barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.263
- Πόντοι
- 5.506
δεν θελω να πεσει ο παοκ
Κανεις δε θελει, στο Βαγγελα πες τα που εχει ταπηροκρανιωση.
δεν θελω να πεσει ο παοκ
μπουχο να ανεβει ο βαγγελας?Αν υπάρχει το σκυλολόι του Κουλη ,γιατί μπορεί και να μην υπάρχει! Καλό θα ήταν για την ΔΕΘ να μην ανέβουν τον Σεπτέμβριο.
Αν υπάρχει το σκυλολόι του Κουλη ,γιατί μπορεί και να μην υπάρχει! Καλό θα ήταν για την ΔΕΘ να μην ανέβουν τον Σεπτέμβριο.
με φόρμα ριγέ!μπουχο να ανεβει ο βαγγελας?
Δεν ειναι τραγικα δυσκολο το 0,6% εαν και εφοσων του χρονου δεν εχουμε τετοια θεματα. Εγω φοβαμαι περισσοτερο το φετινο αποτελεσμα που θα κατσει.
τι ψάχνεις ρε μλκ κ εσύ να βγάλεις άκρη με το αυτιστικό!Απ το πλην 4.5 μεχρι το συν 5 ειναι μονο 0.6??
Κανεις δεν το θέλει αυτό γιατί οι μπουγατσες είναι φίλες μας...
Αλλά ο βαγγελας έχει αποφασίσει να τους κυνηγήσει μέχρι το γκιωργκο να ψήλωσει 30 πόντους... :S
πόσο είναι τώρα? :S :S
4,50 ευρω το κιλο οι φραουλες σημερα στην λαικη
σε οποιοδηποτε σοβαρο κρατος θα τους ειχαν εκτελεσει ομαδικα.
στην τεταρτοκοσμικη αποικια Ελλαδα περιμενουμε να αυτορυθμιστει η αγορα
:S :S :S
4,50 ευρω το κιλο οι φραουλες σημερα στην λαικη
σε οποιοδηποτε σοβαρο κρατος θα τους ειχαν εκτελεσει ομαδικα.
στην τεταρτοκοσμικη αποικια Ελλαδα περιμενουμε να αυτορυθμιστει η αγορα
:S :S :S
τυπε ειχε ακουστει οτι τον επαιρναν παρτουζα και με τον Σαργκανη,μπηκε στην μεση ο Μπαρμπα Γιωργος και τους ειπε τι κανετε εδω ρε νιαμου,θα μου διαλυσετε την ομαδα,θα σας γαμησω,ο Σαργκανης φοβηθηκε και εκοψε,ο Σαραβακος ειχε γλυκαθει,του εκανε λενε κατι τσιμπουκια hands free,μαστορας ο τυποςOχι με τον Σαργκανη?
για σοβαρη χωρα μιλησα,οχι για επαρχεια του Τσαντ :S :S :SΠοια χώρα στον κόσμο βάζει διατίμηση στην τιμή της φράουλας;
ενταξει τυπε,δεν ειναι κατι,βαζεις και αλλα 4 ευρω και πας με την ryanair με προσφορα Ευρωπη :S :S :SΚ 4.99 ειδα εγω στο πολυδροδο
για σοβαρη χωρα μιλησα,οχι για επαρχεια του Τσαντ :S :S :S
για σοβαρη χωρα μιλησα,οχι για επαρχεια του Τσαντ :S :S :S