Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Τότε ημασταν μονοι μας.
Τωρα δεν ειμαστε μονοι μας.
Εχει τη σημασια του.
Τι εννοεις "τι θα ελεγα εγω?" τι θελεις να πεις?
Και ΝΔ και χούντα
Ούτε στα όνειρα
Τότε ημασταν μονοι μας.
Εχει τη σημασια του.
Τότε ημασταν μονοι μας.
Εχει τη σημασια του.
Πριν μια ώρα μπήκαμε στο Μάη.
Ο μήνας που καυλώνουν οι γαϊδάροι.
Κατά Ματθαίο Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο ΣΤ'(6) 31-34
μὴ οὖν μεριμνήσητε λέγοντες, τί φάγωμεν ἢ τί πίωμεν ἢ τί περιβαλώμεθα;
...
Μὴ οὖν μεριμνήσητε εἰς τὴν αὔριον· ἡ γὰρ αὔριον μεριμνήσει τὰ ἑαυτῆς· ἀρκετὸν τῇ ἡμέρᾳ ἡ κακία αὐτῆς.
Ποια Χουντα?Και ΝΔ και χούντα
Ούτε στα όνειρα
Διδαγμα: Ολοκληρη η ζωη του ανθρωπου ειναι μια υβρη απεναντι στον θεο και στην φυση.Οταν οι εβραιοι βρισκονταν στην πορεια στην ερημο, ζητησαν φαγητο απο τον θεο.
Το βράδυ ήρθε ένα σμήνος από ορτύκια και σκέπασε το στρατόπεδο και το πρωί τριγύρω στο στρατόπεδο υπήρχε ένα στρώμα δροσιάς. Όταν διαλύθηκε η δροσιά, σχηματίστηκε πάνω στην επιφάνεια της ερήμου κάτι λεπτό σαν πάχνη και η γεύση του ήταν σαν γλύκισμα από μέλι. Αυτό ήταν το "μάννα" και ήταν το ψωμί που τους έδωσε ο Κύριος να φάνε. Ο καθένας πήρε όσο του χρειαζόταν για την ίδια μέρα. Δεν έπρεπε να το κρατήσουν για την επόμενη μέρα. Όσοι φύλαξαν και για την άλλη μέρα, αυτό σκουλήκιασε και βρώμισε.
Διδαγμα:
Η αποταμιευση για "εξασφαλιση" ειναι υβρη απεναντι στον Θεο.
Σαφέστατα.Διδαγμα: Ολοκληρη η ζωη του ανθρωπου ειναι μια υβρη απεναντι στον θεο και στην φυση.
Αφού ρωτάς γενικώς απαντώ και εγώ: Δεν θέλω να ξαναζήσω κάτι, προτιμώ το τωρα διότι σου δίνεται μια (μικρή ομολογουμένως ) ευκαιρία να το διαμορφώσεις. Φυσικά κάθε τι άγνωστο φέρνει φόβο όμως προσωπικά θαυμάζω τους ανθρώπους που βουτάνε στο άγνωστο με τα μούτρα και χωρίς επιφυλσξεις για το τι θα βρεθεί μπροστά τους.Να ρωτησω κατι ρε μαγκες; Θα προτιμουσατε να ξαναζησουμε την δεκαετια 2010-2019, η, αυτο που ζουμε και θα ζησουμε απο τωρα και στο εξης;
Αυτο που ρωταω ειναι ξεκαθαρο. Οικονομικη κριση, η, κορονοιος και η μετα απο αυτον εποχη;
Εννοειται τυπε..έχω κάνει ένα μπράτσο στο δεξί χέρι, άλλο πράγμα λέμε..
Στο fb ο Διανέλος Γεωργούδης (αναλυτής του Τζήμερου), ξεφτιλίζει τον John Ιωαννίδη καθηγητή στο Stanford, ακαδημαϊκό και ειδικό επιδημιολόγο.
Περίληψη (αποσπάσματα):
Τέλος, ένα γενικό πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης αντικρούουν αποτελέσματα άλλων μελετών που υπολογίζουν ότι η αληθινή θνητότητα του ιού είναι πολύ υψηλότερη του 0,12%-0.2%. Όπως μελέτη που που στις 30 Μαρτίου δημοσιεύθηκε στο Lancet (βασισμένη σε ασφαλείς μετρήσεις εξονυχιστικών ελέγχων στον πληθυσμού ταξιδιωτών που γύριζαν από την Κίνα) και για την οποία δεν γνωρίζω κάποια κριτική, και μεταγενέστερη μελέτη που υπολόγισε ότι ανάλογα με την πληθυσμιακή πυραμίδα κάθε χώρας η αληθινή θνητότητα του νέου ιού είναι μεταξύ του 0,3% και 1,4% (μεταξύ 1,1% και 1,4% για τα περισσότερα κράτη της Ευρώπης και περίπου 1% για τις ΗΠΑ). [21]. Και πράγματι κανείς στον κόσμο δεν υπολόγισε τις πολύ χαμηλές θνητότητες της μελέτης του Stanford. Άρα υπήρχαν σοβαρές αντεδείξεις, και όμως έτρεξε ο Ιωαννίδης να διαφημίσει σε συνεντεύξεις ότι ο νέος κορονοϊός έχει παραπλήσια θνητότητα της εποχικής γρίπης και άρα “δεν πρέπει να τον φοβόμαστε”.[22] Δυστυχώς και αυτή η νέα και σοβαροφανή μελέτη αναπαράχθηκε και από σοβαρά ΜΜΕ, καθώς ακόμα και ένας υπεύθυνος δημοσιογράφος βλέπει μια επιστημονική μελέτη στου Stanford με 20 υπογραφές και υποθέτει ότι πρέπει να είναι αξιόπιστη.
"The mortality rate now has dropped a lot," Barbara Ferrer, director of the Los Angeles County Department of Public Health, said at a press briefing today. In contrast with the current crude case fatality rate of about 4.5 percent, she said, the study suggests that 0.1 percent to 0.2 percent of people infected by the virus will die, which would make COVID-19 only somewhat more deadly than the seasonal flu.
ΗΠΑ: Οι μυστικές υπηρεσίες διαψεύδουν το αφήγημα Τραμπ: Ο κορονοϊός δεν δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο!
Trump για ιό. Προήλθε από το ιολογικό εργαστήριο. Τα έχουμε πεί αυτά εδώ μέσα βέβαια.... Όπου να 'ναι και οι αποδείξεις.
Εδώ το αφήγημα Τραμπ:ΗΠΑ: Οι μυστικές υπηρεσίες διαψεύδουν το αφήγημα Τραμπ: Ο κορονοϊός δεν δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο!
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών (ODNI) των ΗΠΑ τονίζεται ότι ακόμη καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να καθοριστεί "αν η επιδημία ξεκίνησε από μια επαφή με προσβεβλημένα ζώα ή αν ήταν το αποτέλεσμα ενός ατυχήματος σε εργαστήριο στην Ουχάν"
Το κιναλ και η φωφη ειναι που κανουν την σοβαρη αντιπολιτευση
Και απο οικονομικες συνεπειες δε θα γλυτωσει και πολλα η σουηδια πχ