You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 2.606
Και την επομενη μερα ,ο ιδιος χωρος,αφου θα εχει πλεον δεχτει κοσμο,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥ?...σας κολλανε αυτα ρε παιχτες η ειμαι χαζος και δεν βλεπω την λογικη και παραλογιζομαι?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 2.606
σκασε μωρη αδερφη...ποτε μου τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχω πει οτι ειμαι αεργος...ψοφα μαλακα μογγολε...σκουπιδι!αν σου ζητησα ποτε να με ζησεις και δε θυμαμαι...τραβα γαμιδια μπινε!Ξεροχύνω με αριστεροχουλιγκάνο που σήμερα μαθαίνουμε πως έχει επιχείρηση
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.544
- Πόντοι
- 6.515
Ξεροχύνω με αριστεροχουλιγκάνο που σήμερα μαθαίνουμε πως έχει επιχείρηση
*Συμφωνώ πως η ζωή έχει πλάκα και δεν χρειάζεται να φύγουμε πιο μακρυά από τον διαδικτυακό χώρο του Μπου
Που ηταν ο αριστεροχουλιγκανος οταν τα γραφαμε εμεις και εφτασαν μας βριζουν οικογενειες τα εντεταλμενα κομματοσκυλα εδω μεσα?
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 2.606
Και η πλακα ειναι-γαμω τα παντα ολα-πως εχει περασει μια τελειως διχαστικη νοοτροπια στον κοσμο...ειμαι με τους δυο μικρους μου γιους ποδηλαταδα και περναμε διπλα απο κατι γερους που βολταρανε...και λεει ο ενας ..να πως θα κολλησουμε ολοι.....ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ,αλλα ειπα να μη δουν οι πιτσιρικαδες ωμη βια... το καταπια και εφυγα....Η ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΠΑΘΕΙΑ-απαθεια ΤΟΥΣ...
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Οτι έχεις επιχείρηση σήμερα το μαθαίνουμε... Αριστερούλης με δεξιά τσέπη και εσύ !!!σκασε μωρη αδερφη...ποτε μου τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχω πει οτι ειμαι αεργος...ψοφα μαλακα μογγολε...σκουπιδι!αν σου ζητησα ποτε να με ζησεις και δε θυμαμαι...τραβα γαμιδια μπινε!
Τι γλέντια είναι αυτά σήμερα
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 2.606
το μονο δεξιο βλακα πανω μου ειναι οι φοροι στο βροντο που συνεχιζω να πληρωνω...συνεχισε βεβαια να με λες αριστερο εσυ μαλακα...στα παπαρια μου και να σου πω ,τιμη μου...δε με λες δα και δεξιο νεοφιλελε!Οτι έχεις επιχείρηση σήμερα το μαθαίνουμε... Αριστερούλης με δεξιά τσέπη και εσύ !!!
Τι γλέντια είναι αυτά σήμερα
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Αχαχχααχαχαχαχαχαχ.
Τι κάνει ο Λευκός Οίκος για να φιτάρει τα δεδομένα του κορωνοϊού;
Χρησιμοποιεί.......... splines!
Και βάζει και λίγο χέρι όταν η καμπύλη δεν του κάθεται καλά
Γελάνει και τα τσιμέντα.
Νταξ, τουλάχιστον δεν δίνει CI.
Τι κάνει ο Λευκός Οίκος για να φιτάρει τα δεδομένα του κορωνοϊού;
Χρησιμοποιεί.......... splines!
Και βάζει και λίγο χέρι όταν η καμπύλη δεν του κάθεται καλά
Γελάνει και τα τσιμέντα.
Νταξ, τουλάχιστον δεν δίνει CI.
kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.092
- Πόντοι
- 1.706
Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι λογικοί σκεπτόμενοι άνθρωποι και έγραψαν ακριβώς αυτό το πράγμα στο προφιλ του Μπακογιάννη στο ινσταγκραμ κάτω από το βίντεο που παρουσίαζε με περίσσεια υπερηφάνεια τις απολυμάνσεις σχολείων του δήμου του. Φυσικά δεν τους απάντησε ποτέ.Ρε γαμω τη δελφινιερα τους μεσα.....ΕΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙ??
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
Εμείς τα λέγαμε μλκ μου στην Ελλάδα θα την πληρώσουν από την γριπουλα πάντα 100μλκες δεν γίνεται παραπάνω!Και η πλακα ειναι-γαμω τα παντα ολα-πως εχει περασει μια τελειως διχαστικη νοοτροπια στον κοσμο...ειμαι με τους δυο μικρους μου γιους ποδηλαταδα και περναμε διπλα απο κατι γερους που βολταρανε...και λεει ο ενας ..να πως θα κολλησουμε ολοι.....ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΙΠΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ,αλλα ειπα να μη δουν οι πιτσιρικαδες ωμη βια... το καταπια και εφυγα....Η ΕΥΠΑΘΗΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΠΑΘΕΙΑ-απαθεια ΤΟΥΣ...
Τώρα ήδη άρχισαν να πονανε κωλοτρυπιδια από το Γενικό lockdown...και εσύ μου έλεγες θα ξεροεχυνες με 2.000 νεκρούς ρε μπουχο??
Είναι αργά για κλάματα κλοζερ!
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Ναι Ρε Κουμούνι κρίμα που δεν έχει ολοκληρωθεί το αριστερό όνειρο να είσουν δημόσιος υπάλληλος στο μαγαζί σου ...το μονο δεξιο βλακα πανω μου ειναι οι φοροι στο βροντο που συνεχιζω να πληρωνω...συνεχισε βεβαια να με λες αριστερο εσυ μαλακα...στα παπαρια μου και να σου πω ,τιμη μου...δε με λες δα και δεξιο νεοφιλελε!
*Όχι ότι δεν είσαι αλλά τουλάχιστον εσύ το θες! Εγώ παθαίνω αλλεργία μόνο με την ιδέα!
Όσο για τα παραπάνω που γράφεις όσο μιλάς σαν επιχειρηματίας και όχι σαν αναρχοπρεζόνι καλά τα λες!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 2.606
μη μπερδευεις το να ταλλο...η καραντινα ηταν κινηση επιβεβλημενη....το να μην εξαπλωνοταν ο μπουρδελοιος ηταν το κυριοτερο....αλλα τα παραπληγικα για τα ματια του κοσμου δεν χονευονται με τιποτα...ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ....ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ? ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ?ΑΣ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ....Εμείς τα λέγαμε μλκ μου στην Ελλάδα θα την πληρώσουν από την γριπουλα πάντα 100μλκες δεν γίνεται παραπάνω!
Τώρα ήδη άρχισαν να πονανε κωλοτρυπιδια από το Γενικό lockdown...και εσύ μου έλεγες θα ξεροεχυνες με 2.000 νεκρούς ρε μπουχο??
Είναι αργά για κλάματα κλοζερ!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
Τον Οκτώβρη να δεις που θα σε ξανακλεισουν...μη μπερδευεις το να ταλλο...η καραντινα ηταν κινηση επιβεβλημενη....το να μην εξαπλωνοταν ο μπουρδελοιος ηταν το κυριοτερο....αλλα τα παραπληγικα για τα ματια του κοσμου δεν χονευονται με τιποτα...ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ....ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ? ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ?ΑΣ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ....
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
παρτε το χαμπαρι ο ΠΟΥ εχει εξελιχθεί σε παγκοσμια κυβερνηση εχοντας παπαγαλάκια και υποστηριχτες σε κάθε χωρα.Οι περιορισμοί που θα επιβληθούν σε αεροδρόμια και ξενοδοχεία με τεστ, μάσκες, αποστάσεις ,αντισηπτικά, στολές προστασίας υπαλλήλων πιο πολύ θα κάνουν τις διακοπές μια ...περίεργη εμπειρία παρα αναψυχή! Κανένας δεν θα μπορεί να χαλαρώσει αν ισχύσουν τα μέτρα που έθεσε ο ΠΟΥ..
Ο πιο πολύς κόσμος δεν θα θέλει να μπει καθόλου στη διαδικασία του ταξιδιού με όλες αυτές τις επίπονες διαδικασίες ..
εδώ στην ελλαδα εχουμε τον αντιπροσωπο τσιορδα ως επιστημονικο εγκεφαλο της πανδημιας και τον χωροφυλακα σεριφη χαρδαλια ο οποιος με σκληραδα προσπαθει να επιβαλλει τη ταξη ταχα για το καλο μας.
το θεμα είναι ότι πισω από τον ΠΟΥ κρυβονται συμφεροντα και σιγουρα το λαμογιο ο γκειτς.
στοχος δεν είναι η πανδημια η να πεθανουν εκατομμύρια ατομα αλλα στοχος είναι η παγκοσμια οικονομικη υφεση.
ουσιαστικα είναι ένα ρισταρτ αναδιανομης του πλουτου και ταυτόχρονα την εξοντωση των πολλων κερδοφορων εταιρειων ανα τον κοσμο.
ουσιαστικα θα γυρισουμε πισω σε ένα οικονομικο μεσαιωνα και μ αυτό το τροπο θα διαμορφωθουν νεες εξελιξεις αφου σε 2 με 3 χρονια θα αναρωτιομαστε πως από τον κορονοιο καταληξαμε φτωχοτεροι και με περιορισμενη κοινωνικη ελευθερια.
αυτή τη στιγμη η θρησκεια ο πατριωτισμος και η εθνικη κυριαρχια μπαινουν σε δευτερη μοιρα με αποτερω στοχο την παγκοσμια κυριαρχια.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 2.606
κατσε να ανοιξουμε πρωτα...κλειστα ειναι ακομα και το ψαχνουν ...ποσο πρεπει να τα ψεκασουμε πριν τα ανοιξουμε...Τον Οκτώβρη να δεις που θα σε ξανακλεισουν...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.210
- Πόντοι
- 2.606
καλο?ποσο?παρτε το χαμπαρι ο ΠΟΥ εχει εξελιχθεί σε παγκοσμια κυβερνηση εχοντας παπαγαλάκια και υποστηριχτες σε κάθε χωρα.
εδώ στην ελλαδα εχουμε τον αντιπροσωπο τσιορδα ως επιστημονικο εγκεφαλο της πανδημιας και τον χωροφυλακα σεριφη χαρδαλια ο οποιος με σκληραδα προσπαθει να επιβαλλει τη ταξη ταχα για το καλο μας.
το θεμα είναι ότι πισω από τον ΠΟΥ κρυβονται συμφεροντα και σιγουρα το λαμογιο ο γκειτς.
στοχος δεν είναι η πανδημια η να πεθανουν εκατομμύρια ατομα αλλα στοχος είναι η παγκοσμια οικονομικη υφεση.
ουσιαστικα είναι ένα ρισταρτ αναδιανομης του πλουτου και ταυτόχρονα την εξοντωση των πολλων κερδοφορων εταιρειων ανα τον κοσμο.
ουσιαστικα θα γυρισουμε πισω σε ένα οικονομικο μεσαιωνα και μ αυτό το τροπο θα διαμορφωθουν νεες εξελιξεις αφου σε 2 με 3 χρονια θα αναρωτιομαστε πως από τον κορονοιο καταληξαμε φτωχοτεροι και με περιορισμενη κοινωνικη ελευθερια.
αυτή τη στιγμη η θρησκεια ο πατριωτισμος και η εθνικη κυριαρχια μπαινουν σε δευτερη μοιρα με αποτερω στοχο την παγκοσμια κυριαρχια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις