Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Καραγκιοζοπαικτης Τσιοδρας εχει γινει ξεφτιλας με τις μασκες και συνεχιζει την μαλακια λαιβ.... :jerking: :jerking: :jerking: Να δω αν κανας ΑΡΔ θα τον ρωτησει ποτε ελεγε μαλακιες...Πριν ή Τωρα...? :birdman:

Αν πιάνει και στους ηλίθιους, σωθήκαμε!  :S

Συνημμένα

• 233.jpg
    233.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.788
Πόντοι
14.615
Ολες αυτες οι καριολες με θεσεις εξουσιας και τουπε μου βγαζουν βιτσια τυπε.....πουτσα κ ξεφτιλισμα.... :fuck1:  :piss:
Μπα, η εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότερες γυναίκες που έχουν θέσεις εξουσίας είναι αντιοργασμικές.
Ειδικά όταν είναι σιτεμένες, τα μουνιά τους είναι ξεχαρβαλωμένα, κλούβια, μεγάλα, χλάτσα - χλούτσα.
Οι ακόμα μεγαλύτερες έχουν μουνιά άχρηστα, ταριχευμένα, που τις τσούζουν και τις πονάνε.
Αίσχος.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Μπα, η εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότερες γυναίκες που έχουν θέσεις εξουσίας είναι αντιοργασμικές.
Ειδικά όταν είναι σιτεμένες, τα μουνιά τους είναι ξεχαρβαλωμένα, κλούβια, μεγάλα, χλάτσα - χλούτσα.
Οι ακόμα μεγαλύτερες έχουν μουνιά άχρηστα, ταριχευμένα, που τις τσούζουν και τις πονάνε.
Αίσχος.
Το λαθος σου θεωρω ειναι οτι δεν γαμας κωλο τυπε..... :hi: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.160
Πόντοι
5.506
πολλοι απο εδω μεσα θα περασει ο ιος και θα χασουν το μεροκαματο....
ελπιζω το κομμα να τους φερθει στοργικα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σε λίγο το κράτος θα βάζει πρόστιμο 150 ευρώ αν δεν ξέρεις απέξω το καινούριο ΦΕΚ με τα πρόστιμα που θα ανανεώνεται κάθε 6 ώρες  :S

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ακουσα καλα,ότι μπορούμε να φοραμε και ...χαρτινη μασκα??? :s&m_3: :s&m_3:
Η πουλακια κανουν τα αυτια μου... :headbang: :headbang:

Η μάσκα δεν προστατεύει. Για αυτό και προταθήκαν επαναχρησιμοποιούμενες υφασμάτινες μάσκες. Περιορίζουν την διασπορά σωματιδίων, προστατεύουν δηλαδή σε ένα βαθμό τους άλλους από κάποιον που πιθανόν νοσεί.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
έχουν πιάσει τα λαγωνικά του έθνους τον παλμό του κόσμου ξέρουν ότι τώρα το καλοκαίρι σιγά μη βγουν τα μουνάκια και οι μουσάτοι μπρατσαράδες με μάσκα καλοκαιριάτικα και θα κάνουν δεύτερο αεπ από τα πρόστιμα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.947
Πόντοι
12.756
έχουν πιάσει τα λαγωνικά του έθνους τον παλμό του κόσμου ξέρουν ότι τώρα το καλοκαίρι σιγά μη βγουν τα μουνάκια και οι μουσάτοι μπρατσαράδες με μάσκα καλοκαιριάτικα και θα κάνουν δεύτερο αεπ από τα πρόστιμα...
εγω θα φοραω παντως γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα κοβουν προστιμα αερα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.696
Πόντοι
736
Σε λίγο το κράτος θα βάζει πρόστιμο 150 ευρώ αν δεν ξέρεις απέξω το καινούριο ΦΕΚ με τα πρόστιμα που θα ανανεώνεται κάθε 6 ώρες  :S
Ε σου λέει κλεισαμε τα προποτζίδικα , τα opap play , θα καταργηθει και το μηνυμα-εξοδόχαρτο οπότε καταργείται και το πρόστιμο , σου λέει κάπου αλλου πρέπει να μπει πρόστιμο .. αλλά για ενίσχυση επιχειρησεων ούτε λόγος η μπορει να μην άκουσα εγω κάτι.

• Like
Αντιδράσεις: condo

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε σου λέει κλεισαμε τα προποτζίδικα , τα opap play , θα καταργηθει και το μηνυμα-εξοδόχαρτο οπότε καταργείται και το πρόστιμο , σου λέει κάπου αλλου πρέπει να μπει πρόστιμο .. αλλά για ενίσχυση επιχειρησεων ούτε λόγος η μπορει να μην άκουσα εγω κάτι.
δεν υπάρχουν λεφτά για ενίσχυση επιχειρήσεων. Αυτό που έχω ακούσει ως σενάριο είναι η κατά 50% εργασία και μισθοδοσία. Καμία ελάφρυνση των φόρων και των εισφορών δεν έχει ανακοινωθεί.

Πάλι ο εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα και ο επιχειρηματίας θα πληρώσουν τις ζημιές. Οι δημόσιοι δεν νομίζω να δουν καμιά μείωση μισθού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom