριση κρίσεων. Στην σχεδίαση μετέχουν όλοι οι επαΐοντες και συνεισφέρουν ο καθένας στον τομέα του.
Εγώ πιστεύω ότι τα πήγε καλά στην εφαρμογή των σχεδίου του. Για το  end state έχω αμφιβολίες, τι τέθηκε από την αρχή σαν end state;
Και ποιος σου ειπε οτι θα εχουμε μεγαλες απωλειες στην οικονομια? Μια χαρα σχεδιαστηκε ολο το πλανο. Οσο για το τι υφεση θα εχουμε ως το τελος του ετους, ασε να το δουμε, γιατι μαλλον θα εχουμε ευχαριστες εκπληξεις

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μήπως τελικά κλείσανε μόνο για τους τεμπελοκαθηγητές τα σχολεία;Γιατί αυτοί φυσικά μια χαρά έχουν αράξει με το μισθό να πέφτει

Αλλά εφόσον στις πλατείες και τα take away γίνεται πανζουρλισμός και αστυνομίες,δήμαρχοι κλπ είναι στ'αρχίδια τους,ας μας πει κάποιος αν ισχύουν τα μέτρα

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Και ποιος σου ειπε οτι θα εχουμε μεγαλες απωλειες στην οικονομια? Μια χαρα σχεδιαστηκε ολο το πλανο. Οσο για το τι υφεση θα εχουμε ως το τελος του ετους, ασε να το δουμε, γιατι μαλλον θα εχουμε ευχαριστες εκπληξεις

Μακάρι, στα οικονομικά δεν τα πάω καλά αλλά πιστεύω ότι αν δεν βοηθήσουν οι πουστογκερμανοι, πάλι για μνημόνιο μας βλέπω. Εμείς είμαστε διαφορετικά, τώρα θα βγαίναμε από δεκαετή μνημόνια, αν έρθει κι άλλο ένα τότε τελειώσαμε...

The-Sex-Pistols

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Like
113
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom