jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Θα μας τρελανουν εδω μεσα ρε τυπε...Μαιο μηνα θεωρει πρωιμες τις φραουλες.
Ε ρε γελια νυχτιατικα
Θα μας τρελανουν εδω μεσα ρε τυπε...Μαιο μηνα θεωρει πρωιμες τις φραουλες.
παιδιά... έστειλα στο magic girls tv μήνυμα μέσω viber αν έχουν εικόνα πότε θα επαναλειτουργήσουν και μου είπαν από Δευτέρα ανοίγουν. Υποθέτω λοιπόν θα ακολουθήσουν όλα τα πρακτορεία από Δευτέρα.
Το πιο χρησιμο ποστ τυπε...δοξα τω Θεο.
Πουλάνε μάσκες στη λαική?Την προηγουμενη βδομαδα η μανα μου 1.9 τις ειχε παρει σε λαικη
ενταξει τυπε,δεν ειναι κατι,την αλλη βδομαδα θα βγαλουν και τα καρπουζια απο τα εγκατα του θερμοκηπιου,15 ευρω το κιλο,πρωιμο φρουτακι :S :S :SΘα μας τρελανουν εδω μεσα ρε τυπε...Μαιο μηνα θεωρει πρωιμες τις φραουλες.
οι καριοληδες δουλεμποροι της Μανωλαδας να τις βαλουν στον πατο τουςΚαθενας με τον πονο του αποψε
Μασκες
Φραουλες
Βιζιτες
για της βιζιτες ειπε ρε τυπε :S :S :SΠουλάνε μάσκες στη λαική?
ΟΚ. Ας τις πουλήσει αυτός τότε 50 λεπτά λιανική. Πες μας ποιος είναι να πάρουμε.Μαζι με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ οι τιμες που ειπα...εχω ξαδερφο επιχειρηματια που εκανε εισαγωγη 100.000 μασκες πριν 2 εβδομαδες.Βαλε οτι γουσταρεις εσυ απο το μυαλο σου...
Μισο ευρω η μασκα ανωτατη τιμη..χονδρικα τις αγοραζουν 0.20 ευρω την απλη χειρουργικη και 0.40 ευρω την Ν95 απο Κινα.
Πουλάνε μάσκες στη λαική?
με 3000 ευρω σου εξαφανιζω το προβλημα εσενα.. ;)
για της βιζιτες ειπε ρε τυπε :S :S :S
Άσε τυπε, πρέπει να το λέει η περδικουλα σου... Δεν γίνεσαι ετσι φονιάς από την μία στιγμή στην άλλη..
στον πουστο του τυπε,αν του ελεγαν για κανα durien θα εδινε σημασια,τετοια τρωει Ταυλανδη :S :S :SΣυγκεντρωσου
Ηρεμα το λεω
Για φραουλες λεγαμε
μην φοβασαι τιποτα...εχω ετοιμο ατυχημα με κορωνοιο ;)Άσε τυπε, πρέπει να το λέει η περδικουλα σου... Δεν γίνεσαι ετσι φονιάς από την μία στιγμή στην άλλη..
Πέστα γιατί ακούμε διάφορα εδώ.0,20 έως 0,25 στην καλύτερη περίπτωση, ανάλογα την ποσότητα με το προϊόν προπληρωμένο και την τιμή να είναι FOB.
Επίσης κυκλοφορούν και μη κινέζικες με την αρχική τιμή να είναι πιο ακριβή.
Επειδή το εμπόρευμα είναι χαμηλής αξίας σε σχέση με το όγκο του φορτίου η τελική τιμή κόστους κινέζικης με το προϊόν εκτελωνισμένο είναι από ο,32 εως 0,38.
Άρα με το ΦΠΑ το πρώτο χέρι από τον εισαγωγέα την παίρνει 0,50.
Η πρώτη τιμή που μπορεί να μπει διατίμηση είναι το 0,70
Με τον κόσμο να αγοράζει υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες όπως προτάθηκε πιο πιθανό είναι ο ανταγωνισμός να ρίξει την τιμή πιο κάτω από το 0,70.
εμεις βλέπεις να παιρνουμε 800 τυπε?
ρε μαλακες κακο κανετε με αυτο το τελεια ειναι ολα....καταλαβετε το...φερνει αντιδραση
2,5 ευρω πηρα πλενομενηΣτο φαρμακείο σήμερα η μάσκα μιας χρήσης η απλή χωρις βαλβίδα είχε 1,70ευρω...αναγκαστικα την πήρα γιατί Δευτέρα πρωί πρωί έχω κούρεμα!!!
Κούρεμα μαδαφακερς!!
Κούρεμα!!!