Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ξεροχύνω με αριστεροχουλιγκάνο που σήμερα μαθαίνουμε πως έχει επιχείρηση  :wanker: :wanker: :wanker:

*Συμφωνώ πως η ζωή έχει πλάκα και δεν χρειάζεται να φύγουμε πιο μακρυά από τον διαδικτυακό χώρο του Μπου :2funny:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Και την επομενη μερα ,ο ιδιος χωρος,αφου θα εχει πλεον δεχτει κοσμο,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥ?...σας κολλανε αυτα ρε παιχτες η ειμαι χαζος και δεν βλεπω την λογικη και παραλογιζομαι?

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Ξεροχύνω με αριστεροχουλιγκάνο που σήμερα μαθαίνουμε πως έχει επιχείρηση  :wanker: :wanker: :wanker:
σκασε μωρη αδερφη...ποτε μου τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχω πει οτι ειμαι αεργος...ψοφα μαλακα μογγολε...σκουπιδι!αν σου ζητησα ποτε να με ζησεις και δε θυμαμαι...τραβα γαμιδια μπινε!

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.544
Πόντοι
6.515

*Συμφωνώ πως η ζωή έχει πλάκα και δεν χρειάζεται να φύγουμε πιο μακρυά από τον διαδικτυακό χώρο του Μπου :2funny:

Που ηταν ο αριστεροχουλιγκανος οταν τα γραφαμε εμεις και εφτασαν μας βριζουν οικογενειες τα εντεταλμενα κομματοσκυλα εδω μεσα?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.544
Πόντοι
6.515
Και τις κλειστες αιθουσες των σχολειων ψεκασαν
Πως να μπηκε μεσα ο ιος?

:think: :uglystupid: :idiot:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Και η πλακα ειναι-γαμω τα παντα ολα-πως εχει περασει μια τελειως διχαστικη νοοτροπια στον κοσμο...ειμαι με τους δυο μικρους μου γιους ποδηλαταδα και περναμε διπλα απο κατι γερους που βολταρανε...και λεει ο ενας ..να πως θα κολλησουμε ολοι.....ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ,αλλα ειπα να μη δουν οι πιτσιρικαδες ωμη βια... το καταπια και εφυγα....Η ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΠΑΘΕΙΑ-απαθεια ΤΟΥΣ...

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
σκασε μωρη αδερφη...ποτε μου τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχω πει οτι ειμαι αεργος...ψοφα μαλακα μογγολε...σκουπιδι!αν σου ζητησα ποτε να με ζησεις και δε θυμαμαι...τραβα γαμιδια μπινε!
Οτι έχεις επιχείρηση σήμερα το μαθαίνουμε... :wanker: :wanker: :wanker:Αριστερούλης με δεξιά τσέπη και εσύ !!!

Τι γλέντια είναι αυτά σήμερα :2funny:

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Οτι έχεις επιχείρηση σήμερα το μαθαίνουμε... :wanker: :wanker: :wanker:Αριστερούλης με δεξιά τσέπη και εσύ !!!

Τι γλέντια είναι αυτά σήμερα :2funny:
το μονο δεξιο βλακα πανω μου ειναι οι φοροι στο βροντο που συνεχιζω να πληρωνω...συνεχισε βεβαια να με λες αριστερο εσυ μαλακα...στα παπαρια μου και να σου πω ,τιμη μου...δε με λες δα και δεξιο νεοφιλελε!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αχαχχααχαχαχαχαχαχ.

Τι κάνει ο Λευκός Οίκος για να φιτάρει τα δεδομένα του κορωνοϊού;

Χρησιμοποιεί.......... splines!

EXRf2KwWoAIdQem

Και βάζει και λίγο χέρι όταν η καμπύλη δεν του κάθεται καλά

EXRgYLGXsAAU5oB

Γελάνει και τα τσιμέντα.

Νταξ, τουλάχιστον δεν δίνει CI.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.544
Πόντοι
6.515
Η αλλη η βρωμιαρα η σκατιανα την εστησε σ ενα παππα βαζοντας του απεναντι τον τατσοπουλο να τον ξεφτιλησει

Τοσο βλακας ηταν κι αυτος και πηγε  :uglystupid:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.092
Πόντοι
1.706
Ρε γαμω τη δελφινιερα τους μεσα.....ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ??
Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι λογικοί σκεπτόμενοι άνθρωποι και έγραψαν ακριβώς αυτό το πράγμα στο προφιλ του Μπακογιάννη στο ινσταγκραμ κάτω από το βίντεο που παρουσίαζε με περίσσεια υπερηφάνεια τις απολυμάνσεις σχολείων του δήμου του. Φυσικά δεν τους απάντησε ποτέ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Και η πλακα ειναι-γαμω τα παντα ολα-πως εχει περασει μια τελειως διχαστικη νοοτροπια στον κοσμο...ειμαι με τους δυο μικρους μου γιους ποδηλαταδα και περναμε διπλα απο κατι γερους που βολταρανε...και λεει ο ενας ..να πως θα κολλησουμε ολοι.....ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ,αλλα ειπα να μη δουν οι πιτσιρικαδες ωμη βια... το καταπια και εφυγα....Η ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΠΑΘΕΙΑ-απαθεια ΤΟΥΣ...
Εμείς τα λέγαμε μλκ μου στην Ελλάδα θα την πληρώσουν από την γριπουλα πάντα 100μλκες δεν γίνεται παραπάνω!
Τώρα ήδη άρχισαν να πονανε κωλοτρυπιδια από το Γενικό lockdown...και εσύ μου έλεγες θα ξεροεχυνες με 2.000 νεκρούς ρε μπουχο??

Είναι αργά για κλάματα κλοζερ!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.544
Πόντοι
6.515
Τωρα βλεπουνε οτι διαλυεται η οικονομια της καφετερειας που εφτιαξαν τοσα χρονια και ψαχνουν να δωσουν κι αλλο κοινοχρηστο χωρο

Οτι να ναι  :headbang:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
το μονο δεξιο βλακα πανω μου ειναι οι φοροι στο βροντο που συνεχιζω να πληρωνω...συνεχισε βεβαια να με λες αριστερο εσυ μαλακα...στα παπαρια μου και να σου πω ,τιμη μου...δε με λες δα και δεξιο νεοφιλελε!
Ναι Ρε Κουμούνι κρίμα που δεν έχει ολοκληρωθεί το αριστερό όνειρο να είσουν δημόσιος υπάλληλος στο μαγαζί σου ...
*Όχι ότι δεν είσαι αλλά τουλάχιστον εσύ το θες! Εγώ παθαίνω αλλεργία μόνο με την ιδέα!
Όσο για τα παραπάνω που γράφεις όσο μιλάς σαν επιχειρηματίας και όχι σαν αναρχοπρεζόνι καλά τα λες!

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Εμείς τα λέγαμε μλκ μου στην Ελλάδα θα την πληρώσουν από την γριπουλα πάντα 100μλκες δεν γίνεται παραπάνω!
Τώρα ήδη άρχισαν να πονανε κωλοτρυπιδια από το Γενικό lockdown...και εσύ μου έλεγες θα ξεροεχυνες με 2.000 νεκρούς ρε μπουχο??

Είναι αργά για κλάματα κλοζερ!
μη μπερδευεις το να ταλλο...η καραντινα ηταν κινηση επιβεβλημενη....το να μην εξαπλωνοταν ο μπουρδελοιος ηταν το κυριοτερο....αλλα τα παραπληγικα για τα ματια του κοσμου δεν χονευονται με τιποτα...ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ....ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ? ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ?ΑΣ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ....

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
Αυτα τα νταραβερια που παντα βρισκουν τροπο να φανε λεφτα η να βολεψουν με το αζημειωτο,ακομα και μεσα σε τετοια καταιγιδα,ειναι που με ξεπερνανε...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
μη μπερδευεις το να ταλλο...η καραντινα ηταν κινηση επιβεβλημενη....το να μην εξαπλωνοταν ο μπουρδελοιος ηταν το κυριοτερο....αλλα τα παραπληγικα για τα ματια του κοσμου δεν χονευονται με τιποτα...ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ....ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ? ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ?ΑΣ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ....
Τον Οκτώβρη να δεις που θα σε ξανακλεισουν...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Οι περιορισμοί που θα επιβληθούν σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία με τεστ, μάσκες,  αποστάσεις ,αντισηπτικά,  στολές προστασίας υπαλλήλων  πιο πολύ θα κάνουν τις διακοπές μια ...περίεργη εμπειρία παρα αναψυχή!  Κανένας δεν θα μπορεί να χαλαρώσει αν ισχύσουν τα μέτρα που έθεσε ο ΠΟΥ..

