Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.584
Πόντοι
22.266
χτες κιολας με σταματησαν εκτος νομου μου με γκομενακι :zfuck: απο τιντερ(φρεσκο πραμα) και ενω πηγαινα σε εξοχικο μου βεβαια δικαιολογημενος βασει χαρτιων αφου εχω εργασια παρα διπλα η μπατσινα ηθελε να με γραψει κ  να μου τη σπασει αλλα ο αλλοσ ο μπατσος ηταν ξηγημενος και ειδε οτι παω για γαμησακι :zfuck: :zfuck: και εβαλε πλατες :hi: αφου ειπε με στομφο σαν αωτερος στην μπατσινα οτι εχω το απαραιτητο δικαιολογητικο σσ Ε9  ΟΣΔΕ τυπου Α εργοδοτη τυπου Α υπαλληλου
αλλα ισως του γυαλισε η γκομενα :tits2: στο αμαξι μου

προσωπικα τον μπατσο τον θελω μελος εδω  :headbaning2:

την αλλη την μπατσινα την ελλεηνιδα κατουρημα μεχρι να πνιγει >:( που πηγε να μου κανι χαλαστρα εν μεσω αγμαμιας λογω κορονοιου

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
χτες κιολας με σταματησαν εκτος νομου μου με γκομενακι :zfuck: απο τιντερ(φρεσκο πραμα) και ενω πηγαινα σε εξοχικο μου βεβαια δικαιολογημενος βασει χαρτιων αφου εχω εργασια παρα διπλα η μπατσινα ηθελε να με γραψει κ  να μου τη σπασει αλλα ο αλλοσ ο μπατσος ηταν ξηγημενος και ειδε οτι παω για γαμησακι :zfuck: :zfuck: και εβαλε πλατες :hi: αφου ειπε με στομφο σαν αωτερος στην μπατσινα οτι εχω το απαραιτητο δικαιολογητικο σσ Ε9  ΟΣΔΕ τυπου Α εργοδοτη τυπου Α υπαλληλου

την αλλη την μπατσινα την ελλεηνιδα κατουρημα μεχρι να πνιγει >:( που πηγε να μου κανι χαλαστρα εν μεσω αγμαμιας λογω κορονοιου

Καριολα ζηλιαρα,μαλλον

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
θετικο το ότι ανοιγει η ατομικη κολυμβηση
αρνητικο το ότι δεν αφηνει τους συνταξιούχους η ανεργους να πανε στα χωρια, εξοχικα τους να ξεφυγουν από την αστυφιλια  :idiot:

τα μετρα πολύ συντηρητικα, μια εικονα ηττοπαθή πρωθυπουργου που δεν πειθει ότι θα μπορουσε να αντιμετωπισει για παράδειγμα μια πολεμικη συρραξη  :undecided:

οσον αφορα την οικονομια φοβάμαι ότι αυτό που ερχεται για εκατοντάδες χιλιαδες εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα θα είναι ανευ προηγουμενου  :-(

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
θετικο το ότι ανοιγει η ατομικη κολυμβηση
αρνητικο το ότι δεν αφηνει τους συνταξιούχους η ανεργους να πανε στα χωρια, εξοχικα τους να ξεφυγουν από την αστυφιλια  :idiot:

τα μετρα πολύ συντηρητικα, μια εικονα ηττοπαθή πρωθυπουργου που δεν πειθει ότι θα μπορουσε να αντιμετωπισει για παράδειγμα μια πολεμικη συρραξη  :undecided:

οσον αφορα την οικονομια φοβάμαι ότι αυτό που ερχεται για εκατοντάδες χιλιαδες εργαζομενους του ιδιωτικου τομεα θα είναι ανευ προηγουμενου  :-(

Αρα ειναι οριστικο
Απο βδομαδας κολυμπαμε??

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.369
Πόντοι
5.006

Θα σε αναγκάσουν να τις κρύβεις στο πορτ μπαγκαζ σαν τους λαθρομετανάστες τα μουνοπανα..  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.754
Πόντοι
3.656
Αρα ειναι οριστικο
Απο βδομαδας κολυμπαμε??

τυπε να φορεσεις μασκα     :S :S :S

51djev860PL._SL1000_.jpg

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.055
Πόντοι
1.706
Εντωμεταξύ η ΝΔ θα ήταν η πρώτη που θα έβγαινε μπροστά να κράξει και να κάνει μεγάλους σταυρούς αν οποιοδήποτε άλλο κόμμα έκλεινε τις εκκλησίες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.584
Πόντοι
22.266
Θα σε αναγκάσουν να τις κρύβεις στο πορτ μπαγκαζ σαν τους λαθρομετανάστες τα μουνοπανα..  :S
Γεμάτο κ το Πορτ μπαγκαζ τυπε  :- με τσάπες κασμαδες κλαδευτικα για κάλυψη απόκρυψη για να μην έχουν να πουν τιποτα >:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom