Leclerc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2020
- Like
- 9.442
- Πόντοι
- 2.356
καλα που εχουμε εσενα και μας βγαζεις τις τσιμπλες απο τα ματια
Welcome bro.
Απλά σταμάτα να τον παίζεις και παρακολούθα να μάθεις και κάτι…
καλα που εχουμε εσενα και μας βγαζεις τις τσιμπλες απο τα ματια
τη δευτερα γιατι τη καις και θα γεμισεις και μπετζινα?
απο το στομα σου κρεμομαι.Welcome bro.
Απλά σταμάτα να τον παίζεις και παρακολούθα να μάθεις και κάτι…
καποιος τον πειραξε τον ιακωβο και αναστατωθηκεεμετικες ειδησεις τωρα...σε ολα τα καναλια. :S :S :S
χτες κιολας με σταματησαν εκτος νομου μου με γκομενακι απο τιντερ(φρεσκο πραμα) και ενω πηγαινα σε εξοχικο μου βεβαια δικαιολογημενος βασει χαρτιων αφου εχω εργασια παρα διπλα η μπατσινα ηθελε να με γραψει κ να μου τη σπασει αλλα ο αλλοσ ο μπατσος ηταν ξηγημενος και ειδε οτι παω για γαμησακι και εβαλε πλατες αφου ειπε με στομφο σαν αωτερος στην μπατσινα οτι εχω το απαραιτητο δικαιολογητικο σσ Ε9 ΟΣΔΕ τυπου Α εργοδοτη τυπου Α υπαλληλου
αλλα ισως του γυαλισε η γκομενα στο αμαξι μου
προσωπικα τον μπατσο τον θελω μελος εδω
την αλλη την μπατσινα την ελλεηνιδα κατουρημα μεχρι να πνιγει > που πηγε να μου κανι χαλαστρα εν μεσω αγμαμιας λογω κορονοιου
θετικο το ότι ανοιγει η ατομικη κολυμβηση
αρνητικο το ότι δεν αφηνει τους συνταξιούχους η ανεργους να πανε στα χωρια, εξοχικα τους να ξεφυγουν από την αστυφιλια
τα μετρα πολύ συντηρητικα, μια εικονα ηττοπαθή πρωθυπουργου που δεν πειθει ότι θα μπορουσε να αντιμετωπισει για παράδειγμα μια πολεμικη συρραξη
οσον αφορα την οικονομια φοβάμαι ότι αυτό που ερχεται για εκατοντάδες χιλιαδες εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα θα είναι ανευ προηγουμενου :-(
χτες κιολας με σταματησαν εκτος νομου μου με γκομενακι απο τιντερ(φρεσκο πραμα) και ενω πηγαινα σε εξοχικο μου βεβαια δικαιολογημενος βασει χαρτιων αφου εχω εργασια παρα διπλα η μπατσινα ηθελε να με γραψει κ να μου τη σπασει αλλα ο αλλοσ ο μπατσος ηταν ξηγημενος και ειδε οτι παω για γαμησακι και εβαλε πλατες αφου ειπε με στομφο σαν αωτερος στην μπατσινα οτι εχω το απαραιτητο δικαιολογητικο σσ Ε9 ΟΣΔΕ τυπου Α εργοδοτη τυπου Α υπαλληλου
αλλα ισως του γυαλισε η γκομενα στο αμαξι μου
προσωπικα τον μπατσο τον θελω μελος εδω
την αλλη την μπατσινα την ελλεηνιδα κατουρημα μεχρι να πνιγει > που πηγε να μου κανι χαλαστρα εν μεσω αγμαμιας λογω κορονοιου
Αρα ειναι οριστικο
Απο βδομαδας κολυμπαμε??
Αρα ειναι οριστικο
Απο βδομαδας κολυμπαμε??
Γεμάτο κ το Πορτ μπαγκαζ τυπε :- με τσάπες κασμαδες κλαδευτικα για κάλυψη απόκρυψη για να μην έχουν να πουν τιποτα >Θα σε αναγκάσουν να τις κρύβεις στο πορτ μπαγκαζ σαν τους λαθρομετανάστες τα μουνοπανα.. :S
τυπε δεν θελεις να εισαι ασφαλης με τον κορωνα; :S :S :S
εγω θα βαλω και το κρανος της μηχανης :S :S :S
Αρα ειναι οριστικο
Απο βδομαδας κολυμπαμε??