Ο πιο πολύς κόσμος δεν θα θέλει να μπει καθόλου στη διαδικασία του ταξιδιού με όλες αυτές τις επίπονες διαδικασίες ..
παρτε το χαμπαρι ο ΠΟΥ εχει εξελιχθεί σε παγκοσμια κυβερνηση εχοντας παπαγαλάκια και υποστηριχτες σε κάθε χωρα.
εδώ στην ελλαδα εχουμε τον αντιπροσωπο τσιορδα ως επιστημονικο εγκεφαλο της πανδημιας και τον χωροφυλακα σεριφη χαρδαλια ο οποιος με σκληραδα προσπαθει να επιβαλλει τη ταξη ταχα για το καλο μας.
το θεμα είναι ότι πισω από τον ΠΟΥ κρυβονται συμφεροντα και σιγουρα το λαμογιο ο γκειτς.
στοχος δεν είναι η πανδημια η να πεθανουν εκατομμύρια ατομα αλλα στοχος είναι η παγκοσμια οικονομικη υφεση.
ουσιαστικα είναι ένα ρισταρτ αναδιανομης του πλουτου και ταυτόχρονα την εξοντωση των πολλων κερδοφορων εταιρειων ανα τον κοσμο.
ουσιαστικα θα γυρισουμε πισω σε ένα οικονομικο μεσαιωνα και μ αυτό το τροπο θα διαμορφωθουν νεες εξελιξεις αφου σε 2 με 3 χρονια θα αναρωτιομαστε πως από τον κορονοιο καταληξαμε φτωχοτεροι και με περιορισμενη κοινωνικη ελευθερια.
αυτή τη στιγμη η θρησκεια  ο πατριωτισμος και η εθνικη κυριαρχια μπαινουν σε δευτερη μοιρα με αποτερω στοχο την παγκοσμια κυριαρχια.

• Like
Αντιδράσεις: condo
OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.210
Πόντοι
2.606
παρτε το χαμπαρι ο ΠΟΥ εχει εξελιχθεί σε παγκοσμια κυβερνηση εχοντας παπαγαλάκια και υποστηριχτες σε κάθε χωρα.
εδώ στην ελλαδα εχουμε τον αντιπροσωπο τσιορδα ως επιστημονικο εγκεφαλο της πανδημιας και τον χωροφυλακα σεριφη χαρδαλια ο οποιος με σκληραδα προσπαθει να επιβαλλει τη ταξη ταχα για το καλο μας.
το θεμα είναι ότι πισω από τον ΠΟΥ κρυβονται συμφεροντα και σιγουρα το λαμογιο ο γκειτς.
στοχος δεν είναι η πανδημια η να πεθανουν εκατομμύρια ατομα αλλα στοχος είναι η παγκοσμια οικονομικη υφεση.
ουσιαστικα είναι ένα ρισταρτ αναδιανομης του πλουτου και ταυτόχρονα την εξοντωση των πολλων κερδοφορων εταιρειων ανα τον κοσμο.
ουσιαστικα θα γυρισουμε πισω σε ένα οικονομικο μεσαιωνα και μ αυτό το τροπο θα διαμορφωθουν νεες εξελιξεις αφου σε 2 με 3 χρονια θα αναρωτιομαστε πως από τον κορονοιο καταληξαμε φτωχοτεροι και με περιορισμενη κοινωνικη ελευθερια.
αυτή τη στιγμη η θρησκεια  ο πατριωτισμος και η εθνικη κυριαρχια μπαινουν σε δευτερη μοιρα με αποτερω στοχο την παγκοσμια κυριαρχια.
καλο?ποσο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom