Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
σκασε μπουστη
σκασε μπουστη
αμα δεν εχεις γραμματεα να τακτοποιεί τις υποθεσεις παρε του σαουλ,και για μετα τον αλεξ :S :S :Sμια τριχα απο το δεξι μου αρχιδι μερακλωσε με αυτο το ποστ....
επλυνα τον πουτσο μου για σημερα...τριψε το παταρι σου στην γωνια του καλοριφερ και παρακαλα για ενα καλυτερο αυριο...
μια τριχα απο το δεξι μου αρχιδι μερακλωσε με αυτο το ποστ....
επλυνα τον πουτσο μου για σημερα...τριψε το παταρι σου στην γωνια του καλοριφερ και παρακαλα για ενα καλυτερο αυριο...
τσιμπας με τον καθηγητη λεκλερ τη κλωτσοπατιναδα του σαη?μια τριχα απο το δεξι μου αρχιδι μερακλωσε με αυτο το ποστ....
ω εχω κανει την κΩλαρα σου ρε παλιομαλακα...αει γαμησου σε βαρεθηκαΜην τρέμεις ρε άχρηστο παρτάλι ξέχασες ότι υπάρχει και «ω».
μπα βριζω γιατι δεν δουλευω αυριο....του κανω μπουλιγκτσιμπας με τον καθηγητη λεκλερ τη κλωτσοπατιναδα του σαη?
ω εχω κανει την κΩλαρα σου ρε παλιομαλακα...αει γαμησου σε βαρεθηκα
ισα ρε ταγαρι...ζητα αδεια απο την μαμα πρωτα και μετα τα λεμεΜόλις γράψω όμως κάτι πετάγεσαι σαν το πουστράκι που θέλει να το μερεμετιάσουν!
ισα ρε ταγαρι...ζητα αδεια απο την μαμα πρωτα και μετα τα λεμε
ΣΚΑΙ τωρα, μιλαει ο Δασκαλακης και ειναι κουρεμενος
Τι στο καλο, αυτος τις κανονικες ημερες ηταν με ενα μαλλι αφρο και βρηκε να κουρευτει τωρα ?
με τη θεια κοινωνια κανενας δεν μολυνεται.Θα το συζητησουμε μια αλλη φορα
Για τον παραδεισο τον αδαμ και την ευα την κιβωτο του νωε και τον οφη τι γνωμη εχεις?με τη θεια κοινωνια κανενας δεν μολυνεται.
αν ηταν ετσι τοτε και οι άλλες γριπες θα ειχαν διασπορα μεσω της κοινωνιας.
σε ασημι και αλκοολ δεν ζει κορονοιος ουτε βακτηριο ουτε μυκητας.
Οχι απ το δερμα ρε γερο,Nα κανω μια σοβαρη ερωτηση επι του θεματος; Ο ιος απο που εισερχεται και μολυνει τον ανθρωπο; Απο το στομα και τις βλενογονους; (Ματια, πουτσοκεφαλο, μυτη κλπ;) Η και απο το δερμα;
Ο Οφη πρεπει να παιξει Ουεφα.Για τον παραδεισο τον αδαμ και την ευα την κιβωτο του νωε και τον οφη τι γνωμη εχεις?
Οποτε πιπα με προφυλακτικο, γαμησακι στα 4, οχι γλωσσοφιλα, οχι γλυφομουνι και καλο πλυσιμο μετα και ειμαστε οκ; Δεν χρειαζομαστε ουτε Φαντα;Οχι απ το δερμα ρε γερο,
Οποτε πιπα με προφυλακτικο, γαμησακι στα 4, οχι γλωσσοφιλα, οχι γλυφομουνι και καλο πλυσιμο μετα και ειμαστε οκ; Δεν χρειαζομαστε ουτε Φαντα;
:SΤο πρωκτικο να προσεξεις. Να τα λεμε αυτα. Δηλωσεις Ασκητη.
ω εχω κανει την κΩλαρα σου ρε Leclerc παλιομαλακα...αει γαμησου σε βαρεθηκα