Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
την φωφη της τον μπουκωνες τζωνη?Στομαχικα υγρα
την φωφη της τον μπουκωνες τζωνη?Στομαχικα υγρα
Για πεΒγαζει κατι....
την φωφη της τον μπουκωνες τζωνη?
την φωφη της τον μπουκωνες τζωνη?
Ολες αυτες οι καριολες με θεσεις εξουσιας και τουπε μου βγαζουν βιτσια τυπε.....πουτσα κ ξεφτιλισμα....Για πε
μερκελ,λαγκαρντ κλπ :S :S :SΟλες αυτες οι καριολες με θεσεις εξουσιας και τουπε μου βγαζουν βιτσια τυπε.....πουτσα κ ξεφτιλισμα....
Καραγκιοζοπαικτης Τσιοδρας εχει γινει ξεφτιλας με τις μασκες και συνεχιζει την μαλακια λαιβ.... Να δω αν κανας ΑΡΔ θα τον ρωτησει ποτε ελεγε μαλακιες...Πριν ή Τωρα...?
Ολα μ ενα οριο ρε νιμου.....μερκελ,λαγκαρντ κλπ :S :S :S
Καλως τα μουνοσκυλα της Πειραιως.....Αν πιάνει και στους ηλίθιους, σωθήκαμε! :S
Μπα, η εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότερες γυναίκες που έχουν θέσεις εξουσίας είναι αντιοργασμικές.Ολες αυτες οι καριολες με θεσεις εξουσιας και τουπε μου βγαζουν βιτσια τυπε.....πουτσα κ ξεφτιλισμα....
Καλως τα μουνοσκυλα της Πειραιως.....
Το λαθος σου θεωρω ειναι οτι δεν γαμας κωλο τυπε.....Μπα, η εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότερες γυναίκες που έχουν θέσεις εξουσίας είναι αντιοργασμικές.
Ειδικά όταν είναι σιτεμένες, τα μουνιά τους είναι ξεχαρβαλωμένα, κλούβια, μεγάλα, χλάτσα - χλούτσα.
Οι ακόμα μεγαλύτερες έχουν μουνιά άχρηστα, ταριχευμένα, που τις τσούζουν και τις πονάνε.
Αίσχος.
Ακουσα καλα,ότι μπορούμε να φοραμε και ...χαρτινη μασκα???
Η πουλακια κανουν τα αυτια μου...
Ακουσα καλα,ότι μπορούμε να φοραμε και ...χαρτινη μασκα???
Η πουλακια κανουν τα αυτια μου...
εγω θα φοραω παντως γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα κοβουν προστιμα αεραέχουν πιάσει τα λαγωνικά του έθνους τον παλμό του κόσμου ξέρουν ότι τώρα το καλοκαίρι σιγά μη βγουν τα μουνάκια και οι μουσάτοι μπρατσαράδες με μάσκα καλοκαιριάτικα και θα κάνουν δεύτερο αεπ από τα πρόστιμα...
Ε σου λέει κλεισαμε τα προποτζίδικα , τα opap play , θα καταργηθει και το μηνυμα-εξοδόχαρτο οπότε καταργείται και το πρόστιμο , σου λέει κάπου αλλου πρέπει να μπει πρόστιμο .. αλλά για ενίσχυση επιχειρησεων ούτε λόγος η μπορει να μην άκουσα εγω κάτι.Σε λίγο το κράτος θα βάζει πρόστιμο 150 ευρώ αν δεν ξέρεις απέξω το καινούριο ΦΕΚ με τα πρόστιμα που θα ανανεώνεται κάθε 6 ώρες :S
δεν υπάρχουν λεφτά για ενίσχυση επιχειρήσεων. Αυτό που έχω ακούσει ως σενάριο είναι η κατά 50% εργασία και μισθοδοσία. Καμία ελάφρυνση των φόρων και των εισφορών δεν έχει ανακοινωθεί.Ε σου λέει κλεισαμε τα προποτζίδικα , τα opap play , θα καταργηθει και το μηνυμα-εξοδόχαρτο οπότε καταργείται και το πρόστιμο , σου λέει κάπου αλλου πρέπει να μπει πρόστιμο .. αλλά για ενίσχυση επιχειρησεων ούτε λόγος η μπορει να μην άκουσα εγω κάτι.