Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
[size=14pt]Συνεχίζεται από διάφορους πουθενάδες, η προσπάθεια αντιπολίτευσης με θέμα τις μάσκες.
Τους ξευτίλες «ψευτοεπιστήμονες» τους πήγε πριονοκορδέλα χθες ο Τσιόρδας, αλλά άντε  να εξηγήσει την σκοπιμότητα των αποφάσεων,  το "πότε" και το "γιατί", σ' έναν λαό του οποίου το 61% πριν λίγα χρόνια, μετρήθηκε και εκ του αποτελέσματος κρίθηκε μειωμένης αντίληψης.

Στον ίδιο λαό, ο οποίος για να μάθει να τρώει τις πατάτες, ο τότε κυβερνήτης Ι. Καποδίστριας αναγκάστηκε να τις κλειδώσει με δήθεν περιφρούριση σε αποθήκες, από τις οποίες οι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές, ...τσιποφοβικοί και λοιποί μπετόστοκοι της εποχής, τις έκλεβαν πλέον για να τις φάνε, έχοντας βεβαιωθεί ότι πρόκειται για κάτι πολύτιμο.

Για το ίδιο λαό πρόκειται κύριε Τσιόρδα μου…
[/size]

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
αμαν ρε....βρωμαει σκατο η μυτη σου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
[size=14pt]Συνεχίζεται από διάφορους πουθενάδες, η προσπάθεια αντιπολίτευσης με θέμα τις μάσκες.
Τους ξευτίλες «ψευτοεπιστήμονες» τους πήγε πριονοκορδέλα χθες ο Τσιόρδας, αλλά άντε  να εξηγήσει την σκοπιμότητα των αποφάσεων,  το "πότε" και το "γιατί", σ' έναν λαό του οποίου το 61% πριν λίγα χρόνια, μετρήθηκε και εκ του αποτελέσματος κρίθηκε μειωμένης αντίληψης.

Στον ίδιο λαό, ο οποίος για να μάθει να τρώει τις πατάτες, ο τότε κυβερνήτης Ι. Καποδίστριας αναγκάστηκε να τις κλειδώσει με δήθεν περιφρούριση σε αποθήκες, από τις οποίες οι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές, ...τσιποφοβικοί και λοιποί μπετόστοκοι της εποχής, τις έκλεβαν πλέον για να τις φάνε, έχοντας βεβαιωθεί ότι πρόκειται για κάτι πολύτιμο.

[/size]
Ο ιδιος λαος δεν ειναι που ψηφισε και ΝΔ τυπε; Εσυ, εγω, οι γονεις σου, τα παιδια μου. Ειμαστε ολοι πουθεναδες και μπετοστοκοι;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.474
Πόντοι
24.596
ετοιμος ο Ηλεκτρικος για την Δευτερα :zombie:
:S :S :S

Συνημμένα

• c4514be76641564be898ba58fdfbb57f.jpg
    c4514be76641564be898ba58fdfbb57f.jpg
    267,6 KB · Εμφανίσεις: 48

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
Ο ιδιος λαος δεν ειναι που ψηφισε και ΝΔ τυπε; Εσυ, εγω, οι γονεις σου, τα παιδια μου. Ειμαστε ολοι πουθεναδες και μπετοστοκοι;
ο κοσμος στην μεγαλη πλειοψηφεια στηριζει την προσπαθεια ανεξαρτητα απο κομματα....
ο χαμουρης αυτος ειναι κομματοσκυλο απλα....

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356

Για το 60% μιλάμε man, παρακολούθα.
Και πάντα ελπίζουμε πως μερικοί από αυτούς ξυπνάνε ή  μαθαίνουν από τα λάθη…

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.562
Πόντοι
6.056
για εξηγησε λιγο στους ταλιμπανοχολιγκανους που βριζουν τα παικτακια αλλων κομματων και μολις παρουν μεταγραφη στην ομαδα εε στο κομμα τους,τους αποθεωνουν και τους υποστηριζουν,τοσο μπετοστοκοι ειμαστε,εξαφανιστηκε κι ο Κιμ,καμια ελπιδα να πατησει το κουμπι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

[/size]
Είναι ο ίδιος λαός που πληρώνει φόρους για να ζουν πλουσιοπάροχα τα αφεντικά σου και ο στρατός από τους τεμπέλιδες λακέδες τους... :grin:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.398
Πόντοι
5.506
σκασε ρε μπινε...αντε γλυψε καμμια κωλοτρυπιδα...μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δεν καταλαβαινω γιατι την πεφτετε στον leclerc καποιοι

Ειναι σαφες οτι σε αυτη τη χωρα παντα μια μειοψηφια τραβουσε το κουπι ενω οι υπολοιποι ηταν φυρα.

Οτι πληρωνουν φορους δεν μου λεει κατι.

Ο χαζος γινεται εξυπνος αν πληρωνει?
Μπα?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Στις 11 Μαΐου ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ υπό τις νέες συνθήκες που θέτει ο κορονοϊός.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ ήταν μεταξύ των καταστημάτων που υπέστησαν πλήγμα λόγω της πανδημίας, καθώς αναγκάστηκαν να κλείσουν με τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Πλέον όμως και αυτά, μετράνε αντίστροφα για να ανοίξουν το λουκέτο. Δεν θα είναι στην πρώτη… φουρνιά της Δευτέρας, αλλά στην επόμενη, για τις 11 Μαΐου.

Ωστόσο, όπως και στα περισσότερα, έτσι και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ θα ισχύουν κάποιοι συγκεκριμένοι κανόνες…
Συγκεκριμένα:
* Εως 20 τ.μ επιτρέπεται η παρουσία μέχρι 4 άτομα.
* Για καταστήματα μεταξύ 20 και 100 τ.μ. επιτρέπονται 4 άτομα και 1 επιπλέον ανά 10 τ.μ.
* Για άνω των 100 τ.μ. μέχρι 12 άτομα + ένα άτομο ανά 15 τ.μ.

Φυσικά ισχύουν οι γενικοί κανόνες:

* Υποχρεωτική χρήση μάσκας για προσωπικό και πελάτες.
* Γάντια για τους εργαζόμενους.
* Χρήση αντισηπτικού.

Από εκεί και πέρα λοιπόν, ο πελάτης θα μπορεί να πηγαίνει και να παίζει ένα από τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να παραμείνει στο κατάστημα όπως αρκετοί συνήθιζαν… Θα πηγαίνει, θα παίζει ένα από τα διαθέσιμα παιχνίδια και θα φεύγει. Ή τουλάχιστον θα βγαίνει εκτός καταστήματος.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε πως είναι πολύ πιθανό να δοθούν διευκρινήσεις για τον τρόπο λειτουργίας τους και να υπάρξουν εξαιρέσεις για τα καταστήματα που έχουν εξωτερικό χώρο.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι ενδεχομένως να μπορούν εκεί να φιλοξενούν κάποιους πελάτες, φυσικά με την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Είναι ο ίδιος λαός που πληρώνει φόρους για να ζουν πλουσιοπάροχα τα αφεντικά σου και ο στρατός από τους τεμπέλιδες λακέδες τους... :grin:

Αφεντικά έχουν τα ζώα σαν εν λόγου σου! :birdman:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.145
Πόντοι
19.795
Για το 60% μιλάμε man, παρακολούθα.
Και πάντα ελπίζουμε πως μερικοί από αυτούς ξυπνάνε ή  μαθαίνουν από τα λάθη…
Αυτο λεω και εγω τυπε. Σε μια οικογενεια 4 ατομων, οι δυο ειναι πουθεναδες; Δηλ. στην οικογενεια μου, 5 ατομων, υπαρχουν τουλαχιστον 3 μπετοστοκοι; :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom